2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende tam aksi canım. Totom kocaman oldu bile!

bana zayıfladın diyolar normalde bayılırdım bu lafa ama hala da devam ediyo yememeler.canım hiç bişey de yapmak istemiyo bu yüzden.yatıyorum sadece.normal mi bu kadarı onu da bilmiyorum.geçsin ve doya doya yiyebileyim istiyorum evimle kocamla ilgilenebileyim

siz neler yiyorsunuz?? ben hic bisey yiyemiyorum migdem cok bulaniyor kötü oluyorumm..bebek nasil beslenir ki?? su dahi icemiyorumm
walla çok şükür ben herşeyi yiyebiliyorum tabi bazılarını sindirmeye fırsat kalmıyor
ama üzülme canım 4. ayın sonuna kadar plasenta oluşumu oluyor. o zamana kadar vücuttaki depolardan besleniyo çocuk.. 4 ten sonra asıl beslenmeye dikkat etmek gerek. bu aylarda dikkat etmemiz gerktiği de boşalan depolarımızı geri doldurmak için söyleniyor.. merak etme annesi sen yemesen de o senden yiyor.. çok bunalırsan serum için hastaneye gidebilirsin kuzenim 9 ay boyunca çıkardı her gün serumla beslendi. 2700 gr doğdu ona rağmen..bırak hamileikte kilo almayı.. doğuma giderken eski kg sundan 3 kg daha azdı..

çok geçmiş olsun tekrardan balla limon dene istersen komşular çocuk için söylemişlerdi bana.. geçiriyormuş.. ıhlamur nane limon da bana iyi gelir.. benim de burnum akmaya kulağım kaşınmaya başladı.. ben de hasta olucam galiba bu kdr gezmekten sonra:)) bi de mikrop kapmaya en hassas dönemdeyiz ben bi dönem maske takıp gezdiğimi hatırlıyorum grip olmamak için.. bunda dışarı çok çıkmıyorum otobüs falan.. ama ev ahalisinden bile kapıyo insan.. yanımda biri hapşırsa 2 güne kdr burnum akmaya başlıyo benim de..
bağışıklık çok hassas oluyo bu ara bol bol dinlen derim fırsatuın varsa..

Normal canım, çok insan seninle aynı durumda. Endişe etme.

su boş midede daha çok bulantı yapıyo sanki.ben de aynı durumdayım.insallah cabuk gecer

aynen ya bos mide daha kötü kusacan bisey yok,su dahi icemiyorum.normalde gunde 3 litreden fazla su icerdim istahim cok fazlaydi:)) böyle olacagimi hic dusunmemistimm.ama genede cok guzel bisey bide tekme atmaya baslasa

Arkadaşım,
sendeki bilgiler muhteşem.. Benim ilk bebeğim, henüz 4+6'dayız.Paylaşımlarına bayıldım, artırırsan sevinirim :)
dediğin kitaplara baktım, en kısa zamanda alıcam. Hamilelikle ilgili kitap hangisi?
Güzel bir hafta dilerim..

bilgiler güzel aydınlatıcı her şey güzel olacak deyip katlanmak gerekiyo demek ki.dört gözle ilk ayların geçmesini bekliyodum ben de :26::26::26:

aynen ya bos mide daha kötü kusacan bisey yok,su dahi icemiyorum.normalde gunde 3 litreden fazla su icerdim istahim cok fazlaydi:)) böyle olacagimi hic dusunmemistimm.ama genede cok guzel bisey bide tekme atmaya baslasa

zaten kendimi çok kötü hissettiğimde ultrasondaki kalp atışlarını düşünüyorum.kolay olmicak tabi de hayatımda olmadığım kadar tembelim canım hiçbir sey yapmak istemiyo.kocama karsı suclu hisediyorum bi de niyeyse bi corba bile pişiremiyorum.o pek sallamıyo sen iyi ol diyo ama o oyle anlayıslı oldukca ben yapamadıgım için üzülüyorum.her seyi kafama cok mu taktım ne ?

