2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
doğuma karar verdiniz mi normal mi sexeryan mııı
ben kararsızım aslında normal istiyorum ama sexeryaa meğilliyimm

doktora idrar tahlilini gösterdim güzel bişey yok dedi lökosit falan o kadar çıkar dedi hemoglobin artı ama dedim o hamilelikte olabilir dedi:)) anlamdım hamilelikte herşey mübah yani:))

tatlım bölesine çaktırmadan laf sokucaksın loğusa kadınsın dikişlerine bişi olsa nolcak bebeğin var küçük. yerinde olsam bende bişi yapmam çok ağrım var der sürekli yatarım o senin yaptını görünce işleri daha çok üstüne yıkıodur nası olsa yapan var die zaten gelen misafir senden bişi beklemez etrafındakilere mana bulurlar..

ne güzel bi haber cnmm.

cnm mutlaka başka doktora görün..
31.haftada aç karna nst ye girdim ben doktor kalp atışlarını beğenmedi hastaneye yatırıcaz dedi yatmadım. sonra gece devlete acile gittim sorun yok dediler bi kaç gün sonrada başka doktor buldum kendime ve nst sonuçlarının çok iyi olduğnu söledi.
o yüzden başka doktora mutlaka görün ve kendini üzme sakın.

doktorum da oyle dedi. gelsain gelsin diyosun bu gunlerinin değerini bil, son huzurlu sakin günlerin dedi :))))

Yazdıklarını okuyunca acaba bunu ben mi yazdım dedim aynı kayınvalideden bende de var 9 aylık hamilelik sürecimin çoğu yatarak geçti hep kendi annem geldi bi tek şu son zamanlarda geliyordu kayınvalidem ama o da bi tek yemek pişirmeye yemek dediysem öyle doğru düzgün bişey de yapmıyor bi kap sebze pişirdi mi kendini yemek yaptı zannediyor haftanın üç günü kuran toplantıları oluyor eşim anne gitme kızın riskli zamanları demesine rağmen beni yalnız bırakıp gidiyor düşün genellemek yanlış belki ama bunların hepsi aynı bence eşim ev süpürüyor görüyor demiyor ki oğlum bırak işten geldin ben yaparım diye... Neyse ki annem geldi de işkence bitti diyorum sende giç kafana takma yeri geldiğinde de lafını sok hiç çekinme sağolsun eşim anlayışlı benim dememe gerek kalmadan söylenmesi gerekenleri söylüyor sende hiç içine atma...

Ben 3 kg vermişim canım sanırım ödemler gidiyor ama zaten pek iştahım da yok 20 kilo aldım bu zamana kadar şimdi tam tersi verme modundayım hiç acıkmıyorum zorla yediriyorlar ama bebişim kilo alıyor şükür sende sıkma canını stres en büyük faktör sen iyi ol ki enerjin bebeğe geçsin...

Ben de cumartesi günü acile devlet hastanesine gittim bir haftadır hareketleri çok azaldı diye. Sonra doktor bir haftadır neden gelmedin, bizim çok önem verdiğimiz bir konu dedi. Nstye girdim ilk defa. Orada da kalp atışları iyi dedi. Hareketler hala az ama kafama takmamaya çalışıyorum. Bir de doktor yemek yedikten sonra 1 saat içinde 4, 2 saat içinde 10 kere hareket etmezse gel dedi. Genelde yemek yedikten sonra değil de akşamları saat 10dan sonra falan hareketleniyor. Yemek yedikten sonra sayıyorum. 10 kere ancak hareketleniyor. Sakin olmaya çalışıyorum ben de. Yarın kontrolüm var doktoruma bu durumu anlatacağım, bakalım ne diyecek?

kızlar pişik kremi olarak bepanthol alayım dıyorum kullananlar yada bılgısı olanlar....
ara sırada zeytınyagı sürmeyi düşünuyorum.
sizce?
Canim ben oglumu zeytinyagiyla buyuttum ama sadece pisik oldugu zaman degil dogdugu gunden beri popisini ayaklarini hep ovdum z.yagiyla cok nadir oldu 1-2 defa pisik onada bepanten kullandim

Siz k.validenizi söyluyorsunuz ama ayni benim annemi tarif ediyorsunuz ilk oglumda da guya bakti bana omu bana bakti benmi ona anlamadim bu hamileligimde de 6 aylik hamileydim esim sehir disina gitti 1 hafta bende kaldi mutfagin onunden gecmedi aksama kadar tv izliyor anne halim yok diyorum gozunun onunde kusuyorum nafile ben evde yemek yapmaktan biktim buraya dinlenmeye geldim dedi ben bu halimle ise gidiyor eve gelip yemek yapiyordum buyur anne sofraya diyordum gelip yiyor sonra salona geciyordu simdide doguma gelemem benim halim yok onunde dolanamam is yemek falan yapamam diyor siz hala kaynanadan mi bahsediyorsunuz

Bencede uyuyordur ama bilmiyorum ben 3 kere girdim nst ye 2 si hemsire yapti olmadi dogumhanede ebe yapti sonrada kagidi doktora goturdum bizim burda boyle hemsire nst yi cekiyor doktora goturuyoruz sizin doktor mu yapiyor

Doktor gördüyse kimin yaptığı hiç önemli diil canımda ben yinede bi yerde daha taraftarıyım ya çok ani olmuş ne biliim :)
En doğrusunu sen hissedersin..

işte en ktü huyum laf sokamamam içten konuşuyorum hep ..gelen kişide zaten ayıplıyordur dediğin gibi ama ona kalsa çok ii bir ev hanımı dikişlerimin ağrıdığını sylüyorum ''ay hiç dinlenemedin bugün '' diyor bide ben iş yaparken ''syleseydin bana ben yaprdım'' diyor ama'' saatlerdir oturuyosun aklına gelmiyo mu kalkıp yapmak ''demek istiyorum

hayırlısı canım hakkımızda inş. cesaretin varsa çok güzel

Kendi adıma cesaret yönünden hiçbir sıkıntım yok belki daha önce başıma gelmediği yada hiç izlemediğim içindir
Bebek açısından tüp bebeklere kıymetli bebek diip niye sezeryana alıyorlar ona bozuldum sadece biraz normal doğum bebek için riskli mi ki öyle demiş bazı arkadaşlarımızın doktorları diye..

benimde düşük tehlikem varken 2 ay yattım ama bana 1 kere geldi yemek yapmaya ayrıca benimkide sebze pişiriyo :) demek bunların hepsi aynı ama kızına gelince bütün işler oluyo temizlişkçi tutuluyo ben yardımcı isteyince aman yaparız biz diyo ama yaptığı bi yana daha beter ediyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…