Foruma girmeyeli tarihler kesinleşmiş çok heyecanlı benim son kontrolumde bebiş gelisemeseydi yarın ben de doğuma giriyor olacaktım. Neyse ki 150 gr da olsa Bebeğim kilo almış dr. Böyle devam ederse sonuna kadar bekleyelim dedi. Bakalim her hafta aynı stresi yaşayacağım ama yeterki kızım biraz daha kilo alsın
Foruma girmeyeli tarihler kesinleşmiş çok heyecanlı benim son kontrolumde bebiş gelisemeseydi yarın ben de doğuma giriyor olacaktım. Neyse ki 150 gr da olsa Bebeğim kilo almış dr. Böyle devam ederse sonuna kadar bekleyelim dedi. Bakalim her hafta aynı stresi yaşayacağım ama yeterki kızım biraz daha kilo alsın
bebeğin kilo mu almıyodu? o yüzden mi alıcaktı bebeği doktor? benimki de 3 haftadır kilo almıyor.bu hafta da almamışsa 1 hafta önce alınacak sanırım.o yüzden sordum canım.neden alıyolar peki bilgin var mı.yani kilo almasa da anna karnında ciğerleri filan gelişir aslında
kepekli un hamile iken çok tercih edilmiyor diye biliyorum, kansızlık yapıyordu sanırım, bana doktorum yulaf ekmeği yememi tavsiye etmişti, bir araştır istersen?
Canım sen niye kastın bu kadar kendini bırak dr un izinde olsun Allah'a şükür yok bi sıkıntın rahat ol biraz bak yoksa stresten doğuracaksın:KK63:Hiç bişey olmayacak herşey yolunda gidicek yarın dua edicem sanada
Ya haftaya doğursamda artık bi aksilik diil işin kötüsü miadına geldi doğabilir tamda vaktiydi iznin :)
Bende şimdi sana yatınca dua edicem canımm inşallah alnımızın akıyla rahatlık sağlıkla yaşayalım bu doğum süreçlerimizide..senden yarın heyecanla haber bekliyo olucam kendi adıma bakalım fırsat bulabilecek misin:)
Ben de bugün sağlıklı beslenme ve yürüyüş kararımı sonunda hayata geçirdim :) rapido cum oldu sonunda cidden cok iyi hissediyorum kendimi :) ayrıca kepekli un felan aldım ekmegimizi kendim yaptıgım için beyaz undan gayette güzel olduğu için bayaaa yiyordum bari kendime kepekli yapayım dedim :) inşallah şu son ayı kilo almadan atlatmak istiyorum var mı bana önerisi olan :)
Kilo almama konusunda hamilelik dönemi için en son tavsiye verebilecek kişiyim heralde ama yürüyüşe çıkabilmene çook sevindimm :) insanın ruh hali değişiyo. Hele birde alışırsan o gün çıkamazsan bir fenalık geliyo falan. Tebrikler tatlım:)
Kilo almama konusunda hamilelik dönemi için en son tavsiye verebilecek kişiyim heralde ama yürüyüşe çıkabilmene çook sevindimm :) insanın ruh hali değişiyo. Hele birde alışırsan o gün çıkamazsan bir fenalık geliyo falan. Tebrikler tatlım:)
Tsk ederim canim :) kilo meselesi de bebegim icin canim ya cunku bende seker hep sinirdaydi yuksek cikmiyo diye diyet yapmadim hic ama kacirinca biraz yuksek cikiyo ve seker bebek icin cok zararli zaten 80olmama 1 kilo kaldi kendimi takmiyorum da bebegime korkuyorum
Aaaa gerçekten mi?? E ama zaten aç gidicez yinede yapılıyor mu? Hiç sormak aklıma gelmedi dr da bişey demedi sadece katı tüketimini 8 saat sıvıyı da 6 saat öncesine kadar tüket sonra yeme-içme yok aynı oruç gibi dedi
Kızlar benim bebiş miyadını doldurmadan dünyaya gelebilir,o yüzden iyi bir yeni doğum ünitesi olan hastane arayışına girdik,bilenler sizce Samsun'da medicanamı yoksa medikal parkımı tavsiye edersiniz
gunaydin güzel anneler..
herkes iyi mi
ben gece 02:30 da bir uyandim mide bulantisi ağrı reflu basdonmesi ile ..muhtemelen en son 4-5 gibi bişeyler yemistim acliktan oldu..sonra 6 gibi anca uyudum ama hala cok halsizim..
bir daha bu kadar ac kalmam reflum bile olsaaa..
Kızlar Merhaba bende 37 haftanın içine girdik sabahları uyanirken sol kasigima bıçak saplaniyo sanki iki gündur böyle erken doğum yapan arkadaşlar sizde de oldu mu böyle belim de agriyo sizce normal mi bu durum
Kızlar Merhaba bende 37 haftanın içine girdik sabahları uyanirken sol kasigima bıçak saplaniyo sanki iki gündur böyle erken doğum yapan arkadaşlar sizde de oldu mu böyle belim de agriyo sizce normal mi bu durum
aynı durumdayız sanırım. lavabodan çıkıp ellerimi kurulayana kadar sanki tekrar geliyor
bir de şarıl şarıl yapmayı özledim ben, gram gram hiç zevk vermiyor :)