2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Şimdilik pek yorum yapmadı. Yani doğumun sonuna doğru beklediğimiz bişi önemli olan hızlı ilerlememesi dedi.
Sanırım her kontrolde bakacak, ona göre yol izleyeceğiz bizde.
Bir 37 yi görseydim

Görürsün tabi canım ondan şüphen olmasın bu çok hızlı ilerleyen bişey değil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım, bende kabuk bağlayacak gibi görünmüyor. Pütür pütür kızarıklıklar ve genelde akşam kaşınmaya başlıyor. 1 kutu pudra bitirdim. Ben önce kadın doğumcuma gideceğim çünkü cildiyeye gidince o da doktora danışmadan ilaç vermiyor.

Tek tek alinit yapamiyorum cevap veren arkdaslara teskkur ediyorum 33 haftalik ultrasyon kagidinda plasenta anteriore yazmis bende anlamiyorum anlamini ama neten bakiyorum tahlikeli falan diyor sizlerinkI nasil acaba plasenta nasil nerde

Tek tek alinit yapamiyorum cevap veren arkdaslara teskkur ediyorum 33 haftalik ultrasyon kagidinda plasenta anteriore yazmis bende anlamiyorum anlamini ama neten bakiyorum tahlikeli falan diyor sizlerinkI nasil acaba plasenta nasil nerde

Canım tehlikeli bir durum olsa doktorunmuhakkak söylerdi.
Benim plasentamın nerde olduğunu bile bilmiyorum.
Sadece normal doğum yapmamı engelleyecek bi pozisyonda değil onu biliyorum, buda bana yetiyo.
Benim plasentamda kireçlenmeye başlamış mesela, çok küçük olmasına rağmen doktorum yinede bilgilendirdi.
Seninki de önemli bişi olsaydı doktorun muhakkak bilgi verirdi
Bir daha ki kontrolün ne zaman?

şansımıza aşırı sıcak bir yaz yaşıyoruz...
Arkadaşlar firca, tirnak makasi ürünlerinde hangi markayi tercih ettiniz. Bebedor iyi mi acaba.
ilkinde bebedor almıştık gayet güzeldi, buna henüz almadım çokta önemli değil bence markası fırça yumuşak olsun makas iyi kessin yeter..
Selam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi
bebekle vajina arasında olması durumu mu? normal doğuma engel bi durum, sezeryan olman gerekir ve bu zamana kadar sorun olmadıysa artık olmaz diye biliyorum..
benimki rahim duvarının ön yüzünde göbek deliğinden aşağı doğru uzanıyor, normal doğuma elverecek kadar yukarı çıkmadı hala.. ama latince adı nedir bu durumun bilmiyorum belki aynı şeydir:)))
doktorun bişey demediyse bence hiç takma kafana..

1 agustosta ama iste burdakiler ayri ultrasyoncu sadecebakiyor rapor yapiyor kendi dogumcuma gostercem ben kendim oyle arastirdm gecmis olsun canim ben cok korkuyorum insallh dusundugum gibi degildir

Bilmiyorum plazenta anteriore demis netten bakiyorum sezeryan olmasi gerek acaba son gune kadar degismezmi

Bende pudra krem sirke herseyi denedim kasintilar devam etti durmadi bu hapi yedim kasinti durdu yara yaptigim yerler kabuk bagladi bende kadin dogumcuya gittim beni cildiyeye yolladi dikkat et yiyceklerden de alerji olabilyor insallah sende iylesirsin

ben şu an hafif seyrediyor arada kaşınıyor geçiyor ...1 ay önce tatildeyken çok kötü oldu elim bileğim şişti sanki bir et parçasına döndü ben güneş alerjisidir diye doktoruma sorup krem sürmüştüm bi süre daha kaşınıp geçmişti ...yükselen östrojen hormonlarından da olabilir diyor makaleler .sıcaklarda tetikliyor tabi soralım bakalım doktora

Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?

Canım plasentan uterusta anterior, yani ön tarafta yerleşimli.korkulacak bir durum değil.benimki de öyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:

Slm kızlar sol koltuk altımda misket gbi yuvarlak 2 tne beze cıktı tabi içinde agrılı kolunu kaldırdm da agrıyr bu aksama sağ da cıktı soldaki agrısı aldı kurulma hatta bu nrmal mi szdede oldumu

Kızlar herkese hayırlı bayramlar. Koydeyiz ilk defa nete girebiliyorum. Bayram nasıl geçiyor zorlanıyor musunuz merak ettim. Bizim kerata bu sabah aşağı indi sanırım yuruyemiyorum artık
Canım ilk önce unutma onlar erkek. İkincisi çocuk rahme düştüğü anda sen anne olursun ama o doğunca baba olur. Benim eşim hiç teknik falan da sormazdi. İhtiyaç olunca gosterirdim şimdi eve kaç tane çocuk gelişimi kitabı aldı bitirdi köydeki kadınları etrafına topluyor çocuklara yaptıkları yanlışları anlatıyor. Emre altuğ da diyor ya reklamda babalığı onlar.çocuklardan öğreniyor. Kafana takma zorlama da sen bil yeter ihtiyacı olunca o da okumaya yahut sormaya başlar

Selam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi
Canım bilgim yok ama plasenta önde demekse sezaryen olursun bi de.kanama falan riski artıyor genelde böyle söylüyorlar dr lar arkadaşlara önemli birşey olsa dr un bilgilendirirdi bence

Hayirli bayramlar arkadaslar
Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim.. saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur
Aman canım sağlıklı.olsunlar iki gün sonra hiç inmeyecekler kucağından canını sıkma. Bol Bol.süt sağ annesi kendine iyi bak dinlen bunlar son rahat günlerin öyle düşün [emoji7][emoji2]

Kızlar sırt ağrıdından ölüorüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sırt ağrıdından ölüorüm

Ayni dert bendede var ve gece donerken butun kemiklerim citliyr dun gece dayanilmaz bir sanci ve agrim vardi dogum yapyrm sandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…