öncesinde dikişlerine iyi baktıysan ağrısı geçmiş ve baya toparlamış olursun canım. yol otoban zaten fazla sarsıcı olmaz, bebekte arabada bol bol uyur zaten:)) yinede yol yorgunluğun fazla olacaktır.
ben 20 günlükken 2 saatlik yolculukla karşıda oturan kuzene ev gezmesine gitmiştim:)) 1 gece de kaldım. hala çok kanamam olduğu için bebek bezi kullanıyordum ve gece huzursuz uyumuştum. bebek arabasıyla sitenin bahçesinde yürümüştük biraz 2-3 apartman yürüdükten sonra kendimi çok yorgun hissetmiştim ama sanırım bunlar benim normalden fazla kanamam olmasından dolayıydı çünkü 30 gün bebek beziyle geçti, 40ım çıktığı gün kanamam bitti ben ondan sonra kendime geldim. 3 gün sonrada işe başladım zaten.
Canim bunun kararini dr unla beraber vermelisin bence ama bebek buyuk ve suyuda azalmis diyorsun eger allah korusun ikiniz icinde tehlike arz ediyorsa sezeryan ol direk derim tabi en iyi dr un yönlendirir seni hakkina hayirlisi olsun canımkızlar bana fikir verin lütfen
bugüne kadar normal doğum için hazırladım kendimi, hem düşünce olarak hem hareket yürüyüş yüzme vs. olsun.
şuan 41+2 deyiz oğlan gelmiyor
ve kilosu 4 kg görünüyor, suyu biraz azalmış, plesanta kireçlenmeye başlamış
artık çocuğu besleyemeyecekmiş.
4 kilo çocuğu normal doğuramam gibi geliyor, bugüne kadar sezaryeni hiç düşünmedim, kan verirken bile korkan bir insanım
pazartesi doktoruma gidicem. o da en fazla 10 eylüle kadar beklerim çünkü çocuk tehlikeye girebilir diye risk almak istemiyor
bende doktoruma hak veriyorum.
bu durumda sizce suni sancıyı denemelimiyim, yoksa çocuğu hiç zorlamadan direk sezaryen kararı mı almalıyım.
allahım hayırlısıyla kendi sancısıyla gelsin istiyorum
ama çok az vaktim kaldı.
kızlar bana fikir verin lütfen
bugüne kadar normal doğum için hazırladım kendimi, hem düşünce olarak hem hareket yürüyüş yüzme vs. olsun.
4 kilo çocuğu normal doğuramam gibi geliyor, bugüne kadar sezaryeni hiç düşünmedim, kan verirken bile korkan bir insanım
pazartesi doktoruma gidicem. o da en fazla 10 eylüle kadar beklerim çünkü çocuk tehlikeye girebilir diye risk almak istemiyor
bu durumda sizce suni sancıyı denemelimiyim, yoksa çocuğu hiç zorlamadan direk sezaryen kararı mı almalıyım.
ama çok az vaktim kaldı.[/QUOT selam bende aynen senin gibiyim sanki beni anlatmiisin bende 10 eylul 12 eylul bitiyor surem ve benim bebekte 4 kilo dan 100 grm eksik bende aynen senin gibi korkuyorum dogurabilecekmiyim normal dogum yapacam bekliyorum bian once dogsaydi diye ama benim dr sezerayan olcaksin ila demiyor bebek pOzizyona girmis .suana kadar korktum simdi bi guven geldi bana allah yardim eder insallah netten okuyurum 4 kilo ustu normal doguranlar var ben herturlu deniycem artik haber dar et beni dogum yaptiginda
Doktorun daha iyi bilir canım ama bence suni sancıyı deneyebilirsin benim görümcem 4,500 gr bebeğini normal doğurdu kiloyla pek alakası yok yani .bende 43 ve 42 haftalık doğurdum kızlarımı beklemek geriyo insani seni anlıyorum inşallah sagsalim doğurursun bebeğini önemli olan o.kızlar bana fikir verin lütfen
ama çok az vaktim kaldı.
