Canim ben oglumu 15 ay emzirdim ama halsizlik sorunu falan yasamadim ilk defa duyuyorum emzirirken halsizlik oldugunuGünlerdir aynı şeyi düşünüyorum bende acaba diyorum eski halime dönecek miyim bi de emzirirken de halsizlik oluyormuş öyle diyorlar inan bayıldım bayılıcam modundayım nefes darlığı bazen banada oluyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi çok kötü umarım geçer bi an önce
Iste o deli kuvveti oluyor benim oglum hem huysuz hem kolikti geceleri de uyumazdi hic ve ben gunduz de mesaiye gidiyordum ama dedigim gibi allah gucunu kuvvetini veriyor isten gelince bebegimi alip gezmeye bile gidiyordumBunu okuduğum çok iyi oldu moral oldu valla :) en büyük korkum bize muhtaç bi yavru varken kendi yorgunluğumuz yüzünden bakamamak inş öyle bişey olmaz şöyle bi deli kuvvetine ihtiyacım var :)
Canım; yarın bir yerden randevu alsan, başka bir yerden. Ultrasona girsen, idrarını versen, tansiyonuna baktırsan olmaz mı?Bilmiyorum arkadaslar neye inanic bilmiyorum. Ben evdeki aletin bozuklugundan supheleniyorum ama dogru olduguna da inanmak istiyorum. Mesela bugun 13-9 cikti sonra 10 dakika sonra tekrar olctum 9-5 vikti simdi hir insanin tansiyonu 10 dakika icinde bu kadar oynarmi!!
Benim sorunum esimin gereksiz evham yaptigimi dusunmesi doktorum israrla idrar tahlili istemiyor esimde ve aslinda bende doktoruma cok guveniyorum ama bilemiyorum iste.
Esimi ikna edip yatin hem idrar tahlili vermeliyim hem de gittigimiz yerde tansiyonumu olcturmeliyim. Baska turlu icim hic rahat etmicek.
Diger taraftan biliyosunuz doktorum ultrasona sokmuuor beni,mezura ile olcum yapiyor buda kafama takiliyor ya gercekten gelisemiyorsa sorun varsa ve biz atliyorsak ! Kafamda deli sorular isyerinde olsam hala calisiuor olsam kendim atlayip giderim bir hastaneyr simdi evdeyim her dakika kontrol cikip nereye gidicem!
Ve sanirim ben boyleebham yaptik a daha da yukseliyor tansiyonum
Valla o kuvvete benimde ihtiyacım var. Çünkü şuan wc ye gidene kadar nefesim kesiliyo, enerjim bitiyo.Iste o deli kuvveti oluyor benim oglum hem huysuz hem kolikti geceleri de uyumazdi hic ve ben gunduz de mesaiye gidiyordum ama dedigim gibi allah gucunu kuvvetini veriyor isten gelince bebegimi alip gezmeye bile gidiyordum
Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara da ishal kusma vs salgını var. Hatta benim çalıştıgım yerde ki personelin %70si hastalandı.Kızlar sabahtan beri ishal im midem bulanıyor Dr.ulasamadim neden böyle oldum bilmiyorum belinde çok ağrıyor yuruyemiyorum.
Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara da ishal kusma vs salgını var. Hatta benim çalıştıgım yerde ki personelin %70si hastalandı.
O şekilde bişi olabilir mi?doktoruna ulaşamadıysa gittiğin hastaneye bir gitsen; hem tahlil yaparlar hemde serum verirler su kaybın için. Bolca su iç. Su kaybetme. Süt ürünlerinden bu günlük uzak dur.
Bende zehirlenmiştim ymkten çok şiddetli ishal olmuştum o zaman bjnları doktorum söylemişti.
Bilmiyorum arkadaslar neye inanic bilmiyorum. Ben evdeki aletin bozuklugundan supheleniyorum ama dogru olduguna da inanmak istiyorum. Mesela bugun 13-9 cikti sonra 10 dakika sonra tekrar olctum 9-5 vikti simdi hir insanin tansiyonu 10 dakika icinde bu kadar oynarmi!!
Benim sorunum esimin gereksiz evham yaptigimi dusunmesi doktorum israrla idrar tahlili istemiyor esimde ve aslinda bende doktoruma cok guveniyorum ama bilemiyorum iste.
Esimi ikna edip yatin hem idrar tahlili vermeliyim hem de gittigimiz yerde tansiyonumu olcturmeliyim. Baska turlu icim hic rahat etmicek.
Diger taraftan biliyosunuz doktorum ultrasona sokmuuor beni,mezura ile olcum yapiyor buda kafama takiliyor ya gercekten gelisemiyorsa sorun varsa ve biz atliyorsak ! Kafamda deli sorular isyerinde olsam hala calisiuor olsam kendim atlayip giderim bir hastaneyr simdi evdeyim her dakika kontrol cikip nereye gidicem!
