2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
aynen öyle doktorum en basit vitamin de bile renk vermesi için kullanılan boya bile istemediğimiz bir kimyasaldır diyor. Çok haklı.

Ben de doktorumu dinliyorum zaten :)

merhaba sevgicim bayadır yazmıyordum ama okuyorum yorumları baya çoğaldık Allah hepimize sorunsuz gebelik,sağlıklı evlatlar nasip etsin..
benim doktorumda ilaçtan yana değil benimde kan değerlerim düşmüş sadece folikasit kulanıyorum beslenmene dikkat edeceksin dedi..perşembe akşamı kontörlüm var bakalım bebeğim inşallah iyidir..

Hayırlısı olsun canım. Sanırım beslenmede hata yapıyoruz aslında dengeli beslenmeyi başarabilsek gerçekten kan değerlerimizi stabil tutabiliriz. Umarım perşembe kontrolünden güzel haberlerle gelirsin.

Yarın benim de kontrolüm olacak. Yarın 9+1 olucam yani 10. haftama giricem. Ama aslında randevum 12 şubattaydı. Ancak ben sivri zekalı biriyim yaa herşeyi çok biliyorum yaa doktorum 1 ay sonraya randevu verince rahat durmadım dayanamadım geçen cuma ofise en yakın özel hastaneden randevu aldım bebeğimi göreyim diye. Ben öylesine geldim demek de olmazdı akıntım var falan dedim. Doktor kontrol ederken büyük olasılık mantar var dur ben temizliyim sterilize edeyim bir de kültür alayım dedi.işini bitirince de ben zaten ilaç koydum oraya çok iyi gelicek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm, benden habersiz kendi kendine fitil koymustu. Neyseki internette araştırdım mantar için kullanılan fitillerin bebeğe zarrarı yoktur diyordu.

Neyse kültür sonucum dun çıktı ve mantar değilmişim!!! Ama enfeksiyon varmış. Böyle olunca da panik oldum tabi. Hemen kendi doktorumdan randevu aldım.

BU arada eşimin ya da kendi doktorumun benim sabırsızlığım yüzünden gittiğim doktordan haberleri yok. Özellikle eşim duysa çok çok kızar. Şimdi içim içimi yiyor, bebeğim inşallah iyidir, ben gereksiz ilaç alıp ona zarar vermemişimdir ve enfeksiyonun da zararı olmaz inşallah.

Artı toksoplazmam da negatif zaten onun da stresini yaşıyorum bugun. Herşey bugun üstüme geliyor sanki. Üzerinede bugun sabahtan beri dakika başı bikaç saniyelik giren kasık ağrısı. Ama rutin olan batma dışında bir his. O nedenle korkuyorum. Allahım bebeğime sağlık versinnn

Son düzenleme:

canım bende sabırsızlanıyorum sürekli endişe içindeyim ilk gebeliğimde 2,5 aylıkken karnımda ölmüştü bebeğim şimdi gene o korkular midem bulanır kusarım acaba bir şey mi oldu kusmam bu sefer niye midem bulanmıyor bende hep iyi olduğundan emin olmak istiyorum görmek istiyorum ama bekliyorum mecbur benide 30 unda çağırdı işte bakalım perşembe gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim yine sende stres yapma sanmıyorum bebeğe zarar vereceğini oğluma hamileyken bende de olmuştu enfeksiyon sonra böbreklerimde kum çıktı ilaç bile vermedi doktor bol bol su içeceksin dedi geçti sonra güzel düşünelim herşey güzel olsun bizim içinde bebeklerimiz içinde canım inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin bir daha da kendi doktorundan başkasına gitme haber verirsin doktordan dönünce..

Gecen hafta 2 gün kanamam olmustu durdu bugün sabah tekrar kanamam oldu dr gittim bebegimin kalbi atmaya başlamış bebekte sorun yok diyor ama kanama neden oluyor bilmiyorum dr soyledigi bebek saglikli ise korkma hicbisey olmaz ama bebek sagliksiz ise biz ne yapsakta bebek durmaz diyor Allahtan hayırlısı beklemekten baska carem yok sanirim....

Umarım sorunsuz geçiririim şu dönemi. Allahım tüm gebelere kolaylıklar sağlıklar versin inşallah

Amin inş

Onlar güzel agrılar cnm benmimde sag kasıgım ve yemek yiyince bulantım oluyo pek bi sey yiyemiyorum ama kusma falan yok cok sükür

Tabi öyle de yine endişe ediyoruz işteİnş bulantılarında devam etmez cnm..

