2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aynen canım katılıyorum

Hersey olur merak etme. Bebişinkiler hazırmış zaten önemli olan onlar. Hersey yolunda gitsinde gerisi fasa fiso.
İyi tarafından bak bebişine kavuşacaksın belki de
belki de.. sağlıklı doğsun da isterse bugün doğsun ona takmıyorum. ama sağlıklıca olur inşallah. 2800 gr olmuş.
rabbim hayırlısını nasip etsin sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah sıkıntılanma bundada vardır bi hayır güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
inşallah çok teşekkürler.
Günaydın canm korkma sakin hayirlisini iste inş.tahlil sonuçlarin iyi çikar.Sezeryan olman gerekirse de çok şükür riskli haftalar geçti.sağlikla kucağina al inş...
teşekkürler canım inşallah iyi çıkar.
kac haftaliktin ccanım hangi fakülteye gideceksin..insallah hersry uolunda gider
z
35+6 bugün. 2800 gr bebiş. denizlide tıp fakültesne gidecğim.

Ayy seninki için çok heyecanlıyım fotoğrafını falan görmek istiyorum tabi koymazsın heralde ama o derece
valla canım özelden bana mailini yollarsan tabiki sana yollarım kızımın resminiş

ama sanırım buraya koymam cok uluorta burası, keske sadece arkadaşlarımızm görebilse ama herkes görüyor olacak

yada telini de yazabilirisn whatsapp grubuna eklerim seni böylece anında görüntü:)

Evet canım çok az kaldı cumayı saymıyorum iki güncük :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Aynen fabrika çıkışı gibi kafaya takarsan yaşanmıyor zaten boşvermek en güzeli....

Hiiiic hir sorun olmayacak misler gibi kokusunu icine cekeceksin minnosunun ohhhhhh heyecanini yasa endiseleri kenara birak canim benim

İnş canım hayırlısıyla bi kucağıma alsam sağlıklı sıhhatli olduğunu görsem o zaman rahatlayacağım :)

Bi de bişey sorucam size şimdi ben mecburen sezeryan olacağım ama anestezi için cuma günü yani doğumdan hemen önce karar verilecek genel anestezi mi yoksa spinal mi diye siz ne düşünüyosunuz? Aslında ödlek ve evhamlı bi yapıdayım bi yandan acaba uyanık ola ola durabilir miyim diye düşünüyorum diğer taraftan da narkoz alırsam çabuk kendime gelemiyorum 2 sene önce düşükten dolayı kürtaj olmuştum 5 dk lık bi narkozdu çıktıktan sonraki 2 saatimi hatırlamıyorum ağlamışım bağırmışım falan eşim zor sakinleştirmiş bi de tansiyonum çok düşmüş zor ayıltmışlar şimdi de hemen kendime gelemezsem diyorum ama karar veremiyorum

Merhaba arkadaslar ben ancak kendime gelebildim sabah saat 5 te mide bulantisiyla uyandim bir kusma bir halsizlik burasi cok sicak oldugundan sabaha kadar yatak odasinin klimasini calistiriyorum karnimi midemi ortuyorum ama sanirim usutmusum esimi işe oglani krese yolladim bende işe gitmedim dramamine ictim uyumusum bir gözümü actim saat 12 simdide kendimi okadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki anlatamam

Kendini uzme canim zaten riskli haftalarda gecti allahin dedigi olur hem bak bebegin suyuda azalmis diyorsun allah korusun bebegin sıkıntıya girer yoksa eger alinmasi gerekiyorsada hakkiniza hayirlisi sen hazirlikli git moralini yuksek tut canim belkide bebisini kollarina alip donersin evinize

tatlım dün akşam görümcemden öğrendiğim bi bilgiyi aktarıyım ondan duyduğum bu. kendisi anestezi uzmnlığına başladı sezeryanlara da giriolar tabi bayıltmak için onun bana dediği genel anestezi olursa bebekte etkilenio sarhoş gibi çıkıo bu doktorun el çabukluğuna da bağlı hızlı bir şekilde çıkarması gerekio bi aksilik olurda daha uzun kalırsa içerde anesteziden etkilenir buyüzden spinal olması daha iyi ozamn etkilenmiomuş bana aklında bulunsun dedi

Bende 28 Ağustos'ta sezeryana giriyorum. Anestezi uzmanı her türlü bayılma şeklini dün anlattı. Ben genel anestezi ile uyumak istiyorum. Ama çevreden ve doktorlardan epidural anestezi için üzerimde baskı var. Herkes o anı ve o günü bebeğimle yaşamam gerektiğini söylüyor. Ama ben o kadar hassaslaştımki günlük kan sulandırıcı iğnemi olurken bile tansiyonum düşüyor. Epidurale dayanabilecek hormonlarım kalmadı. Çok zor bir karar.

DeniCim benimde doğum cuma günü birlikte doğurucaz :) seninki saat kaçta

Canım ben 5 defa felan genel anesrezi aldım hiçbirindebişey olmadı her insan farklı atarmış ama şöyle sölim bişey olmayacak bi kere diğerinin uyanma psikolojisşyle bu bir değil ben uyanır uyanmaz bebek nerde demişim hemen kucağıma vermişler öylede resmin var süper bişey anlatılamaz dün akşamda rüyamda oğlumu gördüm

Canlar burub tıkanıklığına dikkat genel anesteziye almıyolar biliyosunuz kendinize iyi bakın

Canim benim gonlumden gecen epidural. Umarim epidurale uygunumdir biliyosun bunada o noktada karar veriliyor. Ama dedigim gibi bana uygunsun derlerse dusunmeden epidural yaptirirm. Geven sene bu zamanlar kardesimin esi dogum yapti epiduralle. Biz onun ameliyattan cikmasini beklerken ondanonce sezeryana alinan bayan geldi. Cok kotu gorunuyordu inliuordu ve ertesi gune kadar da kendine gelemedi. Bizde acaba bizimkiz nasil olacak diye panik okurken bir baktim asansor acildi yuzunde guller acarak bize el sallayarak geliverdi.

