2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Omlete her ne kadar zor bir süreçten geçsende bebeğini ve onu beslemeyi düşün, zor olsa da kimseyi kafana takma, hic bir şey senden ve bebeğinden önemli değil, Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bizde 3000 gr olmuşuz, oğlum büyüyor günden güne, bizim ufaklıkta erken gelir mi ki?

Kizlar nasilsiniz benim gibi uyusuk musunuz cok zor biseyler yapiyorum bikac gun once randevumuz vardi dr bana bi masaj yapmaya baslamam gerektigini soyledi resmini yuklemeye caliscam birazdan acilma icin faydasi oluyormus. Hareket kisitliligini ben de hissetmeye basladim akintim da cok fazla var bazen suyum mu diye bile dusunuyorum sifir hareket hic yurumuyorum her yere araba ile Ufff ne cok sikayetlendim

Anladim canim cok sagol

Canım hayırlı olsun kavuşmuşsun bebeğine ne kadar güzel erken geldi ama küveze falan girmedi heralde değil mi? İmzanda daha büyük yazıyo bebiş için 36 haftalık mı dünyaya geldi? Canım yerinde olsam valla ikisini de göndermeye bakardım hem de biberonla vermesinler mamayı dr mu önerdi ki kendi kafalarından mı mama veriyorlar? Allah yardımcın olsun canım geçicek bu günler bebeğin ve sen başbaşa kalacaksınız ve sende sağlığına kavuşacaksın herşey çok güzel okacak merak etme

Hayirli olsun bebegin canim anneni kv bosver benim ilktede oyle oldu sen iyilesmeye bak kendini toparla iyi oldugunu gorur giderler bebegin sana kalir sende duzenini oturtursun uzulme sakin sutun gider tamam mi canim

Merhabs herkese kizlar. hastsneden yaziyorum. suyum cok azalms gercekten.
Aciklik var mi faln diye bakildi.hemen serum tedavisine baslandi. durdurabildgimz kadar durduracagiz en ufak bi sikintida sezaryana girecegz. bizden haberler boyle.. dualarinizi esirgemeyin bizden.

allah yardımcın olsun cnm

sen 35 demi doğurdun kaç kiloydu nasılsınız bebişle birisi bi liste yapsa iyi olacak aslında unutuyor insan

geçmiş olsun bebiş ne kadar küvezde kaldı 2 kilo olunca mı sana verdiler emme refleksi ciiğerleri gelişmişmiydi?
bebeğim 2900 doğdu ciğerleri tam gelişmediği için 1 hafta kaldı küvezde şuanda evdeyiz sadece sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz ama geçmyo

Rabbim yardimcnz olsun cnm dualrimiz sizinle

allah sabır versin bizlere

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi? Mail adresi vermek yasakmi bilmiyorum ama ihtiyaci olanlar icin cok uyguna verecek. Mail adresim hanife2204@hotmail

cnm gözün aydın bebeğini sağsalim almışsın kucağına
anne ve kv takma
bebeğini sana vermemek ne demek bence sütün varsa mama verilmesine izin verme
tekrar hayırlı olsun

Selam kızlar nasılsınız bebekleri olanlara hayırlı olsun uzun süredir göremedim int yoktu bugün doktordaydım 29 una gün verdi olmuş bu alalım dedi sağlıcakla kavuşuruz inşllh hepimiz

Mrb kızlar bayadır bakamıyordum buraya bende eylül annesi olucam insallahh
Masallah eylül annelerimizden bazıları dogum yapmıs hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah
Benimde bir haftadır alt kasık bölgemde ani agrılar oluyo sizde de oluyo mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…