Yarın sabah Hastaneye gidecegim kızlar.. bakalım ne diyecek heralda bi ultrason ister..

Güzel haberlerimi bekleyinn
hayırlı haberlerle gel inş..

herkese merhabalar ,benim son adet tarihim 24 aralık. bugün adetimin 34.günü (4+6 oluyor internette baktığımda) beta hcg 165,9 çıktı sizce normalmi bu değer?

Normal

Benim gece bide sabah kalkınca ağrıyo.Ama endişelenme hormonal bir durum..
kan sayımı, şeker, toksoplazma, hepatit vs. bunlar bana yapılmadı bu hafta yapılacak ,
çok dikkatli olman lazım ,bağışıklığını desteklemen adına doktorun tavsiye ettiği birşey var mı ...

ilk gittiğim dr sırf hemogram ve beta hcg istemişti..Bi sonra gittiğim doktor sordu bi önceki hamileliliğimde yaptırmıştım dedim.Tekrar yapalım dedi bi gidişimde yaptırcam..Bağışıklığım var ama rubella,toxo vb

Ağrılarım azalarak devam ediyo benimde..benimde başlamadı ama progestandan mıdır nedir iştahım pek açık değil..Bende haftaya cuma gidicem inş duyarız

Günaydın kızlar,
iki gündür karnımda garip garip ağrılar oluyor. Çok kısa sürüyor ama beni çok huzursuz ediyor. Cuma günü kese görmeye gidicez. İnşallah bir sorun yoktur. öpüyorum sizi..

Benimde aynından var ensişelenme hiççinş keseyi görürsün cnm

Duyabilirsin gibi,ama vajinal kesin duyarsın bence..Bende 7+ larda gidicem duyarım inş

Saol cnm bnm ayni dualar sizin icinde gecerli ama bnm ki dustu sanirim sabah namazina kalktigimda parcalar ve ped dolusu kan geldi oglende dr ye gidecez ne dicek allahtan umut kesilmez
İnş hayırlı haberlerle gel cnm

Merhaba kızlar

hayırlısı olsun arkadaşım yuce rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın hoşgeldin

Saolasin canim hosbuldum.ins allah butun herkese saglicakla almayi nasip etsin 3 gun var aramizda cok guzel hayirli saglikli bi yavrun olur ins ilk bebeginmi senin?

Kesemizi gorduk 9 mm. icindeki mercimek daha gorunecek kadar buyumemis.. birdahaki randevum 11 şubatta...

Kusura bakmayin kizlar sizleri kotu haber vererek uzmek istemezdim ama bnm bebegim dustu bugun az once dr geldik bunu 2. Defa demek cok zor ama beni listeden silermisiniz ocak annelerinden silindigim gibi zamaninda eylul annelerinden de siliniorum sizleri ve.bebeklerinizi de allaha emanet ediorum rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin aeo

Çok üzüldüm canım. Bundan sonra herşey dilediğin gibi olur inşallah.

Canıııım nolur uzulmemeye calış cok zor biliorum ama bi teseLlin var Rabbim evladına uzuuuun uzun omurler versn sağlık sıhat nasip etsin ıns Allah a emanet ol..

Cok üzüldüm canim Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin, en hayırlı vakitte saglikla bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm canım. Allah diğer yavruna sağlık ve uzun ömür nasip etsin inşallah

Canim cok üzüldüm Allahim en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip eder inşallah canim ama sebebini mutlaka arastir pihtilasma testi falan iste yapsin doktrun

Cok uzuldum sizi cok iyi anliyorum allah sabir versin.ama uzulmeyin allah tekrar nasip eder.hakkinizda hayirlisi olsun umudunuzu asla kaybetmeyin

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin

Bende hala duyamadim canim. Yarin kontrole gidecegim belli olacak.

ahhhh ahh nolucak bizim bu halimiz :18:endişe etmeden duramıyorum bende benim bugün kasık ağrım var geçen eve süpürge tuttum biraz iş yaptım ondan mı acaba diyorum bulantım kalmadı halsizliğim çok az ...ilk zamanlarda ki gibi değilim acaba birşey mi oldu demeden duramıyorum.4 şubatta kontrolum vardı ama bekliyemiyeceğim cuma günü gitmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…