Gidersin tabiki canim iylesmis oluyorsun zatencanım ben edirneli değilim, eşimin işi dolayısıyla edirnenin ilçesindeyiz
kontrollere ekole gittim, sibel hanıma.
varmı bir bilgin?
valla az az da geliyor
benimde öyle oldu 1-2 kere
sonra doktorum suyun azalmış biraz dedi
bende o durumu ona yordum
ay ben senden de beterim ama cidden sıkmaya başladı bu milletin araması etmesi
arkadaş olursa zaten duyarsınız, insanı stresi kendine yetiyor.
buarada ben sata göre 41+2 deyim
edirnede nereye gidiyorsun canım
ya bu gezip tozma meselesi aklıma takıldı.
olurda sezaryenli olursam 20-25 günlük bebekle edirneden ankaraya gidilirmi aceba
kendi arabamızla annemde olacak yanımda
herşey yolunda gider umarım
ama sezaryen olmuş arkadaşlardan bu konuda yorum bekliyorum
Haaa ben okula giden cocuk icin saniyordum canim ögretmen ler icinmiymis ben saglikciyim canim ama neden bize yok bizde memur degilmiyizBen bu yılı kapatacağım işallah o zaman bana yok :)
Diğer adı eğitim ödeneği canım eylül sonlarına doğru yatıyor ya her yıl
Evet gerçekten iyi oluyordu gerçi kimse bunu kıyafet ya da kırtasiye masrafları için kullanmıyor ama güzel olan yanı da bu zaten
Kızlar çok üzgünüm bugün bebegmden ayriyim sarılık oldu 3 günlük henüz . hastane yatisini verdi perisanim sut sahipgotr cem cok dua edin nolur uzulmek istemiyorum sutum kaçar DİE korkuyorum şuan benm sutume cok ihtiyaci var çünkü ..
Canımm benim salı günü suyum geldi ve oğlum doğdu :):):) ilk günler uykusuzluk tecrübesizlik beni çok yordu o yüzden girip bakamadım. Umarım herkes iyi herşey yolundadır. Şu 1 haftayı atlatalım aranıza dönücem diye umuyorum :)
Doğumumda çok maceralı geçti fırsat bulunca yazıcam ama Allah a şükür atlattık bebeğimle..
Öpüyorum bütün yeni anneleri :)))
canım ben edirneli değilim, eşimin işi dolayısıyla edirnenin ilçesindeyiz
varmı bir bilgin?
valla az az da geliyor
olurda sezaryenli olursam 20-25 günlük bebekle edirneden ankaraya gidilirmi aceba
Tatlım bizde 36+2'deyiz..az önce konttolden geldim, kızım bir hafta önden gidiyor ama erken alma gibi bir durum söz konusu değil dedi. Benimki de ters geliyor, 39. Haftada alacak (24 Eylül) ama dünden beri acayip bi gerilme var, dönmeye çalışıyormuş. Birden sert bi hareket hissedersen korkma sakın dedi. Hayırlısı bakalım.kızlar merhaba,
bende 35 haftalık oldum ama bizim keratanın gelişimi 1 hafta öndeymiş.böyle olupta doğumu erken olan oldumu?birde bizimki ters duruyo doktor mecbur sezeryan dedi.sezeryan olunca kaçıncı haftada alıyorlar??
Bende duymustum böyle bisey buz tuketen annelerin bebekleri anne karninda cigerlerini usutebilirmis bronsit veya zature olarak dogabilirmis diye onun yerine dondurma yesen canim hem kalsiyumda almis olursunslm kızlar günde en az 10 15 buz yiyorum canım istiyo engel olamıyorum sizdede böyle bi duruum var mı?.. bebeğe çok zararlı bronşit olur falan diyolar ama sizce n kadar doğru
Evet Sibel hanımı tanıyorum bir arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı. Fakat ben orda olsam trakya hastanesinde ünal erene giderdim. Cok ilgili bir dr ultrasonuda cok güzel...canım ben edirneli değilim, eşimin işi dolayısıyla edirnenin ilçesindeyiz
varmı bir bilgin?
valla az az da geliyor
aynen söylediklerine katılıyorum pompalar hiçbir işe yaramıyor ben elle sağılan eski tarz pompadan memnun kaldım 2 tane de elektirikli pompa var ama hiç işe yaramıyorKilar bu arada gogus pompasi olmayan arkadaslara tavsiye niteliginde bir onerim var. Daha dogrusu beyi almamalari gerektigini soylemeliyim.
