Canım sabaha karşı 8-10 damla regly gibi kırmızı kanamam oldu. Kesildi.Sabahı zor ettim doğru doktoruma...
Çok şükür bebeğimde hiç bişe yokmuş. Kesesindede kendisindede. Sanırsam raporumu uzatacağız.
Tabi ben uykusuz, gergin bi şekilde gittim bebek iyi diyince doktorum birde kalp atışını duyunca sinirlerim alınmış gibi oldum. Madem bebeğimde bi sıkıntı yok neden oluyo diye sormadım. Perşembe tekrar gidicem. Hayırlısı
Birde bebeğim büyümüş teyzelerimercimek tanesinden badem e terfi ettik ))
Kızlar merhaba, benimde sat 18 aralık geçen hafta kanda öğrenmiştim cumartesi doktorda keseyi gördük. geç döllenme dedi 4+2 dedi. Tam yerine oturmamış rahim ağzına yakın taraftaymış. yani düşük ihtimali var dedi. şu an kanamam yok. sadece folik asit verdi. bazı arkadaşlarda duydum progesteron vermişler doktor bana bişey demedi. şubatın 12sine gün verdi. Dua edin bebeğim yerine otursun:) Herkesin gebeliği de sorunsuz geçsin
Sabaha karşı kırmızı kanamam oldu. Kesildi.Çok şükür bebeğim dede yok kanama, kesesindede. Ama neler çektim sabaha kadar anlatamam. Tuvalette bayılıyordum.
İnşallh bebeklerimi kucağımıza alırız.
Benim rahmin ters 10 ile 12 nci hafta dönüyormuş ya ters rahimler benimki erken mi dönüyo acaba diye düşünüyorum.
Kızlar sizde sivilce durumu nasıl benım son bir haftadır yüzümde büyükçe sivilceler çıktı 9 ay boyunca naparım ben , çok fena bir görüntü oldu ..:44:
Kızlar sizde sivilce durumu nasıl benım son bir haftadır yüzümde büyükçe sivilceler çıktı 9 ay boyunca naparım ben , çok fena bir görüntü oldu ..:44:
gözün aydın cnm ne mutlu sana maşallah bebeğine annesi sana el sallamış ikili test fiyatın yuksek geldı bana burda devlet hastanelerinde ucretsız yapılıyor özellerde 100 tl (izmir)
cnm benımde rahım agzına yakın demıstı doktorum ama gunde 800 mg progestan kullanıyorum artı bırde uzme kendını ılk baslarda boyle oluyormus cocuk kese buyudukce ıyıce yerlesıyormus dınlen bol bol ağır iş yapma uzanma ...bılıyorsun yuce rabbımın ıznı ıle duzelır hersey yoluna gırer
Geçmiş ollsun inş tekrarlanmaz..Maşallah bebişine
Yine doktorun bilirde progestan yazması lazımdı bana göre..Tüm düşük ihtimallerine yazıyorlar çünkü..İnş bir sorun çıkmaz sende kendini fazla yorma cnm
Günler su gibi hıııphızlı geçio cnm tez zamanda sende görürsün hareketlerini inş. Bebişlerimiz kendilerini hissettiriolar artık maaşallah dielm onlara :))Maşallahne güzel hareketlerini görmen. Biz de bir görebilsek gelse o günler Test bana da fazla geldi açıkçası ama özeller artık istediği fiyatı uyguluyor işte...
Senın bebısımı kız galıba annesı..bende de bır tane çıktı ay kız olucak galıba dedım ama suan başka çıkmadı.
Çok teşekkürler cnm cidden gözlerime inanamadım bide kanamam olmştu cumartesi, kendi dr umu hafta sonu bulamamıştım o yüzden gtmiştim gidiş sebebim çok hayırlı deildi yani şimdiye kadar cumartesi girdiğim usg de de heep kesenin dibindeydi bebek, kafa gövde seçemiodm ama bgn gözlerimize inanamadık dr kanama yerine bakıyodu ben aaa hareket edioo die haykırdm resmen :)) ama fazla usg zararlı dedi dr um yoksa bana kalsa sabaha kadar izlerdm:))Yazdıklarını okurken gözlerim doldu, kim bilir ne kadar heyecanlanmışsınızdır :) Maşallah arkadaşım
Hamisler selam, nasilsiniz?
Mide bulantilariniz ne alemde ya? Ben cok kötüyüm, internette iyi geliyo diye okudugum her seyi uyguluyorum :) simdi de fındık kadar taze zencefili kaynattim 1 bardak suda, icine de yarim limon sıktım iciyorum, insallah sifa olur. Calisirken cok zor oluyo
Canım panik yapma da zencefil düşüğü tetiklio die biliorum ha tabi bir kere içmeden bşi olmazda...
Maşallahne güzel hareketlerini görmen. Biz de bir görebilsek gelse o günler Test bana da fazla geldi açıkçası ama özeller artık istediği fiyatı uyguluyor işte...
Canim takma kafana zamanında herşeyi yapıyorduk sonuçta bu çok özel bi durum ve nerdeyse hepimiz bugünleri görmek için çabaların.allah anlayışlı kocamdan razı olsun.Napalim elimizde değil hiç kendini uzupte yavrunu etkilemezaten kendimi çok kötü hissettiğimde ultrasondaki kalp atışlarını düşünüyorum.kolay olmicak tabi de hayatımda olmadığım kadar tembelim canım hiçbir sey yapmak istemiyo.kocama karsı suclu hisediyorum bi de niyeyse bi corba bile pişiremiyorum.o pek sallamıyo sen iyi ol diyo ama o oyle anlayıslı oldukca ben yapamadıgım için üzülüyorum.her seyi kafama cok mu taktım ne ?
:44:
Hamisler selam, nasilsiniz?
Mide bulantilariniz ne alemde ya? Ben cok kötüyüm, internette iyi geliyo diye okudugum her seyi uyguluyorum :) simdi de fındık kadar taze zencefili kaynattim 1 bardak suda, icine de yarim limon sıktım iciyorum, insallah sifa olur. Calisirken cok zor oluyo
Geçmiş ollsun inş tekrarlanmaz..Maşallah bebişine
Yine doktorun bilirde progestan yazması lazımdı bana göre..Tüm düşük ihtimallerine yazıyorlar çünkü..İnş bir sorun çıkmaz sende kendini fazla yorma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?