2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evet.. valla benım sabah bulantılarım göğsümde şişlik aşırı derecede kabızlığım başladı maalesef. sen hangi ildesin?

Tatlım baya olmuş sen soruyu soralı anca şimdi ceosplayabiliyorum bence normal bulantın olduğu için kuru gıdslar yiyorsan kabızlk cok normal,benim öyle bi problemim olmadı henüz tam tersi çok hızlı çalışıyo bagırsaklarım.ben izmirdeyim canım

Maşalllahhh..Benimde bulantım yok..Saç boyasına ne dedi doktor.Paylaşsan ne güzel olur cnm

Maşalllahhh..Benimde bulantım yok..Saç boyasına ne dedi doktor.Paylaşsan ne güzel olur cnm

16ncı haftadan sonra organik bir boyayla boyayabilirsin dedi.bebeğe bir zararı olup olmadığı kanıtlanmamış ilk 3ay boyatmayın denmesi de sadece nolur nolmaz diye tedbir..bende bu konu hakkında yabancı makaleler okudum hamile hayvan denekler üzerinde denenmiş birçok test boyanın bebeğe zararı olmadığıymış tab amonyaksız olmak şartıyla sadece kokusu problemmiş.

bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu

bende de oldu sivilce yağlanma falan birde mens sancısı gibi sancılarım oluyor bulantı baş dönmesi de cabası sizlerde de var mı bunların hepsi bu arada 6+4 teyim
Belirtiler8miz ayni canim aksama kadar uyuyorum gecede 3 e kadar oturuyorum midem uyutmuyor ayni agri bendede var var korkuyorum biraz ama normalmis...

bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu

Normal boyutu cnm.Cuma günü gittiğimden benimde yolk sac görünmüştü sadece 5+4 tü sanırım..

Hımm..Bende böyle düşünüyodum

Ben hiç tatlı yiyemiyorum çok soğudum ama tursuya dayanamıyorum herhalde tatlı mide bulandırıyor tursunun eksisi rahatlatiyor

Off bende aynı sen gibiyim çarpıntımda oluyor bide bende kansızlık var oda yapıyo sanırım

zararı olacağını düşünmüyorum canım aksine öneriyorlar. kızın ne kadarlık senin?

Selam arkadaslar .. ben tup bebekle hamile kaldim dr kalp atislarini duyduktan 3 hafta sonraya randevu verdi 2 haftasini atlattim ama cok merak ediyorum iyilermi diye .. baska bi drdan randevu alip gitsemmi acaba :26::26:
git tabi canım bi tanesini görmek için ben neredeyse haftalık dr a gidiyorum. sen ikisini birden görmemeye nası dayanıyosun:)
sağol canım da benim doğuştan değil doğumdan sonra değişti dönmüş bi şekilde. kaç dr a gittim doğumdan sonra hamileliğe kdr kimse birşey demedi ya çok ilginç..

kendini yormamaya gayret et canım.. bende de var o beklentisi yüksek kocadan. birtakım ev işlerine onu çağırıyorum artık durumu benimsesin diye. aman dikkat ilk gebelikte süpürge yüzünden saatlerce sancılanmıştım bir daha ne zman elime alsam süpürsem yine sancılandım 8. aya kadar.. o arada hep kociş yaptı sağolsun görüyordu çabaladığımı ama canımın yandığını. sen de biraz yardım iste. çekyat itip çekerken üst raflara birşey yerleştirirken falan. anaları gibi hop doğurcaz sanıyolar. çalışan kadınla yıllar öncesinin ev hanımı bir olmuyo işte..
mrb annis adaylarııııııııııı nasılsınız bakalım
mrb canım hoşgelmişsin. biz iyiyiz sen nasılsın?

bence normal. beni de 2 hafta sonra çağırmışlardı aynı dönemde.

walla arada ben gidiyorum yanılmıyorsam 4 e kadar böyle ayda 1 sonra 2 haftada 1 e düşüyor. son 1 ay haftada bir oluyor kontroller. belki ilk 6 ay ayda birdi. ben hiç dinlemeyip boyuna kapısını çaldığım için unutmuşum :))

28 aylik canim ama tam bi anne bagimlisi beni bir dk gormesin deliriyor:) yillardir hergun yururum ins faydasini gorurum ilk aylarya cekiniyorum biraz:)

Kizlar hamilelige kac kilo ile basladiniz takip eden varmi ben gunluk tutmaya basladim yediklerim ve kilomla ilgili.ilk bebimde 20 kilo almistim gozum korktu zor verdim.simdi 51 kilo ile basladim peki ya siz benim gibi takip eden varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…