normal canim bizim de oluyor merak etme
hiiiicc tasalanma kucağına alip mis kokusunu duydugunda anlayacaksin..yYıllardır anneymissin gibi hissedeceksin..
kac haftaliktin ccanım hangi fakülteye gideceksin..insallah hersry uolunda gider
zaten sevgi hersryin basi..sen onu coooookkk sev sonrasi gelir kendiliginden
belki de.. sağlıklı doğsun da isterse bugün doğsun ona takmıyorum. ama sağlıklıca olur inşallah. 2800 gr olmuş.Hersey olur merak etme. Bebişinkiler hazırmış zaten önemli olan onlar. Hersey yolunda gitsinde gerisi fasa fiso.
İyi tarafından bak bebişine kavuşacaksın belki de
inşallah çok teşekkürler.rabbim hayırlısını nasip etsin sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah sıkıntılanma bundada vardır bi hayır güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
teşekkürler canım inşallah iyi çıkar.Günaydın canm korkma sakin hayirlisini iste inş.tahlil sonuçlarin iyi çikar.Sezeryan olman gerekirse de çok şükür riskli haftalar geçti.sağlikla kucağina al inş...
35+6 bugün. 2800 gr bebiş. denizlide tıp fakültesne gidecğim.kac haftaliktin ccanım hangi fakülteye gideceksin..insallah hersry uolunda gider
z
valla canım özelden bana mailini yollarsan tabiki sana yollarım kızımın resminişAyy seninki için çok heyecanlıyım fotoğrafını falan görmek istiyorum tabi koymazsın heralde ama o derece
Ayyyy denızcım ya ne guzel hıcbısey kalmadı kavusmana cok heyecanlı bır durum darısı hayırlı zamanda hepımıze nasıp olsun
bızı hbrsız bırakma sakın
adı kaynana olanları prototıp uretıyorlar sanırım hepsı aynı fabarıka cıkısı gıbıler ya
sabır cekın yapcak bısey yok
Hiiiic hir sorun olmayacak misler gibi kokusunu icine cekeceksin minnosunun ohhhhhh heyecanini yasa endiseleri kenara birak canim benim
Kendini uzme canim zaten riskli haftalarda gecti allahin dedigi olur hem bak bebegin suyuda azalmis diyorsun allah korusun bebegin sıkıntıya girer yoksa eger alinmasi gerekiyorsada hakkiniza hayirlisi sen hazirlikli git moralini yuksek tut canim belkide bebisini kollarina alip donersin evinizekızlar çok korkuyorum.. bugün kontrol vardı kendi doktorumda değil ama geçen gün bahsetmiştim size ya izne çıktı kendisi diye. neyse suyu baya azalmış bebeğimin nasıl oldu anlamadım ama sınır 5 cm ise benimki 3 cm çıktı. fetal dopler çektirilmesi gerekiyor dedi. ne olduğunu da tam blmiyroum ama bebeğin iyilik durumunu ölçen bir şeymiş sanırım. kaldığım ilçede yok. hem ilçedeki dr hem de kendi dr um tıp a yönlendirdi. orada da hemen sezaryana alıyorlar ama dedi. yine ded gitmeliymişim. neyse öğleden sonra tahlil sonuçlarım çıkınca tıp a gideceğiz. şimdi hazırlık yapıyorum. ne olur dua edin bana da..bir sıkıntımız olmadan bebeğimize kavuşabilelim..
Evet canım çok az kaldı cumayı saymıyorum iki güncük :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
Aynen fabrika çıkışı gibi kafaya takarsan yaşanmıyor zaten boşvermek en güzeli....
