Ay bayildim cok guzel yaaaa hele agzinda emzik olana çok guldum iyi gunlerde kullanin canimArkadaslar oğlumun kapi susu ve yastigi bitmiş çarşamba günü elimde olucak nasıl olmusEki Görüntüle 1220945 Eki Görüntüle 1220945 Eki Görüntüle 1220946
Sagolun kizlar allah hepimize guc versin insallah bu gunler gecici sonucta ama yapilanlar ve söylenenler bir ömür unutulmaz amaNe diyim bilemedim canım boşver sıkma canını elimiz başımıza yetsin kimseye muhtaç olmayalım daha iyi... Hayat işte hepimizin sınavı ayrı Allah sana güç bebeğine de sağlık versin inş da güzel güzel geçir günlerini
Canım çok şeker kurabiyeler :) bende 50 tane yaptırdım tanesi 3 tl den aslında bana 50 yetmeyecek gibi geliyor ama 70 tane çikolata ve de 60 tane kesenin içinde büyük bademli çikolatalar yaptırdım çeşit fazla oldu nasılsa diye bi daha ilave yaptırmayacağım...
inan kilosu hiiç umurumda değil artık sadece beslenemiyor olmasıyla ilgili bi sorun mu var diye endişeleniyorum..senin doktorun ne diyo bebişin kilosuyla ilgili?Canım 1 ay eşim izindeydi yedim içtim yattım hiç kalmadı bebek hiç kilo almamış bende öyle dra gidince şok olduk strese girebkliyorlarmis son ayda seninki maşallah kilosu iyi ben napıyım 1700 dü 15 gün önce sağlıklı olsun lar yeterki ama çok üzülüyorum besleyemiyorum die yeme içme değil stresle alakali kafan rahat olursa daha güzel beslenir
ben sezeryan diyodum hep zaten...aslında hormon iğnelerini tam ayarlayamadıklarından ohss oluyor sanırım benim doktor hergün kan aldı bazen günde iki kere orda çıkan sonuca göre hergün aradı düşürdü yükseltti iğneleri..o yüzden bende başlangıç oldu çok hafif bir sıvı birikmesi yani uzunda sürmedi ama ağrıyı çektik yine seninki çok ağır olmuş ya su almalar falan ayarlayamadılar mı acaba?? insan doktorun hatasımı bilemiyorkii işte çekiyor 10 kilo vermişsin ya çok üzücü bide hamileydin değil mi?? banada ohss varken embriyo yüklemeyelim dediler sonra yüklediler iyiki yüklemişler :)) sonuna geldik artık valla özeniyorum hamileymişim 2. ayında öğrendim diyenlere...12 gun ohss.den hastanede yattım ya, nasıl olsa dogurrum dıyordum. o acılardan sonra dogum ne kı 2 gunde ayaga kalkarım. bana vız gelır artık.çunku 9 gun sondayla yatakta yattım.karnımdan su alındı 2 kez. 6 gun hıc uyumadım.10 kg verdım acıdan ağlamaktan.aynen sıkıntıları baştan cekmışız zaten.
senın de bebek kocaman olmuş maşallah,sağlıkla kucagımıza alalım ınş. eşim sezaryan demeye başladı. risk almak ıstemedıgını soyledı sonunda.benım sıkıntım yok, bebek 28.haftadan berı dönmuş durumda suyum da ıyı. herhangı bır sıkıntı yok sımdılık.
sanırım sezaryana meylettım ben de
geçmiş olsun bebiş ne kadar küvezde kaldı 2 kilo olunca mı sana verdiler emme refleksi ciiğerleri gelişmişmiydi?annem doğumdan nce bacağından rahatsızlandı çok ağrısı vardı ameliyat olucktı ama doğum var diye olmadı sonra doğum zamanı temizliklere yardım etti yine bacağını yordu yine ağrısı var yoksa gelir bırakmazdı beni zaten bebeğim küvezdeyken dikişlerim iyileşine kadar hep o geldi
evet yani bizde olmazsa mesela bi daha olmaz gibi bir durum var ve biz mesela 15 milyar harcadık bi daha aynı maddiyatı ayıramayacak insanlar var manevi yıpranmayı saymıyorum...Tabiki bizim bebeklerimizde değerli. Herkesin yavrusu kıymetlihepimiz aşığız evlatlarımıza o ayrı....
Ama 15 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan zar zor tüp bebekle evladına kavuşan bir tanıdığım var.
