2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynen canim banada oyle geliyor ama hastane baya titiz davraniyo 1 kere zorla verdiler kucagima .. ellerinden gelse hic gostermeyecekler sanki .. bir an once sagliklarina kavussunlar baska bisey istemiyorum rabbimden
allah sizlere bağışlasın yavrularınızı maşallah çok tatlılar moralini yüksek tut ki sütünden olma allah yardımcınız olsun
Saol canim .. onlarin sagliklari icin dayaniyoruz..
Canım maşallah subahanallah rabbım saglıcakla evınıze gelmeyı nasıp etsın ıns. Resımlerını bızımle paylaştığın için teşekkür ederız

Bisey değil teysesi sizinkiler de gelsin saglikla sizde paylasirsiniz bizimde..

Canım doğumdan sonra bebişi mutlaka çocuk doktoru görmüştür endişelenecek birşey olsa orda fark ederler. Rahat ol:)

Benim gittiğim hastane anadolu yakasında ve kendi doktorum perşembe olacak o yüzden bekliyorum. Dove ile duş alıyorum zarar vermez diye ama umarım karaciğerde sorun çıkmaz.
Önceki tahlillerde çıkmamıştı ama bu son haftalarda çıkanlar oluyor. O yüzden kendi doktoruma daha çok güveniyorum, diğerleri pek ilgilenmiyor canım.

aynen ben de senin gibiyim 1 ay önce tatilde oldu bileklerim kıpkırmızı şişti güneş alerjisi var sanırım bende deniz güneş yağı ondan oldu heralde dedim bi krem aldım güneş alerjisi için geçti sonra ama kaşına kaşına bi hal oldu sonra bacaklarıma geçmişti kızarıklıklar...iyileşmiştim şimdide senin gibi göbeğimde başladı kollarımın iç klısmı hep isirik gibi nokta nokta kırmızı alerji sanırım domatesten de olabilir sıcaklardan da her gün yediğim yumurtadan da artık takmıyorum
bazılarının tüm vücudu devamlı kaşınıyor muş o çok tehlikeliymiş safra kesesi ile ilgili bir problemmiş benim ki öyle değil küçük kızarıklar oluşuyor onlar kıızarıyor domates yemiyorum artık...kanın temiz çıkmış test mi yaptırdın doktor sana ne dedi????

Canım ne kadar güzel anlatmışsin cok tesekkur ederim bilgilendirme için. Zaten ertesi günü bir şey kalmamıştı ben de ama insan tedirgin oluyor. Daha once dirsek ya da bacak gerilmeleriydi sanirim o günkü de poposuydu demek ki farklı geldi :)

canım testi 2 ay önce yapmıştı bacaklarımın üst kısmı kaşınıyordu. bu seferki başka kolun iç kısmında küçük kızarıklıklar yani ısırık gibi ama kabartı yok. göbeğin üst kısmı da öyle bugünde göğsümde çıkmaya başladı.
dr bir daha olursa gel demişti karaciperle ilgili bişey olabilirmiş. bende kendi drumu bekliyorum o yüzden perşembe gidicem. şimdi bayram ya izinde

ben o heryeri kaskatı olandan hissediyorum ama aralıkları sık değil. baya taş gibi oluyor göbeğin tamamı, ama bebeğin bi tarafı gelince bir kısmı sertleşiyor sadece

ya aynı senin dediğin gibi kırmızı küçük nokta nokta kızarıklar var ben karaciğerden falan korktum söylemeye de cesaret edemedim alerjidir dedim umarım öyle bir şey değidir benim haftaya pazartesi kontrol sende söyle bakalım bi bende söyleyeyim umarım geçici bir alerjidir

pupp ve Prurigo tarzı bişey olmuşuz sanırım sende araştır tam bunları karşılıyor tehlikesizdir de diyor

ben o heryeri kaskatı olandan hissediyorum ama aralıkları sık değil. baya taş gibi oluyor göbeğin tamamı, ama bebeğin bi tarafı gelince bir kısmı sertleşiyor sadece

ama bak şu durum tehlikelidir diyor

Pemphigoid gestationis
Çok nadiren gebe kadınlarda deriden kabarık üstü pütürlü şekilde başlayıp içi su toplamış kabarcıklar şekline dönüşen çok kaşıntılı döküntüler görülebilir. Bu durum pemphigoid gestationis ya da herpes gestationis olarak adlandırılır. Adında herpes geçmesine rağmen herpes yani uçuk virusü ile herhangi bir ilgisi yoktur. Döküntü genelde karın çevresinde başlayıpo buradan kollara ve bacaklara kadar yayılır.

Bu durum diğer cilt hastalıklarından daha önemlidir. Çünkü bebekte büyüme sorunlarına hatta erken doğumlara neden olabilir.

geçmiş olsun canım, inşallah gebelik allerjisi değildir. ufak bir alanı yıkayıp bepanten sürmeyi dene, isilik türevi bişeyse akşamdan sabaha söndürüyor. allerjik döküntülere, isilik, ezema gibi şeylere kolonya, sabun falan hiç iyi gelmiyor gereksiz yere cildi daha fazla tahriş edip alevlenmesine sebep oluyor malesef..
canım, sağlıkları yerinde,önemli olanda bu, kısa zaman sonra evde olacaklar inşallah.. çok bekledin onları az daha sabır.. sütünü gelmesinede çok sevindim.

pupp ve Prurigo tarzı bişey olmuşuz sanırım sende araştır tam bunları karşılıyor tehlikesizdir de diyor

Evet bende araştırdım ama doktordan daha iyi bilemeyiz. Gece yatarken kaşınmıyor neyse ki, gerçi o kadar terliyorum ki kaşınacak halim olmuyor, uyuyamıyorum hiç.

bepantene de sürdüm :) kolonyayı falan sürmüyorum çok yakıyor, pudra sürüyorum biraz söner gibi oluyor ama sonra yine aynı.

Sıcaklardan mı oluyor acaba ya, ben hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum ömrümde.

Neyse ki su toplaması gibi değil şu an. Sen ne yapıyorsun pudra sürmeyi denedin mi?

Selam kizlarr. kasilmalar geri geldi yaa.. geceden beri ara ara sertlesmeler oluyor karnimda:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…