Sungurbey 2005 mezunym bnde :)) bu formda karşılaşmak kısmetmiş :))
kızlar yetişinnn yaaa yardımıma ... inanılmaz gaz oluo veinanılmaz kabızlık problemim var uyuyamıorum içimçok sıkılıo .darlanıorum ..uykusuzum . daha 2. ayımda maf oldum yayardımcı olun nolur yaww
Günaydın kızlar..
Hepinize bebişleriniz ile birlikte sağlıklı bir hafta dilerim :)
kızlar bu arada ben de 1 kilo verdim. çok üzülmedim zaten nasılsa alıcam dedim. ama sağlıklı beslenemiyorum özellikle akşamları yemek yiyemiyorum.
Evet cnm bende hergun soz veriyorum kendime bugun normal birgun olacak dusunmeyecegim diyorum farkinda olmadan gebelik takvimine bakiyorum ay diyorum bugn bunlar olusacakmis hmm nasil gorunuyor acaba ona bakiyorum derken midem basliyor uykum geliyor hmm diyorum yigun calismalar bas
ladi yine ..... boyle gidiyor dun butun gun sol kasigim agridi neden olabilir diye arastirdim falan yani kafayi yemezsem iyidir kitap okumayi cik severim okumaya basliyorum 5 dj snra birakiyorum facebook a gireyim oyun oynayayom diyorum oda sıkıyor nasil gececek yuce rabbim izin versin de saglikla atlatalim kucaklarimiza alalim insallah
kızlar yetişinnn yaaa yardımıma ... inanılmaz gaz oluo veinanılmaz kabızlık problemim var uyuyamıorum içimçok sıkılıo .darlanıorum ..uykusuzum . daha 2. ayımda maf oldum yayardımcı olun nolur yaww
Canım seni çok iyi anlıyorum. 9 ay askerlik gibi geçecek bizim gibilere. Biran önce oyalanacak başka birşeyler bulmamız lazım. Ben kitaplara dalmaya çalışıyorum. Bir de resim kursuna gitmeye başladım o da oyalıyor. Benim de yumurtalıklarımda ağrı oluyor ara ara. Özellikle en başlarda vardı. Şimdi de çok ani hareketlerde birşey batıyor gibi hissediyorum. Ya bir de insan korkuyor her ay bir aşama, bir stres, hep bekleyiş. Şöyle hamile kaldım, oh 9 ay sonra anne olacağım diye içim bir ferahlamadı benim :). Havaya bile giremiyorum endişelenmekten :) Önce rahim içi gebelik mi değil mi? Sonra kalp atışı duymak (neyse ki bu aşamaları atlattım), bu arada kanama korkusu, Sonra 2 li test, sonra 4'lü test bunları da bir atlatsak sonra herşey yolundaysa 9.aya kadar rahat nefes alırız diye umuyorum. Ben de birde toksoplazmaya bağışıklık çıkmadı. Şimdi heray kan vereceğim, kontrol altında olacakmış. Allah'ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi. Bizlere de huzurlu ve rahat bir hamilelik nasip etsin.
Canım bende de kabızlık sorunu varhep vardı da arttı hamilelikle. Sabahları aç karnına elma yiyip üzerine su içiyorum biraz yardımı oluyor aklında olsun. Bir de doktorum bol bol su içmemi önerdi. Umarım sana da faydalı olur.
Arkadaslar birsey sormak istiyorum 2 gundur tuvalet problemim var su ana kadar hic yasamadim ama 2 gu dur ne yaptiysam fayda etmedi dundrn beri sutte icemiyorum kabizlik yapiyormus cozum onerileriniz varmi her sabah corba iciyorum kuru kayisi yiyorum bugunrecelinden meyve suyu yaptim ictim ama yok acayip yemek yiyorum patlamak uzereyim
aynen öyle yapmak lazım canım kitaplar konusunda çok güzel tavsiyelerim var. denenmiştirCanım seni çok iyi anlıyorum. 9 ay askerlik gibi geçecek bizim gibilere. Biran önce oyalanacak başka birşeyler bulmamız lazım. Ben kitaplara dalmaya çalışıyorum. Bir de resim kursuna gitmeye başladım o da oyalıyor. Benim de yumurtalıklarımda ağrı oluyor ara ara. Özellikle en başlarda vardı. Şimdi de çok ani hareketlerde birşey batıyor gibi hissediyorum. Ya bir de insan korkuyor her ay bir aşama, bir stres, hep bekleyiş. Şöyle hamile kaldım, oh 9 ay sonra anne olacağım diye içim bir ferahlamadı benim :). Havaya bile giremiyorum endişelenmekten :) Önce rahim içi gebelik mi değil mi? Sonra kalp atışı duymak (neyse ki bu aşamaları atlattım), bu arada kanama korkusu, Sonra 2 li test, sonra 4'lü test bunları da bir atlatsak sonra herşey yolundaysa 9.aya kadar rahat nefes alırız diye umuyorum. Ben de birde toksoplazmaya bağışıklık çıkmadı. Şimdi heray kan vereceğim, kontrol altında olacakmış. Allah'ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi. Bizlere de huzurlu ve rahat bir hamilelik nasip etsin.
