2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın canım
Hayırlısı artık

Bu aralar iştahım yok diyebilirim canım yemek yemek istemiyor , bulantımda yok ama iştahımda hiç yok ..

ne kadar şanslısın ben de iştah tavannnn. Zaten yeterince kiloluyum üzerine bir de hamileilkte alacağım kilolar gözümü korkutuyor şeker tansiyon çıkabilir diye korkuyorum. Kendimi frenlemem lazım

mesela bende de baştan beri kesinlikle göğüs uçlarımda renk koyulaşması hiç olmadı. Zaten açık renkti hala öyle.

mesela bende de baştan beri kesinlikle göğüs uçlarımda renk koyulaşması hiç olmadı. Zaten açık renkti hala öyle.

kişiden kişiye değişiyor kesinlikle belirtiler ama insan bi ortalama arıyor. sürekli alışkanlık oldu göğüslerim hala şiş mi acıyor mu..sakin kalmaya çalışıyorum her hafta giriyoruum nerdeyse ultrasona sonra da acaba zararlı mı diyorum

ne kadar şanslısın ben de iştah tavannnn. Zaten yeterince kiloluyum üzerine bir de hamileilkte alacağım kilolar gözümü korkutuyor şeker tansiyon çıkabilir diye korkuyorum. Kendimi frenlemem lazım

bende 60 kiloyum , öğrendiğimde güzel güzel yemeğe başlamıştım ama bu bir haftadır iştahım yok ..
cumartesi günüde kontrolüm var test isteyecek doktor ..

bende 60 kiloyum , öğrendiğimde güzel güzel yemeğe başlamıştım ama bu bir haftadır iştahım yok ..
cumartesi günüde kontrolüm var test isteyecek doktor ..

ne testi yaptıracaksın canım, benim doktorum henüz hiçbir test istemedi

Ben Nisan Mayıs gibi acaba artık çocuk istesek mi diye düşüncelere daldığım vakit doktora gitmiştim ve genel rutin testlerim o zaman yapılmıştı. işTE tam kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs.

Tek sorun toksoplazmamın negaitf olmasıydı, yani bağışıklığım yok o nedenle çok dikkat etmem lazım, içimde hep bir tarafımda onun sıkıntısını acaba sını yaşıyorum. Hamilelik testi yaptırırken toksoplazma ne durumda diye tekrar yaptırdım ben kendim ve hala negatifti, umarım da hamileilğimin sonuna kadar böyle gidecek

öyle canım doğru söylüyosun haklısın. Bulantımın kusmamın olmaması hakikaten büyük bir lütuf benim gibi yogun çalışan birine ama insan acaba olsamıydı bile diyor. Bize yaranılmazzz :)))

kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs. bunlar bana yapılmadı bu hafta yapılacak ,
çok dikkatli olman lazım ,bağışıklığını desteklemen adına doktorun tavsiye ettiği birşey var mı ...

selam kızlarrr uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundannben toksoplazma yaptırmadım köpekleri kedileride çıok severim korktum açıkcası. Sizler ne zaman yaptırdınız doktorunuzmu ddi

kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs. bunlar bana yapılmadı bu hafta yapılacak ,
çok dikkatli olman lazım ,bağışıklığını desteklemen adına doktorun tavsiye ettiği birşey var mı ...

hayır canım benim doktorum hamileilkte vitamin bile vermiyor. İLaca son derece karşı, o nedenle vitamini de kendin alıcaksın, korunmanı da kendin yapacaksın diyor. Ben geriliyorum açıkçası birazcık ama yapacak bişey yok. Aslında doğru olan da bu

Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez

Günaydın kizlar. Bulantısı olmadığı için hayiflanan güzel anneler gördüm, vallahi özendim :) ben saat 10.30 oldu hala kusmadim olleeyy bee diye geziyorum bugun :))) bu arada benim bulantilarim 6.haftanin sonuna dogru baslamisti, o vakte kadar bulantim olmayacak sanip cok seviniyodum ama kader :) neyse sikayet etmiyorum, beybim iyi olsun da :)

Mrb kızlar. Sizi takip ediyorum ama yazasım yok nedense. İçim daralıyor, içimde bir sıkıntı, hayırlara vesile olsun inşallah. Lekeleri gelen hanımlar korkmayın, kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayın hele. Evham yapıp bebeğinizi de strese sokmayın. Çünkü siz ne yaparsanız yapın yiyecek ekmeği yoksa maalesef düşüyor. Hele ilk 3 ayda kıpırdamasan da ilaçları da alsan bebeğin gelişiminde anormallik varsa maalesef düşüyor.. Bende de 2 gün lekelenme oldu çok az ama progestana başlayınca kesildi anında. Bir de gerçekten sakin olmak çok önemli. Daha önce acı bir tecrübem olduğundan, ve bir sürü önlem alınmasına rağmen kaybettiğimden, elimden bir şey gelmeyeceğini biliyorum.
Rahim ağrım var benim de bugün. Normalmiş.. Mide bulantım başlamadı. Başlayacak gibi de durmuyor. Homini gırtlak yemeğe devam ediyorum. Kilo almadım henüz ama gidişat iyi değil.. Kalbini duymaya 1 hafta kaldı.. Duysam rahatlayacağım gibi.. Öyle işte. Bugün bi salaklık var üstümde

sabah kahvaltım bi eti puf.hayatta yemezdim abur cubur.gene keyif alarak yemiyorum ama sırf midem boş olmasın diye.çok özendim sana bak şimdi maşallah

Evet çok doğru bencede ..
doğal şekilde beslenme en iyisi..

Günaydın kızlar,
iki gündür karnımda garip garip ağrılar oluyor. Çok kısa sürüyor ama beni çok huzursuz ediyor. Cuma günü kese görmeye gidicez. İnşallah bir sorun yoktur. öpüyorum sizi..

:)) ayy tam benlik dr muş. Ben de doktorlarla kavga ediyorum ilaç içmicem diye :)) hiç bi değerime bakmadan ultrasonla dahi bakmadan ilaç veriyo kimisi. Sordum ihtiyacım var mı diye. Yok da genelde veriyoruz diyince çıldırdım. Çok şükür tüm değerlerim normal olduğu için hiç bişey içmiyorum ben de. Stres yapma bence de doğrusu bu. Tüm ilaçlar biraz da kimyasal çünkü. Onların tablet hale gelmesi için, 3-5 yıl dayanabilmesi için basıyolar kimyasalı.

sabah kahvaltım bi eti puf.hayatta yemezdim abur cubur.gene keyif alarak yemiyorum ama sırf midem boş olmasın diye.çok özendim sana bak şimdi maşallah

Ben de ilk defa şimdi sofradan midem bulanarak kaldım ( bi bardak portakal suyu içebildim sadece. Senin nazarın değmiş demek ki :))

Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez

Hayırlısı cnm Rabbim nasip ettiyse her türlü yaşar inş ne güzel bi kız evlat nadip etmiş sana ,hadi bi git gel bakalm dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…