maşallah olumsuz bişey yaşamamışın darısı vakti geldiğinde bizlerin başına bebişinle mutlu mesut bol sütlü günlerin olsun inşallah rabbim dert sıkıntı vermesinArkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
Canımmm;Arkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
Canım; aslında geçen haftaya kadar hep normal demiştim. Sonra korkmaya başladım. Sonra beni gören bir sürü insan saçma sapan kötü hikayeler annattı. İyice uzaklaştım.tamamen benim talihsizliğim oldu.
arkadaşım hayırlı olsun bu halinle bile bize tavsiye vermeye çalışıyorsun ya teşekkür ederiz valla Allah yardımcın olsun herzaman... şu ped işi tamamdır demekki çok kan geliyor ve hastane kendi bezini kullanıyor peki eve geçince büyük pedlerle idare edilir mi kızlar??? benim doktorda genel olsun rahat oluyor dedi sezeryanda...sanırım baş ağrısı olmuyor kafanda rahat oluyor e doktorlarda senle uğraşmıyor bide onlarda rahat oluyo heraldeArkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
bence kilosu normal bende de böyle gidiyor ve orda gördüğü değerler gerçek kilolarla ve kafa göbek çevresi ölçümleriyle çok alakasız aslında canım bunu artık kabul etmeliyiz doktorlar sadece standartların içinde mi ona bakıyorlar zaten 30 lardan sonra o ölçümler pek bişey ifade etmiyorlar diyorlar çünkü gerççektende her ölçtüklerinde farklı çıkacağını doktor söylüyor zaten rahat ol ortalamaların içindemi ona bakıyorlar değilse söylerler zatenDoktordaydık bugün, 34+6 olduk .ama dr bi ölçtüğünden 2313 cıktı bı dıger ölçümde 2415. Niye böyle değişik cıktı kı,aynı cıhaz sonucta.haftasını doldursa bıle anca 3 kg.yu bulur dıyor doktorküçük biraz sankı.üzüldüm...
bir de bebeğim aşağıda. bı hafta sonra bu kadar aşağıda olmasını beklerdım dedi. alttan muayene ettı. huni gibi bir açıklık yok eğer oyle olsaydı erken dogum rıskı olabılırdı ama kapalı tamamen dedı. yine de korktumYapınızdan kaynaklanıyor demek kı aşağıda olması diyor.
Böyle olan var mı, minumum hareket dedı doktorumuz...
Canım üzülme.Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
Ins canim biran once toplar kiyamam ona .ben oglumun derdine dustum canimin acisini unuttum yeterki iii olsun.dogum vok zor allah herkesin yardimcisi olsunCanım üzülme.
Bak oğlun nasılda toplayacak.
Biraz zaman...
Sen nasılsın iyimisin?
Canim oncelikle Allah anali babali saglikli buyutsun. Uzme kendini lutfenIns canim biran once toplar kiyamam ona .ben oglumun derdine dustum canimin acisini unuttum yeterki iii olsun.dogum vok zor allah herkesin yardimcisi olsun
Oyyy masallah kuzuya. Allah uzun saglikli omur versin. Ne guzel bi dogum hikayesi. Bize de nasip olsun insallah.Selam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Öncelikle hayirli olsun bebeğin canim allah anali babali buyutsun ve hic uzulme sakin bak onasil cabuk gelidir toparlar kucuk bebekler daha cabuk gelisiyor dualarimiz seninleArksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
CCanm ne güzel haberler bunlar evde nasil bi heycan mutluluk vardir şimdi Rabbim daim etsin inş..bolbol sütün olsun darisi da bizim başimiza olsun inş..Selam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza
almayı nasip etsin
Hayirli olsun canim saglikla ve sihhatle buyut bebegini insallahSelam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
Oyy canimm cokk sevindim bak oglus saglikla sihhatle geldi sonunda.. rabbim anali babali büyütsün.. hayirli evlat olmayi nasip etsin.. dikisler 1 hafta seni zorlicak ama sonra gecicek agri kesici cok yardimci olucak sana.. bol bol sivi tüketmeye gayret et.. olurmu guzel arkadasim bol sütlü günlerin olsun ins. Öpuyorum ikinizideArkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
Canim üzülme benim kizimin bitanesi 1900 dogdu ama simdi gorsen canavar gibi masallah hic durmuyor eli ayağı.. hic üzme kendini oğluş toparliyacak hizla kendini sende sasiracaksin emin olArksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
allah anal babali buyutsun xanim ..hic merak etme sen birkacgune toplat cikar yoginvskimdan insallah..dualarimiz seninleArksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
gozunaydin canim ..guzel bir dogum olmus darisi badimiza..maasallah kilosu da cok iyi kuzucuginSelam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?