Tabi herkeste boyle olacak diye bisey yok. Mugtemelen o bayanin anesteziye karsi bir hassasiyeti vardi o nedenle okadar sikinti cekti.

Ama sanki epidural bebegi ilk gorme sansi da tanimasindan dolayi daha avantajli geliuor bana bilmemki

Kızlar Merhaba şimdidoktordan geldim bebeğim 1 700 du 15 günde 2500 kg olmuş Dr güzel kilo almış dedi ama karın çevresi 36 haftalik olmasi gerekirken 33 haftalık nst doblerr iyi suyu iyi tek sorun karın çevresi 3 hafta geri. Salı günü tekrar gidecez karin çevresi geriligi devam ediyorsa doğuma alacak hareketleri azaldi dedim i.riske atamam dedi.cok uzulduk 38 e kadar durmycak oğlum

merhaba arkadaşlar,
bugün kontrole gittik, ne yazıkki bu sefer moralim bozuk şekilde döndüm... önce ntsye girdik bi sorun çıkmadı çok şükür, ultrasonda kontrol ettik 3300 gr olmuş tontişim, kendini çok katlamış içeride baya uğraştı doktorumuz ölçümlerini yapabilmek için, sonra çatı muayenesi yapalım dedi, tabi biraz ürktüm, ama neticede çıktım koltuğa saolsun hemşiremiz rahatlattı yardımcı oldu, yapıldı muayenemiz ama bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç =( canım çok yandı, kadının parmakları sıkıştı içerde =\ doğum hakkında konuşalım seninle dedi, toparlanıp yanına gittim, kendini çok kasıyosun çıkaramadım parmaklarımı içerden dedi, normal doğum istiyorsan kendini buna hazırlamalısın ama sezeryanı da düşün, 1 hafta sonra kararını konuşalım dedi, eğer sezeryan istersem ona göre tahlillerini yapıcakmış, ağrı eşiğim çok düşükmüş çocuk da biraz iri, doğana kadar biraz daha büyücek bunları da düşün dedi.
asıl sorun şu ki evet ağrı eşiğim çok düşük biliyorum, kan görsem tansiyonum düşer bayılırım biliyorum, ufacık bir kesikte ortalığı ayağa kaldırırım biliyorum ama normal doğum isterken bunları göze almıştım yani korkmuyorum, zaten canımın yanması korkumdan değil o acıyı herkesten biraz daha fazla hissetmemden kaynaklı. bu durumda neye göre karar vericem bilmiyorum, doğum başlarsa ben de o acıyla kendimi kasarsam çocuk çıkamaz mı boğulur mu ona bişey olur mu bilmiyorum kafam çok karıştı... kendi canımın yanmasını düşünmüyorum -ki hiç de düşünmedim şu ana kadar, tek korkum bebeğime bi zarar vermem
annemle konuştum, arkadaşı olan bir baş ebe varmış ona bi danışayım dedi, iyi dedim haber bekliyorum.
çok üzgün hissediyorum kendimi... bebeğime zarar vermeyecek olan en doğru şeyi istiyorum ama hangisi daha iyi olur hangisinin sonrası daha doğru olur bilmiyorum...

Doğru diyosun canım onu da düşünüyorum moralim bozuk olduğu için uyanmak istememiştim bu çok farklı tabi bu seferde bebeğe takarım kafayı olur da gelmemiş olur yıkarım ortalığı kesin kendimi bilmeden

1 ay önce ablamda spinal anestezi ile doğum yaptı dr da aynı şeyleri söylemiş ona senin ve bebeğin için en iyisi spinal olmak çünkü bebeğe narkoz geçmiyor böylelikle demiş... Çok da rahat atlattı aslında hatta doğumdan çıkar çıkmaz dediği ilk şey normal doğurmak için çırpınanları anlamıyorum çok güzeldi herşey dedi ertesi gün ayaktaydı hiç yatmadı bile suyu geldiği için sancıyla gitmişti hastaneye belki de ondan çok rahat geldi ona :)

Evet karar vermek zor maalesef ama ben kan sulandırıcı iğne olanları epidural yapmadıklarını duymuştum tabi yine doğrusunu dr un bilir canım.. Bakalım benim için ne karar vericekler?
DeniCim benimde doğum cuma günü birlikte doğurucaz :) seninki saat kaçta

Aaa aynı gün mü doğuruyoruz sabah saat 10:30 da alıcam dedi dr senin ki kaçta? Benim dr um aslında bir hafta daha bekleme yanlısıydı ama halimi görünce vazgeçti senin bi sebepten dolayı mı alınıyor?

Canım sen zaten en doğru kararı verirsin ams bazen bazı seyleri zorlamanın anlamıda olmuyor. Tabiki en güzeli en doğalı normal doğum ama doktorunuda dikkate almalısın. Gercekten kendini bu kadar kasıyorsan bu stresse girmenin bi anlamı yok. Bebeğine sağlıkla kavuşta sezeryanmış normalmiş bence hiç önemli değil. Kendini üzme bu kadar bence.

Canlar burub tıkanıklığına dikkat genel anesteziye almıyolar biliyosunuz kendinize iyi bakın

Ben bilmiyordum bunu benim hamilelikten önceden beri var burun tıkanıklığım e şimdi spinal olamazsam napıcaklar bana Bi çaresi vardır heralde nabzım yüksek olduğu için bi de protein atılımı olduğu için dr um belki spinal olamayabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…