- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
Canım aynı şey benim de başıma gelmişti. Farklı yerlerde sonuçlar böyle farklı çıkıyor. kafana takma. çok endişe duyuyorsan aynı yerde 1 gün arayla bir daha baktır için rahatlar.
bence lab lar arasında farklılık olabilir bir de dediğin gb bir haftadan sonra zirve yapıp sonra düşmeye başlıyormuş değerler.. için rahat etmediyse ünv ye git yine yaptır ne olucak ki.. düştü dediler bana geldim dersin. maksat kafan rahat etsin..moralim bozuldu dedim ki kızlara bi danışayım her ne kadar cevabı içimde bilsemde insan bu psikolojide bıseyler duymak ıstıyor
persembe gunu bebegımı ve kalp atısını gordum hcg degerım 6800 lerdeydı cuma gunu sağlık ocagına kayıt olmam gerekıyormus annemle haber gondermıs hekım gıttım oldum bende gebelık dosyası mı ne olusturuyorlarmıs dedıkı tahlıller yapılacak tmm dedım kan verdım bıraz once de sonuc almaya gıttım hcg dusuk cıktı 6200 daha oncekı hcg üniversite hastanesinde özel tüp bebek bölümünde yapılıyor 20 dk çıkıyor sağlık ocağı baska bır yere gonderıyor 1 gun sonra cıkıyor bıldıgım hcg dusmemesı lazım ama sankı hcg gebelıkten sonra yavas yavas duser mıydı öyle birşeyde var tam hatırlamadım .dedim sonra farklı labaratuvarlar farklı çıkabılır su ana kadar hep unıversıtede takıp yapıldı hersey yolundaydı kafam karıstı yanı anlayacagınız ıcım de garıp bısey oldu bu nedır sımdı
Canım teşekkürler mesajın için. Ben de Rovamycine'i doktora danışayım. Diken üstü bir durumdayız. Keşke bağışıklığımız olsaydı. Ben birde test sonuçlarını almadan, haberim yoktu gittim arkadaşın evinde kedisini sevdim, kucağıma aldım :S Sebzeleri sirkeli suda yıkıyorum şimdi. Dışarda salata yemiyorum. Allah bebişlerimizi korusun.
Aksine yapmıyor herkeste böyle bir kanı var ,
ben normalde süt içmeyen kabızlıkla başı derrtte olan biriyim şuan günde iki bardak süt içiyorum böyle birşey yok , hiç sıkıntı yaşamıyorum bol bol meyve yiyorum , ekmek çok fazla yemiyorum gunde 2 dilimi geçmez ,,
bence lab lar arasında farklılık olabilir bir de dediğin gb bir haftadan sonra zirve yapıp sonra düşmeye başlıyormuş değerler.. için rahat etmediyse ünv ye git yine yaptır ne olucak ki.. düştü dediler bana geldim dersin. maksat kafan rahat etsin..
günaydınlar benim de miğde bulantılarım başladı
süpriz bebisler cogaliyor masallah senin ilki kac yasinda?
Bende halen hic bisey his etmiyorum doktora bile daha hic gitmedim oyüzden hic rahat bile degilim
Arkadaşlar güzel haberlerim var kanamam olmuştu cumartesı bugün rapor almaya dr uma gittik normalde usg ye sık girmek tehlikeliymiş ama dr um yinede cok az bakıverip cekiyim dedi ve baktığmızda inanamadım maaşallah diyelim bebişim hareketlenmiş arkadaslar eşimle gözlerimize inanamadık kollar bacaklar devamlı hareket halindeydi ilk kez boyle gordum muhtesem bi duyguydu şimdiye kadar heep duruyoken görüyodum resmen yüzüyo gibiydi şuan 9.haftadayız cok duygulandım çoook:)) birde ikili testi öğrendim çakmak erdem hastanesi 350 tl miş diğer hastanelerdeki fiyatları biliomsnz
kızlar yetişinnn yaaa yardımıma ... inanılmaz gaz oluo veinanılmaz kabızlık problemim var uyuyamıorum içimçok sıkılıo .darlanıorum ..uykusuzum . daha 2. ayımda maf oldum yayardımcı olun nolur yaww
Arkadaşlar güzel haberlerim var kanamam olmuştu cumartesı bugün rapor almaya dr uma gittik normalde usg ye sık girmek tehlikeliymiş ama dr um yinede cok az bakıverip cekiyim dedi ve baktığmızda inanamadım maaşallah diyelim bebişim hareketlenmiş arkadaslar eşimle gözlerimize inanamadık kollar bacaklar devamlı hareket halindeydi ilk kez boyle gordum muhtesem bi duyguydu şimdiye kadar heep duruyoken görüyodum resmen yüzüyo gibiydi şuan 9.haftadayız cok duygulandım çoook:)) birde ikili testi öğrendim çakmak erdem hastanesi 350 tl miş diğer hastanelerdeki fiyatları biliomsnz
ücretli ögretmenlik yapıyodum bıraktım canım bagışıklıgım zayıf cocuklardan ha bire grip geçiyodu ikinci dönem ypmıcam haftada 2 gün dersanem var o kadar inş dikkat ederim denedim herşeyi canım kriz gelince hiç bişeyin fadası yokwalla çok şükür ben herşeyi yiyebiliyorum tabi bazılarını sindirmeye fırsat kalmıyor
ama üzülme canım 4. ayın sonuna kadar plasenta oluşumu oluyor. o zamana kadar vücuttaki depolardan besleniyo çocuk.. 4 ten sonra asıl beslenmeye dikkat etmek gerek. bu aylarda dikkat etmemiz gerktiği de boşalan depolarımızı geri doldurmak için söyleniyor.. merak etme annesi sen yemesen de o senden yiyor.. çok bunalırsan serum için hastaneye gidebilirsin kuzenim 9 ay boyunca çıkardı her gün serumla beslendi. 2700 gr doğdu ona rağmen..bırak hamileikte kilo almayı.. doğuma giderken eski kg sundan 3 kg daha azdı..
