Bende aynı şeyleri düşünüyorum ağdaya gitsemmi yoksa biraz daha beklesemmi
Of hic sorma ya ne zir bisey ya agdaya gidemeden gelirse yafa guttik agdaya gelmeyesi tuttu bebegin
Neyse ben by sancili surece son verip bugun yada yarin gidecem artik
Daha cantam hazir degil anndmleri cagirmadim biraz daha beklesin yavrum lutfen
Egitim odenegini ben de merak ettim okula sormadim ama internetten arastirdim eger 1. Donem icerisinde goreve baslayacaksak %75ini aliyormusuz 2. Donemde baslarsak % 50 sini aliyormusuz. Ne kadar dogru bilmiyorum..Canım bende hozmn79 un dediği gibi biliyorum doğumda hastaneden alacağımız belgeyi okulda memura vermek yeterli olacaktır ama genede meb/personel işlemlerinden teyit ederiz benim de aklıma acaba kırtasiye yardımı yatacak mı o takıldı biliyormusunuz?
Aynen bende istıyorum ama kocam yapmıyor heheheh
O kirtasiye yardimi ne icin canim ben duymamistim anlatirmisinizCanım bende hozmn79 un dediği gibi biliyorum doğumda hastaneden alacağımız belgeyi okulda memura vermek yeterli olacaktır ama genede meb/personel işlemlerinden teyit ederiz benim de aklıma acaba kırtasiye yardımı yatacak mı o takıldı biliyormusunuz?
Aradım doğumum başladı sürecin büyük kısmını evde geçiricem şuan hala 10 dakikada bir geliyor.
Canım bende hozmn79 un dediği gibi biliyorum doğumda hastaneden alacağımız belgeyi okulda memura vermek yeterli olacaktır ama genede meb/personel işlemlerinden teyit ederiz benim de aklıma acaba kırtasiye yardımı yatacak mı o takıldı biliyormusunuz?
canm ben şimdi bile öyle çok seviyorum ki kızımı tekmelerini hissettikçe ordan tutup sevesim geliyor heran eşyalarını öpüp kokluyor gidip gelip beşiğine bakıyorum bide doğsa nasıl severim naparım tahmin bile edemiyorum :)
canm bu yaşadıkların sadece sana özel bi durum değil kolay değil şuan lousa dönemindesin kuzenimde aynı şekilde yaşamıştı oğlunu kim alsa kimde susssa kime gülse gıcık oluyo boğmak istiyorum herkesi diyordu ama geçti seninki de geçicek zorlu bi gebelik dönemi yaşadın şimdi birbirinize alışma dönemi sen ameliyatlısın istediğin gibi ilgilenememen normal
Sana akil verdim ben kendimi yordum simdi pestili cikmis gibi yatiyorum evdeyim yemek yapayim dedim hadi bide tatli bide kuabiye derken oldum yorgunluktan akil yok bizde ya evde oturmak daha cok yoruyirmus insani
Tebrik ederim hem bebegini hemde normal dogurdugun icin bizimle paylastigin icin tsk burda kalanlarimiz genellikle normal dogumu heyecanla bekleyenler cunku
Cnm benim gecer bunlar sende en basindan beri ozenli bir anne olacağının sinyalini vermistin mukemmel olmasini istedigin icin bence bu tedirginliklerin
Bende fiyat yazayim ankara guven hastanesinde dogum icin.doktor ve hastaneye toplamda 5.300 tl vericez biz. sezeryande iki gece normal dogumda bir gece kalicaz. extra birsry cikarmazlarsa rakam bu.
Sikma canini anim. Evde kim olsa sinirleniceksin bak benim annem yanimda ona da sinirleniyorum. Kadinin cani cikiyo temizlik yemek arti bebek bakimi ben sadece bebekle ilgileniyorum sozde ama aksam annem uyursa horlarsa cinlerim tepeme cikiyor nasil uyur diye sanki rrobot kadin.Zaten içimdeki mükemmeliyetçi insanı boğmak istiyorum :) istiyorum ki herşey dört dörtlük olsun ama olmaz biliyorum... Doğsun minikleriniz bi hayırlısıyla da görün insan acayip bi koruma kollama psikolojisine bürünüyor değişik bi savunma mekanizması oluşturuyo bünye... Bi de annem bir haftalıkken gitmek zorunda kaldı kayınvalidem bende onun da verdiği sıkıntı var bende bi de şu göbekteki kanama meselesi işte herşey üstüste geliyo
Herkese günaydınnnn kızlar;
Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.
