Canım benimde hep tıkanıklıklar oluyor ve çok ağrı yapıyor göğsümün o kısmı taş gibi oluyor ama sıcak su ile ov daha sonra soğuk su ile yıka damarlar açılıyor bu şekilde dediler. Birde sağım yaptığın pompa önemli ben evde lansinoh kullanıyorum ve yarım saat uğraştığım oluyor bu tür düğümlenmeleri gidermek için ama hastanede medela marka profesyonel pompa çok kısa sürede açıyor tabi bebeğin emmesi hepsinden iyi acıyor bu tür ağrılı tıksnıklıklarıİyi akşamlar anneler;
Çok büyük bi sıkıntım var.
Pazartesi doğum yaptım.
Hala aktif olarakbemziremiyorum.
İnanılmaz agrım var göğüslerimde.
Kanallarım kapalı bence.
Taş gibiler ama zorla sağmazsan tık yok.
Mecbur mama veriyorum kızıms.
Bu tarz bir tıkanıklık yaşayan oldumu olduysa nasıl hallettiniz.
Diyelimki açamadık kanalları o zaman bu agrılardan nasıl kurtuldunuz.
Çok sıkıntım var çok.
Bir meme ucumdan et parcası koptu. O kadar yaram oldu.
İyi akşamlar anneler;
Pazartesi doğum yaptım.
Kanallarım kapalı bence.
Çok sıkıntım var çok.
Kızlar sonunda kızımla anne bebek uyum odasına çıktık kızım ilk kez kıyafet giydi çok farklı duygular içindeyim. Bebeğim yanımda istediğim zaman kucağıma alıyorum hep izliyorum şükürler olsun bu günleri de gördüm sonunda 50 gunü gecti bebeğim yoğun bakımda kuvözdeydi
Kızlar çok üzgünüm bugün bebegmden ayriyim sarılık oldu 3 günlük henüz . hastane yatisini verdi perisanim sut sahipgotr cem cok dua edin nolur uzulmek istemiyorum sutum kaçar DİE korkuyorum şuan benm sutume cok ihtiyaci var çünkü ..
Epidural sezeryan yaptım canım çokta memnun kaldım hiç korkmayın şimdi olsa gene yaparım darısı sizlerin başınaGözün aydın canım çok geçmiş olsun. Normal doğum mu yaptın sezeryan mı?
Canim göguslerine sicak havlu ile kompres yap yumusat sonra sagmayi dene eger göguslerin cok gerginse bebek tutamaz memeni yada banyo yap sicak suyula ov göguslerini yumusatman lazimİyi akşamlar anneler;
Pazartesi doğum yaptım.
Kanallarım kapalı bence.
Çok sıkıntım var çok.
Gözün aydin canimKızlar sonunda kızımla anne bebek uyum odasına çıktık kızım ilk kez kıyafet giydi çok farklı duygular içindeyim. Bebeğim yanımda istediğim zaman kucağıma alıyorum hep izliyorum şükürler olsun bu günleri de gördüm sonunda 50 gunü gecti bebeğim yoğun bakımda kuvözdeydi
Uzulecek ne var canim her bebekte olabiliyor sarilik sutunu kacirma sakin bebeginin asil simdi sana ve sutune cok ihtiyaci var 1-2 gunde hicbirseycigi kalmaz gecmis olsun sakin sıkıntı yapma kendineKızlar çok üzgünüm bugün bebegmden ayriyim sarılık oldu 3 günlük henüz . hastane yatisini verdi perisanim sut sahipgotr cem cok dua edin nolur uzulmek istemiyorum sutum kaçar DİE korkuyorum şuan benm sutume cok ihtiyaci var çünkü ..
benimde ilk başta gelmedi sonra taş gibi oldu ememedi pompaylasıktım yara oldu krem sürünce geçti şimdi çok dolunca sıkıyorum bi sorun olmadı devam et emzirmeye manaya alışırsa emmez hastanede de şırıngayla içirdi kan şekeri düşmesin diyeİyi akşamlar anneler;
Pazartesi doğum yaptım.
Kanallarım kapalı bence.
Çok sıkıntım var çok.
Dakika tut 5 dakikada birse hemen gidin benceKızlar sancım mı geldi bilmiyorum, ama şuan uyutmayam ağrılarım var bel ve kasıklarda ara ara gelen. Bebeğim de çok hareketli. Eşimi uyandırayım mı sizce?
Kısa sürem düzensiz kasılmalar var. Hala devam ediyor. Emin olamıyorum bir türlü. Bugün doktor her an gelebilir dedi başı küçülmüş bebeğimin kemiklere dayandığı için.Dakika tut 5 dakikada birse hemen gidin bence
Canım aynı sancıları bende hissediyorum ama doğum sancısı olduğunda düzenli ve zamanla şiddetlenen oluyorKısa sürem düzensiz kasılmalar var. Hala devam ediyor. Emin olamıyorum bir türlü. Bugün doktor her an gelebilir dedi başı küçülmüş bebeğimin kemiklere dayandığı için.
Ortalama 10 dakikada bir geliyor ve 35 40 saniye sürüyor. Hala doktorumu aramadım. Yanlış alarm vermekten korkuyorum ama uyutmuyorda tuvalette kan da gördüm ama hala acaba mı diyorum.Canım aynı sancıları bende hissediyorum ama doğum sancısı olduğunda düzenli ve zamanla şiddetlenen oluyor
Ne oldu canim aradinmi dr unuOrtalama 10 dakikada bir geliyor ve 35 40 saniye sürüyor. Hala doktorumu aramadım. Yanlış alarm vermekten korkuyorum ama uyutmuyorda tuvalette kan da gördüm ama hala acaba mı diyorum.
Aradım doğumum başladı sürecin büyük kısmını evde geçiricem şuan hala 10 dakikada bir geliyor.Ne oldu canim aradinmi dr unu
Canım allah kurtarsin inşallah çok kolay olur bebegini sağlıkla kucağına alırsın dualarim sizinle...Aradım doğumum başladı sürecin büyük kısmını evde geçiricem şuan hala 10 dakikada bir geliyor.
Ben ilk kızımı 43 ikincisini 42. haftada doğurdum canım kontrol altında oldugun sürece merak etme bişey olmaz.insallah saglıkla dogurursun.39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
Herkese günaydınnnn kızlar;
Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.
Şimdi kızım uyuyo ve ben hayran hayran ona bakıyorum.
İçimden bu güzellik daha şyi bi anneyi halediyor dediğim bile oldudüşünün duyduğum aşkı
Rapido doğurdun mu cnm. Seni merak ediyotum.
Bu arada sezeryan sonrası ayaklarım inanılmaz şişti.
Hamileliğin 5 katı gibi.
Bugün doktora soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?