2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ya ben de anlamıyorum insanları.
Sanki hayatlarında hiç hamile görmemiş gibi göbeğime öyle bakıyorlar ki rahatsız oluyorum.
Millet iyice kafayı yedi artık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak canım benim böyle şeyler var.

Oyy cok tatli ne kadara maaloldu canim bebek sekeri de aldin mi

Canım 25 tl ye sepeti almıştım 50 tl özel tasarım kapı süsü aldım üzerindeki yazılar felan eşim ekletti 3 tl de onlar için fark aldılar birde kapı süsünü altına mavi beyaz tül aldık 10 tl de o tuttu şekerleride aldık çeşit yaptırdım istersen resim koyarım onlarında tanesi 1 tl ile 1,5 tl arası değişiyo hastaneye çok gelen oluyo geçen doğumumda 60 tane yetmedi bu sefer 50 aldım herkeze vermicem :)

Saol canım özlemişin seni nasıl gidiyo ? Cumartesi sabah kontrolüm bar bakalım eve çıktığımdan beri bebiş kilo almışmı?

Canım bende seni çok merak ettim,özledim.
Bak görürsün cumartesi bebişinin kilosu seni çok memnun edecek.
Muhakkak fark olmuştur.

Evde napıyorsun, başka sıkıntın falan var mı nasıl gidiyo?

Benim iyice sıkıntılarım arttı.
Sıcaklar beni çok etkilio. Her akşm fenalık geçirip soğuk suya giriyorum.
Gece uyutmuyo.

Birde son kontrolümde doktorum plasentan kreçlenmeye başlamış dedi.
Yaşlanmaya başlamış demekmiş bu.
Önemli olan bunun yavaş ilerlemesiymiş.
Benimde kontrolüm haftaya perşembe..
Çok merak ediyorum ne durumdayım.

Canım şükür başka sıkıntım yok ilk doğumumda yakın arkadaşlarımın birindede böyle bi sıkıntı olmuştu sezeryan tarihini biraz öne çekmişlerdi diye hatırlıyorum doktorun ne dedi.

Selam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi

Alintiliyamadim galiba kaisnti sorunun var benimde biaya askin kasintidan cok kotu oldum benim kasintim birden kizarip kabariyordu ve cok kotu bi kasinti plak sekilinde sisyirdu yanma ve kasinti denize girdim cok iyi geldi bikar gun sonra yine tekrarladi ve kollarim bacaklarim kalcalarima kadar yayilmaya basladi dermotloga gittim tahliler temiz cikti alerjiymis hamilelik urtikeri yani kurdesen bana bitane kestine diye bi hap verdi kullanmakta cekindim ama mecburiyettem kullandim cunku kasintidam yatamiyordum iki gundur aliyorum com sukur kasintim kalmadi yararimda kabuk tutu cok iyi geldi bence sende bi dermotoga gorun cunku cok kotu zaten agirlastik yatamiyoruz bide bu kasinti daha kotu oluyor gecmis olsun canim insallh sende aatlatirsin

Şimdilik pek yorum yapmadı. Yani doğumun sonuna doğru beklediğimiz bişi önemli olan hızlı ilerlememesi dedi.
Sanırım her kontrolde bakacak, ona göre yol izleyeceğiz bizde.
Bir 37 yi görseydim

Çok güzel hele kapı süsüne bayıldım bence de şeker sadece yakınlara verilmeli

Selam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi

Canım internet bilgileriyle kafanı karıştırma doktorun bilgi vermedi mi tehlikeli bir durum olsa söylerdi bence

Canım tedirgin olma. Çok tehlikeli bişi olsa doktorun uyarırdı.
Hangi raporunda bu yazıyo.
Plasenta hepimizde farklı şekillerde yerleşti çünkü.
Acil durumlardan çok yerleşme yerini belirten bir cümledir belki.
Sonuçta bi durumun tehlikeli olmadı için bir çok durumun bi araya gelmesi gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…