Arkadaşlar 36+4'üm. 36+0 haftada bebeğim 3083 gr çıktı.Sizlerin bu haftada nasıl ya da nasıldı bebişlerin ağırlıkları? Normal miyiz yoksa benim kızım mı tombiş :)
Aaaa gerçekten mi?? E ama zaten aç gidicez yinede yapılıyor mu? Hiç sormak aklıma gelmedi dr da bişey demedi sadece katı tüketimini 8 saat sıvıyı da 6 saat öncesine kadar tüket sonra yeme-içme yok aynı oruç gibi dedi
Nurdancım gün belirlemişsiniz ayy çok güzel 3 gün arayla doğuruyoruz
Bu arada iyi ki yarın doğuruyorum 2 saattir sağ kasığımın acısından duramıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum sanırım oğluş iyice doğum kanalına girdi bi tarafı da baskı yapıyor o kadar fena ki Korktum da ama hareketlerini hissediyorum bugünden gitmek istemedim hastaneye
Aaaa gerçekten mi?? E ama zaten aç gidicez yinede yapılıyor mu? Hiç sormak aklıma gelmedi dr da bişey demedi sadece katı tüketimini 8 saat sıvıyı da 6 saat öncesine kadar tüket sonra yeme-içme yok aynı oruç gibi dedi
Bana da gece 12 den sonrasi icin ayni tavsiyelerdr bulunuldu ama dedigim gibi lavman yapilacagini da soylediler. Ama okuduklarima gore her sezeryanda lavman yapilmiuormus hastanenin uygulamasina kalmis bir durummus.
Evet canim bende tanimadigim bir doktor istemezdim acikcasi. Bugun bir gerginlik yasadikvizde. En son kontrolumuzde doktorumuza sezeryan istedigimizi ve ozelliklede sali gunu istedigimizi belirtmistik. Bizim icin ozel bir tarihe denk grliyordu cunku. Oda bize pztsiyr muayene rabdevusu verdi ve kararlastiririz dedi.
Bugun sekreteri aradi ve doktorumun tatile cikacagini 2 gun benm icin ankarada kalacagini bu nedenle pztsi almak istedigini belirtti. Esim cok sinirlendi bunu onceden paylastik son dakika golu yiyoruz diye. Esime kalsa butun grmileri yakacak ve baska bir doktor ayarlariz nasilsa kivamindaydi. Ama vrn hassas oldugum ve illa kendi doktorumu istedigim icin sesini cikaramadi o da. Diyecegim oki umarim sende seni taniyan senin tanidigin ve guvendigin doktorunla beraber dogumu gerceklestirebilirsin. Ben gerci rminim bir aksilik cikmayacak ve oglusun doktorun tatil donusunu huzurla brkleyrcekyir :)
Ben seninki Pazartesi geliyo diye bekliyodum zaten nedense :) :) yazdığın birşeyi öyle mi anladım ki acaba
Kızışının kaderide 25 Ağustos doğumlu olmakmış. Güvendiğin yerde güvendiğin doktorumla bide üstüne planlı ohhhh deymeyin keyfinize
Dua et nolur beklesin benim oğlumda böyle takıp stres yapmaktan doğurucam sonunda o olucak :)
Arkadaşlar 36+4'üm. 36+0 haftada bebeğim 3083 gr çıktı.Sizlerin bu haftada nasıl ya da nasıldı bebişlerin ağırlıkları? Normal miyiz yoksa benim kızım mı tombiş :)
Bana da gece 12 den sonrasi icin ayni tavsiyelerdr bulunuldu ama dedigim gibi lavman yapilacagini da soylediler. Ama okuduklarima gore her sezeryanda lavman yapilmiuormus hastanenin uygulamasina kalmis bir durummus.
Ay siz doğuma gideceğiz dedikçe ben de heyecanlanıyorum, biz bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman gelmek isterse :) son anda bir değişiklik olup sezaryene dönmezsek
Ben seninki Pazartesi geliyo diye bekliyodum zaten nedense :) :) yazdığın birşeyi öyle mi anladım ki acaba
Kızışının kaderide 25 Ağustos doğumlu olmakmış. Güvendiğin yerde güvendiğin doktorumla bide üstüne planlı ohhhh deymeyin keyfinize
Dua et nolur beklesin benim oğlumda böyle takıp stres yapmaktan doğurucam sonunda o olucak :)
Canım sen niye kastın bu kadar kendini bırak dr un izinde olsun Allah'a şükür yok bi sıkıntın rahat ol biraz bak yoksa stresten doğuracaksın:KK63:Hiç bişey olmayacak herşey yolunda gidicek yarın dua edicem sanada
Selam kızlaaaar ya biz bu dogum yapan arkadaslarımızı listelesek Msjimi gören dogum yapmiş anneler alıntı yapsın bebislerinin dogum tarihini cinsiyet ve adını yazsın da ben de liste yapiiim çok heyecanlı maşallah tek tek geliyo yavrucuklar sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah :)
Ben de bugün sağlıklı beslenme ve yürüyüş kararımı sonunda hayata geçirdim :) rapido cum oldu sonunda cidden cok iyi hissediyorum kendimi :) ayrıca kepekli un felan aldım ekmegimizi kendim yaptıgım için beyaz undan gayette güzel olduğu için bayaaa yiyordum bari kendime kepekli yapayım dedim :) inşallah şu son ayı kilo almadan atlatmak istiyorum var mı bana önerisi olan :)
Ben de bugün sağlıklı beslenme ve yürüyüş kararımı sonunda hayata geçirdim :) rapido cum oldu sonunda cidden cok iyi hissediyorum kendimi :) ayrıca kepekli un felan aldım ekmegimizi kendim yaptıgım için beyaz undan gayette güzel olduğu için bayaaa yiyordum bari kendime kepekli yapayım dedim :) inşallah şu son ayı kilo almadan atlatmak istiyorum var mı bana önerisi olan :)
kepekli un hamile iken çok tercih edilmiyor diye biliyorum, kansızlık yapıyordu sanırım, bana doktorum yulaf ekmeği yememi tavsiye etmişti, bir araştır istersen?
Bende pztsi sezeryan olucam kismetse ama brn herhangi bir tahlil yaptirmadim. Ama 10:30 da baskayacak operasyon icin en gec 7:30 da hastanede olucam belki o arada yapilacaktir
ne güzel bir gün daha alinmiş..yavaş yavaş doğumlar başladi ben de heycan yapmaya başladm koskoca aylari devirdik şu kadarcik zaman geçmiyor..sağlikla kucağina alirsin inş. ..
Canım sen niye kastın bu kadar kendini bırak dr un izinde olsun Allah'a şükür yok bi sıkıntın rahat ol biraz bak yoksa stresten doğuracaksın:KK63:Hiç bişey olmayacak herşey yolunda gidicek yarın dua edicem sanada