Canım ben kendim istedim.Ufff benim de belli olsa keske cok az kalmis gule gule kurtulun insallah kizlar bisi sorcam sezeryan olcaksiniz galiba siz mi istediniz dr mu uygun gordu
Neden spinal seçtin?Hayi
Hayrlisi olsun canm bence pisman olmucksin.. Bu arada doktorumla spinal karar verdik sebebini burdan aciklicak ve digerlerinide yani epidural ve genel anesteziyide. Ayni gundeiz ama sen sabah ben aksam ustu :)) bakalim hayrlisi ertesi gun cikariz gazimiz ciktignda
İnş canım. Birde gaz olayı var dimi ???Hayi
Hayrlisi olsun canm bence pisman olmucksin.. Bu arada doktorumla spinal karar verdik sebebini burdan aciklicak ve digerlerinide yani epidural ve genel anesteziyide. Ayni gundeiz ama sen sabah ben aksam ustu :)) bakalim hayrlisi ertesi gun cikariz gazimiz ciktignda
evet cnm, sezeryan olunca onada gerek kalmadı.Gözün aydin canim seninde gunun belli olmus hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina bu arada çati muayenesindende yırtmissin
Canım sakin ol. Merak etme düzelecek.Kızlar sancım tuttu hastanedeyizdua edin
Tatlim genel anestezi hem bebegini o an goremiosun hem ayilmasi saatleri alio .İnş canım. Birde gaz olayı var dimi ???
Hımmm bak sorduğum iyi oldu.Kızlar sezeryan yarim saatlik bir işlem
Genel anastezide hem bebe
Tatlim genel anestezi hem bebegini o an goremiosun hem ayilmasi saatleri alio .
Epidurale glince o sira yapilan islemleri hissesiosun orda bisilern oynadigini anliosun bu sefer korkmana sevep oluo. Bizzat ben cok korkarim . ama spinal yari ayik yari baygin oluomussun . ve asla his duymuomussun belden asaginla tamamen irtimatini kesiolar hic bisi anlamion epidural gibi cok nnet uyanik olmuosun genel anestezi kadarda derin uyumuosun . ben kis ameliyatinda genel oldum safra cikariosun zor ayilion sinirli oluon cok zor oldu benm icin ordan biliorum. ...v
Bende basta artislik yaptım heyt ben çatır çatır yaparım dedim yok arkadaş benm yapacağım is değil odlegin önde gideniyim bide benm korkum yuzund n bebeğine bisi olur kendimi nasıl affederm dedim amaannn çok rahatim bende bebeğimde . zamanımı keyfle bekliyorumCanım; aslında geçen haftaya kadar hep normal demiştim. Sonra korkmaya başladım. Sonra beni gören bir sürü insan saçma sapan kötü hikayeler annattı. İyice uzaklaştım.tamamen benim talihsizliğim oldu.
n zaten alt tarafi yarim saatlik bi islem icin okdar bayilip ayilmaya ferek yok tatlimHımmm bak sorduğum iyi oldu.
Ya acı duymasanda hissetmek zor tabi
tebrik ederim canım hayırlı evlat olur inşallahKızlar anne oldum ben maşallah sağlıklıyız 3450 kilomuz 53 cm boyumuz çok tatlı bi oğlum var artık :) genel anestezi oldum biraz ağrım var ama oğlum için herşeye değer:)
asia2: 36603080member: 610498 .!.:Kızlar doktora gittim.
Sezeryana karar verdiğim için doktorum üstelemedi.
Günümüzzzz 1 eylül pazartesi....
O kadar heyecanlıyım ki.
Nasıl geçecek günler nasıl
Az kaldı bebeğime, kızıma, içinden bir parçama kavuşuyorum....
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.
cCanmmm çok sevindim hayirli olsun günü almişsin inş.sağlikla kucağina da alirsin kizini gününü bilmek çok heycanli olsa gerek zaman daha da zor geçicek senin için bi an önce kavuşmak isteyecejsin kizina..Çatı muayenesi de yapılmadı bu esnada.
Sezeryan istediğim için...
canm seninde hayirli olsun günün sağlikla kucağina alirsin inş..darisi başimiza..Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 37 bitti 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .
Aynen canm gayet uykusuz her gece modundayim..uyusam da iki saatte bir kalkiyorum wc ye.galiba Rabbim bebiş doğunca sikinti çekmeyelim die bünyemizi uykusuzluğa aliştiriyor :)Saat kac oldu ben hala uyuyamiyorum benim gibi uyku problemi yasayan varmi oglumdayken hic boyle degildim ya fosur fosur uyurdum bunda uyuyamiyorum uyuyamayincada sinirlerim bozuluyor
sanki hiç değişmeyecek gibi geliyor bazen aynaya pek bakmıyorum üzerime olan bol kıyafetlerde olmamaya başladı kendimden korkuyorum bazen ...mayıs annelerine bakıyorum da şu an kiloları vermekte zorlanıyorlar sütü azaltır diye pek bişey yapamıyorlar sonra saçları dökülüyormuş sivilce olmuş bazılarında dert bitmiyor yani...Canım az kaldı küçülcel popolar merak etme sen.
Takılma boşver.
Napalım hepimiz bi canavar olma yolunda ilerledik zaten.
Elbet düzeleceğiz.
Hayirlisi olsun canim sirayla kavusucaz yavruslara. İlk gercek anlamda eylul bebegi seninki olacak demek :)Kızlar doktora gittim.
Sezeryana karar verdiğim için doktorum üstelemedi.
Günümüzzzz 1 eylül pazartesi....
O kadar heyecanlıyım ki.
Nasıl geçecek günler nasıl
Az kaldı bebeğime, kızıma, içinden bir parçama kavuşuyorum....
Çok heyecanlıyım.
Korkuyorum da biraz.
Canim arkadasim hayirli ugurlu olsun tekrar. Bu mutlulugu bize de yasatsin allah insallahArkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?