2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
maşallah olumsuz bişey yaşamamışın darısı vakti geldiğinde bizlerin başına bebişinle mutlu mesut bol sütlü günlerin olsun inşallah rabbim dert sıkıntı vermesin

Canımmm;
Çok şükür çok sevindim darısı başıma :)
Bende 1 eylül de kızıma kavuşacağım.
Doktorun neden geneli önerdi müsait bi zamanında yazarmısın?
Benim doktorum seçimi bana bıraktı.
Bende kararsızım.
Bu arada diğer genel aneztezi olan arkadaşlara da sorayım.
Neden genel aneztezi oldunuz?
Yada neden epidural i seçtiniz?
Tecrübelilerden cvp bekliyorum...

Canım; aslında geçen haftaya kadar hep normal demiştim. Sonra korkmaya başladım. Sonra beni gören bir sürü insan saçma sapan kötü hikayeler annattı. İyice uzaklaştım.tamamen benim talihsizliğim oldu.

anladım cnm hayırlısı..
bende de korku var ama öncelikli normal düşünüyorum tabi herşey son ana kadar değişebiliyor kısmet diyorum

arkadaşım hayırlı olsun bu halinle bile bize tavsiye vermeye çalışıyorsun ya teşekkür ederiz valla Allah yardımcın olsun herzaman... şu ped işi tamamdır demekki çok kan geliyor ve hastane kendi bezini kullanıyor peki eve geçince büyük pedlerle idare edilir mi kızlar??? benim doktorda genel olsun rahat oluyor dedi sezeryanda...sanırım baş ağrısı olmuyor kafanda rahat oluyor e doktorlarda senle uğraşmıyor bide onlarda rahat oluyo heralde bende daha önce genel anestezi olmuştum o kadar tatlı uyandım ki sanki bir ay uyumuşumda dinlenmişim gibi o okadar güzel bi uyanış ki sonra gaz oldu bende ama çıkarıyorsun sonuçta o gazı problem olmamştı

bence kilosu normal bende de böyle gidiyor ve orda gördüğü değerler gerçek kilolarla ve kafa göbek çevresi ölçümleriyle çok alakasız aslında canım bunu artık kabul etmeliyiz doktorlar sadece standartların içinde mi ona bakıyorlar zaten 30 lardan sonra o ölçümler pek bişey ifade etmiyorlar diyorlar çünkü gerççektende her ölçtüklerinde farklı çıkacağını doktor söylüyor zaten rahat ol ortalamaların içindemi ona bakıyorlar değilse söylerler zaten

Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum

Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
Canım üzülme.
Bak oğlun nasılda toplayacak.
Biraz zaman...
Sen nasılsın iyimisin?

Canım üzülme.
Bak oğlun nasılda toplayacak.
Biraz zaman...
Sen nasılsın iyimisin?
Ins canim biran once toplar kiyamam ona .ben oglumun derdine dustum canimin acisini unuttum yeterki iii olsun.dogum vok zor allah herkesin yardimcisi olsun

Selam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ins canim biran once toplar kiyamam ona .ben oglumun derdine dustum canimin acisini unuttum yeterki iii olsun.dogum vok zor allah herkesin yardimcisi olsun
Canim oncelikle Allah anali babali saglikli buyutsun. Uzme kendini lutfen kisa surede toparlanacaktir emin ol. Allah yardimciniz olsun. Gecmisi okuyamadim neden erken dogum oldu apar topar mi dogum oldu planli miydi.

Oyyy masallah kuzuya. Allah uzun saglikli omur versin. Ne guzel bi dogum hikayesi. Bize de nasip olsun insallah.

Öncelikle hayirli olsun bebeğin canim allah anali babali buyutsun ve hic uzulme sakin bak onasil cabuk gelidir toparlar kucuk bebekler daha cabuk gelisiyor dualarimiz seninle

wberry, post: 36607461, member: 554052"]Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum[/QUOTE]
hiç moralini bozma canm sağlikla doğmuş ya çok şükür en kisa zamanda toparlayacaktir inş.

CCanm ne güzel haberler bunlar evde nasil bi heycan mutluluk vardir şimdi Rabbim daim etsin inş..bolbol sütün olsun darisi da bizim başimiza olsun inş..

Hayirli olsun canim saglikla ve sihhatle buyut bebegini insallah

canım çok geçmiş olsun.
oğlun en kısa sürede iyileşecektir emin ol...

Arkadaşlar;
Benden önce doğum yapanlar ya da bu konuda tecrübesi olanlar.
1 eylülde doğum yapıcam. Doğumdan önce evinde şunu yap gelince rahat edersin diyeceğiniz bişi var mı?
Yaklaşık 1 haftam kaldı. Varsa böyle bişi onuda yapayım diyorum.

Oyy canimm cokk sevindim bak oglus saglikla sihhatle geldi sonunda.. rabbim anali babali büyütsün.. hayirli evlat olmayi nasip etsin.. dikisler 1 hafta seni zorlicak ama sonra gecicek agri kesici cok yardimci olucak sana.. bol bol sivi tüketmeye gayret et.. olurmu guzel arkadasim bol sütlü günlerin olsun ins. Öpuyorum ikinizide

Canim üzülme benim kizimin bitanesi 1900 dogdu ama simdi gorsen canavar gibi masallah hic durmuyor eli ayağı.. hic üzme kendini oğluş toparliyacak hizla kendini sende sasiracaksin emin ol

Selam kızlar uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba forumun yeni halini hiç sevmesemde inatla tüm geçmişi okudum :) doğum yapanlara bebişleri hayırlı olsun işallah çabucak ağrıları ve endişeleri geçer doğum zamanı belli olan annelere de Allah kolaylık versin şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sanırım normal doğum yapan olmadı daha

allah anal babali buyutsun xanim ..hic merak etme sen birkacgune toplat cikar yoginvskimdan insallah..dualarimiz seninle
gozunaydin canim ..guzel bir dogum olmus darisi badimiza..maasallah kilosu da cok iyi kuzucugin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…