2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ayni dert bendede var ve gece donerken butun kemiklerim citliyr dun gece dayanilmaz bir sanci ve agrim vardi dogum yapyrm sandm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sırt ağrıs bendede var 20. haftadan beri şimdi 29 haftadayım bıde benim kız aşağıda biraz çok sancı yapıyor

Artik eskisi gibi kimse girmiyormu ne hazirliklardan olsa gerek

Canım bayram kimi tatilde kimi akrabalarnda dolanıo . Ben ewdeim ondan sık giriorum . Dahada hiç biyere gidecek halim yok sırtm çok kötü . Valla şu 1ay demekki zehir olacak

Canım ağırlaştık ya, ondan performansımız düştü bence
Birde tatil onunda etkisi var tabii
Artı dediğin gbi hazırlıklarda var

Kilodan olsa gerek

Ayni dert bendede var ve gece donerken butun kemiklerim citliyr dun gece dayanilmaz bir sanci ve agrim vardi dogum yapyrm sandm

Aynen çok güzel ifade etmişin canım ya dönemiorum sırt üstü yatsam nefes kesilio . Bide nedense bebek herzamankinden daha hareketli . Şu 1ay napıcam bilmiorum seninki çok erken başlamış oofff

Kızlar benım seker yukleme gunumde bi başka hamıle bayanın da kasıntı ve dokuntulerı bar diye karaciger testlerini de istedi doktorum.
Üre mi ne bakıcaz demişti sanırım. Bende yok allahtan diye içimden gecırmıstım.
Bende de kalp carpıntısı var. Bulasık makinasını yerlestırıyorum. O bile çarpıntı yapıyor.
Sanırım kansızlıktan.

Bende ouleyim canim tavuk gibi hep uykuluyorum bisey yapamiyorda cok sukur bel agrisi yok kasik catI agriisI var netten okudum bebgin pozizyonu bi pozoyonu var o bel agrisi yapiyormus adini hatirlayamiyorum yalnis degilsem oksiput posteriormuydu neydi öyle bisey gecmis olsum canim

ondan haberim yoktu cnm. doğrudur. ozaman hacışakir alayım bebek için olanı
bugün almayı düşünüyorunm

Canım ben tecrübeli değilim ama ablam yeni doğum yaptı spinal sezeryan oldu o da belden uyuşturmalı ameliyattan çıkınca hemşireler sadece pijama üstü istediler yatağa hasta bezleri var ya 2 tane ondan serdiler iç çamaşırı falan giydirmediler çünkü devamlı gelip karnına bastırıyorlardı kan aksın rahim toparlansın diye ertesi sabah giyinmesine izin verdiler...

Aynısını bende yaşıyorum Allahın gücüne gitmesin ama artık nerdeyse saatleri sayar oldum zaman geçsin diye gece soluma yatıyorum sırtım ağrımaya başlıyor sırtüstü yatayım biraz dinlensin diyorum o zaman da nefesim kesiliyor uykudan helak olunca 1-2 saat sızıyorum ondan sonra da bi kalça ağrısıyla uyanıyorum ki dayanılmaz bebek doğum pozisyonunu almış bende onun için kalçam karnımın altı ve aşağı taraflarım çok kötü yataktan kalkıp tuvalete zor gidiyorum sabahları

Arkadaşlar bu yatakların Türkiye de satışını gören var mı? ablama Amerikadan gelmişti çok kullanışlı gündüzleri bu yataktan başka yerde uyumuyor bebeği:) markası snuggle nest bazı yurtdışı sitelerine baktım ama Türkiyeye gönderimi için net bilgi vermiyorlar... Başka marka olarak gören vardır belki diye soruyorum umarım resmi ekleyebilmişimdir :)

Canım zaten ameliyathane önluyuyle cikiyorsun ben genel anestezi oluyorum sabah 9 da dogurmustum oglumu kendime gelince yattim zaten kalkmadim dr kendini ne zaman iyi hissedersen ozaman kalk dedi altima hasta bezi sermislerdi aksam 6 gibi kalkmak istedigimi söyledim sondami cektirdim hast bakici ve hemsire beni kaldirdilar giydirdiler altima cocuk bezi koydum pijamalarimi giydirdiler ve ilk yuruyusumu onlar yaptirdilar inanilmaz bir gaz sancisi oluyor ama sezeryan yerin hic acimiyor ustum basimda hic batmadi bebegi de zaten temizliyorlar hic kiyafeti falanda kirlenmedi hem olaki kirlendi kirlensin atarsin makinaya yikar hergun dogurmuyorsun ya canindan iyimi bosverrrrrrr

bizim kız 10 yaşına geldi benimki ne onda ne bunda hiç araştırma falan yapmamıştır ama ben gerekli gördüğüm herşeyi anlatıyorum. çocuğuda sık sık "hmm hadi bunu birde babanla konuşalım bakalım o ne diyecek" diye babasına götürüyorum, genelde boşboş suratımıza bakıyor:)) babası kızımız şunu istiyor/soruyor ben böyle düşünüyorum sen ne dersin diyorum, mecbur benim fikrimi destekleyen cümlelerle kızının eğitimine katılmış halde buluyor kendini:)) bazende akşamdan bilgi veriyorum sabah kızı babaya yolluyorum, kıvranmasını izliyorum:))
bunu hiç görmedim ama bazı bebek arabalarına takılabilen port bebelerde aynı işi görür sanırım, ayak örtüsü ve tentesi çıkınca bunun 10cm daha derin hali kalıyor, içlerinde kalın oval bi sünger yatak oluyor, hem sağasola sallanabiliyorlar hemde sepet gibi bebek taşımada kullanılıyorlar.
MAMAS PAPAS Urbo Carrycoat
QUINNY Katlanabilir Portbebe
bugaboo portbebe
cam ve chiccoda da görmüştüm ama tam adlarını hatırlayamadım..

Portbebeleri biliyorum canım ama dediğin gibi biraz daha derin oluyor bu aynı zamanda çanta gibi oluyor resimdeki gibi seyahat sırasında da kullanılıyor ağır da değil çok hafif bişey içinde anne karnında hissettirecek iki tane de müziği var bebeğin duyabileceği kadar sesde çalışıyor ama bulamayacağım sanırım hiç bi mağazada görmedim çünkü... Artık çok almak istersem dediğin portbebelerden birini alacağım :)

Çok güzelmiş ya.
Bulursan benimlede paylaşır mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…