:44:

tşk eerim canım.. daha çok şey var hala aklımda olan da fırsat kalmıyo bazen daha vakti gelmemiş oluyo.. bu ara elimdeki hamile kitabını bu forumdan bi arkadaş önermişti. her anneye lazım adı. dua ve bilgi hazinesi de alt başlığı. içinde çok değişik bilgiler var hem dua hem bitkisel şeyler. bazılarında hikaye falan paylaşılmış dün elime geçti ama yarısına göz attım.. ağlayan gece uyumayan çocuklar için dua reçetesi bile var. keşke daha önce elime geçseydi diyorum belki son 1.5 senenin bir kısmını kurtarırdım onun dışında eski forumda arkadaşların çok okuduğu kitap vardı bebeğinizi beklerken sizi neler bekler olması lazım adı. netten yorumlara bakıp alabilirsiniz canım. güzel kitaplar var yeni çıkan şeyler de olmuştur muhakkak bu bahsettiklerim kült kitaplar bu kategorilerdeki..

Canım teşekkürler mesajın için. Ben de Rovamycine'i doktora danışayım. Diken üstü bir durumdayız. Keşke bağışıklığımız olsaydı. Ben birde test sonuçlarını almadan, haberim yoktu gittim arkadaşın evinde kedisini sevdim, kucağıma aldım :S Sebzeleri sirkeli suda yıkıyorum şimdi. Dışarda salata yemiyorum. Allah bebişlerimizi korusun.

moralim bozuk geldim şimdi yazını okuyunca terapi gibi geldi ne kadar pozitif şeyler yazmışsın teşekkürler cnm valla hepimizin bu tarz şeyler duymaya çok ihtiyacı var şu anda

moralim bozuldu dedim ki kızlara bi danışayım her ne kadar cevabı içimde bilsemde insan bu psikolojide bıseyler duymak ıstıyor

persembe gunu bebegımı ve kalp atısını gordum hcg degerım 6800 lerdeydı cuma gunu sağlık ocagına kayıt olmam gerekıyormus annemle haber gondermıs hekım gıttım oldum bende gebelık dosyası mı ne olusturuyorlarmıs dedıkı tahlıller yapılacak tmm dedım kan verdım bıraz once de sonuc almaya gıttım hcg dusuk cıktı 6200 daha oncekı hcg üniversite hastanesinde özel tüp bebek bölümünde yapılıyor 20 dk çıkıyor sağlık ocağı baska bır yere gonderıyor 1 gun sonra cıkıyor bıldıgım hcg dusmemesı lazım ama sankı hcg gebelıkten sonra yavas yavas duser mıydı öyle birşeyde var tam hatırlamadım .dedim sonra farklı labaratuvarlar farklı çıkabılır su ana kadar hep unıversıtede takıp yapıldı hersey yolundaydı kafam karıstı yanı anlayacagınız ıcım de garıp bısey oldu bu nedır sımdı

Merhaba
Ben de sürekli girip yazamıyorum çok oturamıyorum mide bulantısından. yine de takip etmeye çalışıyorum. Hiç bir dönem stres takıntı bitmiyor gerçekten. şimdi usg görüntüsünde yolk sac göremediğimi taktım kafaya. bugün için tekrar randevu aldım başka doktordan bakalım ne olacak. zaten İstanbul da da görünmek istiyordum doktora ama akşam böyle bir kurt düştü içime. bazen fazla büyütüyorum ama engel olamıyorum.Hayırlısı

Canım aynı şey benim de başıma gelmişti. Farklı yerlerde sonuçlar böyle farklı çıkıyor. kafana takma. çok endişe duyuyorsan aynı yerde 1 gün arayla bir daha baktır için rahatlar.

Slm kızlar ben geldim

herkes iyidir umarım bizde iyiyiz ama hala doktora gidemedik
işlerim çok yoğun bide benim kız hastalandı onu doktora götür
getir işler bi taraftan bayaaa karıştım yani ama bu hafta gidicem
inşallah :)) güzel haberler var öyle üstünden bi baktım da çoğunuz
duymuşsusuz kalp atışlarını darısı başıma artık :44:

Canım ne kadar güzel yazmışsın...Moral oldu okuyunca. Teşekkürler! Sana da mutlu ve rahat bir hamilelik dilerim.

Monalisa1289 kullanıcısından alıntı

Günaydın ,
Su ve süt içmek kabızlığa çok iiyi geliyor , incir ve kayısı da ...

cnm günaydın süt içmek de kabızlık yapıyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…