çok geçmiş olsun tekrardan balla limon dene istersen komşular çocuk için söylemişlerdi bana.. geçiriyormuş.. ıhlamur nane limon da bana iyi gelir.. benim de burnum akmaya kulağım kaşınmaya başladı.. ben de hasta olucam galiba bu kdr gezmekten sonra:)) bi de mikrop kapmaya en hassas dönemdeyiz ben bi dönem maske takıp gezdiğimi hatırlıyorum grip olmamak için.. bunda dışarı çok çıkmıyorum otobüs falan.. ama ev ahalisinden bile kapıyo insan.. yanımda biri hapşırsa 2 güne kdr burnum akmaya başlıyo benim de..
bağışıklık çok hassas oluyo bu ara bol bol dinlen derim fırsatuın varsa..
Canım geçmiş olsun.kırmızıya dönmemiş sorun yoktur herhalde. Doktora terar ne zaman gideceksin en azından arayarak sorsan için rahatlasa sürekli düşünüp stres çok zararlı bebeğe.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çoook iii anlıyorum cnm seni, lavoboya gtmeye korkyo insan teeez zamanda normale döneriz bebeciklerimizi sağlıkla kucağmza alırız inş bırakmazlar sııımsıkı tutunurlar bize:))
moralim bozuldu dedim ki kızlara bi danışayım her ne kadar cevabı içimde bilsemde insan bu psikolojide bıseyler duymak ıstıyor
persembe gunu bebegımı ve kalp atısını gordum hcg degerım 6800 lerdeydı cuma gunu sağlık ocagına kayıt olmam gerekıyormus annemle haber gondermıs hekım gıttım oldum bende gebelık dosyası mı ne olusturuyorlarmıs dedıkı tahlıller yapılacak tmm dedım kan verdım bıraz once de sonuc almaya gıttım hcg dusuk cıktı 6200 daha oncekı hcg üniversite hastanesinde özel tüp bebek bölümünde yapılıyor 20 dk çıkıyor sağlık ocağı baska bır yere gonderıyor 1 gun sonra cıkıyor bıldıgım hcg dusmemesı lazım ama sankı hcg gebelıkten sonra yavas yavas duser mıydı öyle birşeyde var tam hatırlamadım .dedim sonra farklı labaratuvarlar farklı çıkabılır su ana kadar hep unıversıtede takıp yapıldı hersey yolundaydı kafam karıstı yanı anlayacagınız ıcım de garıp bısey oldu bu nedır sımdı
zaten kendimi çok kötü hissettiğimde ultrasondaki kalp atışlarını düşünüyorum.kolay olmicak tabi de hayatımda olmadığım kadar tembelim canım hiçbir sey yapmak istemiyo.kocama karsı suclu hisediyorum bi de niyeyse bi corba bile pişiremiyorum.o pek sallamıyo sen iyi ol diyo ama o oyle anlayıslı oldukca ben yapamadıgım için üzülüyorum.her seyi kafama cok mu taktım ne ?
:44:
Kızlar merhaba, benimde sat 18 aralık geçen hafta kanda öğrenmiştim cumartesi doktorda keseyi gördük. geç döllenme dedi 4+2 dedi. Tam yerine oturmamış rahim ağzına yakın taraftaymış. yani düşük ihtimali var dedi. şu an kanamam yok. sadece folik asit verdi. bazı arkadaşlarda duydum progesteron vermişler doktor bana bişey demedi. şubatın 12sine gün verdi. Dua edin bebeğim yerine otursun:) Herkesin gebeliği de sorunsuz geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?