Onun yaşadığı stressi, acıyı, korkuyu hala gözlerinde görürüm.
Allah'ım isteyen herkese versin inş.
Bence doktorlar değerli derken daha zor anlamında diyor.
Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalımda hep birlikte inş.
benimde ilk olacak nasipse ve video falanda izlemedim ama cesaretimde yok :) şu bi iki haftam sıkıntılı geçiyo oğlum i1 hafta önce 2613 gr 42 cm di ve şimdi dahada büyümüştür ve daralıyorum oturuurken kalkarken yatarken zor oluyo sezeryan olup 10gün önce olmk bnm için kardır diyorum
Selam kızlar inş herkes iyidir kg veren varmı?1 kg zayiflamisim neden olabilir yarın sabah kontrolüm var bebeğim 2 hafta önce 1700 dü bizi çok üzdü inş kilo almıştır eşim 2500 oldu die acayip umitlendiryor ama 2 haftada çok zor gibi geliyor. Eğer az kilo aldiysa Dr doğuma alacak anne karnında gelisimedigi çin çok korkuyorum dualarınza ihtiyacım var
Hayrlisi olsun allah yardim etsin canmGöğüs pompası avent öneriirm canım, istersen elektrikli de kullanabiliyorsun. Göğüs kremi zaten en iyisi lansonin, 8. aydan sonra kullan demişti dr bana. Bu arada benim doğum da hayırlısıyla cuma günü
Ya biliyomusum ben gecen haftalarda Tamer Hocaya gidisimde bana tup bebek mi diye sordu yok diil neden sordunuz dedim. Tup bebek degerli bebek seEryan oberiyoriz normal dogumu tercih etmiuoriz dedi cok bozuldum. Yani elbette tup bebek yaptiranlar ne yollardan heciyorlar hic kucumsemiyorum ama hepimizin bebegi degerli diil mi!
Bana bu yaklasim cok garip geliyor
Tsk ederim canim amin insAy bayildim cok guzel yaaaa hele agzinda emzik olana çok guldum iyi gunlerde kullanin canim
benim hastaneye çok misafir geleceğini sanmıyorum o yuzden yeter diye düşündüm :) lavanta keselerimden de 50 tane yaptım yetmezse yaptırırım artık :)) sen zaten çok yaptırmışşsın cnm. bu arada doktora herhangi bişey düşündün mü ?? birde hastane cantanı hazırladıysan kullan at külot yada ped ne koydun acaba ??
Selam arkadaslaarr!! Ben sizi cok ozledim yaa.. bugun benim kizlarda bir huysuzluk var daha yeni kahvalti yapiyorum.. gece uyku yok gunduzleri ara ara uyuyorum.. ama sanki butun gece uyumus gibi enerjik oluyorum .. yuce rabbim dayanma gucu veriyor sanirim.. denisb canim masallah size iyisiniz.. bak oğluş uzmedi annesini uslu uslu duruyor orda
.
Ah canım öyle zorki Dr banada herseye hazırlıklı olalım duruma göre gün veriyim dedi.ben a çok zayıf 1700 dü 500 gr falan aldiysa iii ama 2 haftada zor gisbir bol bol dinlen dedi artık dinlenme imkansız bi kızım var 5 erkek çocuğuna bedel 2 dk oturamiyorum nasıl olcak bilmiyorum.seninki nie geri canım bizimki genetik ben zayıf baba zayıf ondan bişey bulamadilar ins güzel geçer güzel haberler alırız çok heycanliyim
Canim uzme kendini. Ayni dertten ben de muzdaripim. Yarin kontrolum var gelisme geriligi devam ediyorsa bu hafta ici dogum tarihi belirleyecegiz. neyse ki haftalarimiz ilerledi artık doguma karar verilirse de sıkma canını. Inşallah güzel haberlerle döneriz yarin.
Bayagi düşük dedi hiç bi sorun bulamadı Doppler vaj hersey yapıldı sorun kilo genetik anne baba zayıf. 52 kg ile başladım 58 kilo oldum boyda uzun kilo alamıyorum ondan galiba yarın benim için çok önemli hersey belli olucak 15 günde mahfoldukinan kilosu hiiç umurumda değil artık sadece beslenemiyor olmasıyla ilgili bi sorun mu var diye endişeleniyorum..senin doktorun ne diyo bebişin kilosuyla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?