evet.. valla benım sabah bulantılarım göğsümde şişlik aşırı derecede kabızlığım başladı maalesef. sen hangi ildesin?
Yaklaşık 1 haftadır giremiyordum kızlar çalışmak ve ev işi oldukça yorucu bide hamilelik eklenince beklentisi büyük bir koca da olunca. Bugün 8 haftalık kontrolüm vardı.doktoru soru yağmurlarına tuttum:)))) herşey sağlıklı gidiyor şimdilik ciğerleri normal bebişimin.kalbide 160 benimkide hızlı attığından öyle oluyormuş. Ve şuana kadar bulantı kusma gibi şikayetlerim yok doktorumda tahtaya vurdu şükret diye:) şikayet olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmezmiş..! Saç boyasından kıyafe uyuma şeklime kadar birçok soru sordm hiç sıkılmadan cevapladı:) bu arada cinsiyet için biçok koca karı denemesi yaptım eğlendim kendi kendime isteyenlerle paylaşabilirim:) umarım hepinizin yolundadır herşeyyy
mrb annis adaylarııııııııııı nasılsınız bakalım
Maşalllahhh..Benimde bulantım yok..Saç boyasına ne dedi doktor.Paylaşsan ne güzel olur cnm
Belirtiler8miz ayni canim aksama kadar uyuyorum gecede 3 e kadar oturuyorum midem uyutmuyor ayni agri bendede var var korkuyorum biraz ama normalmis...bende de oldu sivilce yağlanma falan birde mens sancısı gibi sancılarım oluyor bulantı baş dönmesi de cabası sizlerde de var mı bunların hepsi bu arada 6+4 teyim
bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu
16ncı haftadan sonra organik bir boyayla boyayabilirsin dedi.bebeğe bir zararı olup olmadığı kanıtlanmamış ilk 3ay boyatmayın denmesi de sadece nolur nolmaz diye tedbir..bende bu konu hakkında yabancı makaleler okudum hamile hayvan denekler üzerinde denenmiş birçok test boyanın bebeğe zararı olmadığıymış tab amonyaksız olmak şartıyla sadece kokusu problemmiş.
Canımmm hayırlı olsunnnhoşgeldin[tsk /QUOTE]
tsk ederim canim guzel hamilelimler gecirmesini dilerim herkese ins saglicakla aliriz bebislerimizi kucagmza:)
Benim bel ve kasıklarım ağrıyo ara ara..Onun haricinde iyiyim..Sen nasılsın
Ben hiç tatlı yiyemiyorum çok soğudum ama tursuya dayanamıyorum herhalde tatlı mide bulandırıyor tursunun eksisi rahatlatiyoraynen beni tarif etmişsin. Benim de öyle havada kalıyor, tam olarak bulanmaya dönmüyor neyseki. En sevdiğim şey şu hayatta çikolatadır. Bu his de hamileliğimde en çok çikolata yedğimde oluyor. Öyle aman aman yemek de değil tek bir parça ağzıma atsam başlıyor.
Teşekkür ederimm canim hem kemal bey hem neval hanim ikisi de cok iyi canim neval konusuyor anlatyor kemal bey de cok bilgili hadi bakalım yarin güzel haberlerini yazarsin
canım gıttım 8 haftalık hersey guzel sıkıntı yok kalp atısı daha da net duydum :) pıt pıt sankı gum gum olmusya aslında bıraz kafam karıstı benı teee bı ay sonraya cagırdı ya bı ay cok degıl mı ya bısey olursa ben mı acele edıyorum bosuna mı stres yapıyorum anlamadım acaba baska doktor mu gıtsem dıyıp duruyorum
kızlar bende de nefes darlığı oluyor çarpıntım yok ama sadece aldığım nefes sanki yetmiyo ciğerlerime psikolojikmiş ama düşünmediğim unuttuğum zaman normal nefes alıyorum bebeğe bi zararı da yokmuş zamanla geçer inşallah
canım gıttım 8 haftalık hersey guzel sıkıntı yok kalp atısı daha da net duydum :) pıt pıt sankı gum gum olmusya aslında bıraz kafam karıstı benı teee bı ay sonraya cagırdı ya bı ay cok degıl mı ya bısey olursa ben mı acele edıyorum bosuna mı stres yapıyorum anlamadım acaba baska doktor mu gıtsem dıyıp duruyorum
Bir ay sonra çağırması normal canım, 12. haftada bazı testler yapacak. Benim de minik sevgilimle 14 şubatta randevum var. 12. haftaya denk geliyor.
zararı olacağını düşünmüyorum canım aksine öneriyorlar. kızın ne kadarlık senin?Tsk ederim cok guzel forum 9 ay cok guzel gecicek guzel paylasimlarda buluncz ins.biz ayin 8 inde gidicez doktra cok heycanliyim.kizimin hamileliginde cok zor gecti evlendigim ilk ay hamile kaldim falan bisey anlamimistim.biraz tecrubeliyim bu farkli geliyor.doya doya yasamk istiyorum hamileligi.her aksam 1 saat yuruyorum bi zarari olurmu acaba ?
git tabi canım bi tanesini görmek için ben neredeyse haftalık dr a gidiyorum. sen ikisini birden görmemeye nası dayanıyosun:)Selam arkadaslar .. ben tup bebekle hamile kaldim dr kalp atislarini duyduktan 3 hafta sonraya randevu verdi 2 haftasini atlattim ama cok merak ediyorum iyilermi diye .. baska bi drdan randevu alip gitsemmi acaba :26::26:
sağol canım da benim doğuştan değil doğumdan sonra değişti dönmüş bi şekilde. kaç dr a gittim doğumdan sonra hamileliğe kdr kimse birşey demedi ya çok ilginç..Canım benim doğuştan ters. O yüzden çok bel ağrım olur falan filan. Evet 10 ile 12. Haftalarda rahim dönüyo diye biliyorum. Düzeliyor. Doğumdan sonra bi daha dönüyor orjinal haline.