Şimdi kızım uyuyo ve ben hayran hayran ona bakıyorum.
İçimden bu güzellik daha şyi bi anneyi halediyor dediğim bile oldudüşünün duyduğum aşkı
Rapido doğurdun mu cnm. Seni merak ediyotum.
Bu arada sezeryan sonrası ayaklarım inanılmaz şişti.
Hamileliğin 5 katı gibi.
Bugün doktora soracağım.
Edirnelimisin? Hangi hastaneye gidiyosun? Ben edirneliyim ama istanbulda yaşıyorum...
valla az az da geliyorkızlar bsy sorcam .. bgn alısveriş yaparken çişimi kaçırmış gib oldu ama çok az... arada ağrım da oluyo ama suyum gelmiş olabilir mi? böyle foş diye mi geliyo yoksa azar azar mı??
39 hafta 5 olduk ne acilma ne sanci ilk zamnlar erken dogum olack die korkarken simdi 41.haftayi bekliyrz tum tetkiklr zeynp kamilde yapildi bekleylm olmzsa suni sanci diyr dr..akrablr bizden merkli hergun ariyrlr dogurmdin mi yok kakasini yer bisi olur senden sonra olanlr dogurdu ayyy kafayi yiyecgm kizlar bizimle ayni durumda olanlr var mi
edirnede nereye gidiyorsun canımBende edirneliyim kizlar :)
anamm ben de diodum rapido görünmüyo, acaba doğum mu yaptı diye... allahanalı babalı büyütsün çok sevindim, nasıl oldu merakla bekliyoruz... bi de bebek olunca gezmekten tozmaktan bahsedioduk :) baksana yeri gelio foruma bile girilmiyo demek ki :) ama snden önce doğururum diodum ben...
Sikma canini anim. Evde kim olsa sinirleniceksin bak benim annem yanimda ona da sinirleniyorum. Kadinin cani cikiyo temizlik yemek arti bebek bakimi ben sadece bebekle ilgileniyorum sozde ama aksam annem uyursa horlarsa cinlerim tepeme cikiyor nasil uyur diye sanki rrobot kadin.
Kayinvalidem desen haftada bir kahveye ugruyor iyimi kotumu bilmiyorum. Annem rahatsiz etmrk istemiyor kadin diyor hrp glae ayri sinirlenirsim gelmeyince yine sinirleniyorum. Beni arayip yorum yapanlarada sinirleniyorum cocugumu herkesten kiskaniuorum.
Carsamba gemizlige kadin geldi bende senden soyle tomblaak bir cocuk beklerdim cok zayif bu dedi, sonra mama veriyosun surun yetmiyo demek dedi orda cam silerken asagi itesim geldi. Allah gunah yazmasin kimse benle konusmasin kimse beni aramasin kimseyle sohbet etmiyeyim sadece bebegimi dusuneyim istiyorum oyle manyak bir hal
Her yil eylul ayinda egitim odenegi aliyoruz ya 600 700 tl civari o iste cnm.O kirtasiye yardimi ne icin canim ben duymamistim anlatirmisiniz
Ben 150 lira diye biliyorum ama umarim senin dedigin kadardirben de merak ediyorum bunu yaaa.bilgim yok canım.keşke yatsa süper olur. geçen yıl 700 lira civarındaydı sanırım az değil yani
Ben bu yılı kapatacağım işallah o zaman bana yok :)Egitim odenegini ben de merak ettim okula sormadim ama internetten arastirdim eger 1. Donem icerisinde goreve baslayacaksak %75ini aliyormusuz 2. Donemde baslarsak % 50 sini aliyormusuz. Ne kadar dogru bilmiyorum..
Diğer adı eğitim ödeneği canım eylül sonlarına doğru yatıyor ya her yılO kirtasiye yardimi ne icin canim ben duymamistim anlatirmisiniz
Evet gerçekten iyi oluyordu gerçi kimse bunu kıyafet ya da kırtasiye masrafları için kullanmıyor ama güzel olan yanı da bu zatenben de merak ediyorum bunu yaaa.bilgim yok canım.keşke yatsa süper olur. geçen yıl 700 lira civarındaydı sanırım az değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?