Aynen canim banada oyle geliyor ama hastane baya titiz davraniyo 1 kere zorla verdiler kucagima .. ellerinden gelse hic gostermeyecekler sanki .. bir an once sagliklarina kavussunlar baska bisey istemiyorum rabbimdenSabret canım, sağlıkları yerinde ne güzel. Maşallah bak sütün de gelmiş :)
Bence haftaya gidersiniz eve, çünkü maşallah iyi bebeklerin kilosu, benim arkadaşım 1900 kg doğurdu baya küçüktü 1 hafta kaldı, seninkiler gayet iyi
Saol canim .. onlarin sagliklari icin dayaniyoruz..allah sizlere bağışlasın yavrularınızı maşallah çok tatlılar moralini yüksek tut ki sütünden olma allah yardımcınız olsun
Canım maşallah subahanallah rabbım saglıcakla evınıze gelmeyı nasıp etsın ıns. Resımlerını bızımle paylaştığın için teşekkür ederız
Canim ben buradayim. Bizde bi gelisme yok hergun yavruma gidip geliyorum buyusun diye bekliyoruz baska yapcak biseyimiz yok.
Bu arada hanimlar dogum aninda oglum agladi biraz ancak su 13 gundur her gun 1bck 3 arasi yanindaym bir kere bile agladigina denk gelmedim hemsire bile diyorki cok kotu pisik oldgunda bile aglamadi hic cok sakin bebek dedi. Ama ben bi tedirgin oldum normal mi ki yaa
Aynen canım bebişlerle gezeriz bayram daha anlamlı olur o zaman :) sanada iyi bayramlar canım öpüyorum
Canm hic canini sıkma inşallah durucak bebisin o ilaclar cok ise yariyormus sen sakin ol stres yapma kac cm aciklikla kac hafta bekliyorlar hic uzulme yat dinlen is yapma
Evet kuzenimde kullanmıştı etkili gerçekten bakalım şimdi vermedi daha ama gece gidince vericek sanırım aylardır yatıştayım zaten bebeğim iyi olsun yeter ki...
İnş 40 hafta hayal artık tabi bizim için ama hayırlısıyla 2-3 daha tutabilsek onada razıyız evdeyken daha güçlüyüm sanırım hastaneye gidince bütün moralim çöküyo ama dayanmaya çalışıyorum yinede
canım hiç sıkma canını 35 haftaya gelmişsin,allah korusun dogum olsa bile büyük bi sıkıntı olmaz....
sen sakin ol bebişinde sakin olucak inşallah....
Aynen canim banada oyle geliyor ama hastane baya titiz davraniyo 1 kere zorla verdiler kucagima .. ellerinden gelse hic gostermeyecekler sanki .. bir an once sagliklarina kavussunlar baska bisey istemiyorum rabbimden
Saol canim .. onlarin sagliklari icin dayaniyoruz..
Bisey değil teysesi sizinkiler de gelsin saglikla sizde paylasirsiniz bizimde..
canım tebrik ederim,kısa zaman sonra bebişerlinle uzuuun uzunnn vakit geçireceksin,hatta yanlarında ayrılamıcaksın,
fırsat vermcekler sana
Oyy canim o dayanilmaz bisey persembeye kadar nasil dayanicaksin.. ben sabahi zor etmistim.. gebelik alarjisi demislerdi bana.. serum falan almistim .. kolonya surme sakin ilik dus iyi gelir demisti dr ama sivi sabun dus jeli kimyasal olan herseyden uzak durucaksin bulasiklari bile eldivenle yikayacaksin demisti.. canim allah yardimcin olsun..
Aynen canım bebişlerle gezeriz bayram daha anlamlı olur o zaman :) sanada iyi bayramlar canım öpüyorum
canım hiç sıkma canını 35 haftaya gelmişsin,allah korusun dogum olsa bile büyük bi sıkıntı olmaz....
sen sakin ol bebişinde sakin olucak inşallah....
canım tebrik ederim,kısa zaman sonra bebişerlinle uzuuun uzunnn vakit geçireceksin,hatta yanlarında ayrılamıcaksın,
fırsat vermcekler sana
Evet canım hamdolsun bu haftaya kadar gelebildik Rabbim tamamlamayı nasip etsin inş...
