2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar; 16 sında kahverengi lekelenmelerim başladı. Doktorum 10 gün rapor progrsteron iğne ve jel verdi. Kırmızıya dönerse ara dedi.Dinlendim ilaçlarda tamam ama hala lekelenmelerim bitmedi. Rengi sütlü kahve ye döndü. Normalde simsiyahtı. Ama kesilmedi.çok şükür kırmızıyada dönmedi. Jelin prospektüsünde lekelenme olur diyo. Devam eden ilaçtan kaynaklımı? Değilse neden hala devam ediyo? Çok korkuyorum. Bugün bel ağrımda başladı. Buna benzer şeyler yaşayan oldu mu.

Arkadaşım hoşgeldin.
Hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin ?
İçini ferah tut diyeceğim ama bende tutamıyorum. İnşallh hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Benimde 10 gündür lekelenmelerim devam ediyor. Doktorum iğne jel verdi. Genede kesilmedi. Benimde çok canım sıkkın.kafama takılıyo. Çok şükür kırmızıya dönmedi diyorum ama bitmedide. Doktorum bebeğin iyi dedi ama ufak bi pıhtı gördü kesemin altında. Çarşamba kontrolüm. Psikolojim bozuldu.inşallh hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin hiç korkma canım bebişlerimizi üzmeyelim iyi düşün bol bol dua et... Bende iki senenin sonun da hamile kaldım bir kez aşılama oldum tutmadı... hiç ummadığım anda bebişim anne ben geldim dedi arada bende de bir korku oluyo ama çok kaptırmıyorum kendimi iyi olcak diyorum bebişim için beşik kıyafet falan bakıyorum ben daha kalp atışını bile görmedim ama inş. görücem inanıyorum ALLAHIMIN İZNİYLE...

hayırlı olsun bebegim...bende çok endişeliyim 4 gün önce kanamam oldu dr progestan verdi çok şükür kanamam durdu tekrar dr gitmedim daha keseyi gördük ama kalp atışını duymadım henüz sen kalp atışını duydunmu sat larımız aynı....rabbim saglıklı bi şekilde kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah...

Arkadaşım hoşgeldin.
Hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin ?
İçini ferah tut diyeceğim ama bende tutamıyorum. İnşallh hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

sağolasın teşekkür ederim valla bugün itibari ile 7 haftalık oldum hiçkimselere söyleyemiyorum daha öncekilerde söyledim tutmayınca herkes sordugunda uzuluyordum bu sefer soylemedık ama ıcım ıcıme sığmıyor haykırarak bağırmak istiyorum ama malesef yapamıyorum hep ya bişey olursa deyip duruyorum ne garip bi duygu bu böyle bilemedim çokta takmamak lazım aslında senin içinde hayırlısı olsun senin normalmi hamilelik yoksa tüp bebekmi

sağolasın cnm seninde benımde gecen cumartesı kahverengı lekelenmelerım oldu çok korktum ama sonra doktora sordugumda kese buyudukce boyle olur demıstı ıcerde kalan kan atılıyormus progestanı ben en bastan berı kullanıyorum su anda gunde 4 sefer 200 mg lıyorum keseyi ve kalp atışını perşembe günü gördük yeni olusmustu ultrasnona göre 6+4 gunluktu kalp atışını duymadım ama doktor kalbi atmaya başlamış dedi gösterdi küçücük beyaz bişey vardı bak dedi yanıp sönüyor meğer oymuş 6 subatta tekrar gıdecegım ınsallah duyarım yuce rabbim hepimize hayırlısını nasıp etsın

Hoşgeldin Ebruli, tebrik ederim. Ben de 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim. :) Endişe etme bence, olumlu düşünmek çok önemli.

herşeyi yüce rabbim biliyor bak ben daha sevinemiyorum normalde ınanılmaz pozıtıf bır ınsanımdır ama bu durum farklıymıs endıse var sadece acaba dıyorum hep ınsallah gececek

inşallah cnm...bende bu hafta gidicem dr inşallah duyarım kalp atışını benimde daha önce kötü terüberim oldu umarım bu defa olmaz....

Merhaba. Tebrikler! Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.Aynı endişe bende de var. Benim de ilk bebeğim. Endişeden hamileliğimin keyfini yaşamıyorum ama aslında bişekilde rahat olmayı öğrenmemiz lazım.

kuzum kocan mı planlamış bunu bilmiyordum ben... arızalı mal mı kullanmış kasıtlı??

CNm bana göre tamamen onun yüzünden cunku bı kaç defa bebek ıstedıgını beyan ettı bende hayır deyıp çekılmıstım hap kullanıyorum ınye kullanıyorsun vss dıyordu tamamen kasıtlı gelıyor ama ona göre Allah vermış

Benim ki normal bende 7+3 teyim. Benimde sürekli lekelenme sorunum var. Geçiremedim. Kafamı takıyorum. Haykırmak istiyorsun biliyorum ama biraz daha bekle öyle ver güzel haberi herkese..

geç dölenme sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda:18:

Geç döllenme sorun degıl kı CNm benım kıde tam dört hafta geç gözüküyor cunku adetıme ıkı gün kala kalmışın hamıle o yüzden Dr da yedı haftalık çıkması gereken gebelık uc haftalık çıktı sonra gelıştı

soradan gelişti derken bebek mi gelişti demek oluyo.
çünkü doktor senin sat değiştcez dedi bana...geç oldugu için
ben öyle anladım yanii:44:

soradan gelişti derken bebek mi gelişti demek oluyo.
çünkü doktor senin sat değiştcez dedi bana...geç oldugu için
ben öyle anladım yanii:44:

Yanı doğal olarak öyle bak sımdı ben son adetı 25 ekımde gördüm bır daha kı adetım 25 Kasım'da ıdı ama ıkı gun oncesı yanı 23 kasımda iliskiye gırmıstık o aksam hamıle kalmışım o yüzden daha adet olmadım doğal olacakta son adetımı 23 Kasım dan baz alıyor Dr lar anladın mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…