2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm bende kendimi kasan biriyim
canım çok tatlıdır. kan görsem fenalaşırım . henüz çatı muayenesi olmadım ama ne olur bende bilmiyorum inan.
doktorunla konuşarak ortak bi karara varın derim.

Fsuzel canım alıntı yapamadım bulamadım mesajını. Cuma doğumun varmış. Bir çırpıda bebeğini kucağına al inşallah Diğer doğum yapacak arkadaşlarım içinde aynı şeyleri diliyorum. İlk günden beri burdayız mercimek kadar olan bebişlerimize kavuşuyoruz artık. Çok duygulanıyorum.
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

tabiki tek isteğim bebeğime sağlıkla sıhhatle kavuşabilmek... ama neden böyle oldu diye kendi kendimi yiyorum hayır zerre kadar korkum olsa içimde ay doğuramicam galiba diye bir kere düşünmüş olsam anlicam ama yok arkadaş hep laylaylom vakti gelince doğar diye düşünen birisiyim niye kastım kendimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum ki kafam çok karıştı =\ ve sezeryan sonrası hemen toparlanamamaktan korkuyorum çünkü yakınımda kimsem yok, annem çalışıyor 1 hafta kalıp dönmek zorunda, kayınvalidem de kalamaz kayınpederimin sağlık sorunları var onu tek bırakamıyor, bütün bunları düşünüp en iyisi normal doğum derdim, şimdi napıcam bilmiyorum...

Bende öyle düşünüyorum aslında hatta geçen başka bi dr şey dedi spinal veya epiduralde tansiyon çok düşüyor onun için devamlı sıvı takviyesi yapıyoruz sen tansiyonum çıkıyor diyorsun ne güzel işte sana daha uygun olur bu demişti ama bakalım nabız ve tansiyon uygun olduğu sürece başlanabiliyormuş spinale tansiyonum düşer de nabzım nasıl olur onu bilmiyorum Uygun görüldüğü takdirde tüm cesaretimi toplayarak spinali isteyeceğim ama o zaman da diyorum ki eşime sende gel yanımda dur o da ben seni öyle göremem diyor onun da tansiyonu var mazallah bi de tansiyonu çıkarsa beni bırakıp onunla uğraşırlar artık

cnm bende kendimi kasan biriyim
canım çok tatlıdır. kan görsem fenalaşırım . henüz çatı muayenesi olmadım ama ne olur bende bilmiyorum inan.
doktorunla konuşarak ortak bi karara varın derim.

doktorum kararı bana bıraktı, o an Allah sabrını verir der sabredersen kendinde bu gücü buluyorsan normalle devam edelim ama böyle kasmaya devam edeceksen sezeryanı da düşünmelisin ona göre tahlillerini yapalım dedi. huff içim daraldı yaa =(

Canım sanada iyi doğumlar olsun bebişine sağsalim kavuş inş. Çok mutluyum çok şükür bu günlere geldik hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
DeniCim benimde doğum cuma günü birlikte doğurucaz :) seninki saat kaçta

Canım; iyi doğumlar dilemek istedim. Güzel haberlerini bekliyorum

Canlar burub tıkanıklığına dikkat genel anesteziye almıyolar biliyosunuz kendinize iyi bakın
Ya bak bu sıkıntı işte. Benim burnum hep tukanık bende genele sıcak bakıyordum

allah yardımcımız olsun.
muayeneden sonra bizde karar vericez bakalım
herşey iyi olsunda artık sezeryan normal farketmez

Canım benimde annem çalışıyo, 10 gün anca kalırım dedi. Eşim mesaili çalışıyo çok geç geliyo eve. Kayınvalidemde kalamayacak gündüz uğrar ama gece kalmax. Bir şekilde ayağa kalkarız merak etme

kızlar çok heyecnlıyım sizler gibi.
bugüne kadar normal istiyor sezeryan isteyenlere kızıyordum. ama yaklaştıkça ve çevremdek,lere baktıkça sezeryan olanların daha rahat olduğunu görüyorum. altta dikiş mi karında mı sonuçta :/ idrar yaparken yanma ilerde sarkma felan ama sezeranda bbeğimizi kucağımıza alacağız ve allah iizn verirse zamanla geçecek. benm sekiz arkadaşım da sezeryan oldu kalktılar hemen hepsi , kafam çok karışık :/

