2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynen bende ilk dogumda genel anestezi ile yaptim anlattigin gibiydi sabah erken aldilar beni doguma ogleden sonra bir guzel emzirdim iki saatte bir saat aksam 6 gibi yuruttuler beni sabaha kadar da iki saatte bir emzirdim
Benim ilk dogumum olcak, insallah bizim de gelir sutumuz, Allah bunu da hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Kağıdın yok mu canm sağlık ocağında mı doktorda mı yaptırıon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saglik ocagina gitmiyorum. Butun kontrollerimi doktorum yapiyo. Ve butun bilgilerim doktorun bilgisayarinda kayitli. Bendedosya yok.Ama doktora soriyim bi yaa aklima takildi...

Saka yaptim tabii kiii.. ciddiye almassiniz diodum ama ortalik karisti
:S

Saglik ocagina gitmiyorum. Butun kontrollerimi doktorum yapiyo. Ve butun bilgilerim doktorun bilgisayarinda kayitli. Bendedosya yok.Ama doktora soriyim bi yaa aklima takildi...

Şimdi zatem hastanede bişi yapılırsa sağlık ocağına gösteriosun . Sağlık ocağındakinide doktora zaten biribirinden haberdar ediolr . Dosya yapmıo sa emin olki başka doktorla münasebetin olmasın die. Bence 1 kopyasıda senin dosyanda olması gerekior canm . Dosyanın hazır olması bu işin en büyük titizliği zaten . Belki son dkka bişi oldu orya gidemedin elinde hiç bişi yok sıfır bilği yok hakkında . Bence canım hepsinin fotokobisini al .

Kizlar ben baktim ama bulamadim siz bilirsiniz ben bebegimin kapi susunu kendim yapiyorum ama burada pek malzeme bulamadim internette varmi boyle siteler ordan alsamda tamamlasam artik

Bende kendim yapicam karar verebilsem süslerimi.
malzeme olarak düşündüğün keçe ise
pembe camekan die bi site var ordan alabilirsin
ya da hobi siteleri var sirf bu işler için

Harika bilgiler,
çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Canim ben varim seninle ayni durumda ben cumartesi dogum yaptim 32+6 Iken benimde suyum bir gun once sinirin altinda dendi diğer gun komple bitti kaçak varmis ictigin su fayda etmez muhakkak kontrol altinda ol ben hastanede yattim bir gun sonra sezaeyan oldum bebegim 1900 dogdu simdi kuvezde

Saka yaptim tabii kiii.. ciddiye almassiniz diodum ama ortalik karisti
:S

Yok karışmadı, bahaneyle paylaşım yapmış oldum

Harika bilgiler,
çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

güle güle kullanın.

interette her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz ama önemli olan işe yarayan bilgilere ulaşabilmek.

Bakalım bebekler geldiğinde napıcaz

Eki Görüntüle 1211090

beşiğimizi kliksadan aldık, henüz yeni geldi bu akşam kurulumunu yapcaz bakalım nasıl çıkacak
ev tipi ana kucağını markofoniden almıştım aylar önce
geri kalanları istanbul havuzlu handan aldık
ben havuzlu hanı sevdim, beğendim. yolu düşenlere tavsiye ederim.

Gozunaydn cnm bebeginin durumu nasl

Canim bende 32+5ken kafasi ve bacaklari bir hafta önden karin cevresi 30 haftalikti dktr beni perinatolojiye sevk etti fakat benim su tamamen bittigi icin gitmedim sen muhakkak git suan cok sukur bebekte sorun yok suyu bittiği icin gelisememis

Allah Allah.. ben hic bole dusinmemistim. Ilk basta baska doktora gidiodum, o elime dosya vermisti, ciktilarimi onda biriktiriyodum. Sonra o doktordan memnun kalmayinca buna gectim. Kayitlari bilgisayarda tutmasi hosuma nile gitti. Beni gordugu an oradan bilgileri aciyor, ben soylemeden butun bilgileri hatirliyor, beni hatirliyor diye.. saglik ocagina da gidip gitmemek senin kararin, butun kontrolleri yapcam ben dedi. Gitmiyorum ben de.. ama icime kurt dusurdun simdi.. ben hic kotu dusunmeistim. Bi de doktorumu herkes cok methediyo ii die, burdaki enii doktor.. nese doguma az kaldi.. ben fazla kafami kurcalamiyim doktor secimim konusunda .. kafama takilanlari sorarim ona..

Ay ay ay gule gule kullansin oglusun allah hayirlisiyla aldigin cicilerin icini doldursun

Ayyy ben yengecm hicte oyle deglmmesm bikti mesela benden adam oturmaya korkyr her yer tek duzen olmali yengecler oyle olmaz ya

sevgili yengeçler size bir lafım yok
burçlara girersek çıkamayız zaten işin içinden.
aman sağlıkları yerinde olsunda yavrularımızın aslanmış başakmış hiç önemli değil

canım et konusunda sıkıntım yok tüketiyorum ama diğer dediklerini sınırlı tüketiyorum ancak
şeker olduğu için incir zaten yasak, arada bir siyah üzüm yiyorum ama

Ay ay ay gule gule kullansin oglusun allah hayirlisiyla aldigin cicilerin icini doldursun

teşekkür ederimmm amin cümlemize nasip etsin inşallah.

az önce sağlık ocağına gittim
ebeler kalp atışını dinledi, aşağı inmiş dedi
15 gün sonra bekle dedi
hadi hayırlısı inşallah

hayır oğlum hayır 20 gün daha bekle

Guzel paylasim oldu cidden :) bahaneyle... benim de cok hosuma gitti pratik bilgiler..

Iyi günlerde kullansin oğluşun sağlikla kucağina alirsin inş...

Tatlm kayıtları zaten bilğisayara yazmak zorunda doktor tek tek yeni baştan kağıtları okuyamaz . Zten doumun çok yakın artık o doktora yaptırıcan zaten bişi olmaz ama kana çok dkkat etmelisin doumda çok kan kaybı oluomş ..

Oyhh.. rahatladim simdi ole deyince.. tamam kan isini sorayim doktora neden demir kullanmadik diye.. bak size dikkat edin derken benim eksigim ortaya cikti.. ii de oldu aslinda. Sagolun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…