2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım geçmiş olsun.kırmızıya dönmemiş sorun yoktur herhalde. Doktora terar ne zaman gideceksin en azından arayarak sorsan için rahatlasa sürekli düşünüp stres çok zararlı bebeğe.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çoook iii anlıyorum cnm seni, lavoboya gtmeye korkyo insan teeez zamanda normale döneriz bebeciklerimizi sağlıkla kucağmza alırız inş bırakmazlar sııımsıkı tutunurlar bize:))

Cnm bendede lekelenme başladı dün ama once kırmızı kan geldi sonra kahverengiye döndü dr a gttk bebek ıyıdı cok sukur..bol bol dınlencez ve olumlu dusuncez artk cnm bız guclu olalımkı bebeklerımız sımsıkı tutunsun bize inş.bn sabah akşam 200mg hap içiom öğlenleride iğne oluyorm

Canım geçmiş olsun. Aman bebişin sağlıklı olsun evet bol bol dinlenmemiz lazım. kırmızı leke demek ki herzaman korkulacak birşey değilmiş ama önlem olarak doktora gitmeliyiz. Umarım biran önce biter lekelenmen bol bol dinlen.

Evet cnm bende hergun soz veriyorum kendime bugun normal birgun olacak dusunmeyecegim diyorum farkinda olmadan gebelik takvimine bakiyorum ay diyorum bugn bunlar olusacakmis hmm nasil gorunuyor acaba ona bakiyorum derken midem basliyor uykum geliyor hmm diyorum yigun calismalar bas
ladi yine ..... boyle gidiyor dun butun gun sol kasigim agridi neden olabilir diye arastirdim falan yani kafayi yemezsem iyidir kitap okumayi cik severim okumaya basliyorum 5 dj snra birakiyorum facebook a gireyim oyun oynayayom diyorum oda sıkıyor nasil gececek yuce rabbim izin versin de saglikla atlatalim kucaklarimiza alalim insallah

Günde 4kere 200 mg progestan çok degilmi yan etki yapmıyormu sizde? Ben 2 kere 200 mg alıyorum tüm gün ölü gibi oluyorum. Inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Ama dr 12.haftaya kadar alacaksın dedi devam ediyorum simdilik...

Benim ki normal bende 7+3 teyim. Benimde sürekli lekelenme sorunum var. Geçiremedim. Kafamı takıyorum. Haykırmak istiyorsun biliyorum ama biraz daha bekle öyle ver güzel haberi herkese..

cnm bak bide bu lekelenmeye karsi ben surekli yattim yemek ve wc disinda hic kalkamdim gerci hala ayniyim yatiyorum surekli arada kalkiyorum 5 dk olaniyorum sonra yatiyorum birde en onemlisi su bol bol su ben 3,5 lt iciyorum takip et gectigini goreceksin dinlen ve su ic şu kisa donemibi atlatalim sonrasinda yuce rabbim sonuna kadar goturmeyi nasip eder

Bilmiyorum doktorlar bu sekilde veriyor burda gunde 800 mg yapiyor mide bulantisi ynma yapiyor ve bu ilacta sinirlilik depresyon yapıyor ama yapacak birsey yok heryerin farkli uygulamasi demek ki

Arkadaslar birsey sormak istiyorum 2 gundur tuvalet problemim var su ana kadar hic yasamadim ama 2 gu dur ne yaptiysam fayda etmedi dundrn beri sutte icemiyorum kabizlik yapiyormus cozum onerileriniz varmi her sabah corba iciyorum kuru kayisi yiyorum bugunrecelinden meyve suyu yaptim ictim ama yok acayip yemek yiyorum patlamak uzereyim

merhaba kızlar bende iki gün önce bebişimi gördüm benimde rahimin arka tarafında kanama var dedi doktor ama bende kanama yok tedbir amaçlı 100x2 progestan kullanıyorum zaten uyuyordum daha fazla uyumaya başladım

merhaba kızlar bende iki gün önce bebişimi gördüm benimde rahimin arka tarafında kanama var dedi doktor ama bende kanama yok tedbir amaçlı 100x2 progestan kullanıyorum zaten uyuyordum daha fazla uyumaya başladım

cnm zaten dusuk onleyici olarak tedbiren veriyorlar bol bol dinlen ve su ic bende her dk uyuy pozisyondayim tatli seyler ve komik oluyoruz sonu ii olsunda ben butun gu. uyumaya raziyim

canım benim de genelde problemim vardır önceki hamileliğimi sabah kahvaltılarında ıhlamurla geçirdim. o sıkıntıyı da aldı. daha da sıkıntı olursa bi karışım var onu da yazabilirim çok zaman oldu ama. dr unla paylaş. belki zararsız bi ilaç vardır hızlandıracak ama genelde doğal yoğurta kuru meyve müsli gb karışımlar öneriliyor. bilgim bu kdr..

prog. içindeki ek maddelerin amacı o zaten canım uyutup gezmeyi engellemek. gerçi hormon da yaptırıyo olabilir. geçmiş olsun. orada kanam olup sonradan kuruyabilir. illa ele gelmesine gerek yok.

ayy canımm çok sağol.. seni de özlemiştim. ben geç doğsun istemiyorum yaaa doğumgünü hediyem olsun o benim. illa 5 inde doğması lazım korkmuyorum,utanıyorum alttan muayeneden ister istemez. dua için çok sağolun canım...

arkadaşım sanada teşekürler rahatlattın
yrdcı olduysam ne mutlu

canım demin bi kitap okuyordum zencefil ve zerdeçal dan kesinlikle uzak durun diyordu. ben de az önce balla zencefil ve limon karıştırdım yedim sonra gördüm. sabaha kadar içim mıkmıklanır şimdi benim de ( aman içme derim riske atmaya gerek yok. tuzlu sarı leblebi de çok iyi geliyo bulantıya bi de geçen gün accupressure denen akupunkutur yöntemi okumuştum. google da ara belki yapılışı nı gösteriyorlardır ya da ilgili birşey muhakakak çıkar.. kib byy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…