- 30 Temmuz 2014
- 178
- 43
- 73
cnm üzülme .. 3 güncük sabret... sonra bebeğin yine yanında olcak.Kızlar çok üzgünüm bugün bebegmden ayriyim sarılık oldu 3 günlük henüz . hastane yatisini verdi perisanim sut sahipgotr cem cok dua edin nolur uzulmek istemiyorum sutum kaçar DİE korkuyorum şuan benm sutume cok ihtiyaci var çünkü ..
ay çok heyecanlıAradım doğumum başladı sürecin büyük kısmını evde geçiricem şuan hala 10 dakikada bir geliyor.
Özelde bana emekli sandığı normal doğum 930 gibi bişi sezeryan 1200 gibi bişi demişlerdi kendi doktorun doğuma girmesi +450 miş normal doğumda epidural +250 mişKızlar özeldemi yapıcaksınız devlettemi?? birde ücretler ne kadar ??
Bende edirneliyim kizlar :)Edirnelimisin? Hangi hastaneye gidiyosun? Ben edirneliyim ama istanbulda yaşıyorum...
anamm ben de diodum rapido görünmüyo, acaba doğum mu yaptı diye... allahanalı babalı büyütsün çok sevindim, nasıl oldu merakla bekliyoruz... bi de bebek olunca gezmekten tozmaktan bahsedioduk :) baksana yeri gelio foruma bile girilmiyo demek ki :) ama snden önce doğururum diodum ben...Canımm benim salı günü suyum geldi ve oğlum doğdu :):):) ilk günler uykusuzluk tecrübesizlik beni çok yordu o yüzden girip bakamadım. Umarım herkes iyi herşey yolundadır. Şu 1 haftayı atlatalım aranıza dönücem diye umuyorum :)
Doğumumda çok maceralı geçti fırsat bulunca yazıcam ama Allah a şükür atlattık bebeğimle..
Öpüyorum bütün yeni anneleri :)))
canım bence evde yanında olan biri varsa telefonlarına o baksın, sana yansıtmasın konuşulanları, senlik bişey olursa versin sana telefonu. doğum öncesi strese girmesen iyi olur.39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
Bende ayni durumdayim ilk zamanlar erken dogum riski vardi korkuyorduk simd haftasini tamalaycak aynen herkes ariyor msj cekiyor dogmadimi falan zamani geldimi dogar insallhh sagsalim39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
Biz varız.Pazar günü son39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
Canim hayirli olsun oglusun gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin allahCanımm benim salı günü suyum geldi ve oğlum doğdu :):):) ilk günler uykusuzluk tecrübesizlik beni çok yordu o yüzden girip bakamadım. Umarım herkes iyi herşey yolundadır. Şu 1 haftayı atlatalım aranıza dönücem diye umuyorum :)
Doğumumda çok maceralı geçti fırsat bulunca yazıcam ama Allah a şükür atlattık bebeğimle..
Jengam dogurdu mu acaba benide heyecan sardi simdi ya agdaya gitsem mi pzt siyi mi beklesem ya aniden doğum sancisi tutarsa yaklasti sanirim dogum ani ama ben kabul edemiyorum hala
Bu arada herkese gunaydin hayirli cumalar
kızlar merhaba,
bende 35 haftalık oldum ama bizim keratanın gelişimi 1 hafta öndeymiş.böyle olupta doğumu erken olan oldumu?birde bizimki ters duruyo doktor mecbur sezeryan dedi.sezeryan olunca kaçıncı haftada alıyorlar??
Canim senin bisey yapmana gerek yok dogum yapinca dogum belgesini göturuyorsun personele onlar yapiyorlar 150 tl imis aman ne kadar cok harca harca bitmez simdi o para insan biraz daha fazla veriröğretmen anneler/ anne adayları..hani bize çocuk yardımı yapılıyo yaa benim eşim memur değil bu para benim maaşıma yansıtılacak.bunu almak için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı..bir de aylık bi para yatıcak bunun haricinde doğum parası diye bi şi duydum.100 küsur lira. böyle bi para alıcak mıyız.. okula mı dilekçe vercez bunlar için
Canım bende hozmn79 un dediği gibi biliyorum doğumda hastaneden alacağımız belgeyi okulda memura vermek yeterli olacaktır ama genede meb/personel işlemlerinden teyit ederiz benim de aklıma acaba kırtasiye yardımı yatacak mı o takıldı biliyormusunuz?öğretmen anneler/ anne adayları..hani bize çocuk yardımı yapılıyo yaa benim eşim memur değil bu para benim maaşıma yansıtılacak.bunu almak için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı..bir de aylık bi para yatıcak bunun haricinde doğum parası diye bi şi duydum.100 küsur lira. böyle bi para alıcak mıyız.. okula mı dilekçe vercez bunlar için
Canımm benim salı günü suyum geldi ve oğlum doğdu :):):) ilk günler uykusuzluk tecrübesizlik beni çok yordu o yüzden girip bakamadım. Umarım herkes iyi herşey yolundadır. Şu 1 haftayı atlatalım aranıza dönücem diye umuyorum :)
Son haftalarda karin asagi iner mide rahatlar derler ya iste o olay bende yok karnim hala agzimin altinda aksamdan beri cok kötü midem yaniyor ve kusuyorum doguracagim ama hala kusuyorum hic uyumadim balkona ciktim saat 5 gibi biraz sandalyenin uzerinde dalmisim hayirlisiyla bir dogursam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?