2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım benimde hep tıkanıklıklar oluyor ve çok ağrı yapıyor göğsümün o kısmı taş gibi oluyor ama sıcak su ile ov daha sonra soğuk su ile yıka damarlar açılıyor bu şekilde dediler. Birde sağım yaptığın pompa önemli ben evde lansinoh kullanıyorum ve yarım saat uğraştığım oluyor bu tür düğümlenmeleri gidermek için ama hastanede medela marka profesyonel pompa çok kısa sürede açıyor tabi bebeğin emmesi hepsinden iyi acıyor bu tür ağrılı tıksnıklıkları

cnm ya tecrubeli degilim.ama okudugum kadariyla sicak ve soguk kompres tikanikliklar icin iyi geliyormus sen yinede inatla emzirme ye calis pes etme inan o emdikce sutun gelecek agrilarin gececek

Cok gecmis olsun guzelim bu gunler geride kalsin artik hep sagliklu mutlu gunlerde olasin bebeginle

Gecer cnm sen uzulme her bebek oluyor sarilik seninki birazagir gecirecek demek ki allahim tez zamanda sagligina kavusmasini nasip etsin yavrunun

Canim göguslerine sicak havlu ile kompres yap yumusat sonra sagmayi dene eger göguslerin cok gerginse bebek tutamaz memeni yada banyo yap sicak suyula ov göguslerini yumusatman lazim

Gözün aydin canim

Uzulecek ne var canim her bebekte olabiliyor sarilik sutunu kacirma sakin bebeginin asil simdi sana ve sutune cok ihtiyaci var 1-2 gunde hicbirseycigi kalmaz gecmis olsun sakin sıkıntı yapma kendine

benimde ilk başta gelmedi sonra taş gibi oldu ememedi pompaylasıktım yara oldu krem sürünce geçti şimdi çok dolunca sıkıyorum bi sorun olmadı devam et emzirmeye manaya alışırsa emmez hastanede de şırıngayla içirdi kan şekeri düşmesin diye

Kızlar sancım mı geldi bilmiyorum, ama şuan uyutmayam ağrılarım var bel ve kasıklarda ara ara gelen. Bebeğim de çok hareketli. Eşimi uyandırayım mı sizce?

Kısa sürem düzensiz kasılmalar var. Hala devam ediyor. Emin olamıyorum bir türlü. Bugün doktor her an gelebilir dedi başı küçülmüş bebeğimin kemiklere dayandığı için.
Canım aynı sancıları bende hissediyorum ama doğum sancısı olduğunda düzenli ve zamanla şiddetlenen oluyor

Canım aynı sancıları bende hissediyorum ama doğum sancısı olduğunda düzenli ve zamanla şiddetlenen oluyor
Ortalama 10 dakikada bir geliyor ve 35 40 saniye sürüyor. Hala doktorumu aramadım. Yanlış alarm vermekten korkuyorum ama uyutmuyorda tuvalette kan da gördüm ama hala acaba mı diyorum.

39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi

Ben ilk kızımı 43 ikincisini 42. haftada doğurdum canım kontrol altında oldugun sürece merak etme bişey olmaz.insallah saglıkla dogurursun.

Jengam dogurdu mu acaba benide heyecan sardi simdi ya agdaya gitsem mi pzt siyi mi beklesem ya aniden doğum sancisi tutarsa yaklasti sanirim dogum ani ama ben kabul edemiyorum hala

Bu arada herkese gunaydin hayirli cumalar

Herkese günaydınnnn kızlar;
Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.
Şimdi kızım uyuyo ve ben hayran hayran ona bakıyorum.
İçimden bu güzellik daha şyi bi anneyi halediyor dediğim bile oldu düşünün duyduğum aşkı

Rapido doğurdun mu cnm. Seni merak ediyotum.
Bu arada sezeryan sonrası ayaklarım inanılmaz şişti.
Hamileliğin 5 katı gibi.
Bugün doktora soracağım.

Canımm benim salı günü suyum geldi ve oğlum doğdu :):):) ilk günler uykusuzluk tecrübesizlik beni çok yordu o yüzden girip bakamadım. Umarım herkes iyi herşey yolundadır. Şu 1 haftayı atlatalım aranıza dönücem diye umuyorum :)
Doğumumda çok maceralı geçti fırsat bulunca yazıcam ama Allah a şükür atlattık bebeğimle..
Öpüyorum bütün yeni anneleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…