kabızlık alıyorsanız multivitami,nlerden kaynaklanıyor olabilir, bitkisel desteklerin yanında yine de dr a sorun derim bazen ilacın adı değişince bile fayda görülüyor.Canım bende de kabızlık sorunu varhep vardı da arttı hamilelikle. Sabahları aç karnına elma yiyip üzerine su içiyorum biraz yardımı oluyor aklında olsun. Bir de doktorum bol bol su içmemi önerdi. Umarım sana da faydalı olur.
çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar hastaliktan hamileligin tadini cikaramadim henuz oksuruk devam ediyo gece uyku yok bide dis etimde ve dilimde pamukcuk olusmus
aynen öyle yapmak lazım canım kitaplar konusunda çok güzel tavsiyelerim var. denenmiştir)
tracy hogg bebek sorunlarına mucize çözümler
harvey karp mahallenin en mutlu bebeği
şu an okuduğum her anneye lazım da tam bir dua ve bilgi hazinesi.
harvey karp ın mahallenin en mutlu yumurcağı ve
montessori vakfı başkanı tim seldin in kitabı da sırada..
kitap falan demeyin kızlar inanılmaz faydası oluyor. annemlerin aciz kaldığı yerlerde ben hep ne yapılması gerektiğini biliyordum.. çok rahat geçirdik en zor dönemlerimizi..
kabızlık alıyorsanız multivitami,nlerden kaynaklanıyor olabilir, bitkisel desteklerin yanında yine de dr a sorun derim bazen ilacın adı değişince bile fayda görülüyor.
çok geçmiş olsun canımöksürük için elma kabuğu ve ıhlamur yazıyor elimdeki hamile kitabında. diş etinde çekilme varsa kalsiyum veya c vit eksikliğidir. pamukçuk için de karadut pekmezi veya reçeli bulup ağzına sürebilirsin.. çok faydası oluyor. çevremde çoğu kişide işe yaradı bi de aynı senin gb bi arkadaş ağzı yara olmuştu gitmediği dr kalmadı en son cldiyeye gittiğinde dr hamile msn demiş arkadaşa günüm geçiyor demiş ve dr da öğrenmişti hamile olduğunu demir eksikliğinden oluyo bunlar demişti dr u ona.. aklında bulunsun kendine çoook iyi bak...
Gunaydin kizlar hastaliktan hamileligin tadini cikaramadim henuz oksuruk devam ediyo gece uyku yok bide dis etimde ve dilimde pamukcuk olusmus
aynen öyle yapmak lazım canım kitaplar konusunda çok güzel tavsiyelerim var. denenmiştir)
tracy hogg bebek sorunlarına mucize çözümler
harvey karp mahallenin en mutlu bebeği
şu an okuduğum her anneye lazım da tam bir dua ve bilgi hazinesi.
harvey karp ın mahallenin en mutlu yumurcağı ve
montessori vakfı başkanı tim seldin in kitabı da sırada..
kitap falan demeyin kızlar inanılmaz faydası oluyor. annemlerin aciz kaldığı yerlerde ben hep ne yapılması gerektiğini biliyordum.. çok rahat geçirdik en zor dönemlerimizi..
kabızlık alıyorsanız multivitami,nlerden kaynaklanıyor olabilir, bitkisel desteklerin yanında yine de dr a sorun derim bazen ilacın adı değişince bile fayda görülüyor.
çok geçmiş olsun canımöksürük için elma kabuğu ve ıhlamur yazıyor elimdeki hamile kitabında. diş etinde çekilme varsa kalsiyum veya c vit eksikliğidir. pamukçuk için de karadut pekmezi veya reçeli bulup ağzına sürebilirsin.. çok faydası oluyor. çevremde çoğu kişide işe yaradı bi de aynı senin gb bi arkadaş ağzı yara olmuştu gitmediği dr kalmadı en son cldiyeye gittiğinde dr hamile msn demiş arkadaşa günüm geçiyor demiş ve dr da öğrenmişti hamile olduğunu demir eksikliğinden oluyo bunlar demişti dr u ona.. aklında bulunsun kendine çoook iyi bak...
siz neler yiyorsunuz?? ben hic bisey yiyemiyorum migdem cok bulaniyor kötü oluyorumm..bebek nasil beslenir ki?? su dahi icemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?