Ben avent elektronik gogus pompasi aldim ilk gunlerde zaten sutum yoktu ama makineden vurkac damla cikiyodu hic olmazsa sonradan sutum bollasti hatta oyleji elimle siktigimda karsiya fiskiriuor cogu zaman ama grl gor ki aventi takiyorum trk bir damla sut grlmiyor. Ben bu alet yuzunden grlen sutumu de kaybdecektim uzuntuden, lutfen alisverieinizi yaparken buna dikkat edin. İade etmeyr kalktim steril urunlerde iade kabul etmeyiz dediler o da elimde kaldi. Ayiptir gunahtir. Ne guzel tezgah steril de her turlu ayipli kusurlu mali kakala
ya nasıl bişey anlatamam onu kıtır kıtır yemek cazip geliyo yemicem diyorum elim buzlu gidiyo bi bakmışım buz midemde...azaltmam gerekBende duymustum böyle bisey buz tuketen annelerin bebekleri anne karninda cigerlerini usutebilirmis bronsit veya zature olarak dogabilirmis diye onun yerine dondurma yesen canim hem kalsiyumda almis olursun
Sizde de başka şeyler vardır canım öğretmenlere diğer memurlardan fazla bişey yok malesefHaaa ben okula giden cocuk icin saniyordum canim ögretmen ler icinmiymis ben saglikciyim canim ama neden bize yok bizde memur degilmiyiz
doğum yaptıktan sonraki kokundaha beter oluyo söylüyeyim :)sana tavsiye verebilirim emzirirken aayip bi koku oluyo ben denedim etkisini gördüm karbonatı suyla ıslattığın koltuk altına sürüyosun ve bırakıyosun ter kokusu kalmıyo dene derimKizlar duramiyorum çok sicak bunaliyorum şimdi duştan çiktim üzerimi değiştirirken sirilsiklam oldum yinee kendi kokumdan nefret eder oldum..
Canim kardedkmin edi mehmet ali beyde dogum yapti sinel hnmla birebir ilhimiz olmadi ama ondan da memnun olan vokcanım ben edirneli değilim, eşimin işi dolayısıyla edirnenin ilçesindeyiz
varmı bir bilgin?
valla az az da geliyor
Aynen cnm ama bur taraftan yalniz kalmktan korkuyorum cunku bifihimi bir turlu uyutmayi beceremiyorumNurdancım benim düşünüp de yazamadıklarımı yazmışsın aynı ruh halindeyim annem bendeyken gece bebeği duymasa ona bile sinirleniyodum ama dediğin gibi robot değiller de insan kabullenemiyor... Senin temizlikçi kadını ben olsam kesin itmiştim camdan bütün sinirim giderdi heralde tövbe tövbe :) canım diyene canın çıksın demiş gibi davranıyorum dediğin gibi kimse aramasın sormasın akıl vermesin herşeyimi kendim halledebileyim istiyorum... Biliyosun zaten kaç aydır yatıyorum hep birileri var evde tamam yardım etmek için varlar ama bilmiş bilmiş hareketler can sıkıyor kocam oğlum ve ben üçümüz olalım evde başka da kimse olmasın diyorum
Yaa bende bir tek ben sikayetciyim saniyodum. Ben hayatim boyunca koktugumu bilmem her zaman temiz bir insanimdir ama gel horki resmen su lohusalikdobeminde kokuyorum. Annemde dedi kizim kokuyosun diye. Ne yapicam bilmiyorum neden boyle oluyordoğum yaptıktan sonraki kokundaha beter oluyo söylüyeyim :)sana tavsiye verebilirim emzirirken aayip bi koku oluyo ben denedim etkisini gördüm karbonatı suyla ıslattığın koltuk altına sürüyosun ve bırakıyosun ter kokusu kalmıyo dene derim
valla bilmiyorum neden ama belkide anne kokusu budurYaa bende bir tek ben sikayetciyim saniyodum. Ben hayatim boyunca koktugumu bilmem her zaman temiz bir insanimdir ama gel horki resmen su lohusalikdobeminde kokuyorum. Annemde dedi kizim kokuyosun diye. Ne yapicam bilmiyorum neden boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?