2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım o ölçümlerde bi hata olmuş olabilir üzme bence kendini.
3 hafta önce 3 kilo biraz büyük hesaplandı belki..haftasına göre kilosuda normal gibi umarım hiçbir sıkıntı yoktur.

ya
yarın haber ver canım.merak ederim.güzel haberlerle gel inşallah

Canım o ölçümlerde bi hata olmuş olabilir üzme bence kendini.
3 hafta önce 3 kilo biraz büyük hesaplandı belki..haftasına göre kilosuda normal gibi umarım hiçbir sıkıntı yoktur.
en iyi ihtimalle biz de öyle düşünüyoruz canım.inşallah dediğin gibidir.bakalım haftaya belli olucak

Artık sona yaklaştıkça heyecan, korku, telaş birbirine karışıyor. Allah hepimizin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Amin inşallah canım, cuma günü doğumum var benim de, karışık duygular içerisindeyim. sağ salim, sağlıklı evlatlarımız olur inşallah

evet bende çiçek çikolata düşündüm başka bişi gelmedi aklıma :) e bebek ve joker den buldum kullan at lohusa külot ama ikisindede sadece small beden kalmıştı almadım baya kilo aldım şimdi benim doktorum da orkid yeterli dedi hastaneden bebek ve benim için herşey verilecek demişlerdi ama insan yinede yanımda olsun istiyo tesekkurler :)

Canım benim 34. Haftaya kadar hiç sorun yoktu hatta gelişimi hep ilerideydi. Sonra yüksek tansiyon çıktı bende. Onu da saglik ocagindaki kontrolde tesadüfen farkettik. Tansiyonla birlikte bebeğimin gelişimi durdu ( bi hafta 30 gr. Bi hafta 10 gr anca alabildi. Gecen perşembe gününden itibaren tansiyon hapı kullanıyorum ama bu bebeğin gelişmesini saglamaz sadece bize doğum için zaman kazandırır dedi dr. Yarın kontrolum var. Allahtan bir mucize olur da bebek 200 gr falan almissa doktorum 1 hafta daha bekleriz dedi. Aksi halde doğum planlayacagiz. Genetik sebepse hiiiiiic kafana takma canım bebisini gerip üzme boş yere. Sağlığı yerinde olsun da varsın bi kac hafta erken gelsinler.

Ayy canim cok sevindim kavusuyosunuz he. . Hadi hayirlisiyla al oğluşu kucagina bi daha da hic ayrilmayin..

Canım sana yazdım ama alıntı yapamamisim üstte kaldi msj

Memnun kalmana cok sevindim cnm.. cok alcak gönüllü bir dr.. benim doğum bayrama denk geldi ama yinede birakmadi iki gün geldi kontrol etti.. hic gozun arkada kalmasin.. gercekten iyi bir dr..

Deliksiz uykular nerdeeeee
Gene dikildim ayağa, her taraf yapmur çamur ben gene sıcaktan daralıyorum.
Anlamadım gitti.
Afedersiniz bir insan donuda dahil sırılsıklam olur mu ya

Memnun kalmana cok sevindim cnm.. cok alcak gönüllü bir dr.. benim doğum bayrama denk geldi ama yinede birakmadi iki gün geldi kontrol etti.. hic gozun arkada kalmasin.. gercekten iyi bir dr..
Canimmm herseyin yolunda olmasina vok sevindim. Kizlarina kavustun darisi bize olsun insallah. Ben de kismetse haftaya sali gibi kavusucam kizima dua et bizlere unutma olurmu :)

İnternetten bi bak istersen canım google yaz satılıyordur muhakkak... Ben baya oldu alalı fazla kilo aldığım için L beden almıştım rahat olsun dedim... Bende fazla pimpirikliyim herşeyi doldurdum 2 valiz haricinde de poşetler falan var eşim gördükçe bunlar ne temelli gitmiyoruz diyip duruyor

Canım senin TE="burcum86, post: 36539670, member: 43838"]cnm benim doktorum sezeryan bile olsan bir süre sancı çekmen lazım demişti bebeğin ciğerlerinin gelişimi için.
Canm senin sancnla onun ciğerinin bi alakası olduğunu sanmıyorum ama a n istersen uygulayablirsin tbi[/QUOTE]

canım bunu söyleyen 30 yıllık deneyimli bir doktor. o yüzden ben kendisine güveniyorum.

aynı sey bendede var canım ya
cok yaklastık artık ve benıde korku ve heyecan sardı
hem artık bebegım gelecek dıye cok heyecanlıyım hemde nasıl dogurucam dıye gergınım
bır an onnce su dogum olayını atlatsakda kucagımıza alsak bebeklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…