2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende aynı şeyleri düşünüyorum ağdaya gitsemmi yoksa biraz daha beklesemmi

Of hic sorma ya ne zir bisey ya agdaya gidemeden gelirse yafa guttik agdaya gelmeyesi tuttu bebegin

Neyse ben by sancili surece son verip bugun yada yarin gidecem artik
Daha cantam hazir degil anndmleri cagirmadim biraz daha beklesin yavrum lutfen

Rapidoooo

Cnm cok tebrik ederim simdi annelik telasi basladi allah kolaylik versin kendine ve bebise dikkat et

Of hic sorma ya ne zir bisey ya agdaya gidemeden gelirse yafa guttik agdaya gelmeyesi tuttu bebegin

Neyse ben by sancili surece son verip bugun yada yarin gidecem artik
Daha cantam hazir degil anndmleri cagirmadim biraz daha beklesin yavrum lutfen

bende haftaya gidiiim diyom ki uzun sürsün ağdanın etkisi diye :) geri kalan herşey hazır da sona bıraktım ağdayı bu yüzden. Akşam belim ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı başlayınca aklımda sadece ağda vardıı :)

doktor ve hastaneye toplamda 5.300 tl vericez biz. sezeryande iki gece normal dogumda bir gece kalicaz. extra birsry cikarmazlarsa rakam bu.

Egitim odenegini ben de merak ettim okula sormadim ama internetten arastirdim eger 1. Donem icerisinde goreve baslayacaksak %75ini aliyormusuz 2. Donemde baslarsak % 50 sini aliyormusuz. Ne kadar dogru bilmiyorum..

Kızlar bugün hiç enerjım yok. Çok fenayım... Ayağa kalkınca hemen oturmak ıstıyorum... Oğlumunda gelmeye nıyetı yok sanırım. Salı Dr kontrolum var.40. Hafta olucam... Hayırlısına gelesinler artık....

O kirtasiye yardimi ne icin canim ben duymamistim anlatirmisiniz

ben de merak ediyorum bunu yaaa.bilgim yok canım.keşke yatsa süper olur. geçen yıl 700 lira civarındaydı sanırım az değil yani

Evet gerçekten insan öyle bi hisse kapılıyo kırkımızı atlatsak bi hayırlısıyla dertler bitmiyo ama hamileyken yok düşük tehlikesi yok erken doğum riski doğum heyecanı kırkıydı derken bu sıralama bitmiyor galiba :) allah sağlık versin de hepsini aşıcaz sezeryandan sonra çocuğunla ilgilenmek zor gerçekten bugün 15 gün oldu anca rahat hareket ediyorum

Zaten içimdeki mükemmeliyetçi insanı boğmak istiyorum :) istiyorum ki herşey dört dörtlük olsun ama olmaz biliyorum... Doğsun minikleriniz bi hayırlısıyla da görün insan acayip bi koruma kollama psikolojisine bürünüyor değişik bi savunma mekanizması oluşturuyo bünye... Bi de annem bir haftalıkken gitmek zorunda kaldı kayınvalidem bende onun da verdiği sıkıntı var bende bi de şu göbekteki kanama meselesi işte herşey üstüste geliyo

doktor ve hastaneye toplamda 5.300 tl vericez biz. sezeryande iki gece normal dogumda bir gece kalicaz. extra birsry cikarmazlarsa rakam bu.
Bende fiyat yazayim ankara guven hastanesinde dogum icin.

Sezeryan 3500 vereik. Doktorum buna dahil degil cunku disaridan ona da 5000 vereik

Sikma canini anim. Evde kim olsa sinirleniceksin bak benim annem yanimda ona da sinirleniyorum. Kadinin cani cikiyo temizlik yemek arti bebek bakimi ben sadece bebekle ilgileniyorum sozde ama aksam annem uyursa horlarsa cinlerim tepeme cikiyor nasil uyur diye sanki rrobot kadin.

Kayinvalidem desen haftada bir kahveye ugruyor iyimi kotumu bilmiyorum. Annem rahatsiz etmrk istemiyor kadin diyor hrp glae ayri sinirlenirsim gelmeyince yine sinirleniyorum. Beni arayip yorum yapanlarada sinirleniyorum cocugumu herkesten kiskaniuorum.