İnş canım hayırlısıyla bi kucağıma alsam sağlıklı sıhhatli olduğunu görsem o zaman rahatlayacağım :)
Bi de bişey sorucam size şimdi ben mecburen sezeryan olacağım ama anestezi için cuma günü yani doğumdan hemen önce karar verilecek genel anestezi mi yoksa spinal mi diye siz ne düşünüyosunuz? Aslında ödlek ve evhamlı bi yapıdayım bi yandan acaba uyanık ola ola durabilir miyim diye düşünüyorum diğer taraftan da narkoz alırsam çabuk kendime gelemiyorum 2 sene önce düşükten dolayı kürtaj olmuştum 5 dk lık bi narkozdu çıktıktan sonraki 2 saatimi hatırlamıyorum ağlamışım bağırmışım falan eşim zor sakinleştirmiş bi de tansiyonum çok düşmüş zor ayıltmışlar şimdi de hemen kendime gelemezsem diyorum ama karar veremiyorum
Bi de bişey sorucam size şimdi ben mecburen sezeryan olacağım ama anestezi için cuma günü yani doğumdan hemen önce karar verilecek genel anestezi mi yoksa spinal mi diye siz ne düşünüyosunuz? Aslında ödlek ve evhamlı bi yapıdayım bi yandan acaba uyanık ola ola durabilir miyim diye düşünüyorum diğer taraftan da narkoz alırsam çabuk kendime gelemiyorum 2 sene önce düşükten dolayı kürtaj olmuştum 5 dk lık bi narkozdu çıktıktan sonraki 2 saatimi hatırlamıyorum ağlamışım bağırmışım falan eşim zor sakinleştirmiş bi de tansiyonum çok düşmüş zor ayıltmışlar şimdi de hemen kendime gelemezsem diyorum ama karar veremiyorum
DeniCim benimde doğum cuma günü birlikte doğurucaz :) seninki saat kaçtaEvet canım çok az kaldı cumayı saymıyorum iki güncük :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
Aynen fabrika çıkışı gibi kafaya takarsan yaşanmıyor zaten boşvermek en güzeli....
İnş canım hayırlısıyla bi kucağıma alsam sağlıklı sıhhatli olduğunu görsem o zaman rahatlayacağım :)
Canım ben 5 defa felan genel anesrezi aldım hiçbirindebişey olmadı her insan farklı atarmış ama şöyle sölim bişey olmayacak bi kere diğerinin uyanma psikolojisşyle bu bir değil ben uyanır uyanmaz bebek nerde demişim hemen kucağıma vermişler öylede resmin var süper bişey anlatılamaz dün akşamda rüyamda oğlumu gördümEvet canım çok az kaldı cumayı saymıyorum iki güncük :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
Canlar burub tıkanıklığına dikkat genel anesteziye almıyolar biliyosunuz kendinize iyi bakınOLUR CANIM aynen donuma kadar terliyorum.... kanter icinde kalıyorum......
zaten burnum hep tıkalıı uyuyamıyorum agzım acık uyuyorum.. bazı sabahlar agzımdan su aktıgını hissediyorum...
hayırlıosyla şu40 haftamızı tamamlasakta saglıcakla alsak kucagımıza bebklerımızı
Canim benim gonlumden gecen epidural. Umarim epidurale uygunumdir biliyosun bunada o noktada karar veriliyor. Ama dedigim gibi bana uygunsun derlerse dusunmeden epidural yaptirirm. Geven sene bu zamanlar kardesimin esi dogum yapti epiduralle. Biz onun ameliyattan cikmasini beklerken ondanonce sezeryana alinan bayan geldi. Cok kotu gorunuyordu inliuordu ve ertesi gune kadar da kendine gelemedi. Bizde acaba bizimkiz nasil olacak diye panik okurken bir baktim asansor acildi yuzunde guller acarak bize el sallayarak geliverdi.Evet canım çok az kaldı cumayı saymıyorum iki güncük :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
Canım ben 5 defa felan genel anesrezi aldım hiçbirindebişey olmadı her insan farklı atarmış ama şöyle sölim bişey olmayacak bi kere diğerinin uyanma psikolojisşyle bu bir değil ben uyanır uyanmaz bebek nerde demişim hemen kucağıma vermişler öylede resmin var süper bişey anlatılamaz dün akşamda rüyamda oğlumu gördüm
tatlım dün akşam görümcemden öğrendiğim bi bilgiyi aktarıyım ondan duyduğum bu. kendisi anestezi uzmnlığına başladı sezeryanlara da giriolar tabi bayıltmak için onun bana dediği genel anestezi olursa bebekte etkilenio sarhoş gibi çıkıo bu doktorun el çabukluğuna da bağlı hızlı bir şekilde çıkarması gerekio bi aksilik olurda daha uzun kalırsa içerde anesteziden etkilenir buyüzden spinal olması daha iyi ozamn etkilenmiomuş bana aklında bulunsun dedi
Bende 28 Ağustos'ta sezeryana giriyorum. Anestezi uzmanı her türlü bayılma şeklini dün anlattı. Ben genel anestezi ile uyumak istiyorum. Ama çevreden ve doktorlardan epidural anestezi için üzerimde baskı var. Herkes o anı ve o günü bebeğimle yaşamam gerektiğini söylüyor. Ama ben o kadar hassaslaştımki günlük kan sulandırıcı iğnemi olurken bile tansiyonum düşüyor. Epidurale dayanabilecek hormonlarım kalmadı. Çok zor bir karar.
