2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar hamilelige kac kilo ile basladiniz takip eden varmi ben gunluk tutmaya basladim yediklerim ve kilomla ilgili.ilk bebimde 20 kilo almistim gozum korktu zor verdim.simdi 51 kilo ile basladim peki ya siz benim gibi takip eden varmi acaba?

Selam canim, ben de kilomu takip ediyorum. Ideal kilom 57-58 iken ben 63.5 ile hamile kaldım, o yüzden gözüm üzerimde :) 4 haftada 2 kilo verdim su anda 61.5 kg oldum, aslinda daha çok bile verirdim bu kusmayla ama karbonhidrattan baska bi sey yiyemedigim için böyle muhtemelen. Hedefim maksimum 12 kg.

Yarın sabah Hastaneye gidecegim kızlar.. bakalım ne diyecek heralda bi ultrason ister..

Güzel haberlerimi bekleyinn

herkese merhabalar ,benim son adet tarihim 24 aralık. bugün adetimin 34.günü (4+6 oluyor internette baktığımda) beta hcg 165,9 çıktı sizce normalmi bu değer?

Aman dikkat et canim hamileyken bol bol gereksiz seyler tuketince dogum sonrasi husran oluyor.kg vermen iyi olmus 12 kg almanda yeter zaten .ben ilk bebiste 62 kgla kaldim ilk uc ay 6 kg aldim abur cubur fast foot yedim sonra ipin ucunu kacirdim bi baktim 82 olmusum.cok pisman oldum tabi cok zor verdim.hic ekmek hamurisi yag tatli yemiyorum onun disinda 3 ogun yiyorum.sebze protein 2 porsiyon meyve baska bisdy yok et tarzi seyleride izgarada yapiyorum hedefim10 kg almak saglikli beslenmek cok onemli onemli olN ac kalmadan bebisi guzel saglikli sekilde beslemek.diyete hamilelimte cok karsiyim.ama dikkat sart cok cektim dogum sonrasi simdi her aksam 1 saat yuruyorum.ilk bebegnmi arkadasim dikkat etmen cok guzel ins cok almassin ...

Cvbin icin cok tesekkur ederim cnm bnde sizleri cok merak ediyorum ama annem turkiyeden geldi onunla hasret gideriorum bir yandan da kizim hasta oldu dun gece biranda ateslendi ve oksurmeye basladi ateside inmio birde bugun kizimi ogle uykusuna yatirdigimda oyun oynarken kasigima bir tekma atti bicak gibi geldi sonra uyudu wc ye gittim bir baktim iki damla pembe kan geldi sonra bir iki saat sonra bir iki damla daha ve yatsi namazini kildim wc ye bir gittim pamuk oldugu gibi kip kirmizi kan oldu sok oldum dr yi atadik yarin oglen cagirdi tabi bu aksam dusmezse suan kasima cok agrio ayaklarimi uzattim yatiorum rabbime emanetiz rabbim hayirlisini nasip etsin

İnş sağ salim kucağmıza alırız cnm du kaybetme korkusunu iliklerime kadar yasadm halada yaşyorm tuvalete gitmeye korkuyorm artk. ((

Cok gecmis olsun cnm inan seni cok iyi anliorum cunku suan ayni durumda yim bnm bugun kizimi ogle uykusuna yatirirkrn tekme attikalktigimda pembe iki damla vardi bir saat sonra yeldi yatsidan sonra spamuga kipkirmizi kan oldu ama bayagi dr yi aradik yarin 12 de gelin dedi burdaki dr ler cok rahat herhalde dusersdbugun dussun dedi dusmezse yarin gerekeni yapariz die dusundu Herhalde cunku atadigimizda acikti ama yogunuz die bakmadi bn boyle avrupanininnnn neyse vardir herseyde bir hayir ayajlarimi kaldirdim yatiom gerisi rabbime emaneticicek suyu varsa gelicek yoksada ne yapsak bos

Kizlar kabizlik sorununuz varsa kabak Çekirdeği yiyin muhakkak cok iyi gelir
Evt kabak cekirdegi ve 3 lt su butun soru umu cozdu bide kahvaltidan once ilik su iciyorum sabah bulantim olmdgi icin su cok ii canim

Canım Allaha emanet bendede kıpkırmızı kan vardı kanama yerini bile bulamadılar kanama sonra giderek azaldı ve koyulaştı azalıyo ve kahveye donuyosa rengi hiiiç hiç korkma.emin ol yaşayacağı varsa sürahi dolusu kanaması olup yine yaşıyo bebişler cnm gönlüü ferah tut yarın hayırlı haberlerini beklioruz inş

Kizlar hamilelige kac kilo ile basladiniz takip eden varmi ben gunluk tutmaya basladim yediklerim ve kilomla ilgili.ilk bebimde 20 kilo almistim gozum korktu zor verdim.simdi 51 kilo ile basladim peki ya siz benim gibi takip eden varmi acaba?

Selam canım, ben 50,6 başlamıştım. 52 oldum :S 9. haftanın sonundayım. Hızlı gittiğimin farkındayım aslında çok iştahım da yok nasıl oldu anlamadım. Biraz kabızlık problemi yaşıyorum sanırım onunda etkisi oldu.

peki uyuma şekli ile ilgili ne dedi. Ben bunu doktoruma sormayı unuttuğuma inanamıyorummmm !!!

herkese merhabalar ,benim son adet tarihim 24 aralık. bugün adetimin 34.günü (4+6 oluyor internette baktığımda) beta hcg 165,9 çıktı sizce normalmi bu değer?

selam kızlar,daha öncede sormuştum,tekrar sormak istiyorum.son adet tarihim 24 aralık.dün yani 27 ocakta beta hcg baktırdım 165,9 çıktı.adetin 34.günü normalmidir bu değer.eğer sağlıklı ise bende 30 eylülde doğum yapacağım gözüküyor.

Cok guzel baslamissin canim.kabizliktanndir o bol su iciyormysun. Ben evde siseyle geziyorum.az once tartildim 50.kgya inmisim 1 haftada. ilk 3 ayi atlatirsak sonra yavas yavas aliriz zaten 60 kglayla doguma gitsem yeter bana

kızlar epeydir giremiyorum yatmam gerekiyodu hep.. kahverengi kanamalarım bitti cok sukur 2 hafta proluton depod ve sabah aksam 100lük progestandan sonra :) şimdi bir şey sorucam arkadaşlarım, benim haftalarımda göğüslerindeki dokununca vs acıma hissi azalan var mı ? şişkinlik sankı azaldı ama yinede var uçları kahverengi hala..

Gayet normal canım. hcg değerinde önemli olan sayısal değerinden çok düzenli artıyor olması. Ama ben ikinci kez baktırmadım bile. Sadece hamilelik testi için bir kere yaptırdım. Sonraki takipleri ultrasonla yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…