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
Selam kızlar,
Benim kaşıntı ve kızarıklıklargeçmedi. Bayramın bitmesini bekliyorum geçmezse perşembe günü doktora gideceğim.
Önce göbeğimin üst kısmındaydı, sonra sağ dirseğimin iç kısmında şimdi de göğsümde çıktı. İsilik gibi birşeyler ama çok kaşınıyorum. Daha önce üst bacaklarımda kaşıntı olduğunda doktor kan testi falan yapmıştı, temiz çıktı. Yine olursa gel dedi ama bu sefer ki başka türlü.
Kolonya sürüyorum daha çok yanıyor, duş alıyorum pudra sürüyorum yine geçmiyor. Hiç benzer sorun yaşayan oldu mu?
Canım benım, hurma cok güçlü bir antioksidan. Ve emzırırken süt yapımına etkısı var fakat abartmadan. Gunde sadece 2 adet.
Cok kalorili çünkü.
Bunun dısında benim doktorumun kasılma ile ilgili bana anlattıkları şöyle:
Karnının bir yeri değil, her yeri kaskayı olacak. Parmaklarınla bastırdıgında sadece karnını sert bı basketbol topu gibi hissediceksın. Geldı, 30-40 sn surdu gectı. Ikıncısı 1 saat sonra geldı, önemseme. Ama 5 dk da bır oluyorsa o zaman hemen benı ara. O doğuma hazırlık kasılması değil doğumun ta kendısıdır.
İzmirin en iyi doktoruna gidiyorum inan bana :) ve o sebeple de rahat ol.
O arada hissettıgın bebegının poposu, sırtı, kolu, bacagı falan herhalde. Tek taraflı olan. E 40 cm oldular, sıkılıyorlar içerde.
Eki Görüntüle 1203560 Eki Görüntüle 1203561
Kızlar bunlarda bizim kapı süsü ve sepeti nasıl?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen ben de senin gibiyim 1 ay önce tatilde oldu bileklerim kıpkırmızı şişti güneş alerjisi var sanırım bende deniz güneş yağı ondan oldu heralde dedim bi krem aldım güneş alerjisi için geçti sonra ama kaşına kaşına bi hal oldu sonra bacaklarıma geçmişti kızarıklıklar...iyileşmiştim şimdide senin gibi göbeğimde başladı kollarımın iç klısmı hep isirik gibi nokta nokta kırmızı alerji sanırım domatesten de olabilir sıcaklardan da her gün yediğim yumurtadan da artık takmıyorum
bazılarının tüm vücudu devamlı kaşınıyor muş o çok tehlikeliymiş safra kesesi ile ilgili bir problemmiş benim ki öyle değil küçük kızarıklar oluşuyor onlar kıızarıyor domates yemiyorum artık...kanın temiz çıkmış test mi yaptırdın doktor sana ne dedi????
Canım ne kadar güzel anlatmışsin cok tesekkur ederim bilgilendirme için. Zaten ertesi günü bir şey kalmamıştı ben de ama insan tedirgin oluyor. Daha once dirsek ya da bacak gerilmeleriydi sanirim o günkü de poposuydu demek ki farklı geldi :)
canım testi 2 ay önce yapmıştı bacaklarımın üst kısmı kaşınıyordu. bu seferki başka kolun iç kısmında küçük kızarıklıklar yani ısırık gibi ama kabartı yok. göbeğin üst kısmı da öyle bugünde göğsümde çıkmaya başladı.
dr bir daha olursa gel demişti karaciperle ilgili bişey olabilirmiş. bende kendi drumu bekliyorum o yüzden perşembe gidicem. şimdi bayram ya izinde
canım testi 2 ay önce yapmıştı bacaklarımın üst kısmı kaşınıyordu. bu seferki başka kolun iç kısmında küçük kızarıklıklar yani ısırık gibi ama kabartı yok. göbeğin üst kısmı da öyle bugünde göğsümde çıkmaya başladı.
