2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
benım doktorum hıc değerlı bebek demedi açıkçası, sadece risk almayalım zor gebe kalınan bır hamılelık demişti. herkes için aynı risk ve sıkıntı var tabi
inş. kavuştuğumuz gunlerı de görürüz.

Caniiiim sen de cima kavusuyorsun demek bebisine ha hayirli ugurlu olsun canimcim. Hersey gonlune gore olsun ama bize haber verin olurmu mutlaka
Sevgi kelebem bakalım hayırlısı olsun benim oğlan durmuyo anacım kendi çıkmak istiyomış doktor senin ni suçun yok dedi inş küvöze girmez tek korkum o küçük bebeğim çünkü

Ben okumuyorum doğum hikayelerini etkilenirim diye korkuyorum, acaba yanlış mı yapıyorum:S

Canım çok sağol sağ salim kurtuluruz inş:) benimde doğum kanalında başı çok zor yürüyorum artık ağrı yapıyo ilk kalktığı da...seninde hakkında hayırlısı olsun hayırlı vakti ne zamansa o zaman gelsin bende sana dua edicem canım

Sevgi kelebem bakalım hayırlısı olsun benim oğlan durmuyo anacım kendi çıkmak istiyomış doktor senin ni suçun yok dedi inş küvöze girmez tek korkum o küçük bebeğim çünkü

Kaç kilo canım şu anda bebeğin? Bende korkuyorum küvez olayından celestone a güveniyorum bi tek bakalım inş sorun yaşamayız....

Kizlar bu coklu alinti nasil yapiliyor bana bir söyleyin ben beceremiyorum

Canım sağda aşağıda çoklu alıntı yazıyor ya ona tıklayacaksın örneğin 3 mesajı alıntılayacaksan ilk ikisine çoklu alıntı de üçüncüsüne ise cevapla de sonra açılan mesaj yazma penceresinin sol altında alıntıları ekle var ona tıklayacaksın... Umarım anlatabilmişimdir :)

Aynı beni anlatmışsın ya.
Ağzımdan benimde su alıyo falan ne hallere geldik.
3 ay daha sürse bu hamilelik herhalde canavar olurduk hepimiz...
Sorma canım ya tıpımızde degıstı Zaten birde şu yaşadığımız kadın üssü olaylarımız... Horlamak gıbı :) fena haldeyiz fena:) kadınlıktan çıktık heheh

cnm temizliği falan boşver, bence dinlenmene bak, yemek de basit bişeyler uydur gitsin... inşallah herşey yolunda gider.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.. ama bak dinlen mutlaka..
cumartesi günü amniyon sıvısında ufak bir sızıntı riski var diye bebeği daha fazla riske atmamak için sezeryan doğuma aldılar bizi 2960 gr bir kızımız oldu maşallah çok şükür sağlıklı 36 haftalık dünyaya geldi ameliyat sonrası çok acı verici zor oldu ama hiç bir şey canınızı anneniz ve kv kadar acıtamazmış kızlar size tavsiyem yanınızda gerçekten yardımcı olacak birini bulundurmanız kv herkese sütüm olmadığını anlatmış 2 gündür herkes tel edip sütün varmı bebeğin çok mu ağlıyor diye soruyor annem çocuğu bana hiç vermiyor 30 dak emzirdiğim halde ikna olmayıp 2 kez uğraşıp mama veriyor biberonla bebeği elime alamıyorum açlıktan ölmek üzereyim kahvaltıdan beri bunlardan yemek bekliyorum 1 tas çorba yok bebekte yok 9 ay arayıp sormadılar bundan daha iyiymiş bebeğim çok güzel ama :) elbet bir gün iyileşip çocuğu alıp kaçarım :)

canim hayirli olsun..melegine kavustuunn maasallah kilosu da cok guzel..anneni kv takma kafana mutlaka oluyor boyle seyler.. kisa sure sonra kuzunla basbasa kalacaksin doya doya emzirirsin hiic uzulme..uzulursen azalir sutun. sen az daha katlan yeterki bebis toplasin biraz kendini..

Aaa o ağrılar doğum sancısı mıymış? Benim 1 haftadır öyle oluyor oturup kalkarken de acıyor, zorlanıyorum baya.
Perşembe sabah 9'da ameliyatım var, yarın yatış yapıcam. Hiç heyecanlı değilim, kimseye de haber vermedim, son günlerde çok sinirliyim ve herkese bağırıp çağırıyorum, stres içindeyim.
Neler olduğunu yazarım bir aksilik çıkmazsa.

Başka doğum yapan var mı?

Aaaa sende persembemi yapıyosun sen oerşembe 9 da denizb cıma 10:30 da bende prob devam ediyorsa cuma 2:30 da başka yapan yok heralde erkekler çabuk geliyor bu sene

Bende Perşembe günü giriyorum cnm aynı gün doğurucaz desene Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş sorunsuz atlatıp bebeklerimizi alıp dönelim evimize

Aaaa sende persembemi yapıyosun sen oerşembe 9 da denizb cıma 10:30 da bende prob devam ediyorsa cuma 2:30 da başka yapan yok heralde erkekler çabuk geliyor bu sene

Bende Perşembe günü giriyorum cnm aynı gün doğurucaz desene Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş sorunsuz atlatıp bebeklerimizi alıp dönelim evimize

ağustos annesi olduk resmen :)
inşallah minimum acı maksimum mutlulukla kurtulur herkes

Canım lütfen sana yardımcı olacak birini çağır.
Senin yemen içmen gerekiyor, sana yardım gerekiyor?
Bunları yaşamak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…