2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
yok cnm telaş yapılcak bişey forumdan okuduğum kadarıyla diyorum sana sadece takip et yani eskiyle kıyasla belkide sana öyle geliyodur hassassız hatta hormonlarımızın dibine vuruyoruz

aynen hormonlar mahvoldu şimdi biraz daha i,yi gibi duygusallaştım iyice
bişey olucak korkusu sardı bi de.
allah hepimize yardım etsin.

ayyy maşallah allah analı bablı büyütsün. çok güzel anlatmışsın. bize de moral oldu. sütün geldi mi?

maşallah canım. ne güzel sağsalim almışsın bebeğini kucağına.
darısı başımıza..

Evham mı yaptım acaba, doktora gidecektim ama belki de gerek yok şu an daha iyiyim sağol canım ya demek ki bunları bitek ben yaşamıyorum ve normal
belkide evham olabilir diyorum ya hormonlarımızzz :) sıklığını takip et kasılmalar günde kaç kere oluyo ve n kadar sürüyo gerekirsede doktorunu ara anlat kasılmalarının süresini ve günde kaç kere olduğunu söyle en net bilgiyi o verir sana zaten :)

aynen hormonlar mahvoldu şimdi biraz daha i,yi gibi duygusallaştım iyice
bişey olucak korkusu sardı bi de.
allah hepimize yardım etsin.

amin canım bütün hamile annelerimizede bizdee hayırlısıyla saglıklı olarak meleklerimizikucağımıza alalım ve cok iyi anneler olalım annelerimiz gibi inş.

Al bizdende o kadar. Bide 36 ve 38.haftalarım arasında 2 hafta boşluk olucak bende Allah korusun bişey olsa bilmek mümkün diil son dönemleri preeklampsi kordon dolanması gelişmenin durması vs gibi durumlarla ilgili daha sakat bir dönem çünkü. Aklıma kötü şeyler getirmeden doktorumu beklemeye çalışıcam 38 e kadar ama bakalım oğlumda beklerse inşallah tabi

dimi canımmm garip geliyo ya hamileyim içimde bana bağımlı bi şey tekme atıyo hareket ediyo bazen canımı yakması bile hoşuma gidiyo hareketini izliyorum amaaa.........................
bi de ben de tezcanlıyımdır... şimdi biraz temizlik işleri var, 1 haftaya biter. ben de doğururum diyorum sanki bana bağlıymış gibi.. normalde daha 1 ay var :) telaş işte... bebek doğunca da gezicem ben, öyle evde kendimi hapsetmicem diyorum herkese.. normal hayatıma devam etcekmişim de kucağımda bi bebek olcakmış gibi sadece... bakalım bebişi görünce sorumluluk duyguları debreşirse artık nolur bilmiyorum..

Şimdiden eşimle onu konuşuyoruz zaten o da diyo karnını sevmeyi özleyeceğim diye :) kimbilir doğumdan sonra ne kadar boş hissedeceğiz kendimizi ama bebişin yanında olması kokusu bambaşka bi duygudur tabi :) bi yarın kaldı çok heyecanlıyım bitti canım hazırlıklar bi bebiş kaldı inş

benim idrarımda da lökosit çıktı, doktorum hamileyken çıkabilir, normal dedi bana ama.. çıktı mı enfeksiyon falan, inşallah temiz çıkar sonuçLARIN
Canim dun kultur verdim az once aradim sonuclar hala cikmis ogleden sonra belli olacak. Umarim bendede cikmaz doktorum lokosit mijtarinin dusuk oldugunu soyledi zaten ama yinede emin olalim dedi bakalim ne cikacak

Su an senin yerinde olmayi okadar isterdimki ben de haftaya kavusucam insallah ama zaman bir turlu gecmek bilmiyor sanki 9 ay gecti ama 1 hafta gecmiyor :)

Neyse gec olsun guc olmasin saglikla grlsin miniklerimiz. Pekiyyy bize dogumdan sonra yazicaksin diilmmiiiiiiii cok merak ederim ben seni :)

Evham mı yaptım acaba, doktora gidecektim ama belki de gerek yok şu an daha iyiyim sağol canım ya demek ki bunları bitek ben yaşamıyorum ve normal
benim de çok ağrım oluyodu da doktor magnezyum yazdı, onu içiyorum, o biraz daha hafifletti sanki, yorulunca yine artıyo.. sen muayenede yine söylersin doktoruna ama bence de çok önemli bişey yoktur, son haftalardayız, çatın genişliyo normal demişti doktor bana

Canim dun kultur verdim az once aradim sonuclar hala cikmis ogleden sonra belli olacak. Umarim bendede cikmaz doktorum lokosit mijtarinin dusuk oldugunu soyledi zaten ama yinede emin olalim dedi bakalim ne cikacak
hmm geçmiş olsun bakalım. haber verirsin yine.bişey çıkmıcakmış gibi geliyo içimden, hadi bakalım

Sezeryan ve normal doğum kararının Türkiye de hastaya bırakılıyor olmasına bende çok şaşırıyorum ve heralde her yazdığına katılıyorum senin ben bu sefer:):)
Havuz damı denizdemi yüzüyorsun bu arada ben havuza gidebilirim deniz yok malesef, çok yakındada mantar enfeksiyonu başlangıcı yaşadım doktor müdahelesi ile geçti hemen :) ama havuza çok girip çıkıyodum belki nemden vs den olmuş olabilir diye biraz daha dikkat etmek zorunda kalıcam heralde çok az kaldı çünkü. Canımda nasıl yüzmeye gitmek istiyo nasıl vücudum rahatlıyo anlatamam

Canim tebrik ederim seni. Saglikli uzun omru olsun yavrunun. Darisi bizim basimiza

vakit de geçmiyodur artık... ay benim de doğurasım var...

Canımm dün aklımdan geçtin yazsam dedim üşendim nerelerdesin diye :)
Normal doğum planlarken acil sezeryana alınan bi anne olarak o kadar güzel anlatmışsınki hissedilebilecek duyguları valla bravo
Güzel kızın hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
Darısı sağlıkla kalan hepimizin başına inşallah

Canımm yazmaz olur muyum merak etmeyin doğurdum diye unutmayacağım sizi:) seninde 1 haftan var gör bak hemen geçecek zaman bi bakmışsın bebişin kucağında Bugün son kontrolümdü bi garip oldum usg de son kez gördüm son nst falan oda işlemlerini de ayarladık bi ayrılık hüznü bi kavuşma sevinci çok garip hislerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…