dr bir daha olursa gel demişti karaciperle ilgili bişey olabilirmiş. bende kendi drumu bekliyorum o yüzden perşembe gidicem. şimdi bayram ya izinde
ben o heryeri kaskatı olandan hissediyorum ama aralıkları sık değil. baya taş gibi oluyor göbeğin tamamı, ama bebeğin bi tarafı gelince bir kısmı sertleşiyor sadece
geçmiş olsun canım, inşallah gebelik allerjisi değildir. ufak bir alanı yıkayıp bepanten sürmeyi dene, isilik türevi bişeyse akşamdan sabaha söndürüyor. allerjik döküntülere, isilik, ezema gibi şeylere kolonya, sabun falan hiç iyi gelmiyor gereksiz yere cildi daha fazla tahriş edip alevlenmesine sebep oluyor malesef..Selam kızlar,
Benim kaşıntı ve kızarıklıklargeçmedi. Bayramın bitmesini bekliyorum geçmezse perşembe günü doktora gideceğim.
Önce göbeğimin üst kısmındaydı, sonra sağ dirseğimin iç kısmında şimdi de göğsümde çıktı. İsilik gibi birşeyler ama çok kaşınıyorum. Daha önce üst bacaklarımda kaşıntı olduğunda doktor kan testi falan yapmıştı, temiz çıktı. Yine olursa gel dedi ama bu sefer ki başka türlü.
Kolonya sürüyorum daha çok yanıyor, duş alıyorum pudra sürüyorum yine geçmiyor. Hiç benzer sorun yaşayan oldu mu?
canım, sağlıkları yerinde,önemli olanda bu, kısa zaman sonra evde olacaklar inşallah.. çok bekledin onları az daha sabır.. sütünü gelmesinede çok sevindim.Aynen canim banada oyle geliyor ama hastane baya titiz davraniyo 1 kere zorla verdiler kucagima .. ellerinden gelse hic gostermeyecekler sanki .. bir an once sagliklarina kavussunlar baska bisey istemiyorum rabbimden
Saol canim .. onlarin sagliklari icin dayaniyoruz..
Bisey değil teysesi sizinkiler de gelsin saglikla sizde paylasirsiniz bizimde..
pupp ve Prurigo tarzı bişey olmuşuz sanırım sende araştır tam bunları karşılıyor tehlikesizdir de diyor
ama bak şu durum tehlikelidir diyor
Pemphigoid gestationis
Çok nadiren gebe kadınlarda deriden kabarık üstü pütürlü şekilde başlayıp içi su toplamış kabarcıklar şekline dönüşen çok kaşıntılı döküntüler görülebilir. Bu durum pemphigoid gestationis ya da herpes gestationis olarak adlandırılır. Adında herpes geçmesine rağmen herpes yani uçuk virusü ile herhangi bir ilgisi yoktur. Döküntü genelde karın çevresinde başlayıpo buradan kollara ve bacaklara kadar yayılır.
Bu durum diğer cilt hastalıklarından daha önemlidir. Çünkü bebekte büyüme sorunlarına hatta erken doğumlara neden olabilir.
geçmiş olsun canım, inşallah gebelik allerjisi değildir. ufak bir alanı yıkayıp bepanten sürmeyi dene, isilik türevi bişeyse akşamdan sabaha söndürüyor. allerjik döküntülere, isilik, ezema gibi şeylere kolonya, sabun falan hiç iyi gelmiyor gereksiz yere cildi daha fazla tahriş edip alevlenmesine sebep oluyor malesef..
canım, sağlıkları yerinde,önemli olanda bu, kısa zaman sonra evde olacaklar inşallah.. çok bekledin onları az daha sabır.. sütünü gelmesinede çok sevindim.
ama bak şu durum tehlikelidir diyor
Pemphigoid gestationis
Çok nadiren gebe kadınlarda deriden kabarık üstü pütürlü şekilde başlayıp içi su toplamış kabarcıklar şekline dönüşen çok kaşıntılı döküntüler görülebilir. Bu durum pemphigoid gestationis ya da herpes gestationis olarak adlandırılır. Adında herpes geçmesine rağmen herpes yani uçuk virusü ile herhangi bir ilgisi yoktur. Döküntü genelde karın çevresinde başlayıpo buradan kollara ve bacaklara kadar yayılır.
Bu durum diğer cilt hastalıklarından daha önemlidir. Çünkü bebekte büyüme sorunlarına hatta erken doğumlara neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?