benim de geç döllenme kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz
Arkadaşlar; 16 sında kahverengi lekelenmelerim başladı. Doktorum 10 gün rapor progrsteron iğne ve jel verdi. Kırmızıya dönerse ara dedi.Dinlendim ilaçlarda tamam ama hala lekelenmelerim bitmedi. Rengi sütlü kahve ye döndü. Normalde simsiyahtı. Ama kesilmedi.çok şükür kırmızıyada dönmedi. Jelin prospektüsünde lekelenme olur diyo. Devam eden ilaçtan kaynaklımı? Değilse neden hala devam ediyo? Çok korkuyorum. Bugün bel ağrımda başladı. Buna benzer şeyler yaşayan oldu mu.
Benimde 10 gündür lekelenmelerim devam ediyor. Doktorum iğne jel verdi. Genede kesilmedi. Benimde çok canım sıkkın.kafama takılıyo. Çok şükür kırmızıya dönmedi diyorum ama bitmedide. Doktorum bebeğin iyi dedi ama ufak bi pıhtı gördü kesemin altında. Çarşamba kontrolüm. Psikolojim bozuldu.inşallh hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Çoooook çok geçmiş olsun!!! Bu tip durumlar olabilir demişti doktorum. Bebek büyüyüp yerleşirken az birşey kanama olabilirmiş. Dinlenmek en iyi ilaç bu durumda.
Canim cok gecmis olsun boyle kanama yasayan cok oluyormus moralini bozma yat bol bol dinlen bu arada nigdeli misin 51 i görünce merak ettim
Canım geçmiş olsun.kırmızıya dönmemiş sorun yoktur herhalde. Doktora terar ne zaman gideceksin en azından arayarak sorsan için rahatlasa sürekli düşünüp stres çok zararlı bebeğe.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Cnm bendede lekelenme başladı dün ama once kırmızı kan geldi sonra kahverengiye döndü dr a gttk bebek ıyıdı cok sukur..bol bol dınlencez ve olumlu dusuncez artk cnm bız guclu olalımkı bebeklerımız sımsıkı tutunsun bize inş.bn sabah akşam 200mg hap içiom öğlenleride iğne oluyorm
Merhaba. Tebrikler! Allah hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.Aynı endişe bende de var. Benim de ilk bebeğim. Endişeden hamileliğimin keyfini yaşamıyorum ama aslında bişekilde rahat olmayı öğrenmemiz lazım.
sağolasın cnm seninde benımde gecen cumartesı kahverengı lekelenmelerım oldu çok korktum ama sonra doktora sordugumda kese buyudukce boyle olur demıstı ıcerde kalan kan atılıyormus progestanı ben en bastan berı kullanıyorum su anda gunde 4 sefer 200 mg lıyorum keseyi ve kalp atışını perşembe günü gördük yeni olusmustu ultrasnona göre 6+4 gunluktu kalp atışını duymadım ama doktor kalbi atmaya başlamış dedi gösterdi küçücük beyaz bişey vardı bak dedi yanıp sönüyor meğer oymuş 6 subatta tekrar gıdecegım ınsallah duyarım yuce rabbim hepimize hayırlısını nasıp etsın
Benim ki normal bende 7+3 teyim. Benimde sürekli lekelenme sorunum var. Geçiremedim. Kafamı takıyorum. Haykırmak istiyorsun biliyorum ama biraz daha bekle öyle ver güzel haberi herkese..
