2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sağol canım ayrıntılı yazmışsın
anladığım kadarıyla bünye meselesi
herkesin vücudunun iyileşme süresi farklı
bakalım ne olacak

kızlar bana fikir verin lütfen
bugüne kadar normal doğum için hazırladım kendimi, hem düşünce olarak hem hareket yürüyüş yüzme vs. olsun.
şuan 41+2 deyiz oğlan gelmiyor
ve kilosu 4 kg görünüyor, suyu biraz azalmış, plesanta kireçlenmeye başlamış
artık çocuğu besleyemeyecekmiş.
4 kilo çocuğu normal doğuramam gibi geliyor, bugüne kadar sezaryeni hiç düşünmedim, kan verirken bile korkan bir insanım
pazartesi doktoruma gidicem. o da en fazla 10 eylüle kadar beklerim çünkü çocuk tehlikeye girebilir diye risk almak istemiyor
bende doktoruma hak veriyorum.
bu durumda sizce suni sancıyı denemelimiyim, yoksa çocuğu hiç zorlamadan direk sezaryen kararı mı almalıyım.
allahım hayırlısıyla kendi sancısıyla gelsin istiyorum
ama çok az vaktim kaldı.

Canim bunun kararini dr unla beraber vermelisin bence ama bebek buyuk ve suyuda azalmis diyorsun eger allah korusun ikiniz icinde tehlike arz ediyorsa sezeryan ol direk derim tabi en iyi dr un yönlendirir seni hakkina hayirlisi olsun canım

Doktorun daha iyi bilir canım ama bence suni sancıyı deneyebilirsin benim görümcem 4,500 gr bebeğini normal doğurdu kiloyla pek alakası yok yani .bende 43 ve 42 haftalık doğurdum kızlarımı beklemek geriyo insani seni anlıyorum inşallah sagsalim doğurursun bebeğini önemli olan o.

Ben doğum yaptım kızlar. 36+5 te geldi kızımız. Gece 2 de suyum geldi. 4 eylül sabahi 9.15te 2700 gr.45 cm küçük bi kız geldi.cok şükür iyiyiz.

Canım hayırlı olsun kızın sabırsızlanmış annesine kavuşmak istemiş :) Allah güle güle büyütmeyi nasip eylesin inş

inşallah bebişim olsun da zevkle paylaşıcam burda, ondan sonra da bebekle ilgili sorularımızı sorarız artık siz tecrübeli annelere :)

Selam arkadaslar moralim bugun bozuldu baya bi arkadasim soz etmistim dogum yapti diye gormeye gitim on dk durmadim kotu oldum hep cok zor dedi ikici cocuk daha zordur dedi baya bi anlati artik yeter dedim korkutma beni ellerim uyustu korkudan karnima agri girdi baskalarida dogum yaparken son anda epudral olmus falan bide benim bebek iri baya etkilendim simid netten okudum cok kolay dogum hikayeleri var 4 bucuk kiloda olanlar bile normal dogum epudralsiz birazcik toparlandim okuyunca inanin dr bebek iri dediginden beri bisey yemiyorum esimde bana kizyor sen gucsuz kalcaksin bilmiyorum nasil yapmam gerek

Ben doğum yaptım kızlar. 36+5 te geldi kızımız. Gece 2 de suyum geldi. 4 eylül sabahi 9.15te 2700 gr.45 cm küçük bi kız geldi.cok şükür iyiyiz.

Canm, senin adina cok sevindim tebrik ederim. Allahım yavruna saglikli uzun omurler versin.. Dogum tarihlerimiz ayniydi. Senin yazini birden okuyunca heycanlandim.. Darisi benim gibi bekleyenlerin basina.. Kendine ii bak. Minik yavrunla bol sütlü gunler..

Kızlar bizde ağustos anneleri gibi niye 2014 eylül anneleri doğum hikayeleri sayfası acmiyoruz? Bilen biri yapsa cok güzel olurrr

Canim bunun kararini dr unla beraber vermelisin bence ama bebek buyuk ve suyuda azalmis diyorsun eger allah korusun ikiniz icinde tehlike arz ediyorsa sezeryan ol direk derim tabi en iyi dr un yönlendirir seni hakkina hayirlisi olsun canım

doktorum illa sezaryen diyen bir insan değil, olsaydı bahaneyle mutlaka alırdı
ama benim kafam o kadar karışık ki
bebek en başından beri geç döllenme dolayısıyla 2 hafta geriden geliyordu
zamanla bu farkı kapattı aslında, bazen baş ölçüsü bazen karın ölçüsüyle açık kalmadı
ona rağmen doktorum bu geriliği göz önüne alarak 2 hafta daha süre verdi üstüne
e bende düşünüyorum bu durumda
ya bu gerilik gerçekten kapandıysa, ya çocuk içerde çok kalmış olursa, ya kakasını yaparsa bilmem ne
birsürü hurafe geçiyor aklımdan

doğuma gelince kilolu bebeklerde normal doğuyor elbette
çok yırtık olur, çok kesik olur diyorlar bunu da düşünmüyorum
tek düşündüğüm bebeğim zorlanırda vakumla alırlarsa diye çok korkuyorum

dediğiniz gibi doktorumuzla pazartesi kesin bir şekilde konuşup ne yapacağımıza karar vermek sanırım.

Kızlar bizde ağustos anneleri gibi niye 2014 eylül anneleri doğum hikayeleri sayfası acmiyoruz? Bilen biri yapsa cok güzel olurrr

böyle bir başlık açıldı canım, ama henüz hikaye yazan yok diye biliyorum
eylül anneleri topiğine bak istersen.

kızlar genel sezeryanda sonda takılmasını istemelimiyim istememeliyim?? ne dersiniz artıları eksileri????
Canim bunun karari bize birakilmiyor ki mutlaka takiyorlar diye biliyorum bana ilkte takmislardi takmazlarsa serum takili oluyor ilk saatlerde ayaga kalkamazsin wc ye zor olur senin icin kendini iyi hissedince cikarin diyorsun pijamalarini giydiriyorlar ayaga kalkiyorsun o zaman wc ye gidebiliyorsun

Kizlar uyanik olanlar var sizde galiba agridan yatamiyorsunuz benim saunda hafif sancilar var karnim sertlesip tas gibi oluyor afedersiniz ayaga kalkip yurumekte zorlaniuorum orda bi agri var sanki bi agirlik icinde belim agryor acba dogum mu baslaycak

Nisaninn yada suyun falan geldimi canim

yok bi çok kişyede takılmıyor benim doktorumda gerek yok bence falan dedi yani takılsın desem takacak...istesem mi dedim bende??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…