DeniCim benimde doğum cuma günü birlikte doğurucaz :) seninki saat kaçta
Valla ben iç çamaşırı yetiştiremiyorum. En sonunda çıkarıcam hepsiniBen yazdım bunu heralde dün gece
Bunun sorumlusu hangi hormonsa başlicam bende neymiş bu uykuda terlemek arkadaş
Canım sen zaten en doğru kararı verirsin ams bazen bazı seyleri zorlamanın anlamıda olmuyor. Tabiki en güzeli en doğalı normal doğum ama doktorunuda dikkate almalısın. Gercekten kendini bu kadar kasıyorsan bu stresse girmenin bi anlamı yok. Bebeğine sağlıkla kavuşta sezeryanmış normalmiş bence hiç önemli değil. Kendini üzme bu kadar bence.merhaba arkadaşlar,
bugün kontrole gittik, ne yazıkki bu sefer moralim bozuk şekilde döndüm... önce ntsye girdik bi sorun çıkmadı çok şükür, ultrasonda kontrol ettik 3300 gr olmuş tontişim, kendini çok katlamış içeride baya uğraştı doktorumuz ölçümlerini yapabilmek için, sonra çatı muayenesi yapalım dedi, tabi biraz ürktüm, ama neticede çıktım koltuğa saolsun hemşiremiz rahatlattı yardımcı oldu, yapıldı muayenemiz ama bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç =( canım çok yandı, kadının parmakları sıkıştı içerde =\ doğum hakkında konuşalım seninle dedi, toparlanıp yanına gittim, kendini çok kasıyosun çıkaramadım parmaklarımı içerden dedi, normal doğum istiyorsan kendini buna hazırlamalısın ama sezeryanı da düşün, 1 hafta sonra kararını konuşalım dedi, eğer sezeryan istersem ona göre tahlillerini yapıcakmış, ağrı eşiğim çok düşükmüş çocuk da biraz iri, doğana kadar biraz daha büyücek bunları da düşün dedi.
asıl sorun şu ki evet ağrı eşiğim çok düşük biliyorum, kan görsem tansiyonum düşer bayılırım biliyorum, ufacık bir kesikte ortalığı ayağa kaldırırım biliyorum ama normal doğum isterken bunları göze almıştım yani korkmuyorum, zaten canımın yanması korkumdan değil o acıyı herkesten biraz daha fazla hissetmemden kaynaklı. bu durumda neye göre karar vericem bilmiyorum, doğum başlarsa ben de o acıyla kendimi kasarsam çocuk çıkamaz mı boğulur mu ona bişey olur mu bilmiyorum kafam çok karıştı... kendi canımın yanmasını düşünmüyorum -ki hiç de düşünmedim şu ana kadar, tek korkum bebeğime bi zarar vermem
annemle konuştum, arkadaşı olan bir baş ebe varmış ona bi danışayım dedi, iyi dedim haber bekliyorum.
çok üzgün hissediyorum kendimi... bebeğime zarar vermeyecek olan en doğru şeyi istiyorum ama hangisi daha iyi olur hangisinin sonrası daha doğru olur bilmiyorum...
Canlar burub tıkanıklığına dikkat genel anesteziye almıyolar biliyosunuz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?