2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
selam kızlarrr uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundannben toksoplazma yaptırmadım köpekleri kedileride çıok severim korktum açıkcası. Sizler ne zaman yaptırdınız doktorunuzmu ddi

Canım benim 7 haftada istedi dr benden hepatit,kan,toksoplazma testleri.bendede toksoplazma çıktı onun için dr Rovamycine verdi.

SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Benim bulantılar çok fena ya. Biraz erken başladı gibi geldi.
Birde sabah kahverengi akıntım vardı. Sonra Çok şükür devamı gelmedi.

Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez
Canım Allahım yar ve yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

Bende çok midem bulanıyo öğleye kadar kendime zor geliyorum. İlk hamişliğimdede 6 hafta başlayıp12 haftada bitmişti bu kez daha erken başladı.

Hormanlara alakalı bir durum sanırım. Benimde 4 yaşında 1 kızım var 2 bebişle ona ihanet etmiş gibi hissediyom kendimi.
Kızımda gelip kardeşim diye karnımı seviyo

Günaydın kızlar,
iki gündür karnımda garip garip ağrılar oluyor. Çok kısa sürüyor ama beni çok huzursuz ediyor. Cuma günü kese görmeye gidicez. İnşallah bir sorun yoktur. öpüyorum sizi..
Sat tarihimiz aynı .Sıkma canını,İnşallah keseni cuma görürsün.

hayırlısı olsun arkadaşım yuce rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın hoşgeldin

SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Benim bulantılar çok fena ya. Biraz erken başladı gibi geldi.
Birde sabah kahverengi akıntım vardı. Sonra Çok şükür devamı gelmedi.

canım seindemi en son adet tarihin 24 aralık. ben internette girdiğimde yaklaşık doğum tarihi 30 eylül çıkıyor. bende cuma günü 24 ocakta idrar tetsinde öğrendim hamile olduğumu sonra 27 ocak pazartesi günü beta hcg baktırdım 165,9 çıktı. ben halen daha hamilemiyim anlamadım.adetin 34.günü bu değer bana düşük geldi o yüzden yarın tekrar beta hcg baktırmayı düşüyorum.

Canım benim 7 haftada istedi dr benden hepatit,kan,toksoplazma testleri.bendede toksoplazma çıktı onun için dr Rovamycine verdi.

canım ozaman benim doktor geçmi kaldı ben 8. haftamın içindeyim geçen hafta gittim doktora söylemedi bana peki bebeğe sakıncası varmıymış sende çıkan toksoplazma

bugun doktordan geldim karindan bakti 5+6 haftalik dedi keseyi gordu 1.58 cm dedi beta hcg yapti 14.642 cikti bebisi goremedi sizce normalmi kesenin boyutu

cnm benımde gec goruldu bebegım gonlunu ferah tut degerın guzel bende 6+4 hem bebegı hem kalp atışını gorduk

cnm değerin normal ama takıbını doktora yaptırman lazım cunku kese goresıye kadar cıft kat artıs beklenıyor

bende bıraz vardı ama artık yok cnm şişkinlik kabızlık problemım varken oluyor duzelınce gecıyor

Arkadaslar listeye eklenmek istiyorsaniz ozelime bilgilerinizi eksiksiz olarak mesaj gönderin sayfalar cabuk ilerliyor gözden kacirabiliyorum

Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez

Çok üzüldüm canım, Allah'tan hayırlısını diliyorum.

beta-hcg il değerim 78 idi. Tüp bebek olduğu için 12.günde bakıldı. 14.gün de ise 190 çıktı. bence hamilesin :)
hayırlı olsun canım.

kendini ne güzel ifade etmişssinarkadaşım içini daraltma ama bebeğinde daralır sonra sevinemiyorsun bende aynı durumdayım sevınemıyorum annemın sayesinde soran herkese daha bırsey yok dıyoruz daha önce çok üzüldüğüm için bu sabahki konuşmamızda şöyleydi anne dedim hadi ilk aylarda daha birşey yok diyebilirsin normal kimse anlamaz karnım buyudugunde de aynı seyımı soyleyeceksin annemın verdıgı cevap su ben onu kucagıma alasıya kadar hep aynı seyı soylerım ne zaman aldım o zaman derım kı dogdu eee dedım bırak ben hamılelıgımın tadını cıkarayım 13 yılda ılk hamılelık bu bende cıkarmak ıstıyorum soylemek ıstıyorum sen soyle ben yalanlarım dıyor sonunda uzulen sen oluyosun acı ama gerçek yaşıyoruz tecrübe oluyor paylaşmaya çalışıyoruz insanlar birşeyler anlatınca rahatlıyor aynı durumda olan bı cok arkadas var ama ne yapalım yuce rabbım ol dedıyse onune hıcbır sey gecemez olma derse de aynı sabırla bekleyecegız

tahlıl sonuclarımda demır eksıklıgı cıktı tavsıyelerınız varmı ?
ayrıca tansıyon olcumu yaptırıyormusunuz :26::26::26:

kızlar bende 6+6 da gitmeyi düşünüyorum doktora yani bu cuma artık karından normal ultrasyonla bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim sizce? kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek allahım hepimize sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

ne kadar içten bir mail bu böyle :) bayıldım.
tatlım havalar pek iyi değil ya, ondandır içinin daralması.sıkma canını. KK insanda bağımlılık yapıyor, yazmasam bile okumadığım gün olmuyor. iyi ki gelmişim diyorum. benimle dalga geçen çok arkadaşım var ama hiiç tınmıyorum. siz kendi çıçınızla dalga geçin diyorum :)
öptüm seni.

benim 6+4 de karından duyulmadı cnm ama herkesin farklı olabılır

aynen öyle doktorum en basit vitamin de bile renk vermesi için kullanılan boya bile istemediğimiz bir kimyasaldır diyor. Çok haklı.

Ben de doktorumu dinliyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…