Canım plasentan uterusta anterior, yani ön tarafta yerleşimli.korkulacak bir durum değil.benimki de öyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artik eskisi gibi kimse girmiyormu ne hazirliklardan olsa gerek
Ayni dert bendede var ve gece donerken butun kemiklerim citliyr dun gece dayanilmaz bir sanci ve agrim vardi dogum yapyrm sandm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ağırlaştık ya, ondan performansımız düştü bence
Birde tatil onunda etkisi var tabii
Artı dediğin gbi hazırlıklarda var
Artik eskisi gibi kimse girmiyormu ne hazirliklardan olsa gerek
Canım ağırlaştık ya, ondan performansımız düştü bence
Birde tatil onunda etkisi var tabii
Artı dediğin gbi hazırlıklarda var
Ayni dert bendede var ve gece donerken butun kemiklerim citliyr dun gece dayanilmaz bir sanci ve agrim vardi dogum yapyrm sandm
ben şu an hafif seyrediyor arada kaşınıyor geçiyor ...1 ay önce tatildeyken çok kötü oldu elim bileğim şişti sanki bir et parçasına döndü ben güneş alerjisidir diye doktoruma sorup krem sürmüştüm bi süre daha kaşınıp geçmişti ...yükselen östrojen hormonlarından da olabilir diyor makaleler .sıcaklarda tetikliyor tabi soralım bakalım doktora
Canım bayram kimi tatilde kimi akrabalarnda dolanıo . Ben ewdeim ondan sık giriorum . Dahada hiç biyere gidecek halim yok sırtm çok kötü . Valla şu 1ay demekki zehir olacak
Canım dalin sdce tarım bakanlığından onaylıymış çünkü katkı maddeai bulunmuş hiç önermiorum bence alma amabilirsin. ama genede sen
Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?
iyi akşamlar kızlar nuna bebek arabası hakkında fikri olan var mı daha almadık ta biz öneri de alabilirim?
Aynen çok güzel ifade etmişin canım ya dönemiorum sırt üstü yatsam nefes kesilio . Bide nedense bebek herzamankinden daha hareketli . Şu 1ay napıcam bilmiorum seninki çok erken başlamış oofff
Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?
bizim kız 10 yaşına geldi benimki ne onda ne bunda hiç araştırma falan yapmamıştır ama ben gerekli gördüğüm herşeyi anlatıyorum. çocuğuda sık sık "hmm hadi bunu birde babanla konuşalım bakalım o ne diyecek" diye babasına götürüyorum, genelde boşboş suratımıza bakıyor:)) babası kızımız şunu istiyor/soruyor ben böyle düşünüyorum sen ne dersin diyorum, mecbur benim fikrimi destekleyen cümlelerle kızının eğitimine katılmış halde buluyor kendini:)) bazende akşamdan bilgi veriyorum sabah kızı babaya yolluyorum, kıvranmasını izliyorum:))kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
bunu hiç görmedim ama bazı bebek arabalarına takılabilen port bebelerde aynı işi görür sanırım, ayak örtüsü ve tentesi çıkınca bunun 10cm daha derin hali kalıyor, içlerinde kalın oval bi sünger yatak oluyor, hem sağasola sallanabiliyorlar hemde sepet gibi bebek taşımada kullanılıyorlar.Eki Görüntüle 1204114
Arkadaşlar bu yatakların Türkiye de satışını gören var mı? ablama Amerikadan gelmişti çok kullanışlı gündüzleri bu yataktan başka yerde uyumuyor bebeği:) markası snuggle nest bazı yurtdışı sitelerine baktım ama Türkiyeye gönderimi için net bilgi vermiyorlar... Başka marka olarak gören vardır belki diye soruyorum umarım resmi ekleyebilmişimdir :)
bizim kız 10 yaşına geldi benimki ne onda ne bunda hiç araştırma falan yapmamıştır ama ben gerekli gördüğüm herşeyi anlatıyorum. çocuğuda sık sık "hmm hadi bunu birde babanla konuşalım bakalım o ne diyecek" diye babasına götürüyorum, genelde boşboş suratımıza bakıyor:)) babası kızımız şunu istiyor/soruyor ben böyle düşünüyorum sen ne dersin diyorum, mecbur benim fikrimi destekleyen cümlelerle kızının eğitimine katılmış halde buluyor kendini:)) bazende akşamdan bilgi veriyorum sabah kızı babaya yolluyorum, kıvranmasını izliyorum:))
bunu hiç görmedim ama bazı bebek arabalarına takılabilen port bebelerde aynı işi görür sanırım, ayak örtüsü ve tentesi çıkınca bunun 10cm daha derin hali kalıyor, içlerinde kalın oval bi sünger yatak oluyor, hem sağasola sallanabiliyorlar hemde sepet gibi bebek taşımada kullanılıyorlar.
MAMAS PAPAS Urbo Carrycoat
QUINNY Katlanabilir Portbebe
bugaboo portbebe
cam ve chiccoda da görmüştüm ama tam adlarını hatırlayamadım..
Eki Görüntüle 1204114
Arkadaşlar bu yatakların Türkiye de satışını gören var mı? ablama Amerikadan gelmişti çok kullanışlı gündüzleri bu yataktan başka yerde uyumuyor bebeği:) markası snuggle nest bazı yurtdışı sitelerine baktım ama Türkiyeye gönderimi için net bilgi vermiyorlar... Başka marka olarak gören vardır belki diye soruyorum umarım resmi ekleyebilmişimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?