selam kızlarrruzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundann ben toksoplazma yaptırmadım köpekleri kedileride çıok severim korktum açıkcası. Sizler ne zaman yaptırdınız doktorunuzmu ddi
Canım Allahım yar ve yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin.Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez
Bende çok midem bulanıyo öğleye kadar kendime zor geliyorum. İlk hamişliğimdede 6 hafta başlayıp12 haftada bitmişti bu kez daha erken başladı.Günaydın kizlar. Bulantısı olmadığı için hayiflanan güzel anneler gördüm, vallahi özendim :) ben saat 10.30 oldu hala kusmadim olleeyy bee diye geziyorum bugun :))) bu arada benim bulantilarim 6.haftanin sonuna dogru baslamisti, o vakte kadar bulantim olmayacak sanip cok seviniyodum ama kader :) neyse sikayet etmiyorum, beybim iyi olsun da :)
Hormanlara alakalı bir durum sanırım. Benimde 4 yaşında 1 kızım var 2 bebişle ona ihanet etmiş gibi hissediyom kendimi.Mrb kızlar. Sizi takip ediyorum ama yazasım yok nedense. İçim daralıyor, içimde bir sıkıntı, hayırlara vesile olsun inşallah. Lekeleri gelen hanımlar korkmayın, kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayın hele. Evham yapıp bebeğinizi de strese sokmayın. Çünkü siz ne yaparsanız yapın yiyecek ekmeği yoksa maalesef düşüyor. Hele ilk 3 ayda kıpırdamasan da ilaçları da alsan bebeğin gelişiminde anormallik varsa maalesef düşüyor.. Bende de 2 gün lekelenme oldu çok az ama progestana başlayınca kesildi anında. Bir de gerçekten sakin olmak çok önemli. Daha önce acı bir tecrübem olduğundan, ve bir sürü önlem alınmasına rağmen kaybettiğimden, elimden bir şey gelmeyeceğini biliyorum.
Rahim ağrım var benim de bugün. Normalmiş.. Mide bulantım başlamadı. Başlayacak gibi de durmuyor. Homini gırtlak yemeğe devam ediyorum. Kilo almadım henüz ama gidişat iyi değil.. Kalbini duymaya 1 hafta kaldı.. Duysam rahatlayacağım gibi.. Öyle işte. Bugün bi salaklık var üstümde
Sat tarihimiz aynı .Sıkma canını,İnşallah keseni cuma görürsün.Günaydın kızlar,
iki gündür karnımda garip garip ağrılar oluyor. Çok kısa sürüyor ama beni çok huzursuz ediyor. Cuma günü kese görmeye gidicez. İnşallah bir sorun yoktur. öpüyorum sizi..
Arkadaslar merhaba ....yeni uye oldum. bende eylul annesi olucakmisim 1 hafta once ogrendim henuz dr gitmedk evde 4 tane test yaptim hepsi pozitif cikti son adet tarihim.12.12.2013 ikinciye hamileyim 23 yasindayim 1 tanede 28 aylik kizim var.ist yasiyorum.benide cizelgeye eklermiisniz.cok heycanlyim ve korkuyorum paylasicak ayni duygulari yasayan arkadaslar ariyorum benide araniza alirmisiniz bulundugun yerde cok yanlizim.herkese hayirli hamilelikler saglikli bebekler dilerim
SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Benim bulantılar çok fena ya. Biraz erken başladı gibi geldi.
Birde sabah kahverengi akıntım vardı. Sonra Çok şükür devamı gelmedi.
Canım benim 7 haftada istedi dr benden hepatit,kan,toksoplazma testleri.bendede toksoplazma çıktı onun için dr Rovamycine verdi.
bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu
selam kızlar,daha öncede sormuştum,tekrar sormak istiyorum.son adet tarihim 24 aralık.dün yani 27 ocakta beta hcg baktırdım 165,9 çıktı.adetin 34.günü normalmidir bu değer.eğer sağlıklı ise bende 30 eylülde doğum yapacağım gözüküyor.
kızlar epeydir giremiyorum yatmam gerekiyodu hep.. kahverengi kanamalarım bitti cok sukur 2 hafta proluton depod ve sabah aksam 100lük progestandan sonra :) şimdi bir şey sorucam arkadaşlarım, benim haftalarımda göğüslerindeki dokununca vs acıma hissi azalan var mı ? şişkinlik sankı azaldı ama yinede var uçları kahverengi hala..
Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez
canım seindemi en son adet tarihin 24 aralık. ben internette girdiğimde yaklaşık doğum tarihi 30 eylül çıkıyor. bende cuma günü 24 ocakta idrar tetsinde öğrendim hamile olduğumu sonra 27 ocak pazartesi günü beta hcg baktırdım 165,9 çıktı. ben halen daha hamilemiyim anlamadım.adetin 34.günü bu değer bana düşük geldi o yüzden yarın tekrar beta hcg baktırmayı düşüyorum.
Mrb kızlar. Sizi takip ediyorum ama yazasım yok nedense. İçim daralıyor, içimde bir sıkıntı, hayırlara vesile olsun inşallah. Lekeleri gelen hanımlar korkmayın, kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayın hele. Evham yapıp bebeğinizi de strese sokmayın. Çünkü siz ne yaparsanız yapın yiyecek ekmeği yoksa maalesef düşüyor. Hele ilk 3 ayda kıpırdamasan da ilaçları da alsan bebeğin gelişiminde anormallik varsa maalesef düşüyor.. Bende de 2 gün lekelenme oldu çok az ama progestana başlayınca kesildi anında. Bir de gerçekten sakin olmak çok önemli. Daha önce acı bir tecrübem olduğundan, ve bir sürü önlem alınmasına rağmen kaybettiğimden, elimden bir şey gelmeyeceğini biliyorum.
Rahim ağrım var benim de bugün. Normalmiş.. Mide bulantım başlamadı. Başlayacak gibi de durmuyor. Homini gırtlak yemeğe devam ediyorum. Kilo almadım henüz ama gidişat iyi değil.. Kalbini duymaya 1 hafta kaldı.. Duysam rahatlayacağım gibi.. Öyle işte. Bugün bi salaklık var üstümde
Sat tarihimiz aynı .Sıkma canını,İnşallah keseni cuma görürsün.
Mrb kızlar. Sizi takip ediyorum ama yazasım yok nedense. İçim daralıyor, içimde bir sıkıntı, hayırlara vesile olsun inşallah. Lekeleri gelen hanımlar korkmayın, kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayın hele. Evham yapıp bebeğinizi de strese sokmayın. Çünkü siz ne yaparsanız yapın yiyecek ekmeği yoksa maalesef düşüyor. Hele ilk 3 ayda kıpırdamasan da ilaçları da alsan bebeğin gelişiminde anormallik varsa maalesef düşüyor.. Bende de 2 gün lekelenme oldu çok az ama progestana başlayınca kesildi anında. Bir de gerçekten sakin olmak çok önemli. Daha önce acı bir tecrübem olduğundan, ve bir sürü önlem alınmasına rağmen kaybettiğimden, elimden bir şey gelmeyeceğini biliyorum.
kızlar bende 6+6 da gitmeyi düşünüyorum doktora yani bu cuma artık karından normal ultrasyonla bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim sizce? kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek allahım hepimize sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
:)) ayy tam benlik dr muş. Ben de doktorlarla kavga ediyorum ilaç içmicem diye :)) hiç bi değerime bakmadan ultrasonla dahi bakmadan ilaç veriyo kimisi. Sordum ihtiyacım var mı diye. Yok da genelde veriyoruz diyince çıldırdım. Çok şükür tüm değerlerim normal olduğu için hiç bişey içmiyorum ben de. Stres yapma bence de doğrusu bu. Tüm ilaçlar biraz da kimyasal çünkü. Onların tablet hale gelmesi için, 3-5 yıl dayanabilmesi için basıyolar kimyasalı.
canım ozaman benim doktor geçmi kaldı ben 8. haftamın içindeyim geçen hafta gittim doktora söylemedi banapeki bebeğe sakıncası varmıymış sende çıkan toksoplazma[/QUOT
Sakıncası olup olmadığını sölemedi canım sadece ilacı verdi önemli birşey olsa sölerdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?