2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ca
canım cuma kaçıncı haftanda olacaksın kaç kilo olur yaklaşık bebiş doktor kuveze girer dedi mi acaba sana benimde erken doğum riski var küveze ne zaman girmez acaba diye merak ediyorum...

Canım küvöze girip girmemesi bebeğin performansına bağlıymış yani 4 kg bevekte girer 2 kg bebekte dedi ki ben çok örneklerini gördüğümden kısmet diyorum inş bi prob olmaz ve girmez

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben kendimi ok halsiz hissesiyorum pasamizda cok hareket etmiyor nedenae oda yorgun galiba☺

Günaydınnn kızlar;
Okuduğum kadarıyla herkeste bir hareket azalması var.
Ben yerlerin daralmasına bağlıyorum bu durumu.
Şu haftalarıda hayırlısıyla geçirsek, bu cuma çatı muayenem var. Nasıl doğum yapacağıma karar vereceğiz.
Heyecanla cuma yı bekliyorum.
Herkese iyi pazarlar

Kızlar Günaydın iyi pazarlar herkese...Bu sabah çok midem bulanıyor ishal olmuşum benim kazıklar çok fena bu haftada mide bulantısı ishal ağrı yaşayan varmı. kafamı kaldirma yorum

Bende kendimi cok kötü hissediyorum basimda bir agirlik var midem kötü tansiyonumu olctum 10/6 o da iyi ama sanki canim cikacak gibi cok halsizim nefes alamiyorum hic iyi degilim neler oluyor bana yaaaa

Kızlar Günaydın iyi pazarlar herkese...Bu sabah çok midem bulanıyor ishal olmuşum benim kazıklar çok fena bu haftada mide bulantısı ishal ağrı yaşayan varmı. kafamı kaldirma yorum

Bende kendimi cok kötü hissediyorum basimda bir agirlik var midem kötü tansiyonumu olctum 10/6 o da iyi ama sanki canim cikacak gibi cok halsizim nefes alamiyorum hic iyi degilim neler oluyor bana yaaaa

kızlar geçmiş olsun.
bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu sıcakta üşüttüm
yarın işe gidip gitmemekte kararsızım

bende cumartesi gidicem o gün çatı muayenesi olabilir. heyecanlanıyorum ve korkuyorum
cuma yorumunu beklicem cnm

merhaba kızlar bizde dün hastanedeydik. 3 hafta da sadece 150 gr. almış oğlum. yani 2650 gr olmuş
bizim de doğum tarihimiz karışık sat a göre değilde 2 hafta geriden geldiğimiz için doktor eylül 10-15e kadar bekle dedi.
ne güzel herkesin doğumu yaklaştı bende gelsin istiyorum artık.
hurma yicem bundan sonra doğumu kolaylaştırıp hızlandırıyormuş diye okumuştum buralarda.
bebeğimiz dönmüş herşey normalmiş normal doğumu bekliyoruz
bidahaki randevumuza 2 hafta sonra gitcez

Hayirlisi olsun canim ben hep diyorum kilo hic önemli degil sagliklari yerinde olsun yeter allah hayirli dogumlar versin insallah hepimize

Hayirlisi olsun canim ben hep diyorum kilo hic önemli degil sagliklari yerinde olsun yeter allah hayirli dogumlar versin insallah hepimize
aynen canım dediğine katılıyorum
zaten bende şeker çıktığı için bebek kilo almaya daha müsait
bende 3-3.5 kg yu geçsin istemiyorum normal doğum yapabilmek adına.
buarada benim haftam 37 yada 38+4 doktorum çatı muayenesine dair bişey demedi
bende sormayı unuttum
yapmıyor mu aceba, doğum anında mı yapacak ki?

Facede de instagram da bebegimsusevi diye ulaşabilirsin cnm

Olabilur canim cogu dr sancin baslayinca bakiyor belki seninki de oyle yapacaktir hem daha iyi iki kere acmamis olursun zaten dogum aninda da utanma cekinme korku aklina gelmiyor

Olabilur canim cogu dr sancin baslayinca bakiyor belki seninki de oyle yapacaktir hem daha iyi iki kere acmamis olursun zaten dogum aninda da utanma cekinme korku aklina gelmiyor
ay inşallah öyle olur
bende istemiyorum o muayeneyi.
dün dr. da eşim çatalı görmüş bu ne diyor bana
tv de falan da mı görmedin aşkım

Ca

Canım küvöze girip girmemesi bebeğin performansına bağlıymış yani 4 kg bevekte girer 2 kg bebekte dedi ki ben çok örneklerini gördüğümden kısmet diyorum inş bi prob olmaz ve girmez
inşallah bebişlerimiz güçlü olur da girmez 37 desin sanırım güzel bir hafta ben o haftalarıa gelmenin hayalini kuruyorum şimdi inşallah Allah kısmet eder...

benim lökosit 1 diyor o çok önemli değilde neden hemoglobin artı çıkmış onu merak ettim kontrolüm pazartesiye soracağım burdan yazarım ssenin neden koyuymuş peki? günde kaç litre su içiyorsun ?
3-4 litre içiyorum ama çok sıcak ya, terle de atıyoruz, belki ondandır.. herhangi bi neden söylemedi, olabilir, normal dedi.

ben de çok gezemiyorum da o lohusa taçları moda olduğu için bijuterilerde bulunuyor hep, ben de tesadüfen gördüm. bebekler için de oluyo bantlar , çiçekli popyonlu filan. hiç olmadı kurdela aldırıverirsin birisine.. onu popyon yaparsın başına.. en güzeli o zaten. bebek odası da zaten uzun süre kullanılmıyo, onun da acelesi yok, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, küveze bile girmez belki.. haber verirsin bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…