Evet çok korktum tır çarpmış gibiyim şuan))
çok saol canım.
kendini yormamaya gayret et canım.. bende de var o beklentisi yüksek kocadan. birtakım ev işlerine onu çağırıyorum artık durumu benimsesin diye. aman dikkat ilk gebelikte süpürge yüzünden saatlerce sancılanmıştım bir daha ne zman elime alsam süpürsem yine sancılandım 8. aya kadar.. o arada hep kociş yaptı sağolsun görüyordu çabaladığımı ama canımın yandığını. sen de biraz yardım iste. çekyat itip çekerken üst raflara birşey yerleştirirken falan. anaları gibi hop doğurcaz sanıyolar. çalışan kadınla yıllar öncesinin ev hanımı bir olmuyo işte..Yaklaşık 1 haftadır giremiyordum kızlar çalışmak ve ev işi oldukça yorucu bide hamilelik eklenince beklentisi büyük bir koca da olunca. Bugün 8 haftalık kontrolüm vardı.doktoru soru yağmurlarına tuttum:)))) herşey sağlıklı gidiyor şimdilik ciğerleri normal bebişimin.kalbide 160 benimkide hızlı attığından öyle oluyormuş. Ve şuana kadar bulantı kusma gibi şikayetlerim yok doktorumda tahtaya vurdu şükret diye:) şikayet olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmezmiş..! Saç boyasından kıyafe uyuma şeklime kadar birçok soru sordm hiç sıkılmadan cevapladı:) bu arada cinsiyet için biçok koca karı denemesi yaptım eğlendim kendi kendime isteyenlerle paylaşabilirim:) umarım hepinizin yolundadır herşeyyy
mrb canım hoşgelmişsin. biz iyiyiz sen nasılsın?mrb annis adaylarııııııııııı nasılsınız bakalım
bence normal. beni de 2 hafta sonra çağırmışlardı aynı dönemde.bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu
walla arada ben gidiyorum yanılmıyorsam 4 e kadar böyle ayda 1 sonra 2 haftada 1 e düşüyor. son 1 ay haftada bir oluyor kontroller. belki ilk 6 ay ayda birdi. ben hiç dinlemeyip boyuna kapısını çaldığım için unutmuşum :))canım gıttım 8 haftalık hersey guzel sıkıntı yok kalp atısı daha da net duydum :) pıt pıt sankı gum gum olmusya aslında bıraz kafam karıstı benı teee bı ay sonraya cagırdı ya bı ay cok degıl mı ya bısey olursa ben mı acele edıyorum bosuna mı stres yapıyorum anlamadım acaba baska doktor mu gıtsem dıyıp duruyorum
Alla alla neden bir ay anlamadım bende.ilk aylar ve son aylar 14 günde bir doktor kontrolü yapılır bi sorun olsada olmasada böyle biliyorum.ama hastane doktorysa blmiyorum tabi prensiplerini..! Testelrin bı kısmını zaten yaptırdı diğerleri yani torch testleride 2hafta içnde yapılcak bence bi danış doktoruna derim canım
zararı olacağını düşünmüyorum canım aksine öneriyorlar. kızın ne kadarlık senin?
git tabi canım bi tanesini görmek için ben neredeyse haftalık dr a gidiyorum. sen ikisini birden görmemeye nası dayanıyosun:)
sağol canım da benim doğuştan değil doğumdan sonra değişti dönmüş bi şekilde. kaç dr a gittim doğumdan sonra hamileliğe kdr kimse birşey demedi ya çok ilginç..
kendini yormamaya gayret et canım.. bende de var o beklentisi yüksek kocadan. birtakım ev işlerine onu çağırıyorum artık durumu benimsesin diye. aman dikkat ilk gebelikte süpürge yüzünden saatlerce sancılanmıştım bir daha ne zman elime alsam süpürsem yine sancılandım 8. aya kadar.. o arada hep kociş yaptı sağolsun görüyordu çabaladığımı ama canımın yandığını. sen de biraz yardım iste. çekyat itip çekerken üst raflara birşey yerleştirirken falan. anaları gibi hop doğurcaz sanıyolar. çalışan kadınla yıllar öncesinin ev hanımı bir olmuyo işte..
mrb canım hoşgelmişsin. biz iyiyiz sen nasılsın?
bence normal. beni de 2 hafta sonra çağırmışlardı aynı dönemde.
walla arada ben gidiyorum yanılmıyorsam 4 e kadar böyle ayda 1 sonra 2 haftada 1 e düşüyor. son 1 ay haftada bir oluyor kontroller. belki ilk 6 ay ayda birdi. ben hiç dinlemeyip boyuna kapısını çaldığım için unutmuşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?