2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydin kizlar. .artik hergece uyuyabildiğim araliklarda doğum senaryolari görūyorum dün gece de iki hafta benden önce olan bi arkadaş var onunla doğuma hazirlaniyoduk perina masaji egzersizler yürüyüşler ama o doğurdu ben doğuramadim gece uyandim karnimi falan açmişim ovaliyorum :) bi an önce doğuralim yoksa sonumuz hiç hayirli değil :)

Canm negüzel anlatmişsin bende bi an önce kucağima almak istiyorum çok özlüyorum kizimi görmediğim halde..

Slm kızlar allh hepimze sağlıklı hayırlı evltlar nasip etsin duanızda banada yer verirsenz cok sevnrim çarşmba kalp atımı için gidecm ama korkuyorum inş bu kez yarım kalmz allhın iznyle hem o gün eşimn dopum günü umarım en güzel hediyemiz benmle olur rabbimn mucizesi meleğim

bebişle uğraşmaktan giremiyorum hiç arkadaşlar. öncelikle doğumdan korkan arkadaşlarımız sakinleşin ve kendinizi germeyin. bu işin çok kolay olmayacağını biliyorduk zaten hem isteseniz de o meleği daha fazla içinizde tutamazsınız bi şekilde bu dünyaya gözlerini açıcaklar inşallah =) ve o zaman ona bakıp size bakışını gördüğünüzde, kokusunu içinize çektiğinizde, acıktığında göğsünüze yapıştığında birbirinize ne kadar muhtaç ve bağlı olduğunuzu anlayacaksınız... ve ne kadar zor geçerse geçsin bikaç gün sonra yuvanıza dönüp hele de ayaklanmaya başlayınca - ki ben pazartesi doğum yaptım bugün 6. günüm - bu kadar mıymış diyeceksiniz. benim doğum çok zorlamadı epiduralde sıkıntı yaşadım ürkek oluşumdan ve ağrı eşiğimin çok düşük oluşundan kaynaklı ama doğumdan sonraki 3 gün gerçekten zorladı, onun da sebebi gaz çıkaramamam bu problem ben kendimi bildim bileli var bende, ne yazıkki gaz çıkaramıyorum, o da haliyle sancı yaptı şiştim şiştim kocaman karnım sanki içerde bi bebek daha varmış gibiydi. ve hastanemiz bana verilen yemekleri karıştırıp gaz yapan yemek vermişler ben de güzelce yedim düşünmedim gaz yaparmı diye onlarda daha fena şişirdi beni, sancıdan kıvrandırdı açıkçası... benden size en büyük tavsiye kesinlikle gazınızı tutmayın ve hastaneye güvenip gaz yapıcı yemeklerinden yemeyin.
doktorunuza güvenin ama önce içinizden gelen sesi dinleyin. ben son anda sezeryana döndüm ve doğumdan sonra doktorum çok doğru bir karar vermişsin Allah anneyi yönlendiriyor dedi, rahmim çok etliymiş ve o kadar sancı çekmeme rağmen hiç bir incelme olmamış bebiş aşağı inmemiş, zaten normal doğum yapamicakmışım eninde sonunda sezeryan olmak zorunda kalıcakmışım.

Evet birde gör.
Ya bu aşk anlatılmaz
Hayran hayran izliyorum.
Kolay olan ne var ki.
Bu ağlama nöbetlerimde geçecek

canım dün doktoruma kontorle gittik, anneyle bebek arasındaki bağ hala devam ediyor sen kendini nasıl hissedersen bebek de hisseder unutma kendini rahat hisset her zaman ki bebek de rahat olsun dedi, gerçekten çok şükür ben çok rahatım hiç panik ve stres yapmıyorum çok şükür bebişim de rahat =) herşey düzene girer zamanla öğrenicez bebişlerimize bakmayı inşallah yeter ki sağlıklı sıhhatli olalım =)

Hakliisn canim iste insan yinede etkileniyor ister istemez allah hepimizI bi sancida kurtarsin insallah
amin amin... aslında çevremizdekiinsanların duyarlı olması lazım, çok hassas bi dönemdeyiz sonuçta.. ama olmuyo maalesef.. bi ara haberlerde kaybolan çocukları çok gösteriyolardı ya, insanlar gelip gelip bana onları anlatıyolardı.. ben de o zaman ondan çok etkilenmiştim.

ayyy nne güzel anlatmışsın... epidural sezaryen olcam ben de ve resmen serin sular serptin... keşke anestezi verilişinden doğuma kadar herşeyi böööyle masal gibi anlatsan da dinlesem.. çok iyi geliyo.

Cocu parasi icin cocugun kimlik nosunu mdr.yrd.vermen yeterli..dogum ucreti icin ise dpgum belgeni ve bir dilekce ile yine mdr yrd vermen yeterli 1hafta iconde yatar hesaba

ayyy bizim ilk zamanlarımız geldi aklıma.. inşallah bebişin kalbini de duyarsınız... ama duyamasanız da kendinizi üzmeyin, yine denersiniz.. şimdi herşeye hazırlıklı olmak zorundasınız... bu topikte hepimiz bunları yaşadık, keseydi, kalp atışıydı, boyuydu, ikili testler, boyuuydu vesaire.. sürekli acaba herşey yolunda olacak mı edişesiyle geçiyo 9 ay ama çok güzel bi dönem . Allah size de nasip etsin...

böyle hamile insanları korkutanlara çok kızıyorum
bence böyle şeyler düşünüp strese sokma kendini.
düşündükçe insan kafasında kuruyor. çok kolay olacak herşey de hep içinden

Insallah canim allah
böyle hamile insanları korkutanlara çok kızıyorum
bence böyle şeyler düşünüp strese sokma kendini.
düşündükçe insan kafasında kuruyor. çok kolay olacak herşey de hep içinden
insallah canim.allah yardim eder kolay olur okadar etkisinde kaldimki sabah kadar kabus gordum

Amin inş biz 8 senlk evliyz 2010 da bşladık 3 aşlıma ikincide düşük oldu 3 tüp ilk kimyasal ikinci boş geblk üçüncüde kimyasal oldu bu geçtiğimz temmuzda iki donmuş denmiştk ağustos ta adet olmadım ve rabbim mucizesini nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla

Oyle bide artik bugun yarin dogurcam gece hic yatamdm hep nasil olcak diye korkuyrm halbuki ilk dogumum kolay oldu bbu biraz tombis oldugu icin korkuyorum artik diyorum kaybedecek bi canim var allah buyuktur

Kızlar biraz belim ağrıyor..
Ara ara sanık adet sancısı gıbı hafıf bırsey gelıyor.
Çok gergınım.
Ayakta duramıyorum bayılcak gıbı hıssetdyrm kendımı
Çok yorgun ve haksızım

canım çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.
bunları okudukça evet neden olmasın diyorum
neyse bakalım kısmet diyelim
bir yandan da sancı gelsin çok istiyorum, sezaryene de gireceksem önce sancı gelsin diyorum
hayırlısı olsun ne olacaksa.

ay cok guldum canim ya karistirdi ha al benden de o kadar benimkide okadar yukardaki tam tarif ettigin gibi ama benimkiler inmiyor hic iste ondan normal doguramiyorum ben

Aglattiniz beni vallahi insallah bu defa allah muradinizi verir insallah bebeginin kalp atisini duyarsin allah sana saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inan su anda aglayarak dua ediyorum cok duygulandim allah dualarimizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…