2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım kaçıncı haftada doğum yaptın sen ya? baya doğuran oldu bizim eylül annelerinden

12 gun ohss.den hastanede yattım ya, nasıl olsa dogurrum dıyordum. o acılardan sonra dogum ne kı 2 gunde ayaga kalkarım. bana vız gelır artık.çunku 9 gun sondayla yatakta yattım.karnımdan su alındı 2 kez. 6 gun hıc uyumadım.10 kg verdım acıdan ağlamaktan.aynen sıkıntıları baştan cekmışız zaten.
senın de bebek kocaman olmuş maşallah,sağlıkla kucagımıza alalım ınş. eşim sezaryan demeye başladı. risk almak ıstemedıgını soyledı sonunda.benım sıkıntım yok, bebek 28.haftadan berı dönmuş durumda suyum da ıyı. herhangı bır sıkıntı yok sımdılık.
sanırım sezaryana meylettım ben de

benimde ilk olacak nasipse ve video falanda izlemedim ama cesaretimde yok :) şu bi iki haftam sıkıntılı geçiyo oğlum i1 hafta önce 2613 gr 42 cm di ve şimdi dahada büyümüştür ve daralıyorum oturuurken kalkarken yatarken zor oluyo sezeryan olup 10gün önce olmk bnm için kardır diyorum

Doktor gördüyse kimin yaptığı hiç önemli diil canımda ben yinede bi yerde daha taraftarıyım ya çok ani olmuş ne biliim :)
En doğrusunu sen hissedersin..
Ya biliyomusum ben gecen haftalarda Tamer Hocaya gidisimde bana tup bebek mi diye sordu yok diil neden sordunuz dedim. Tup bebek degerli bebek seEryan oberiyoriz normal dogumu tercih etmiuoriz dedi cok bozuldum. Yani elbette tup bebek yaptiranlar ne yollardan heciyorlar hic kucumsemiyorum ama hepimizin bebegi degerli diil mi!

Bana bu yaklasim cok garip geliyor

Senin durumun bizden vahimmiş gerçekten kendi annen nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor ki hadi bizimkiler dediğin gibi kayınvalide böyle davranması normal diyoruz! Valla benim annem emeğini esirgemez gerçekten...1 ay önce ablam doğum yaptı ona koşturdu şimdi bana koşturuyor 1 buçuk ay sonra ablam işe başlayacak çocuğuna annem bakacak... Üzüldüm canım senin adına insana annesinden fayda var bir tek ama o da her zaman geçerli olmuyormdemek ki

Aynen öyle benim düşük tehlikem varken annem yanımdaydı kaynanam ise misafirliğe gelir gibi geliyordu annem habire ikramda bulunuyordu ona kahvaltı yemek vs vs...bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye yardım edersin diyodum ondan da kaçmayı başardı iki günde annem ve eşim hallettiler aman boşver gebe kalmıyoruz işte onlara sonra bi de herşeyi ben yaptım diye ortalarda dolanıyorlar... Perdeler yıkanacaktı bana ne deseler beğenirsin salondaki fonları yıkama kullan 2-3 sene sonra atar yenisini alırsın! Allahım dedim nereye düştüm ben eşimde titiz temizdir kime çektiyse hamileliğim boyunca her işi yaptı sağolsun yıkamayıp da çöpe atacakmışım yenisini alacakmışım 2-3 sene kokarız heralde evde

tabı kı her bebek değerlı, Allahım herkese nasip etsın
bizdekı tek sorun kolay hamıle kalamamamız. çok zorluklardan gecerek hamıle kalabılıyoruz. şahsen ben doktoruma uzakta oturuyorum ve yolda birşey olmasını risk olarak goruyor. allah korusun birşey olursa yıne yıllarca tüp bebek için uğraşırken yaşımız da ılerlıyor. hamıle kalma olasaılığımız zamanla azalıyor. Evde suyun gelmesı, sancı ile yollarda hastaneye yetışırken bırsey olacagı ıhtımalı dr.u tedırgın edıyor. Bana kaç tane doğurabıleceksın dedı dr.sonucta normalle bır sınır yok. sezaryanla 3ten fazla olmuyor çocuk sayısı.

