Kizlar hamilelige kac kilo ile basladiniz takip eden varmi ben gunluk tutmaya basladim yediklerim ve kilomla ilgili.ilk bebimde 20 kilo almistim gozum korktu zor verdim.simdi 51 kilo ile basladim peki ya siz benim gibi takip eden varmi acaba?
canım gıttım 8 haftalık hersey guzel sıkıntı yok kalp atısı daha da net duydum :) pıt pıt sankı gum gum olmusya aslında bıraz kafam karıstı benı teee bı ay sonraya cagırdı ya bı ay cok degıl mı ya bısey olursa ben mı acele edıyorum bosuna mı stres yapıyorum anlamadım acaba baska doktor mu gıtsem dıyıp duruyorum
Canimbenim doktorum da bir ay sonra çağırdı ama ben dayanamm on bes gun sonra neval hanima da gidicem ama tedirgin olma canim normal
Selam canim, ben de kilomu takip ediyorum. Ideal kilom 57-58 iken ben 63.5 ile hamile kaldım, o yüzden gözüm üzerimde :) 4 haftada 2 kilo verdim su anda 61.5 kg oldum, aslinda daha çok bile verirdim bu kusmayla ama karbonhidrattan baska bi sey yiyemedigim için böyle muhtemelen. Hedefim maksimum 12 kg.
canım benim de genelde problemim vardır önceki hamileliğimi sabah kahvaltılarında ıhlamurla geçirdim. o sıkıntıyı da aldı. daha da sıkıntı olursa bi karışım var onu da yazabilirim çok zaman oldu ama. dr unla paylaş. belki zararsız bi ilaç vardır hızlandıracak ama genelde doğal yoğurta kuru meyve müsli gb karışımlar öneriliyor. bilgim bu kdr..
prog. içindeki ek maddelerin amacı o zaten canım uyutup gezmeyi engellemek. gerçi hormon da yaptırıyo olabilir. geçmiş olsun. orada kanam olup sonradan kuruyabilir. illa ele gelmesine gerek yok.
ayy canımm çok sağol.. seni de özlemiştim. ben geç doğsun istemiyorum yaaa doğumgünü hediyem olsun o benim. illa 5 inde doğması lazımkorkmuyorum,utanıyorum alttan muayeneden ister istemez. dua için çok sağolun canım...
yrdcı olduysam ne mutlu
canım demin bi kitap okuyordum zencefil ve zerdeçal dan kesinlikle uzak durun diyordu. ben de az önce balla zencefil ve limon karıştırdım yedim sonra gördüm. sabaha kadar içim mıkmıklanır şimdi benim de( aman içme derim riske atmaya gerek yok. tuzlu sarı leblebi de çok iyi geliyo bulantıya bi de geçen gün accupressure denen akupunkutur yöntemi okumuştum. google da ara belki yapılışı nı gösteriyorlardır ya da ilgili birşey muhakakak çıkar.. kib byy..
İnş sağ salim kucağmıza alırız cnm du kaybetme korkusunu iliklerime kadar yasadm halada yaşyorm tuvalete gitmeye korkuyorm artk.((
Evt kabak cekirdegi ve 3 lt su butun soru umu cozdu bide kahvaltidan once ilik su iciyorum sabah bulantim olmdgi icin su cok ii canimKizlar kabizlik sorununuz varsa kabak Çekirdeği yiyin muhakkak cok iyi gelir
Canım Allaha emanet bendede kıpkırmızı kan vardı kanama yerini bile bulamadılar kanama sonra giderek azaldı ve koyulaştı azalıyo ve kahveye donuyosa rengi hiiiç hiç korkma.emin ol yaşayacağı varsa sürahi dolusu kanaması olup yine yaşıyo bebişler cnm gönlüü ferah tut yarın hayırlı haberlerini beklioruz inşCok gecmis olsun cnm inan seni cok iyi anliorum cunku suan ayni durumda yim bnm bugun kizimi ogle uykusuna yatirirkrn tekme attikalktigimda pembe iki damla vardi bir saat sonra yeldi yatsidan sonra spamuga kipkirmizi kan oldu ama bayagi dr yi aradik yarin 12 de gelin dedi burdaki dr ler cok rahat herhalde dusersdbugun dussun dedi dusmezse yarin gerekeni yapariz die dusundu Herhalde cunku atadigimizda acikti ama yogunuz die bakmadi bn boyle avrupanininnnn neyse vardir herseyde bir hayir ayajlarimi kaldirdim yatiom gerisi rabbime emaneticicek suyu varsa gelicek yoksada ne yapsak bos
Kizlar hamilelige kac kilo ile basladiniz takip eden varmi ben gunluk tutmaya basladim yediklerim ve kilomla ilgili.ilk bebimde 20 kilo almistim gozum korktu zor verdim.simdi 51 kilo ile basladim peki ya siz benim gibi takip eden varmi acaba?