Sağol canım neler atlattık ama dediğin gibi çok şükür bu haftalara geldik :) burun tıkanıklığı mevzusu benimde kafamı kurcaladı yarın kontrolüm var sorucam dr a

allah yardımcımız olsun.
muayeneden sonra bizde karar vericez bakalım
herşey iyi olsunda artık sezeryan normal farketmez

amin inşallah herşey yolunda gider...

hemen hemen aynı durumdayız, benim eşim de vardiyalı çalışıyo, annem zaten istanbulda yaşıyor ha deyince çıkıp gelme ihtimali yok, kayınvalidemle de aramıza baya uzun mesafe var onun da kayınpederimden dolayı gece kalması mümkün değil hergün gidip gelmeye de o yaştaki kadıncağız muhtemelen dayanamaz. sezeryana karar verirsek iyileşme sürecimden korkuyorum bi tek çünkü teyzemin dikişleri açılmıştı kendini zorladığı için. herşey olacağına varır diye düşünmek istiyorum...

ay bütün eylül anneleri ağustosta doğuruyor ne güzel yaa
bizim takvimimiz ağustos 28 olduğu halde en başından beri geç döllenme olduğu için dr. 10-15 eylüle kadar bekle dedi.
buarada bazı arkadaşlar sezeryan ve normal doğumu karşılaştırmışlar.
bence her ikisine de ön yargılı yaklaşmamak lazım.
birisi doğanın kuralı, yüzyıllardır böyle gelmiş, yaradan böyle uygun görmüş
isteyen herkese allah kolaylıkla nasip etsin inşallah.
sezaryen ise zorunlu bir ameliyattır bence
zorunlu bir durum varsa illaki tercih edilmeli. ama sonuç tabi her iki şekilde de bünyeye göre değişir.

neyse hayırlısı o olsun herkes için.
ama bende doğurmak istiyorum artıkkkkkk

Hahahah iste bu sebepten benim doktorum esleri iceri almiyor benim esim hiic girme taraftari diildi zaten bem son zamanlarda cok baski yapip ikna etmistim bu sefer de doktor engeline takildik iyimi :)

Hayirlisi olsun saglikla gelsin

kızlar doğum hikayelerini okumaya başladım yavaş yavaş
gözlerim doluyor okurken.
bir de normal doğum için yürümek çok önemli deneyimliler yazıyor.
izne çıkınca bende başlıcam yürüyüşlere..

canım benım uzme kendını hayırlısı olsun saglıkla dogsunda onemlı degıl umarım hersey yolunda gıder guzel haberlerını paylasacaksın burda emın ol

Canım genel anestezide bebeğin çıkış süresinde bebek çıkıyor zaten bebeğe anestezi geçerse bevek sarhoş gibi çıkmaz daha köüsü olur bunu düşünmeyin sizin için hangisi rahatsa onu düşünün bebek zaten tam vaktinde çıkıyor milyonlarca genel anes. Doğum oluyor hiç anestezinin bebeğe geçme ihtimalinden doktorlar bahsetmedikleri gibi böle bişey olamaz diyolar

Canım benim bebek durmuyor nst de ağrı çıkmadı ama ultrasonda çok ağrı ve kadılman var nasıl duruyosun dedi gerçekten belim ve kasıklarım çok ağrıyo meğersem doğum sancısıymış ve çocuk çok aşağıya yani kanala girmiş milim kalmış rahmin açılıp suyun oatlamadına cunaya kadar beklemez ama şansımızı deneyelim dedi bekliyoruz şuanda cıma 9:20 de kontrolüm var tekrar bakılacak eğer uygun bulunursa alınmayacak gene beklecek ama dr %90 alırım dedi sezeryan için yüm işlemlerim yapıldı bekliyoruz kısmet ama inş gene bekleriz

Denizcim inş cuma gününü bebekte sende sorunsuz atlatın inş allah eşinede beklerken sabır versin tün dualarımız senle merak etme ben sana dua edicem :)

Denşzcim benim koptuk çok görüşemiyoruz ama hep aklımdasın seviyom seni dopum için karar verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…