2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gunaydın arkadaslar
bugun iş hayatımda son gunum
dogum ıznıne ayrılıyorum pazarteısden ıtıbaren ewde dınleneyım bıraz demı
Ne güzel arkadaşım hayırlı olsun aslında bende senin gibi ayrilicaktim doğum iznine ama 33 haftada kanamam gelince zorunlu raporum başladı yaklaşık 3 haftadır evdeyim evde olmak hiçte güzel değilmiş sicakta dışarıda çıkamıyorum sürekli yatmaktan yoruluyo insan ama senin adına çok sevindim

rüyada görmesi bile mutlu ediyo dimi bide gercegi olunca :))evet canım benim daha 25 gün falan var ... evet cnm sennki dönüşür inş. hayırlısylaa.doğum sayacını göremedim ben hamilelik takvimi falan varr
heh işte adını bilemedim , hamilelik takvimi dicektim o yazı da değişmiş artık zaten bebişimizi hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım daaa...

Peki sıkıntı cikarirlarmi acaba ama cikarmamalari lazim ya hamilesin sen ben memur oldugum icin kimse bisey demiyor ama cokta kendini zorlama canim son haftalarimiz sonucta iyi degilsen konus isyerinle hic olmazsa haftaya al raporunu

yok sıkıntı çıkarmazlarda benim içim rahat etmediği için gelmeyi tercih ediyorum iki gündür iyiyim çok şükür

heh işte adını bilemedim , hamilelik takvimi dicektim o yazı da değişmiş artık zaten bebişimizi hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım daaa...
hee evet o zamn aynı şeyden bahsediyoruz canım :) ayyy cok merak ediyorum nasıl bi duygu bu annelik çok özel ve güzellllll oldu kesindee hormonlarım depreşti yineeee

Gerçekten miiii çok moralim bozuldu bunu okuyunca
Benim senden 2 gün önce normalde 14 Eylül yani ama haftaya doktorum izinde içerde tutmam lazım onu
Ayrıca biz haftaya 37+ sonraki hafta 38 olmicakmıyız ya
şuan 37 nin içindeyim yazıyo sende . ben 37+ olmuş olmuyo musun? yaa dur korkma hem.. belli olmaz ki.. orda öyle yazıyodu sadece.. doğum işi biraaz da psikolojik hem.. ay pişman oldum şimdi seni korkuttum diye.
ama şöyle diyelim o zaman, inşallah senşn bebiş tam zamanında doğar, bn senden önce doğururum
bi de şimdi B planını konuşacak olursak, ola ki öyle bi durumda senşnle ilgilenecek doktorun kim? korkularını geride bırakmak istersen onunla da bi görüşebilirsin.

aboooo sen cidden tırsmışsın 38. hafta doğum işinden yürüyüş doğumu hızlandırmaz diye biliyorum ben... aslında doğumu asıl tetikleyen bebeğin gelişimini tamamlaması ve bu yüzden içeride strese girmesi.. diğer bütün faktörler sadece yardımcı etken.. yani tamam bazı şeyleere dikkat etmek lazım ama o ne zaman doğacaksa o zaman oluyo aslında. senin doktor izinli olmasa, ''niye öle diyosun, doğsunlar da kavuşalım artık'' derdim ama şuan kendi adıma konuşuyorum, gelsin bebişim.. bakalım hangimizin önce olcak..

KIZLARR selam bebişlerini kucaklarına alan annelerin gözü aydın olsun....
Rabbim bizlerede yar ve yardımcı olsun.Hayırlı şekilde kolay doğumlar yaşayalım . bebeklerimizi saglıcakla alalım kucagımıza.
benimde dün vajınama ani bir sancı girdi birkaç sn sürdü... eğer dogum sancısı en az böyle birşey se diye çok korktum cunku hemen gecmesıne ragmen bagırdım ve tüm vucudum kasıldı hareket dahı edemedım...
o birkac sn ne kdr uzun geldıı :)

Günaydin kizlar gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum şimdide çok yakin bi arkadaşim il dişindan geliyo kahvaltiya ona hazirlik yapiimm die kalktim ama zombi gibiyim hiç halim yok.
.deniz doğumda şu anda Rabbim yardim etsin sağlikla kucağina alsin inş.yavrusunu..

Ben 19 kilo alıp 70 kg oldumda o yüzden benim akıl vermem komik olur demek istedim
Sonuna geldik zaten canım ben daha pek alabileceğimizi sanmıyorum umarım bizim bitanecik parazitler güzel besleniyolardır bizden dediğin gibi önemli olan sadece o :)

Canım ben haftaya daha doğrusu bu pazar gününden itibaren 37+ oluyorum dolayısıyla şuan 36.haftamdayım sanıyorum ben kendimi yanlış mı düşünüyorum acaba?? Olduğun haftayı mı girdiğin haftayı mı esas alıyosun onu bilmiyorum:)
Doğuma girebilecek doktorla tanıştım çokta şeker bi kadın ama istemiyorum onu
İnşallah hayırlıysa uslu uslu oturur benimki annesinin karnında daha haftaya

Günaydınnn herkese,
Benimde bugün doktor kontrolüm var.
15:30 da.
Çatı muayenesi olacaktım ama sezeryana karar verdim. Doktorum yinede yaparsa burda tecrübemi paylaşırım.
İnş tarihim belli olur ya.
Deniz doğumdan çıktı mı acaba????
Çok merak ediyorum.
Gene gram uyumadım çiş yapmaktan...

Everest bakalım hangimizin olucak sahiden :)
Senin son adet tarihin ne zamandı? Benimki 8 Aralık ama biraz erken oldu benimki gibi hissediyorum. Bilgisayarın verdiği tarih 14 Eylül ondan erken doğuracağıma emin gibiyim ama bu inşallah haftaya diildir:) gamlı baykuş gibi yüzde 80 i 38 de doğurur dedin ya Şimdi kesin bu kadar konuştuk ya ben doğururum haftaya sen 40 ı tamamlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…