Bende henüz başlamadı bazen midem bulanacak gibi oluyor ama ya hemen geçiyor yada bulanmadan öylece bi his kalıyor ama kokular rahatsız ediyor.
Çok teşekkürler cnm cidden gözlerime inanamadım bide kanamam olmştu cumartesi, kendi dr umu hafta sonu bulamamıştım o yüzden gtmiştim gidiş sebebim çok hayırlı deildi yani şimdiye kadar cumartesi girdiğim usg de de heep kesenin dibindeydi bebek, kafa gövde seçemiodm ama bgn gözlerimize inanamadık dr kanama yerine bakıyodu ben aaa hareket edioo die haykırdm resmen :)) ama fazla usg zararlı dedi dr um yoksa bana kalsa sabaha kadar izlerdm:))
Sen şimdi 9. haftada mısın. Yani 9+'lı günlerde misin yoksa 8+'lı günlerde mi?
Bebişi ölçtümü doktorun, kaç cm olmuş annesi?
benim sivilce değil ama anlımda pıtır pıtır yağ bezesi gibi mi desek pütürlerle doldu, hiç yoktu daha önce
hayırlı olsun canım.. benim de geç döllenmeKızlar merhaba, benimde sat 18 aralık geçen hafta kanda öğrenmiştim cumartesi doktorda keseyi gördük. geç döllenme dedi 4+2 dedi. Tam yerine oturmamış rahim ağzına yakın taraftaymış. yani düşük ihtimali var dedi. şu an kanamam yok. sadece folik asit verdi. bazı arkadaşlarda duydum progesteron vermişler doktor bana bişey demedi. şubatın 12sine gün verdi. Dua edin bebeğim yerine otursun:) Herkesin gebeliği de sorunsuz geçsin
çok geçmiş olsun canım iyi korkmuşsun ama.. bana da rahmin ters dediler o haftalarda mı dönüyormuş. doğumdan sonra öyle oldu benimki ilk doğumda yoktu öle bişey:44::44:Sabaha karşı kırmızı kanamam oldu. Kesildi.Çok şükür bebeğim dede yok kanama, kesesindede. Ama neler çektim sabaha kadar anlatamam. Tuvalette bayılıyordum.
İnşallh bebeklerimi kucağımıza alırız.
Benim rahmin ters 10 ile 12 nci hafta dönüyormuş ya ters rahimler benimki erken mi dönüyo acaba diye düşünüyorum.
canım buraya hoşgeldin.görünce çok sevindim :)) topiğini de gördüm gelicemkızlar selam bende 2. bebeğime hamileyim çok mutluyum
tabi kuzum gele gel eylül annişlerine gel.. her derde deva buradaArkadaslar merhaba ....yeni uye oldum. bende eylul annesi olucakmisim 1 hafta once ogrendim henuz dr gitmedk evde 4 tane test yaptim hepsi pozitif cikti son adet tarihim.12.12.2013 ikinciye hamileyim 23 yasindayim 1 tanede 28 aylik kizim var.ist yasiyorum.benide cizelgeye eklermiisniz.cok heycanlyim ve korkuyorum paylasicak ayni duygulari yasayan arkadaslar ariyorum benide araniza alirmisiniz bulundugun yerde cok yanlizim.herkese hayirli hamilelikler saglikli bebekler dilerim
benim de başım çok dönüyor.. daha kaldığım ilk günde beri. kan değerim yerle bir. seninkine bi baktır derim..kizlar gece mide bulantisi bas donmesi yasayan varmi aksama kadar sorun yok gece mide bulantisindan uyuyamiyorum.normalde sabah olmasi gerekmezmi?birde cildim cok yaglandi saclarimda oyle hergun yikamassam berbat gorunuyor cildimde puturlenmeler oldu bunlsri yasayan varmi
9 ay boyunca sürecek mi acaba bunlar ,
benım cildim çok hassas sivilceden geçtim ilerde yerleri iz kalacak ..
