2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım aynı şey benim de başıma gelmişti. Farklı yerlerde sonuçlar böyle farklı çıkıyor. kafana takma. çok endişe duyuyorsan aynı yerde 1 gün arayla bir daha baktır için rahatlar.

evet cnm tekrar verdim kan yine bakalım yarına sonuç çıkacak takıyoruz işte herşeyi kolay olmuyor teşekkür ederim başka ağızlardan duymak rahatlatıyor bır nebze de olsa

Aksine yapmıyor herkeste böyle bir kanı var ,
ben normalde süt içmeyen kabızlıkla başı derrtte olan biriyim şuan günde iki bardak süt içiyorum böyle birşey yok , hiç sıkıntı yaşamıyorum bol bol meyve yiyorum , ekmek çok fazla yemiyorum gunde 2 dilimi geçmez ,,

bence lab lar arasında farklılık olabilir bir de dediğin gb bir haftadan sonra zirve yapıp sonra düşmeye başlıyormuş değerler.. için rahat etmediyse ünv ye git yine yaptır ne olucak ki.. düştü dediler bana geldim dersin. maksat kafan rahat etsin..

Benimde görümcemin kedisi vardı canım nasıl seviyodum onu dışardakileri falan şimdi kaçar oldum onların oturduğu yere bile oturmamak gerekiyormuş parazit yayıyorlarmış ne tuhaf şeyler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

her bünyeye göre farklı demek ki bende içmeye basladım yaptı 2 gundur ıcmıyorum normale donmeye basladım yavas yavas bıde ılık suya lımon demıstı burdan bı arkadasım sabah onu yaptım ıı geldı ama sutu kestım su anda onun yerıne yumurta yoğurt peyniri falan arttırdım calsıyum ıcın

evet cnm dusundum bende bugun kan verdım yarın bakacaklar eger dusukse yıne gıdecegım ınsallah bısey yoktur

Arkadaşlar güzel haberlerim var kanamam olmuştu cumartesı bugün rapor almaya dr uma gittik normalde usg ye sık girmek tehlikeliymiş ama dr um yinede cok az bakıverip cekiyim dedi ve baktığmızda inanamadım maaşallah diyelim bebişim hareketlenmiş arkadaslar eşimle gözlerimize inanamadık kollar bacaklar devamlı hareket halindeydi ilk kez boyle gordum muhtesem bi duyguydu şimdiye kadar heep duruyoken görüyodum resmen yüzüyo gibiydi şuan 9.haftadayız cok duygulandım çoook:)) birde ikili testi öğrendim çakmak erdem hastanesi 350 tl miş diğer hastanelerdeki fiyatları biliomsnz

gözün aydın cnm ne mutlu sana maşallah bebeğine annesi sana el sallamış ikili test fiyatın yuksek geldı bana burda devlet hastanelerinde ucretsız yapılıyor özellerde 100 tl (izmir)

AYNI DURUMDAYIZ CANIM BENIM . DUPBALAC DİYE Bİ şurup verdi doktorum 1 saate kalmadı rahatladım sende dene

Maşallah ne güzel hareketlerini görmen. Biz de bir görebilsek gelse o günler Test bana da fazla geldi açıkçası ama özeller artık istediği fiyatı uyguluyor işte...

Yazdıklarını okurken gözlerim doldu, kim bilir ne kadar heyecanlanmışsınızdır :) Maşallah arkadaşım

ücretli ögretmenlik yapıyodum bıraktım canım bagışıklıgım zayıf cocuklardan ha bire grip geçiyodu ikinci dönem ypmıcam haftada 2 gün dersanem var o kadar inş dikkat ederim denedim herşeyi canım kriz gelince hiç bişeyin fadası yok

Canım sabaha karşı 8-10 damla regly gibi kırmızı kanamam oldu. Kesildi.Sabahı zor ettim doğru doktoruma...
Çok şükür bebeğimde hiç bişe yokmuş. Kesesindede kendisindede. Sanırsam raporumu uzatacağız.
Tabi ben uykusuz, gergin bi şekilde gittim bebek iyi diyince doktorum birde kalp atışını duyunca sinirlerim alınmış gibi oldum. Madem bebeğimde bi sıkıntı yok neden oluyo diye sormadım. Perşembe tekrar gidicem. Hayırlısı

Birde bebeğim büyümüş teyzeleri mercimek tanesinden badem e terfi ettik ))

Kızlar merhaba, benimde sat 18 aralık geçen hafta kanda öğrenmiştim cumartesi doktorda keseyi gördük. geç döllenme dedi 4+2 dedi. Tam yerine oturmamış rahim ağzına yakın taraftaymış. yani düşük ihtimali var dedi. şu an kanamam yok. sadece folik asit verdi. bazı arkadaşlarda duydum progesteron vermişler doktor bana bişey demedi. şubatın 12sine gün verdi. Dua edin bebeğim yerine otursun:) Herkesin gebeliği de sorunsuz geçsin

Çoook iii anlıyorum cnm seni, lavoboya gtmeye korkyo insan teeez zamanda normale döneriz bebeciklerimizi sağlıkla kucağmza alırız inş bırakmazlar sııımsıkı tutunurlar bize:))

Sabaha karşı kırmızı kanamam oldu. Kesildi.Çok şükür bebeğim dede yok kanama, kesesindede. Ama neler çektim sabaha kadar anlatamam. Tuvalette bayılıyordum.
İnşallh bebeklerimi kucağımıza alırız.

Benim rahmin ters 10 ile 12 nci hafta dönüyormuş ya ters rahimler benimki erken mi dönüyo acaba diye düşünüyorum.

Bence de ölçüm cihazından kaynaklanıyor

Cnm çok abartıyosun niye suçlu hissedesin senin elinde olan keyfi sebep değil ki bu.Mesela benimde kendimi pek yormamam lazım..Kv ve eşim sağolsun kaldırmıyolar beni hiç.Hiçç bu psikolojilere girme ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun negüzel..Üzme kendini

Merhaba kızlar belim ağrıyo bugün..Bulantım yok....Hamileliğimi öğrendikten sonra bana yarayacak sağlıklı herşeyi yiyorum..Sanırım kilo verdim (önce homini gırtaktım :) )..İnş böyle devam eder

cnm benımde rahım agzına yakın demıstı doktorum ama gunde 800 mg progestan kullanıyorum artı bırde uzme kendını ılk baslarda boyle oluyormus cocuk kese buyudukce ıyıce yerlesıyormus dınlen bol bol ağır iş yapma uzanma ...bılıyorsun yuce rabbımın ıznı ıle duzelır hersey yoluna gırer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…