2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gidersin tabiki canim iylesmis oluyorsun zaten

Haaa ben okula giden cocuk icin saniyordum canim ögretmen ler icinmiymis ben saglikciyim canim ama neden bize yok bizde memur degilmiyiz

Canım üzme kendini bi çok bebeğin başına geliyor benim oğlumda da oldu ama evde atlattık Allah çaresiz dert vermesin üzülme ki bebeğin de üzülmesin biliyorum insanın elinde olmuyor ama artık anneyiz ve güçlü olmak zorundayız

slm kızlar günde en az 10 15 buz yiyorum canım istiyo engel olamıyorum sizdede böyle bi duruum var mı?.. bebeğe çok zararlı bronşit olur falan diyolar ama sizce n kadar doğru

canım çok tebrik ederim topiğin normal doğuran nadir annelerinden birisin :) doğum hikayeni de mmerak ettim... şimdi zamanın olmaz pek ama oğluştan fırsat bulunca yaz bize de

Canım ben sezeryan oldum bugün tam iki hafta oldu daha hastane hariç hiç bi yere çıkamadım hatta korse al dedi dr um daha onun için bile çıkacak gücü bulamadım kendimde bi 10 gün sonra daha iyi olurum diye düşünüyorum ama sizin yol biraz uzak gibi geldi bana o kadar saat pusette durur mu bebeğin acaba? Ama senin açından bi sıkıntı olacağını sanmam benim biraz geç iyileşmemin sebebi hala hamileyken acıyan yerlerimin acıyor olması

Tatlım bizde 36+2'deyiz..az önce konttolden geldim, kızım bir hafta önden gidiyor ama erken alma gibi bir durum söz konusu değil dedi. Benimki de ters geliyor, 39. Haftada alacak (24 Eylül) ama dünden beri acayip bi gerilme var, dönmeye çalışıyormuş. Birden sert bi hareket hissedersen korkma sakın dedi. Hayırlısı bakalım.

slm kızlar günde en az 10 15 buz yiyorum canım istiyo engel olamıyorum sizdede böyle bi duruum var mı?.. bebeğe çok zararlı bronşit olur falan diyolar ama sizce n kadar doğru
Bende duymustum böyle bisey buz tuketen annelerin bebekleri anne karninda cigerlerini usutebilirmis bronsit veya zature olarak dogabilirmis diye onun yerine dondurma yesen canim hem kalsiyumda almis olursun

Evet Sibel hanımı tanıyorum bir arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı. Fakat ben orda olsam trakya hastanesinde ünal erene giderdim. Cok ilgili bir dr ultrasonuda cok güzel...

aynen söylediklerine katılıyorum pompalar hiçbir işe yaramıyor ben elle sağılan eski tarz pompadan memnun kaldım 2 tane de elektirikli pompa var ama hiç işe yaramıyor

kızlar bugün tam 33 günlük olduk sarılığımız düştü çok şükür mama ve anne sütü veriyorum ama sütüm bayağa az ikisini emzirsem bile doymuyor arkasından 2 ölçek mama veriyorum.bu arad göğüslerim yara oldu acı içinde emziriyorum herşeyi sürdüm denedim ama nafile 1. oğlumdada aynısı olmuştu ama emzirmeye devam...

Bende duymustum böyle bisey buz tuketen annelerin bebekleri anne karninda cigerlerini usutebilirmis bronsit veya zature olarak dogabilirmis diye onun yerine dondurma yesen canim hem kalsiyumda almis olursun
ya nasıl bişey anlatamam onu kıtır kıtır yemek cazip geliyo yemicem diyorum elim buzlu gidiyo bi bakmışım buz midemde...azaltmam gerek

Haaa ben okula giden cocuk icin saniyordum canim ögretmen ler icinmiymis ben saglikciyim canim ama neden bize yok bizde memur degilmiyiz
Sizde de başka şeyler vardır canım öğretmenlere diğer memurlardan fazla bişey yok malesef

Kizlar duramiyorum çok sicak bunaliyorum şimdi duştan çiktim üzerimi değiştirirken sirilsiklam oldum yinee kendi kokumdan nefret eder oldum..
doğum yaptıktan sonraki kokundaha beter oluyo söylüyeyim :)sana tavsiye verebilirim emzirirken aayip bi koku oluyo ben denedim etkisini gördüm karbonatı suyla ıslattığın koltuk altına sürüyosun ve bırakıyosun ter kokusu kalmıyo dene derim

Canim kardedkmin edi mehmet ali beyde dogum yapti sinel hnmla birebir ilhimiz olmadi ama ondan da memnun olan vok

Selam arkadaslar hayirli olsun dogumlariniz.kusura bakmayin uzun zamandir girmedigim icin site degismis ozel msj atamadim surmeli ve sifayi merak ettim kavustular mi kizlarina ...merak ediyorum onlari ama ozel yazamadim tlf dan

Aynen cnm ama bur taraftan yalniz kalmktan korkuyorum cunku bifihimi bir turlu uyutmayi beceremiyorum

Yaa bende bir tek ben sikayetciyim saniyodum. Ben hayatim boyunca koktugumu bilmem her zaman temiz bir insanimdir ama gel horki resmen su lohusalikdobeminde kokuyorum. Annemde dedi kizim kokuyosun diye. Ne yapicam bilmiyorum neden boyle oluyor

Yaa bende bir tek ben sikayetciyim saniyodum. Ben hayatim boyunca koktugumu bilmem her zaman temiz bir insanimdir ama gel horki resmen su lohusalikdobeminde kokuyorum. Annemde dedi kizim kokuyosun diye. Ne yapicam bilmiyorum neden boyle oluyor
valla bilmiyorum neden ama belkide anne kokusu budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…