2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
cnm üzülme .. 3 güncük sabret... sonra bebeğin yine yanında olcak.

anamm ben de diodum rapido görünmüyo, acaba doğum mu yaptı diye... allahanalı babalı büyütsün çok sevindim, nasıl oldu merakla bekliyoruz... bi de bebek olunca gezmekten tozmaktan bahsedioduk :) baksana yeri gelio foruma bile girilmiyo demek ki :) ama snden önce doğururum diodum ben...

canım bence evde yanında olan biri varsa telefonlarına o baksın, sana yansıtmasın konuşulanları, senlik bişey olursa versin sana telefonu. doğum öncesi strese girmesen iyi olur.

Bende ayni durumdayim ilk zamanlar erken dogum riski vardi korkuyorduk simd haftasini tamalaycak aynen herkes ariyor msj cekiyor dogmadimi falan zamani geldimi dogar insallhh sagsalim

Selam kizlar odem yasayanlar varmi benim vucudumda fazla yok ama sol bacagim ayagima kadar cok sis sunger gibi olmus basamiyorum sagda hafif var ama sol ayak sanki benim ayagim degil o derce sis ayni sizlerde ode nasil

Biz varız.Pazar günü son

Biz de aynı durumdayız. Pazar günü son, 40 haftamız bitiyor. 10 gün daha bekleriz dedi doktorum. Cumartesi alttan muayene yapacak tekrar. 37 hafta da yapmıştı. İki kere NST ye girdim hiç sancı çıkmadı. Ben de kafaya takmaya başladım özellikle herkes sorunca. Ama takmamak lazımmış. Bu durum da sancının gelmesini engelleyebiliyormuş. Yapmayı başarabilirsek hiç düşünmemeliyiz. İnşallah en yakın zamanda haberlerimizi paylaşırız.

ben varım canım.39+3 oldum buün.hala gelmiyor.haftaya cuma suni sancı vericek doğumu başlatcak doktor ama ben çok korkuyorum suni sancıdan.kendiliğinden gelse keşke

Canim hayirli olsun oglusun gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin allah

Son haftalarda karin asagi iner mide rahatlar derler ya iste o olay bende yok karnim hala agzimin altinda aksamdan beri cok kötü midem yaniyor ve kusuyorum doguracagim ama hala kusuyorum hic uyumadim balkona ciktim saat 5 gibi biraz sandalyenin uzerinde dalmisim hayirlisiyla bir dogursam bende

Bugün kontrolüm vardı. Dr calsiyum magnezyum ilaçlarını kullanma dogumu geciktirir dedi. Doğumu gecikenler isterseniz doktorunuza sorun...

Jengam dogurdu mu acaba benide heyecan sardi simdi ya agdaya gitsem mi pzt siyi mi beklesem ya aniden doğum sancisi tutarsa yaklasti sanirim dogum ani ama ben kabul edemiyorum hala

Bu arada herkese gunaydin hayirli cumalar

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ağdaya gitsemmi yoksa biraz daha beklesemmi

öğretmen anneler/ anne adayları..hani bize çocuk yardımı yapılıyo yaa benim eşim memur değil bu para benim maaşıma yansıtılacak.bunu almak için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı..bir de aylık bi para yatıcak bunun haricinde doğum parası diye bi şi duydum.100 küsur lira. böyle bi para alıcak mıyız.. okula mı dilekçe vercez bunlar için

kızlar merhaba,
bende 35 haftalık oldum ama bizim keratanın gelişimi 1 hafta öndeymiş.böyle olupta doğumu erken olan oldumu?birde bizimki ters duruyo doktor mecbur sezeryan dedi.sezeryan olunca kaçıncı haftada alıyorlar??

Önde olmasıyla erken doğması arasında bi bağlantı yok canım, önde olması boy ve kg su haftasına göre önde demek. bizimki bazı aylarda 3 hafta önde çıkıyodu halla da önde haftasına göre ama 39 haftamdayım halla tık yok gelmesiyle ilgili

Canim senin bisey yapmana gerek yok dogum yapinca dogum belgesini göturuyorsun personele onlar yapiyorlar 150 tl imis aman ne kadar cok harca harca bitmez simdi o para insan biraz daha fazla verir

Canım bende hozmn79 un dediği gibi biliyorum doğumda hastaneden alacağımız belgeyi okulda memura vermek yeterli olacaktır ama genede meb/personel işlemlerinden teyit ederiz benim de aklıma acaba kırtasiye yardımı yatacak mı o takıldı biliyormusunuz?

canm gözün aydin sağlikla büyüt inş..en kisa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz..

aynen benimde öyle canm gece bir gram uyutmadi beni çok gerildim eşimde teselli ediyo az kaldi dayan sabret die o sinirle onuda paraladm sen horul gorul uyuyosun tabi sana kolay die..hala daha çok gerginim yataktan çikmadim hiç kalkasim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…