Tsk ederim cok guzel forum 9 ay cok guzel gecicek guzel paylasimlarda buluncz ins.biz ayin 8 inde gidicez doktra cok heycanliyim.kizimin hamileliginde cok zor gecti evlendigim ilk ay hamile kaldim falan bisey anlamimistim.biraz tecrubeliyim bu farkli geliyor.doya doya yasamk istiyorum hamileligi.her aksam 1 saat yuruyorum bi zarari olurmu acaba ?hayırlı olsun canım.. benim de geç döllenmeinş oturur yerine annesi canını sıkma..
çok geçmiş olsun canım iyi korkmuşsun ama.. bana da rahmin ters dediler o haftalarda mı dönüyormuş. doğumdan sonra öyle oldu benimki ilk doğumda yoktu öle bişey:44::44:
canım buraya hoşgeldin.görünce çok sevindim :)) topiğini de gördüm gelicem
tabi kuzum gele gel eylül annişlerine gel.. her derde deva buradaşimdilik daha çok ağrı,sızı mide bulantısı dertleşiyoz da yakın da gelişmelerle ilgili paylaşımlara da başlarız inş..
benim de başım çok dönüyor.. daha kaldığım ilk günde beri. kan değerim yerle bir. seninkine bi baktır derim..
hayırlı olsun canım.. benim de geç döllenmeinş oturur yerine annesi canını sıkma..
çok geçmiş olsun canım iyi korkmuşsun ama.. bana da rahmin ters dediler o haftalarda mı dönüyormuş. doğumdan sonra öyle oldu benimki ilk doğumda yoktu öle bişey:44::44:
canım buraya hoşgeldin.görünce çok sevindim :)) topiğini de gördüm gelicem
tabi kuzum gele gel eylül annişlerine gel.. her derde deva buradaşimdilik daha çok ağrı,sızı mide bulantısı dertleşiyoz da yakın da gelişmelerle ilgili paylaşımlara da başlarız inş..
benim de başım çok dönüyor.. daha kaldığım ilk günde beri. kan değerim yerle bir. seninkine bi baktır derim..
Canııım çook iyi anlıyorum seniii kanı görünce elim ayağım tutmaz oldu ne yapcağmı şaşırdm ağlamaktan bi hoş oldum ama buda tecrübe oldu bize artık kırmızı görünce bu kadar paniğe gerek tok ama hmn dr a gitcez tabi sağlıkla kucağmıza alırız inş.annelik muhtesem bi duygu ymuş daha şimdiden hssediorum :)))
Canım düşük ihtimali olunca iğne olur jel olur hap olur muhakkak progesteron veriyorlar. Bu hormon olacak düşüğü engellemiyor eğer bebekte bir sıkıntı varsa ama sebepsiz durumlarda bebeğin tutunmasını sağlıyor. Başka bir doktora mı gitsen acaba ????Kızlar merhaba, benimde sat 18 aralık geçen hafta kanda öğrenmiştim cumartesi doktorda keseyi gördük. geç döllenme dedi 4+2 dedi. Tam yerine oturmamış rahim ağzına yakın taraftaymış. yani düşük ihtimali var dedi. şu an kanamam yok. sadece folik asit verdi. bazı arkadaşlarda duydum progesteron vermişler doktor bana bişey demedi. şubatın 12sine gün verdi. Dua edin bebeğim yerine otursun:) Herkesin gebeliği de sorunsuz geçsin
Canımmm hayırlı olsunnnArkadaslar merhaba ....yeni uye oldum. bende eylul annesi olucakmisim 1 hafta once ogrendim henuz dr gitmedk evde 4 tane test yaptim hepsi pozitif cikti son adet tarihim.12.12.2013 ikinciye hamileyim 23 yasindayim 1 tanede 28 aylik kizim var.ist yasiyorum.benide cizelgeye eklermiisniz.cok heycanlyim ve korkuyorum paylasicak ayni duygulari yasayan arkadaslar ariyorum benide araniza alirmisiniz bulundugun yerde cok yanlizim.herkese hayirli hamilelikler saglikli bebekler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?