Günaydın canım
Hayırlısı artık
Bu aralar iştahım yok diyebilirim canım yemek yemek istemiyor , bulantımda yok ama iştahımda hiç yok ..
kızlar epeydir giremiyorum yatmam gerekiyodu hep.. kahverengi kanamalarım bitti cok sukur 2 hafta proluton depod ve sabah aksam 100lük progestandan sonra :) şimdi bir şey sorucam arkadaşlarım, benim haftalarımda göğüslerindeki dokununca vs acıma hissi azalan var mı ? şişkinlik sankı azaldı ama yinede var uçları kahverengi hala..
mesela bende de baştan beri kesinlikle göğüs uçlarımda renk koyulaşması hiç olmadı. Zaten açık renkti hala öyle.
ne kadar şanslısın ben de iştah tavannnn. Zaten yeterince kiloluyum üzerine bir de hamileilkte alacağım kilolar gözümü korkutuyor şeker tansiyon çıkabilir diye korkuyorum. Kendimi frenlemem lazım
offf canım yaa yaramı deşiyosun. Bende göğüs hassasiyeti dışında belirgin bir belirti de yok baştan beri zaten. Ara ara giren kasık ağrısını saymıyorum. BUlantım kusmam falan hiç olmadı.
Hamileyim diyebileceğim tek şey göğüslerim. Beni sabahları görmen lazım, kalkıyorum ve göğüslerimi yumruklamaya başlıyorum. Acıcaklar mı diye. Sabahları artık o yogun hassasiyeti yok benim de ama gün içinde yine oluyor.
Hatta şöyle diyim geçen haftaya kadar sabahları duş alırken canım acıyordu şimdi yok.
canım benım sımdı gördüm bu yorumunu, vücut adapte olmuş ve alışmış bellı kı hormonlara böyle bipsey mümkün cunkusen rahat ol
bende 60 kiloyum , öğrendiğimde güzel güzel yemeğe başlamıştım ama bu bir haftadır iştahım yok ..
cumartesi günüde kontrolüm var test isteyecek doktor ..
kişiden kişiye değişiyor kesinlikle belirtiler ama insan bi ortalama arıyor. sürekli alışkanlık oldu göğüslerim hala şiş mi acıyor mu..sakin kalmaya çalışıyorum her hafta giriyoruum nerdeyse ultrasona sonra da acaba zararlı mı diyorum
ne testi yaptıracaksın canım, benim doktorum henüz hiçbir test istemedi
Ben Nisan Mayıs gibi acaba artık çocuk istesek mi diye düşüncelere daldığım vakit doktora gitmiştim ve genel rutin testlerim o zaman yapılmıştı. işTE tam kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs.
Tek sorun toksoplazmamın negaitf olmasıydı, yani bağışıklığım yok o nedenle çok dikkat etmem lazım, içimde hep bir tarafımda onun sıkıntısını acaba sını yaşıyorum. Hamilelik testi yaptırırken toksoplazma ne durumda diye tekrar yaptırdım ben kendim ve hala negatifti, umarım da hamileilğimin sonuna kadar böyle gidecek
kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs. bunlar bana yapılmadı bu hafta yapılacak ,
çok dikkatli olman lazım ,bağışıklığını desteklemen adına doktorun tavsiye ettiği birşey var mı ...
Canım Allaha emanet bendede kıpkırmızı kan vardı kanama yerini bile bulamadılar kanama sonra giderek azaldı ve koyulaştı azalıyo ve kahveye donuyosa rengi hiiiç hiç korkma.emin ol yaşayacağı varsa sürahi dolusu kanaması olup yine yaşıyo bebişler cnm gönlüü ferah tut yarın hayırlı haberlerini beklioruz inş
Al benden de o kadar :)) Benim de göbüş çıktı bile :)) çok minnak da olsa. Zaten geçen sene kilo almıştım. Homini gırtlak yiyorum şu an( daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum gerçi.
hayır canım benim doktorum hamileilkte vitamin bile vermiyor. İLaca son derece karşı, o nedenle vitamini de kendin alıcaksın, korunmanı da kendin yapacaksın diyor. Ben geriliyorum açıkçası birazcık ama yapacak bişey yok. Aslında doğru olan da bu
hayır canım benim doktorum hamileilkte vitamin bile vermiyor. İLaca son derece karşı, o nedenle vitamini de kendin alıcaksın, korunmanı da kendin yapacaksın diyor. Ben geriliyorum açıkçası birazcık ama yapacak bişey yok. Aslında doğru olan da bu
sabah kahvaltım bi eti puf.hayatta yemezdim abur cubur.gene keyif alarak yemiyorum ama sırf midem boş olmasın diye.çok özendim sana bak şimdimaşallah
Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?