Carsamba gemizlige kadin geldi bende senden soyle tomblaak bir cocuk beklerdim cok zayif bu dedi, sonra mama veriyosun surun yetmiyo demek dedi orda cam silerken asagi itesim geldi. Allah gunah yazmasin kimse benle konusmasin kimse beni aramasin kimseyle sohbet etmiyeyim sadece bebegimi dusuneyim istiyorum oyle manyak bir hal

Canım bende de oldu şişlikler hastanedeyken oldu hemde bir hafta sürdü davul gibi olmuştu ayaklarım ama normalmiş bebeğin amniyon sıvısı falan vücuda karışıyomuş sanırım onun için şişiyormuş bende bi de preeklampsi vardı biliyosun onun da etkisi olmuş halbuki doğuma girerken şiş değillerdi.. Ayaklarını kesinlikle sarkıtmıyosun demişti dr um ama ne mümkün bebekle uğraşırken mecbur sarkıtıyo insan...

Bu arada önceki msj ında süt kanallarım tıkalı galiba demişsin ya bana hastanede ebe anlattı önce banyoya gir ılık suyla bi duş al dedi sonra havlu ısıt ütüyle iki göğsüne birden koy ondan sonra emzir ya da sağ demişti... Sağlık ocağındaki ebe de banyoda sıcak suyun altında elinle C şekli yapıp sağman gerekir demişti

Edirnelimisin? Hangi hastaneye gidiyosun? Ben edirneliyim ama istanbulda yaşıyorum...

canım ben edirneli değilim, eşimin işi dolayısıyla edirnenin ilçesindeyiz
kontrollere ekole gittim, sibel hanıma.
varmı bir bilgin?

kızlar bsy sorcam .. bgn alısveriş yaparken çişimi kaçırmış gib oldu ama çok az... arada ağrım da oluyo ama suyum gelmiş olabilir mi? böyle foş diye mi geliyo yoksa azar azar mı??
valla az az da geliyor
benimde öyle oldu 1-2 kere
sonra doktorum suyun azalmış biraz dedi
bende o durumu ona yordum

ay ben senden de beterim ama cidden sıkmaya başladı bu milletin araması etmesi
arkadaş olursa zaten duyarsınız, insanı stresi kendine yetiyor.
buarada ben sata göre 41+2 deyim

Bende edirneliyim kizlar :)
edirnede nereye gidiyorsun canım

ya bu gezip tozma meselesi aklıma takıldı.
olurda sezaryenli olursam 20-25 günlük bebekle edirneden ankaraya gidilirmi aceba
kendi arabamızla annemde olacak yanımda
herşey yolunda gider umarım
ama sezaryen olmuş arkadaşlardan bu konuda yorum bekliyorum

Nurdancım benim düşünüp de yazamadıklarımı yazmışsın aynı ruh halindeyim annem bendeyken gece bebeği duymasa ona bile sinirleniyodum ama dediğin gibi robot değiller de insan kabullenemiyor... Senin temizlikçi kadını ben olsam kesin itmiştim camdan bütün sinirim giderdi heralde tövbe tövbe :) canım diyene canın çıksın demiş gibi davranıyorum dediğin gibi kimse aramasın sormasın akıl vermesin herşeyimi kendim halledebileyim istiyorum... Biliyosun zaten kaç aydır yatıyorum hep birileri var evde tamam yardım etmek için varlar ama bilmiş bilmiş hareketler can sıkıyor kocam oğlum ve ben üçümüz olalım evde başka da kimse olmasın diyorum

Egitim odenegini ben de merak ettim okula sormadim ama internetten arastirdim eger 1. Donem icerisinde goreve baslayacaksak %75ini aliyormusuz 2. Donemde baslarsak % 50 sini aliyormusuz. Ne kadar dogru bilmiyorum..
Ben bu yılı kapatacağım işallah o zaman bana yok :)

O kirtasiye yardimi ne icin canim ben duymamistim anlatirmisiniz
Diğer adı eğitim ödeneği canım eylül sonlarına doğru yatıyor ya her yıl
ben de merak ediyorum bunu yaaa.bilgim yok canım.keşke yatsa süper olur. geçen yıl 700 lira civarındaydı sanırım az değil yani
Evet gerçekten iyi oluyordu gerçi kimse bunu kıyafet ya da kırtasiye masrafları için kullanmıyor ama güzel olan yanı da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…