2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Çok güzelmiş ya.
Bulursan benimlede paylaşır mısın ?

İnş bulurum yaa etrafta amerikaya falan giden olsa sipariş edicem hemen :) şansıma yeni gidip dönende oldu ama o zaman bilmiyordum maalesef bulursam söylerim canım sanada

Kızlar hastane pijma ve gecelık olarak bunları aldım. Ben o süslü püslü dantelli tüllü şeyleri giymek istemiyorum. Relax mode. Bir alana bir bedava suan. Dilerseniz bakın.
Sevgiler 💕

kızlar bi sorum olucak wc ye girerken birden çamaşırıma 1 yemek kaşığı kadar su geldi ama idrar kaçırma değil bu amniyonsıvısı olabilir mi nasıl anlarım kaçak var mı diye

kızlar bi sorum olucak wc ye girerken birden çamaşırıma 1 yemek kaşığı kadar su geldi ama idrar kaçırma değil bu amniyonsıvısı olabilir mi nasıl anlarım kaçak var mı diye

Canım değildir herhalde.
Kaçak olsa sürekli olur durduramazsın ki.
Sürekli devam eder sızıntı.

Takip et bence. Sürekliyse doktoruna gidersin.
Ama akıntı falanda olabilir.

Canm eczanelerde satilan pet gibi bir sey varmis sanirim normal akinti mi su mu belli oluyormus ben tam bilmiyorum ama onu bir arastir istersen

Canm eczanelerde satilan pet gibi bir sey varmis sanirim normal akinti mi su mu belli oluyormus ben tam bilmiyorum ama onu bir arastir istersen

Canım değildir herhalde.
Kaçak olsa sürekli olur durduramazsın ki.
Sürekli devam eder sızıntı.

Takip et bence. Sürekliyse doktoruna gidersin.
Ama akıntı falanda olabilir.

biraz daha bekliyeyim bidaha aynı şey olursa o testlerden alırım artık bi arkadaşımın az az sızıntı olmuş anlamıyormuş akıntı sanıyormuş testte çıkmış sıvı olduğu

biraz daha bekliyeyim bidaha aynı şey olursa o testlerden alırım artık bi arkadaşımın az az sızıntı olmuş anlamıyormuş akıntı sanıyormuş testte çıkmış sıvı olduğu

Canım madem azar azar sızmalarda olabiliyor, o zaman bekleme bence.
Ya testten yap ya doktoruna git.
Su çok önemli bişi çünkü

Canım madem azar azar sızmalarda olabiliyor, o zaman bekleme bence.
Ya testten yap ya doktoruna git.
Su çok önemli bişi çünkü

şimdi dr umu aradım su değildir dedi bu haftalarda akıntı değişebilirmiş endişe etmememi söyledi cumartesi kontrole gidicem bakıcakmış

şimdi dr umu aradım su değildir dedi bu haftalarda akıntı değişebilirmiş endişe etmememi söyledi cumartesi kontrole gidicem bakıcakmış

Oh çok şükür cnm.
İnşallah bişi çıkmayacak göreceksin.
Hamilelik delirtti bizi

canım bazı idrar yolu enfeksiyonlarında da dediğin gibi özellikle oturup kalkarken 1 kaşık 1 kaşık idrar kaçıyor..

cnm biz nuna aldık çok kullanışlı geldi tabi hiç kullanmadık ama kaliteli bi marka bence. anakucağını da aldık. tavsiye edebilirim.

canım bizde bugün joie diye bi markanın aldık nuna nın çift taraflı olmayışı hoşuma gitmedi biraz kontrolcüyüm galiba bebişim gözümün önünde olmalı bazen

Bende yarin dr a gidecegim 32 haftada calisabilir raporu almak icin normalde dun almam lazimdi ama bayram tatili oldugundan yarin alacagim benim dr umda bu hafta izinli ben geldigimde de gec kalmis olursun dedi beni baska bir hastanede arkadasina yönlendirdi yarin o doktora gidecegim

Saol canım klimadan da olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ondan haberim yoktu cnm. doğrudur. ozaman hacışakir alayım bebek için olanı
bugün almayı düşünüyorunm

Ben dalamdan çok memnunum canm

Tabiki batsın, yıkarız sıkıntı değil. Sadece önce ne giydireceğimi karar veremedim. Hayırlısyla doğsun da... Teşekkürler bu arada

Doğrudur canm şu 1ay işimiz çok zor allah kolaylık versin anne olmak kolay değilmiş vallahi ... ben klimidanda olabilir sırtm diorum vantilatör alıcaz denicem bakalım . 5inde doktordan tarih alıcaz doum tarihi bakalım ne zamn dicek

Hımm, hastane farkı da var demekki, neyse giyelim bişeyler bakarız gari Teşekkürler...

Çok dğrusun canm peki bişi sorcam sezeryandan sonra ne zamn sütün geldi m.ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…