herkese merhaba ;
ne zamandır arıyorum ama bi türlü göremedim eylül topiği topik hayırlı olsun inşallah bu süreçte birbirmize destek oluruz ve sağlıkla sorunsuz bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ben 37 yaşındayım izmirliyim yoğun uğraşlar sonucunda 13 yılın sonunda ilk defa hamileyim çok mutluyum bi o kadarda endişeliyim hep bişey olurmu endişesi yaşayıp sevinemiyorum aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varmı
Arkadaslar dün kanamam oldu o kadaar korktm panik oldm ki evde yalnzdm elim ayağm titreye titreye taksi çagrdm hastaneye gttm ağlaya ağlaya , dr usg baktı çok şükür bebeğim iyidi o an yasadıklarımı anlatamam arkadaslar tabi progesteron iğne her gün, sabah akşam hap verdi şuan rahimde ağrım vetuvalet kağdına gelen lekelerim var ama çook korkuyorm ilk bebeğimbenzer olayyasayanlar oldumu hiç?
geç dölenme sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda:18:
herkese merhaba ;
ne zamandır arıyorum ama bi türlü göremedim eylül topiği topik hayırlı olsun inşallah bu süreçte birbirmize destek oluruz ve sağlıkla sorunsuz bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ben 37 yaşındayım izmirliyim yoğun uğraşlar sonucunda 13 yılın sonunda ilk defa hamileyim çok mutluyum bi o kadarda endişeliyim hep bişey olurmu endişesi yaşayıp sevinemiyorum aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varmı
herkese merhaba ;
Arkadaşım hoşgeldin.
Hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin ?
İçini ferah tut diyeceğim ama bende tutamıyorum. İnşallh hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hayırlı olsun bebegim...bende çok endişeliyim 4 gün önce kanamam oldu dr progestan verdi çok şükür kanamam durdu tekrar dr gitmedim daha keseyi gördük ama kalp atışını duymadım henüz sen kalp atışını duydunmu sat larımız aynı....rabbim saglıklı bi şekilde kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah...
herkese merhaba ;
canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin hiç korkma canım bebişlerimizi üzmeyelim iyi düşün bol bol dua et...Bende iki senenin sonun da hamile kaldım bir kez aşılama oldum tutmadı... hiç ummadığım anda bebişim anne ben geldim dedi arada bende de bir korku oluyo ama çok kaptırmıyorum kendimi iyi olcak diyorum bebişim için beşik kıyafet falan bakıyorum ben daha kalp atışını bile görmedim ama inş. görücem inanıyorum ALLAHIMIN İZNİYLE...
Hoşgeldin Ebruli, tebrik ederim. Ben de 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim. :) Endişe etme bence, olumlu düşünmek çok önemli.
sağolasın cnm seninde benımde gecen cumartesı kahverengı lekelenmelerım oldu çok korktum ama sonra doktora sordugumda kese buyudukce boyle olur demıstı ıcerde kalan kan atılıyormus progestanı ben en bastan berı kullanıyorum su anda gunde 4 sefer 200 mg lıyorum keseyi ve kalp atışını perşembe günü gördük yeni olusmustu ultrasnona göre 6+4 gunluktu kalp atışını duymadım ama doktor kalbi atmaya başlamış dedi gösterdi küçücük beyaz bişey vardı bak dedi yanıp sönüyor meğer oymuş 6 subatta tekrar gıdecegım ınsallah duyarım yuce rabbim hepimize hayırlısını nasıp etsın
inşallah cnm...bende bu hafta gidicem dr inşallah duyarım kalp atışını benimde daha önce kötü terüberim oldu umarım bu defa olmaz....
inşallah ben duyamadım sadece gördük ama ben o günü hayatım boyunca hiç unutamayacağım herhalde ses kaydı falan alayım diyorum :
herkese merhaba ;
kuzum kocan mı planlamışbunu bilmiyordum ben... arızalı mal mı kullanmış kasıtlı??
sağolasın teşekkür ederim valla bugün itibari ile 7 haftalık oldum hiçkimselere söyleyemiyorum daha öncekilerde söyledim tutmayınca herkes sordugunda uzuluyordum bu sefer soylemedık ama ıcım ıcıme sığmıyor haykırarak bağırmak istiyorum ama malesef yapamıyorum hep ya bişey olursa deyip duruyorum ne garip bi duygu bu böyle bilemedim çokta takmamak lazım aslında senin içinde hayırlısı olsun senin normalmi hamilelik yoksa tüp bebekmi
geç dölenme sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda:18:
Geç döllenme sorun degıl kı CNm benım kıde tam dört hafta geç gözüküyor cunku adetıme ıkı gün kala kalmışın hamıle o yüzden Dr da yedı haftalık çıkması gereken gebelık uc haftalık çıktı sonra gelıştı
soradan gelişti derken bebek mi gelişti demek oluyo.
çünkü doktor senin sat değiştcez dedi bana...geç oldugu için
ben öyle anladım yanii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?