Ve sanirim ben boyleebham yaptik a daha da yukseliyor tansiyonum
Iste o deli kuvveti oluyor benim oglum hem huysuz hem kolikti geceleri de uyumazdi hic ve ben gunduz de mesaiye gidiyordum ama dedigim gibi allah gucunu kuvvetini veriyor isten gelince bebegimi alip gezmeye bile gidiyordum
çok teşekkürler, pazartesine randevu aldım cnm, inşallah bende memmun kalırım..Ali osman koyuncuoğlu var. Kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Giden herkes cok memnun...
tabiiki eskisi gibi olacaksın hatta daha atak olacaksın, kendi dayanma gücüne kendin bile inanamayacaksın. mesela benim uykum çok ağırdır, annem ben uyurken yatağımın altını elektrik süpürgesiyle süpürürmüşde uyanmazmışım çok dalga geçerlerdi benle ama kızım ıh dese uyanı veriyordum:))Mide bulantısı bende de oluyo arada.
Çok sıcak nefessiz kalıyorum fln ona bağladım ben.
Az kaldı dayanacağız.
Benim merak ettiğim doğum yapınca eski eberjimize dönecekmiyşz yoksa bu şekilde bayık kalacakmıyız bir süre?
Yani yorgunlyktan bahsetmiyorum yorulacağız tabi de bu halsizlikten ağırlıktan bahsediyorum.
Çok emin değilim ama sulardan diye duymuştum. O şekilde konuşuluyor sağda solda!Salgın mı neden salgın var acaba bilgin var mı?
Anladım teşekkür ederim:))Çok emin değilim ama sulardan diye duymuştum. O şekilde konuşuluyor sağda solda!
Bu arada benim de ayağımda mantarımsı bişi oldu sanırım sıcaktan. Çünkü sabah uyandığımda parmak aralarım bile ıslak oluyo.
Bir bu eksikti.
İlaçta kullanamıyoruz. Çekicez.
İnşallah daha fazla ilerlemez...
Canim parmak aralarini surekli kuru tut deniz suyu iyi gelir istanbuldaysan en azindan ayaklarini denize soksan yada evde tuzlu su yapsan legene ayaklarini bekletsen birazBu arada benim de ayağımda mantarımsı bişi oldu sanırım sıcaktan. Çünkü sabah uyandığımda parmak aralarım bile ıslak oluyo.
Bir bu eksikti.
İlaçta kullanamıyoruz. Çekicez.
İnşallah daha fazla ilerlemez...
Canım çok saol. Yrn tuzlu su yapayım leğene.Canim parmak aralarini surekli kuru tut deniz suyu iyi gelir istanbuldaysan en azindan ayaklarini denize soksan yada evde tuzlu su yapsan legene ayaklarini bekletsen biraz
Bende çok halsizim ya bugün.
Yemeğimi bile zor yaptım.
Zor koydum tepsime. Biraz uyudum dinlendim ama aynıyım.
Nasıl bir halsizlik anlatamam niye böyle olduk ya
Canm bozma moralini sen stres yaptikça daha da çikar tansiyonun havalar çok sicak onunda etkisi var tabi..ama içinin rahatlamasi gerek tansiyonun düzelmesi için eşini ikna et ve bi doktora görün ultrasona gir idrar tahlili yaptir ve tansiyonun u ölçtür son zamanlarin için rahatlasin en azindan..Arkadaslar merhaba
Dundenberi benim de canim sikkin. Doktor kontrolum vardi bebegimle ilgili bir sorun yok ama tansiyonum istarla yuksek. 14-9, 15-9 cikti doktor 3 kez olctu. Evde olcmeye devam et ve 14-9 olurda mutlaka haber ver dedi. Ama isin ilginci evde oyle cikmiyor. Bu defada ben acaba evdeki alet mi bozuk diye panik oluuorum nasil test edicem napicam bilmiyorum.
Hersey yolunda giderse 26 sinda sezeryana giriyorum. Allahim nolur bana ve bebegime dayanma gucu ver o tarihi gormek istiuorum. Esim benim gereksiz evham yaptigimi dusunuyor ve disarda 3. Bir yerde tansiyonuma baktirmiyor ayrica hep okuyorum hamileligin son doneminde yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi deniyor. Allahim saglikla alayim kizimikucagima yuzduk yuzduk kuyruguna geldik dayanma gucu ver allahim
Rica ederim canım gecmis olsunCanım çok saol. Yrn tuzlu su yapayım leğene.
Malesef ankara dayım
Çok teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?