2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar 36+4'üm. 36+0 haftada bebeğim 3083 gr çıktı.Sizlerin bu haftada nasıl ya da nasıldı bebişlerin ağırlıkları? Normal miyiz yoksa benim kızım mı tombiş :)

Evet canim muhtemelen o nedenle okadar erkenden cagirdilar. Birde lavman yapilacagini soylrdilrr bana. Sendede yapilacak mi

Aaaa gerçekten mi?? E ama zaten aç gidicez yinede yapılıyor mu? Hiç sormak aklıma gelmedi dr da bişey demedi sadece katı tüketimini 8 saat sıvıyı da 6 saat öncesine kadar tüket sonra yeme-içme yok aynı oruç gibi dedi

Ay hadi hayirlisi canim insallah yarin bu zamanlar bebis karninda degil koynunda yatiyor olacak nasil heyecanlisindir simdi hayirlisiyla dogsun insallah kuzun koynunda meme arayip durur yarin

Bana da gece 12 den sonrasi icin ayni tavsiyelerdr bulunuldu ama dedigim gibi lavman yapilacagini da soylediler. Ama okuduklarima gore her sezeryanda lavman yapilmiuormus hastanenin uygulamasina kalmis bir durummus.

Ben seninki Pazartesi geliyo diye bekliyodum zaten nedense :) :) yazdığın birşeyi öyle mi anladım ki acaba
Kızışının kaderide 25 Ağustos doğumlu olmakmış. Güvendiğin yerde güvendiğin doktorumla bide üstüne planlı ohhhh deymeyin keyfinize
Dua et nolur beklesin benim oğlumda böyle takıp stres yapmaktan doğurucam sonunda o olucak :)

Bana da gece 12 den sonrasi icin ayni tavsiyelerdr bulunuldu ama dedigim gibi lavman yapilacagini da soylediler. Ama okuduklarima gore her sezeryanda lavman yapilmiuormus hastanenin uygulamasina kalmis bir durummus.

Hiç bilmiyorum canım ama umarım yapmazlar gerçi yapacaksalar da elden biley gelmez

Ay hadi hayirlisi canim insallah yarin bu zamanlar bebis karninda degil koynunda yatiyor olacak nasil heyecanlisindir simdi hayirlisiyla dogsun insallah kuzun koynunda meme arayip durur yarin

Sağol canım öyle olacak inş insan inanamıyor çok az kaldı :)

Ay siz doğuma gideceğiz dedikçe ben de heyecanlanıyorum, biz bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman gelmek isterse :) son anda bir değişiklik olup sezaryene dönmezsek

Canım sen niye kastın bu kadar kendini bırak dr un izinde olsun Allah'a şükür yok bi sıkıntın rahat ol biraz bak yoksa stresten doğuracaksın:KK63:Hiç bişey olmayacak herşey yolunda gidicek yarın dua edicem sanada

Selam kızlaaaar ya biz bu dogum yapan arkadaslarımızı listelesek Msjimi gören dogum yapmiş anneler alıntı yapsın bebislerinin dogum tarihini cinsiyet ve adını yazsın da ben de liste yapiiim çok heyecanlı maşallah tek tek geliyo yavrucuklar sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah :)

Ben de bugün sağlıklı beslenme ve yürüyüş kararımı sonunda hayata geçirdim :) rapido cum oldu sonunda cidden cok iyi hissediyorum kendimi :) ayrıca kepekli un felan aldım ekmegimizi kendim yaptıgım için beyaz undan gayette güzel olduğu için bayaaa yiyordum bari kendime kepekli yapayım dedim :) inşallah şu son ayı kilo almadan atlatmak istiyorum var mı bana önerisi olan :)

kepekli un hamile iken çok tercih edilmiyor diye biliyorum, kansızlık yapıyordu sanırım, bana doktorum yulaf ekmeği yememi tavsiye etmişti, bir araştır istersen?

Kızlar ben doğurdum gayet iyiyiz bebeğimde bende tek tek alıntı yapamadım hepinize tşkr
Ayyy canim çok şükür sağlikla bol sütle büyüt inş..:)

Bende pztsi sezeryan olucam kismetse ama brn herhangi bir tahlil yaptirmadim. Ama 10:30 da baskayacak operasyon icin en gec 7:30 da hastanede olucam belki o arada yapilacaktir
ne güzel bir gün daha alinmiş..yavaş yavaş doğumlar başladi ben de heycan yapmaya başladm koskoca aylari devirdik şu kadarcik zaman geçmiyor..sağlikla kucağina alirsin inş. ..

cnm bebeğini en güzel şekilde alırsın inş. kucağına :)) çok kolaycık olur doğumun güzel haberlerini bekliyoruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…