2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Kızlar gece boyunca belimden kasıklarıma ve bacaklarıma vuran, şiddetli olmayan ama bir türlü de uyutmayan bir sancım vardı şimdi hafifledi karnımdaki sertleşmeler de sıklaşmıştı şu an sadece halsizlik var. Henüz 35. haftadayım dua edin bunlar doğumun başlangıcı olmasın daha çok erken

bende sormamıştım doktora.
iki gündür bebeğimin hareketleri yavaş sanki kafama takıyorum
bence iyi takip et bebeğinin hareketlerini cnm çünki bu önemli bi konu okumalarıma göree olmadı doktorunu ara içine dert etcene aklında kalmaz için rahat eder

canım benmde kasık bel ağrılarm var hatta bazet otururken popom acıyoo ama erken doğum belirtisi oldunu düşünmüyorum çünkü son ayımız ... ama sen bedenini daha iyi tanırsın tabi

cnm zten 3 kilo olmuş maşallah.. daha da almasa çok önemli değil... doğum tarihin de yaklaşmış zaten... üzülecek bişey yok ki. sıkma canını en güzel zamanlarında.. doğum şekli de senin ve bebğin için en hayırlısı hangisi olacaksa öle olsun.. planladığımız gibi olmayabiliyo herşey.

canım benmde kasık bel ağrılarm var hatta bazet otururken popom acıyoo ama erken doğum belirtisi oldunu düşünmüyorum çünkü son ayımız ... ama sen bedenini daha iyi tanırsın tabi
Evham mı yaptım acaba, doktora gidecektim ama belki de gerek yok şu an daha iyiyim sağol canım ya demek ki bunları bitek ben yaşamıyorum ve normal

Aşağı yukarı aynı durumdayız canım.
Peki sen o haftaki kontrolünü ne yapacaksın?
SANIRIM O HAFTA kontrole gıtmeyecegım..29unda randevum var. kesın konusacagız doktorla bakalım.
ılk haftamdan beri hıc dr degısmeden o kadına gıttım. baska dr yuzu görmedim. böyle biirşeyin denk gelmesi canımı çok sıktı.

aha aynı ben!!

cnm sezaryen derlerse inşallah hayırlısıyla bebeğini alrsın kucağına.. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlaaar,
bebeğimin ters duruyor olması beni çok endişelendiriyor Allah'ım hepimize güç versin, son dönemler böyle mi geçecek acaba..

Günaydınn kızlar;
Dünden beri çok huzursuzum sebebini bilmiyorum ya.
Cuma olsada doktoruma gitsem. Dayanacak gücüm kalmadı

ayy iyi kilo almış cnm allah yardım ediyor demek ki... inşallah karın çevresi de gelişir. hakkkınızda hayırlsı olsun.

slm millet... ben daha ağırlaşmaya başlamadım. tarih olarak 37+5 iz:) öbür bebikim 39+1 de gelmişti. şimdilerde inanılmaz bel ağrım var ama doğumla alakalı değil namazdayken oğlan sırtıma atladı ondan sonra başladı bence.. egzersiz yapıyorum o da kasları biraz yoruyor yoksa baya rahatım hatta indi diyordum ama inmedi galiba acayip mide yangınım var bi de devam eden idrar enfeksiyonu.. n doğum olacağı için direkt antibiyotik başlattı dr 10 gün olmadan sakın bırakma dedi bakalım yarın tekrar gidicem 10 gün sonra gel dedi ama köyden sürekli gelemiyorum. haftaya cumaya da babamızı bekliyoruz gelsin artık 16 gün oldu gideli bizim bebiş de 3 kg dediler iki hafta üst üste yarın inş az daha kg almış olur.

1 haftada toparlarsın cnm kötü düşünme

Merhaba kızlar,
Ben artık anneyim :) yazamadım hatta hiç giremedim kk'ne,yazılanları okumadan önce ben msj yazayım dedim ...Hatırlayanlar olacaktır kordon sarkması gibi ciddi bir riskle karsı karsıyaydım ve 14 agustos perşembe günü hazırlıklı olarak gittiğim kontrolde dr.alalım dedi.Ani bir yatış hazırlıklar derken saat 14.38 de kızımı kucağımda buldum.Spinal sezaryen oldum,2 de miyomum çıktı rahimde,onları da temizledi dr.um.Normal dogumu cok istedigim ve gercekten de duzenli spor,eğitim ve saglıklı beslenmeyle normal ,hatta ilaçsız,müdahalesiz doğal doğuma hazırlandığım için riskin cıktıgı son 2 hafta kendimi yenilmiş hissediyordum.Son gün de sanki doğuracakmış ,bebeğime kavuşacakmış gibi değil,o daha hazır olmadıgı icin 24 gun erken oldugu için,gelecegi zamanı kendi secemedigi icin bebeğimden zorla ayırıyorlarmış gibi duygularla ve erken dogacagı icin bagısıklıgı yeterince gelişmezse ,küveze girerse gibi endişelerle sezaryene girdim.Ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var.Sez agrılarını da atlattım sayılır,kendimi daha iyi hissediyorum.Hastanede bebeğimi yıkarlarken girdiğim yogun bakımda yatan bebişleri görünce halime şükrettim.Siz de sorunları kafanıza takmayın,bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyor :) Darısı tüm hamilelerin başına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…