2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende henüz başlamadı bazen midem bulanacak gibi oluyor ama ya hemen geçiyor yada bulanmadan öylece bi his kalıyor ama kokular rahatsız ediyor.

aynen beni tarif etmişsin. Benim de öyle havada kalıyor, tam olarak bulanmaya dönmüyor neyseki. En sevdiğim şey şu hayatta çikolatadır. Bu his de hamileliğimde en çok çikolata yedğimde oluyor. Öyle aman aman yemek de değil tek bir parça ağzıma atsam başlıyor.

Sen şimdi 9. haftada mısın. Yani 9+'lı günlerde misin yoksa 8+'lı günlerde mi?

Bebişi ölçtümü doktorun, kaç cm olmuş annesi?

Arkadaslar merhaba ....yeni uye oldum. bende eylul annesi olucakmisim 1 hafta once ogrendim henuz dr gitmedk evde 4 tane test yaptim hepsi pozitif cikti son adet tarihim.12.12.2013 ikinciye hamileyim 23 yasindayim 1 tanede 28 aylik kizim var.ist yasiyorum.benide cizelgeye eklermiisniz.cok heycanlyim ve korkuyorum paylasicak ayni duygulari yasayan arkadaslar ariyorum benide araniza alirmisiniz bulundugun yerde cok yanlizim.herkese hayirli hamilelikler saglikli bebekler dilerim

Evet kizlar, zencefilin yan etkilerini de arastirdim da, gercekten her kaynakta günde 2 bardaktan fazlasinin düşük tehlikesine yol açtığı yazıyor. Bulantima bi hayli iyi gelmisti ama yine de doktoruma sormadan kullanmayim bari.

kizlar gece mide bulantisi bas donmesi yasayan varmi aksama kadar sorun yok gece mide bulantisindan uyuyamiyorum.normalde sabah olmasi gerekmezmi?birde cildim cok yaglandi saclarimda oyle hergun yikamassam berbat gorunuyor cildimde puturlenmeler oldu bunlsri yasayan varmi

hayırlı olsun canım.. benim de geç döllenme inş oturur yerine annesi canını sıkma..

çok geçmiş olsun canım iyi korkmuşsun ama.. bana da rahmin ters dediler o haftalarda mı dönüyormuş. doğumdan sonra öyle oldu benimki ilk doğumda yoktu öle bişey:44::44:

kızlar selam bende 2. bebeğime hamileyim çok mutluyum
canım buraya hoşgeldin.görünce çok sevindim :)) topiğini de gördüm gelicem

tabi kuzum gele gel eylül annişlerine gel.. her derde deva burada şimdilik daha çok ağrı,sızı mide bulantısı dertleşiyoz da yakın da gelişmelerle ilgili paylaşımlara da başlarız inş..
benim de başım çok dönüyor.. daha kaldığım ilk günde beri. kan değerim yerle bir. seninkine bi baktır derim..

Tsk ederim cok guzel forum 9 ay cok guzel gecicek guzel paylasimlarda buluncz ins.biz ayin 8 inde gidicez doktra cok heycanliyim.kizimin hamileliginde cok zor gecti evlendigim ilk ay hamile kaldim falan bisey anlamimistim.biraz tecrubeliyim bu farkli geliyor.doya doya yasamk istiyorum hamileligi.her aksam 1 saat yuruyorum bi zarari olurmu acaba ?

bende de oldu sivilce yağlanma falan birde mens sancısı gibi sancılarım oluyor bulantı baş dönmesi de cabası sizlerde de var mı bunların hepsi bu arada 6+4 teyim

Selam arkadaslar .. ben tup bebekle hamile kaldim dr kalp atislarini duyduktan 3 hafta sonraya randevu verdi 2 haftasini atlattim ama cok merak ediyorum iyilermi diye .. baska bi drdan randevu alip gitsemmi acaba :26::26:

Canım benim doğuştan ters. O yüzden çok bel ağrım olur falan filan. Evet 10 ile 12. Haftalarda rahim dönüyo diye biliyorum. Düzeliyor. Doğumdan sonra bi daha dönüyor orjinal haline.
Evet çok korktum tır çarpmış gibiyim şuan ))
çok saol canım.

İnşallh canım. Hayırlısıyla.
Hamile kaldığın anda anne oluyorsub herşeye stress ))

Canım düşük ihtimali olunca iğne olur jel olur hap olur muhakkak progesteron veriyorlar. Bu hormon olacak düşüğü engellemiyor eğer bebekte bir sıkıntı varsa ama sebepsiz durumlarda bebeğin tutunmasını sağlıyor. Başka bir doktora mı gitsen acaba ????

kızlar bende de nefes darlığı oluyor çarpıntım yok ama sadece aldığım nefes sanki yetmiyo ciğerlerime psikolojikmiş ama düşünmediğim unuttuğum zaman normal nefes alıyorum bebeğe bi zararı da yokmuş zamanla geçer inşallah

Canımmm hayırlı olsunnn hoşgeldin

Yaklaşık 1 haftadır giremiyordum kızlar çalışmak ve ev işi oldukça yorucu bide hamilelik eklenince beklentisi büyük bir koca da olunca. Bugün 8 haftalık kontrolüm vardı.doktoru soru yağmurlarına tuttum:)))) herşey sağlıklı gidiyor şimdilik ciğerleri normal bebişimin.kalbide 160 benimkide hızlı attığından öyle oluyormuş. Ve şuana kadar bulantı kusma gibi şikayetlerim yok doktorumda tahtaya vurdu şükret diye:) şikayet olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmezmiş..! Saç boyasından kıyafe uyuma şeklime kadar birçok soru sordm hiç sıkılmadan cevapladı:) bu arada cinsiyet için biçok koca karı denemesi yaptım eğlendim kendi kendime isteyenlerle paylaşabilirim:) umarım hepinizin yolundadır herşeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…