Tabiki bizim bebeklerimizde değerli. Herkesin yavrusu kıymetli hepimiz aşığız evlatlarımıza o ayrı....
Ama 15 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan zar zor tüp bebekle evladına kavuşan bir tanıdığım var.
Onun yaşadığı stressi, acıyı, korkuyu hala gözlerinde görürüm.
Allah'ım isteyen herkese versin inş.
Bence doktorlar değerli derken daha zor anlamında diyor.
Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalımda hep birlikte inş.

Aynen canim dogumumada gelmeyecek iste önümde dolanamazmis is yapamazmis ablam gelecek k.validem gelicek gerisini disun iste canim zaten gelipte ne yapiyorki oturup herkesten hizmet bekleyecek e millet benlemi ilgilenecek kendiylemi normalde benimle kendisinin ilgilenmesi lazim ama iste Amannn bak yine gerildim

Arkadaşlar tabii ki tum bebekler değerli. .ama tüp bebekletin veya cok uzun sureden sonra gebe kalinmis bebekletin tıp taki adi kıymetli bebektir.doktorlarin veya anne babaların değerli gormesinden ziyade tıpta böyle geçer ismi..ki zaten o anne babaların yani tüp bebek ebeveynlerinin çektiği sıkıntı ve acilar cok zor..allah herkese tattirsin bu duyguyu inşallah hrpimiz sağlıcakla kavusucaz yavrularimiza

Eklentiler

• image.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 70
kızlar bugün kontrolümüz vardı. 36+6 yız bugün..3 hafta önce 3 kiloydu bebeğim.2 hafta önce 2900 çıktı.bugün yine 3 kg çıktı.doktor aslında üzerinde durmadı.benim için önemli olan suyu ve bebeğin hareketleri dedi.ben konuyu biraz deştim neden,ne yapmak lazım diye.haftaya tekrar bakarız yine 3 kg çıkarsa ayrıntılıya girersin eğer bebeğin beslenmesinde bi sıkıntı varsa doğumdan 1 hafta önce doğurturuz dedi..
kilo hiiç önemli değil fakat kilo alamayışına çok üzüldüm.ben çoook dikkat ediyorum beslenmeme.bu konuda çok titizim.neden besleyemiyorum bebeğimi bilmiyorum.
bir de sancılar hiç başlamadan su gelmeden ne bileyim işte hiç bir doğum belirtisi olmadan suni sancı ile doğum yapmak bana çok zor geliyor.aslında normal doğumu bekliyoruz şu an fakat dediğim gibi bebeğin doğması gerekiyorsa sanırım sezaryene dönücem çoook üzüldüm yaa

Canım 1 ay eşim izindeydi yedim içtim yattım hiç kalmadı bebek hiç kilo almamış bende öyle dra gidince şok olduk strese girebkliyorlarmis son ayda seninki maşallah kilosu iyi ben napıyım 1700 dü 15 gün önce sağlıklı olsun lar yeterki ama çok üzülüyorum besleyemiyorum die yeme içme değil stresle alakali kafan rahat olursa daha güzel beslenir

annem doğumdan nce bacağından rahatsızlandı çok ağrısı vardı ameliyat olucktı ama doğum var diye olmadı sonra doğum zamanı temizliklere yardım etti yine bacağını yordu yine ağrısı var yoksa gelir bırakmazdı beni zaten bebeğim küvezdeyken dikişlerim iyileşine kadar hep o geldi

Ne diyim bilemedim canım boşver sıkma canını elimiz başımıza yetsin kimseye muhtaç olmayalım daha iyi... Hayat işte hepimizin sınavı ayrı Allah sana güç bebeğine de sağlık versin inş da güzel güzel geçir günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…