Günde 4kere 200 mg progestan çok degilmi yan etki yapmıyormu sizde? Ben 2 kere 200 mg alıyorum tüm gün ölü gibi oluyorum. Inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Ama dr 12.haftaya kadar alacaksın dedi devam ediyorum simdilik...
merhaba kızlar bende iki gün önce bebişimi gördüm benimde rahimin arka tarafında kanama var dedi doktor ama bende kanama yok tedbir amaçlı 100x2 progestan kullanıyorum zaten uyuyordum daha fazla uyumaya başladım
Evet niğdeliyim cnm ama evlenp istanbula geldm 14 ay önce sen nerelerdensn
canım benim de genelde problemim vardır önceki hamileliğimi sabah kahvaltılarında ıhlamurla geçirdim. o sıkıntıyı da aldı. daha da sıkıntı olursa bi karışım var onu da yazabilirim çok zaman oldu ama. dr unla paylaş. belki zararsız bi ilaç vardır hızlandıracak ama genelde doğal yoğurta kuru meyve müsli gb karışımlar öneriliyor. bilgim bu kdr..Arkadaslar birsey sormak istiyorum 2 gundur tuvalet problemim var su ana kadar hic yasamadim ama 2 gu dur ne yaptiysam fayda etmedi dundrn beri sutte icemiyorum kabizlik yapiyormus cozum onerileriniz varmi her sabah corba iciyorum kuru kayisi yiyorum bugunrecelinden meyve suyu yaptim ictim ama yok acayip yemek yiyorum patlamak uzereyim
prog. içindeki ek maddelerin amacı o zaten canım uyutup gezmeyi engellemek. gerçi hormon da yaptırıyo olabilir. geçmiş olsun. orada kanam olup sonradan kuruyabilir. illa ele gelmesine gerek yok.merhaba kızlar bende iki gün önce bebişimi gördüm benimde rahimin arka tarafında kanama var dedi doktor ama bende kanama yok tedbir amaçlı 100x2 progestan kullanıyorum zaten uyuyordum daha fazla uyumaya başladım
ayy canımm çok sağol.. seni de özlemiştim. ben geç doğsun istemiyorum yaaa doğumgünü hediyem olsun o benim. illa 5 inde doğması lazımCok guzel ozetlemissin cnm bnm 2 cocugumdada gec dollenme dedigin gibi yek fark gec doguolar oglum 3 gun gecti kizimda 14 gun bu da saglikli.olursa kesin buda gecer gununde beklemiorum bu genetik sanirim bu arada bayanlar alt muaneden korkmayin avrupada ilk 3 ay hep alttan muane ederler saglikli sonuc alabilmek icin 3.ayindan sonra karindan bakiolar icinizi ferah tutun karindan gozukmemesi cok normal saglikli olsunlarda insaAllah.bu arada cnm senin icin tum hemisleride duama katicam insaAllah rabbim hepinizin bebeklerini saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin rabbim gonlunuze gore versin
yrdcı olduysam ne mutluarkadaşım sanada teşekürler rahatlattın
canım demin bi kitap okuyordum zencefil ve zerdeçal dan kesinlikle uzak durun diyordu. ben de az önce balla zencefil ve limon karıştırdım yedim sonra gördüm. sabaha kadar içim mıkmıklanır şimdi benim deSa kizlar size bir sorum olucak bnm 3. ama onceden zencefilin migde bulantsina iyi geldigini.bilmedigim.icin ikisinde de icmemistim ama.simdi burda birine dr si zencefil migde bulantisina cok iyi gelio ic rahatlarsin demis bnde findik kadar taze zencefile birazda limon katiorum uzerinede sicak su cok guzel olui ve migde bulantisina cok iyi oluo ama nette okudum gunde en fazla iki veya uc bardaktan fazlasi iyi deilmis adet sokturucu yanida varmis emin olamadim simdi sizin zencefille ilgili bir bilginiz varmi kizlar yada bugun yarin dr sine gidecek olan arkadaslar acaba sirabilirmi dr sine cunku bnm dr 30 verdi termini ve burda acil durumlar haric ne dr ye gidilir nede tel edilebilir bu arada gribede iyi geliomus bnm icin sorarsaniz cok sewinirim kizlar
Ben de nigdeliyim canim ama batmanda ogretmenlik yapiyorumm
Yaaa ne gzl cnmmm:)))niğdedemi okudn bak çok mutlu oldm hemşeri muhabbeti yapalm az :)))
Nigde anadolu lisesi mezunuyum canim universiteyi baska yerde okudum sen evett 51 i görünce atladimhemen sevindim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?