Gunaydin arkadaslar sizlere bisey sorcagim plasenta anteriore, plasenta pasteriore ne demek anlamini bilen varmi?
Şimdilik pek yorum yapmadı. Yani doğumun sonuna doğru beklediğimiz bişi önemli olan hızlı ilerlememesi dedi.
Sanırım her kontrolde bakacak, ona göre yol izleyeceğiz bizde.
Bir 37 yi görseydim
Çok güzel hele kapı süsüne bayıldımbence de şeker sadece yakınlara verilmeli
Alintiliyamadim galiba kaisnti sorunun var benimde biaya askin kasintidan cok kotu oldum benim kasintim birden kizarip kabariyordu ve cok kotu bi kasinti plak sekilinde sisyirdu yanma ve kasinti denize girdim cok iyi geldi bikar gun sonra yine tekrarladi ve kollarim bacaklarim kalcalarima kadar yayilmaya basladi dermotloga gittim tahliler temiz cikti alerjiymis hamilelik urtikeri yani kurdesen bana bitane kestine diye bi hap verdi kullanmakta cekindim ama mecburiyettem kullandim cunku kasintidam yatamiyordum iki gundur aliyorum com sukur kasintim kalmadi yararimda kabuk tutu cok iyi geldi bence sende bi dermotoga gorun cunku cok kotu zaten agirlastik yatamiyoruz bide bu kasinti daha kotu oluyor gecmis olsun canim insallh sende aatlatirsin
Tek tek alinit yapamiyorum cevap veren arkdaslara teskkur ediyorum 33 haftalik ultrasyon kagidinda plasenta anteriore yazmis bende anlamiyorum anlamini ama neten bakiyorum tahlikeli falan diyor sizlerinkI nasil acaba plasenta nasil nerde
şansımıza aşırı sıcak bir yaz yaşıyoruz...Evet bende araştırdım ama doktordan daha iyi bilemeyiz. Gece yatarken kaşınmıyor neyse ki, gerçi o kadar terliyorum ki kaşınacak halim olmuyor, uyuyamıyorum hiç.
bepantene de sürdüm :) kolonyayı falan sürmüyorum çok yakıyor, pudra sürüyorum biraz söner gibi oluyor ama sonra yine aynı.
Sıcaklardan mı oluyor acaba ya, ben hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum ömrümde.
ilkinde bebedor almıştık gayet güzeldi, buna henüz almadım çokta önemli değil bence markası fırça yumuşak olsun makas iyi kessin yeter..Arkadaşlar firca, tirnak makasi ürünlerinde hangi markayi tercih ettiniz. Bebedor iyi mi acaba.
Selam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi
bebekle vajina arasında olması durumu mu? normal doğuma engel bi durum, sezeryan olman gerekir ve bu zamana kadar sorun olmadıysa artık olmaz diye biliyorum..Tek tek alinit yapamiyorum cevap veren arkdaslara teskkur ediyorum 33 haftalik ultrasyon kagidinda plasenta anteriore yazmis bende anlamiyorum anlamini ama neten bakiyorum tahlikeli falan diyor sizlerinkI nasil acaba plasenta nasil nerde
Canım tehlikeli bir durum olsa doktorunmuhakkak söylerdi.
Benim plasentamın nerde olduğunu bile bilmiyorum.
Sadece normal doğum yapmamı engelleyecek bi pozisyonda değil onu biliyorum, buda bana yetiyo.
Benim plasentamda kireçlenmeye başlamış mesela, çok küçük olmasına rağmen doktorum yinede bilgilendirdi.
Seninki de önemli bişi olsaydı doktorun muhakkak bilgi verirdi
Bir daha ki kontrolün ne zaman?
şansımıza aşırı sıcak bir yaz yaşıyoruz...
ilkinde bebedor almıştık gayet güzeldi, buna henüz almadım çokta önemli değil bence markası fırça yumuşak olsun makas iyi kessin yeter..
bebekle vajina arasında olması durumu mu? normal doğuma engel bi durum, sezeryan olman gerekir ve bu zamana kadar sorun olmadıysa artık olmaz diye biliyorum..
benimki rahim duvarının ön yüzünde göbek deliğinden aşağı doğru uzanıyor, normal doğuma elverecek kadar yukarı çıkmadı hala.. ama latince adı nedir bu durumun bilmiyorum belki aynı şeydir:)))
doktorun bişey demediyse bence hiç takma kafana..
Geçmiş olsun canım, bende kabuk bağlayacak gibi görünmüyor. Pütür pütür kızarıklıklar ve genelde akşam kaşınmaya başlıyor. 1 kutu pudra bitirdim. Ben önce kadın doğumcuma gideceğim çünkü cildiyeye gidince o da doktora danışmadan ilaç vermiyor.
Evet bende araştırdım ama doktordan daha iyi bilemeyiz. Gece yatarken kaşınmıyor neyse ki, gerçi o kadar terliyorum ki kaşınacak halim olmuyor, uyuyamıyorum hiç.
bepantene de sürdüm :) kolonyayı falan sürmüyorum çok yakıyor, pudra sürüyorum biraz söner gibi oluyor ama sonra yine aynı.
Sıcaklardan mı oluyor acaba ya, ben hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum ömrümde.
Tek tek alinit yapamiyorum cevap veren arkdaslara teskkur ediyorum 33 haftalik ultrasyon kagidinda plasenta anteriore yazmis bende anlamiyorum anlamini ama neten bakiyorum tahlikeli falan diyor sizlerinkI nasil acaba plasenta nasil nerde
kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
Canım ilk önce unutma onlar erkek. İkincisi çocuk rahme düştüğü anda sen anne olursun ama o doğunca baba olur. Benim eşim hiç teknik falan da sormazdi. İhtiyaç olunca gosterirdim şimdi eve kaç tane çocuk gelişimi kitabı aldı bitirdi köydeki kadınları etrafına topluyor çocuklara yaptıkları yanlışları anlatıyor. Emre altuğ da diyor ya reklamda babalığı onlar.çocuklardan öğreniyor. Kafana takma zorlama da sen bil yeter ihtiyacı olunca o da okumaya yahut sormaya başlarkızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
Canım bilgim yok ama plasenta önde demekse sezaryen olursun bi de.kanama falan riski artıyor genelde böyle söylüyorlar dr lar arkadaşlara önemli birşey olsa dr un bilgilendirirdi benceSelam kizlar Sabah yazmistim cevap alamadim netten okudumda cok kokuyorum insallh yalnis tir plasenta onde yani plasenta anteriore benim raporumda yazilmis netten bakiyorm cok tehlikeli yazmis bi bilginiz varmi
Aman canım sağlıklı.olsunlar iki gün sonra hiç inmeyecekler kucağından canını sıkma. Bol Bol.süt sağ annesi kendine iyi bak dinlen bunlar son rahat günlerin öyle düşün [emoji7][emoji2]Hayirli bayramlar arkadaslar
Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim..saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur
Kızlar sırt ağrıdından ölüorüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?