Yaklaşık 1 haftadır giremiyordum kızlar çalışmak ve ev işi oldukça yorucu bide hamilelik eklenince beklentisi büyük bir koca da olunca. Bugün 8 haftalık kontrolüm vardı.doktoru soru yağmurlarına tuttum:)))) herşey sağlıklı gidiyor şimdilik ciğerleri normal bebişimin.kalbide 160 benimkide hızlı attığından öyle oluyormuş. Ve şuana kadar bulantı kusma gibi şikayetlerim yok doktorumda tahtaya vurdu şükret diye:) şikayet olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmezmiş..! Saç boyasından kıyafe uyuma şeklime kadar birçok soru sordm hiç sıkılmadan cevapladı:) bu arada cinsiyet için biçok koca karı denemesi yaptım eğlendim kendi kendime isteyenlerle paylaşabilirim:) umarım hepinizin yolundadır herşeyyy
canım gıttım 8 haftalık hersey guzel sıkıntı yok kalp atısı daha da net duydum :) pıt pıt sankı gum gum olmusya aslında bıraz kafam karıstı benı teee bı ay sonraya cagırdı ya bı ay cok degıl mı ya bısey olursa ben mı acele edıyorum bosuna mı stres yapıyorum anlamadım acaba baska doktor mu gıtsem dıyıp duruyorum
yok canım beni de 1 ay sonra çağırdı doktorum. Yakın arkadaşımı da doktoru 1 ay sonra çağırdı. İkimiz de özele muayenehaneye gidiyoruz. İkimizin de doktorları prof. Burda illa 15'te bir çağırılır ayda bir çağırılır diye bir kural yok! Doktorların tarzları ile alakalı. Ayrıca sıkıntı görse emin ol daha sık çağırırdı.Rahat ol
herkese merhabalar ,benim son adet tarihim 24 aralık. bugün adetimin 34.günü (4+6 oluyor internette baktığımda) beta hcg 165,9 çıktı sizce normalmi bu değer?
Selam canım, ben 50,6 başlamıştım. 52 oldum :S 9. haftanın sonundayım. Hızlı gittiğimin farkındayım aslında çok iştahım da yok nasıl oldu anlamadım. Biraz kabızlık problemi yaşıyorum sanırım onunda etkisi oldu.
inşallah sürmez yaaa zaten kilo alıp davul gibi olucaz üzerine bir de yüzümüze bakılmıcak derecede sivilceli olursak vah halimize:18::18:
yok canım beni de 1 ay sonra çağırdı doktorum. Yakın arkadaşımı da doktoru 1 ay sonra çağırdı. İkimiz de özele muayenehaneye gidiyoruz. İkimizin de doktorları prof. Burda illa 15'te bir çağırılır ayda bir çağırılır diye bir kural yok! Doktorların tarzları ile alakalı. Ayrıca sıkıntı görse emin ol daha sık çağırırdı.Rahat ol
mesela arkadaşım senınle aynı haftamız..eskıden yataktan kalkarken göğüslerimi tutardım ellerimle acırdı 2 gündür cok yok bu durum..sende durum nedır ?
mesela arkadaşım senınle aynı haftamız..eskıden yataktan kalkarken göğüslerimi tutardım ellerimle acırdı 2 gündür cok yok bu durum..sende durum nedır ?
offf canım yaa yaramı deşiyosun. Bende göğüs hassasiyeti dışında belirgin bir belirti de yok baştan beri zaten. Ara ara giren kasık ağrısını saymıyorum. BUlantım kusmam falan hiç olmadı.
Hamileyim diyebileceğim tek şey göğüslerim. Beni sabahları görmen lazım, kalkıyorum ve göğüslerimi yumruklamaya başlıyorum. Acıcaklar mı diye. Sabahları artık o yogun hassasiyeti yok benim de ama gün içinde yine oluyor.
Hatta şöyle diyim geçen haftaya kadar sabahları duş alırken canım acıyordu şimdi yok.
selam kızlar,daha öncede sormuştum,tekrar sormak istiyorum.son adet tarihim 24 aralık.dün yani 27 ocakta beta hcg baktırdım 165,9 çıktı.adetin 34.günü normalmidir bu değer.eğer sağlıklı ise bende 30 eylülde doğum yapacağım gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?