Çok şaşırdım. Ist da misin. Benim memuriyette ilk yilim bilmiyorum biz de doğum parası alıyor muyuz.Bende radyoloji teknikeriyim meslektasim
Ben adana osmaniyedeyim canim benim memuriyette 13. yıllım bu benim 2. Cocugum mutemet 150 tl falan dediÇok şaşırdım. Ist da misin. Benim memuriyette ilk yilim bilmiyorum biz de doğum parası alıyor muyuz.
Ben doğum yaptım kızlar. 36+5 te geldi kızımız. Gece 2 de suyum geldi. 4 eylül sabahi 9.15te 2700 gr.45 cm küçük bi kız geldi.cok şükür iyiyiz.
Birde merak ettim neden sasirdin?Çok şaşırdım. Ist da misin. Benim memuriyette ilk yilim bilmiyorum biz de doğum parası alıyor muyuz.
inşallah bebişim olsun da zevkle paylaşıcam burda, ondan sonra da bebekle ilgili sorularımızı sorarız artık siz tecrübeli annelere :)Evet aslında keşke önceden doğum yapanlarda yazsaymış hazırlıklı olurmuşuz şimdi sanki herşeyi bi tek ben yaşıyomuşum gibi geliyo mesela ilk bi hafta tamam ama ikinci hafta istediğim gibi ayaklanırım her işimi kendim yaparım bebeğime de bakarım kimseye gerek olmaz gibi geliyodu bana ama işin aslı o değilmiş :)
İnsanın banyo yapmaya fırsatı olmuyo bazen kötü tabi... Fırsat buldukça elimi kolumu her yerimi yıkıyorum lavaboda... Ve en önemlisi de 2 haftadır uykuya hasretim bugün yenik düştü vücudum ishal oldum ateşim var başka zaman olsa popoyu devirir yatarım :) ama şimdi o bile olmuyo... Senin de az kalmış senden de dinleriz maceralarını :)
Ben doğum yaptım kızlar. 36+5 te geldi kızımız. Gece 2 de suyum geldi. 4 eylül sabahi 9.15te 2700 gr.45 cm küçük bi kız geldi.cok şükür iyiyiz.
Canim bunun kararini dr unla beraber vermelisin bence ama bebek buyuk ve suyuda azalmis diyorsun eger allah korusun ikiniz icinde tehlike arz ediyorsa sezeryan ol direk derim tabi en iyi dr un yönlendirir seni hakkina hayirlisi olsun canım
Doktorun daha iyi bilir canım ama bence suni sancıyı deneyebilirsin benim görümcem 4,500 gr bebeğini normal doğurdu kiloyla pek alakası yok yani .bende 43 ve 42 haftalık doğurdum kızlarımı beklemek geriyo insani seni anlıyorum inşallah sagsalim doğurursun bebeğini önemli olan o.
Kızlar bizde ağustos anneleri gibi niye 2014 eylül anneleri doğum hikayeleri sayfası acmiyoruz? Bilen biri yapsa cok güzel olurrr
Canim bunun karari bize birakilmiyor ki mutlaka takiyorlar diye biliyorum bana ilkte takmislardi takmazlarsa serum takili oluyor ilk saatlerde ayaga kalkamazsin wc ye zor olur senin icin kendini iyi hissedince cikarin diyorsun pijamalarini giydiriyorlar ayaga kalkiyorsun o zaman wc ye gidebiliyorsunkızlar genel sezeryanda sonda takılmasını istemelimiyim istememeliyim?? ne dersiniz artıları eksileri????
Nisaninn yada suyun falan geldimi canimKizlar uyanik olanlar var sizde galiba agridan yatamiyorsunuz benim saunda hafif sancilar var karnim sertlesip tas gibi oluyor afedersiniz ayaga kalkip yurumekte zorlaniuorum orda bi agri var sanki bi agirlik icinde belim agryor acba dogum mu baslaycak
yok bi çok kişyede takılmıyor benim doktorumda gerek yok bence falan dedi yani takılsın desem takacak...istesem mi dedim bende??Canim bunun karari bize birakilmiyor ki mutlaka takiyorlar diye biliyorum bana ilkte takmislardi takmazlarsa serum takili oluyor ilk saatlerde ayaga kalkamazsin wc ye zor olur senin icin kendini iyi hissedince cikarin diyorsun pijamalarini giydiriyorlar ayaga kalkiyorsun o zaman wc ye gidebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?