2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sagolun kizlar allah hepimize guc versin insallah bu gunler gecici sonucta ama yapilanlar ve söylenenler bir ömür unutulmaz ama

benim hastaneye çok misafir geleceğini sanmıyorum o yuzden yeter diye düşündüm :) lavanta keselerimden de 50 tane yaptım yetmezse yaptırırım artık :)) sen zaten çok yaptırmışşsın cnm. bu arada doktora herhangi bişey düşündün mü ?? birde hastane cantanı hazırladıysan kullan at külot yada ped ne koydun acaba ??

inan kilosu hiiç umurumda değil artık sadece beslenemiyor olmasıyla ilgili bi sorun mu var diye endişeleniyorum..senin doktorun ne diyo bebişin kilosuyla ilgili?

ben sezeryan diyodum hep zaten...aslında hormon iğnelerini tam ayarlayamadıklarından ohss oluyor sanırım benim doktor hergün kan aldı bazen günde iki kere orda çıkan sonuca göre hergün aradı düşürdü yükseltti iğneleri..o yüzden bende başlangıç oldu çok hafif bir sıvı birikmesi yani uzunda sürmedi ama ağrıyı çektik yine seninki çok ağır olmuş ya su almalar falan ayarlayamadılar mı acaba?? insan doktorun hatasımı bilemiyorkii işte çekiyor 10 kilo vermişsin ya çok üzücü bide hamileydin değil mi?? banada ohss varken embriyo yüklemeyelim dediler sonra yüklediler iyiki yüklemişler :)) sonuna geldik artık valla özeniyorum hamileymişim 2. ayında öğrendim diyenlere...

geçmiş olsun bebiş ne kadar küvezde kaldı 2 kilo olunca mı sana verdiler emme refleksi ciiğerleri gelişmişmiydi?

evet yani bizde olmazsa mesela bi daha olmaz gibi bir durum var ve biz mesela 15 milyar harcadık bi daha aynı maddiyatı ayıramayacak insanlar var manevi yıpranmayı saymıyorum...
kızlar bakın böyle yazıyor sitelerde özelikle bebeği dönmedi diye üzülenler üzülmesinler
Sezaryen doğumun avantajları nelerdir?
  • Doğum ağrılarını çekmek zorunda değilsiniz.
  • Bebeğinizin sıkınıtıya düşme olasılığı en düşük orandadır.
  • Normal operasyon gibi randevu ile gelip anestezi hazırlığı sonrası uyuyup gözünüzü açtığınızda bebeğiniz yanınızda görmeniz herhalde azımsanmayacak kadar önemli bir konfor. Tabii spinal anestezi yapılmışsa doğum ağrısı olmadan 2-3 dak içinde bebeğiniz kucağınızda olmaktadır.
  • Aynı zamanda tüplerin de bağlanarak ek bir operasyona gerek duyulmadan bu önemli işlem gerçekleşebilir.
Bu yazı Op. Dr. Hüseyin MUTLU'dan alınmıştır

Canım senin TE="burcum86, post: 36539670, member: 43838"]cnm benim doktorum sezeryan bile olsan bir süre sancı çekmen lazım demişti bebeğin ciğerlerinin gelişimi için.[/QUOTE]
Canm senin sancnla onun ciğerinin bi alakası olduğunu sanmıyorum ama a n istersen uygulayablirsin tbi

[QUOTbenim ozmn79, post: 36539957, member: 584897"]Canim ben epidural düşünüyorum ilk o doğuş ve ilk aglayis anının zevkini heyecanını tatmak istiorum sende bnm gbi dusunuosan kesinlikle epidural[/QUOTE]
Kizlar size bisey doyleyecegim ama bilgi nekadar dogru kesinligini bilmiyorum gecen bir internet programinda farmakoloji prof. Soyledi epidural de bebekte yenidogan depresyonu oluyormus anestezinin icindeki bir madde adi soyledi ondan dolayi bir arastirsaniza isterseniz bende ilk defa duydum boyle biseyi ama arastirma firsatim olmadi[/QUOTE]
Canm benm çevrede olan epiduraller var ilk defa duydum ama alırken seri olacaklar ole fazla bekletrlerse epiduralden sonra zaten ilaçbu yyanlış tabi . belli zamanli kuralı var . ama tabi solede bisi var her doktor ortaya bisi atio tıpkı Yedigimiz herşeyin zararı olduğu gbi herşey zararlı bu fani dünyada yapacak maalesef birşey yok allah yardımcımızolsun

Ben dayandığı kadar dursun istiyorum öyle geçiyo içimden.,

.

Canim uzme kendini. Ayni dertten ben de muzdaripim. Yarin kontrolum var gelisme geriligi devam ediyorsa bu hafta ici dogum tarihi belirleyecegiz. neyse ki haftalarimiz ilerledi artık doguma karar verilirse de sıkma canını. Inşallah güzel haberlerle döneriz yarin.

Göğüs pompası avent öneriirm canım, istersen elektrikli de kullanabiliyorsun. Göğüs kremi zaten en iyisi lansonin, 8. aydan sonra kullan demişti dr bana. Bu arada benim doğum da hayırlısıyla cuma günü
Hayrlisi olsun allah yardim etsin canm

Banada aynı şekilde çok çok garip geliyo canım :)
Bu şu demek gibi oluyo; o değerli bebek zor oldu tekrarı şüpheli aman bişey olmasın, seninkine bişey olsada hamile kalıyorsun elimizden gelen neyse o gibi oluyo. Tamer hoca açık açık söylemesede genel anlamda sezeryancı o yüzden öyle konuşmuştur canım şaşırmadım aslında :)

Yeter o zaman canım...Bizim baya bi gelen olucak onun için çeşit çok olsun istedim...Dr a çikolata yaptırırım diye düşündüm klasik olacak ama aklıma başka bişey gelmedi:) kullan at külotlardan koydum ebebekten slmıştım zaten tek bi marka vardı ama adını hatırlamıyorum ped e gelince orkid koydum sezeryan olacağım için normal doğumdaki kadar kanama olmaz diye düşünüyorum... Ama zaten hastanede hasta pedi veriyolar çok da güzel oluyor onlar...

Artık sona yaklaştıkça heyecan, korku, telaş birbirine karışıyor. Allah hepimizin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Canım masallah senin iki kat zor ama ustesinden geliyorsun. Allah kolaylık versin. bende teşekkür etmek icin Seni arıyordum. Sayende dr mesut bey i tanidim. Tam da en kritik oldugum donemmis ben cok memnun kaldim. Hastaneye her gidisimde aklima geliyorsun sana dua ediyorum.

inan kilosu hiiç umurumda değil artık sadece beslenemiyor olmasıyla ilgili bi sorun mu var diye endişeleniyorum..senin doktorun ne diyo bebişin kilosuyla ilgili?
Bayagi düşük dedi hiç bi sorun bulamadı Doppler vaj hersey yapıldı sorun kilo genetik anne baba zayıf. 52 kg ile başladım 58 kilo oldum boyda uzun kilo alamıyorum ondan galiba yarın benim için çok önemli hersey belli olucak 15 günde mahfolduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…