2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bilmiyorumki kizlar öyle yaziyor ya nisan geldi suyum geldi diye ben normal yapamadigim icin nisan yada su hic görmedim kendimde tecrubem yok
Benim ilk nisan geldi sonra sancilar hata dogurmam yakin ebe kendi patlati suyumu simidi bunda nasil olur hep kontrol ettiyorum gelmis mI diye tik yok

hmmm baya zorlu bir süreçten geçmişsiniz. aama işte Allahtan ümit kesilmez..İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Oyle bide artik bugun yarin dogurcam gece hic yatamdm hep nasil olcak diye korkuyrm halbuki ilk dogumum kolay oldu bbu biraz tombis oldugu icin korkuyorum artik diyorum kaybedecek bi canim var allah buyuktur
yok yok o kadar korkutma kendini. artık öyle doğumda ölme olayları falan olmuyo eskisi gibi.. bol bol dua et. kendini rahatlatmaya bak. ilk doğumda insan gözü kara oluyo herlade... bende korku morku yok şuan :)

velhasıl yanlız değilsin :) Allah gönlüne göre versin. hepimiz için hayırlısı, doktorunla görüştükten sonra kararını merkla ediyorum..

Kızlar biraz belim ağrıyor..
Ara ara sanık adet sancısı gıbı hafıf bırsey gelıyor.
Çok gergınım.
Ayakta duramıyorum bayılcak gıbı hıssetdyrm kendımı
Çok yorgun ve haksızım
cnm'' yorgun ve halsizim '' yazıcakmışsın, ''yorgun ve haksızım '' yazmışsın
hakkaten hem ruhen hem bedenen çöktük günler yaklaştıkça

ay cok guldum canim ya karistirdi ha al benden de o kadar benimkide okadar yukardaki tam tarif ettigin gibi ama benimkiler inmiyor hic iste ondan normal doguramiyorum ben
Zaten aşağı inmedi diye içime kurt düştü normal doğum bekliyorum işallah doktor inmesi için zaman var sancıyla bile girebilir doğum kanalına dedi ama sen de inmediği için normal olmadı dedin

aynen canım sütüm sabahlar baya bol oluyor, sabah 6 da sağıyorum. genelde 15 dk falan emzirebiliyorum artık. çok zorlanıyorum ama önünde sonunda memeyi ağzına sokabiliyorum. parmaklarım tutuluyor ama olsun yeter ki içsin.

Canım onlar 4-5 günde geçiyor. Ben de şok olmuştum öyle bir şişlik görünce. Dahası benim damar yolu açtıkları kolum da aşırı şişmişti.
Şu ana kadar 10 kilom gitti. Öyle dedikleri gibi doğumdan çıkar çıkmaz 10 kg falan gitmedi bende. Özellikle tartıldım doğum sonrası 6 kg gitmişti.
Ama ödemler 1 haftada indi.

roll on kullanmayı neden denemiyorsunuz?

Kizlar birsey sormak istiyorum ben surekli ishalim afedersiniz karnima bi agri giriyor bir haftadir boyleyim drma sormayi unuttum sali gunu gidecegim gerci ama merak ettim..

Yaaa kızlar bu nisan dediğiniz ne yahuu doğuracak oldum hala bilmiyorum ne olduğunuu
Kanlı akıntı canım böyle sümüksü oluyor rahîm ağzını tıkayan bi tikac bende bi kac gün önce gelmişti ilk doğumumda ağrım çoğaldıkça oda çoğalmıştı şuyum doğumdan yarım saat önce falan patlatmıştı .

Slm kizlar.. Bugun kontrolum vardi ve belki dogum icin gunu kararlastiririz doktorumla diyordum ama doktor haftaya yine kontrol dedi. Ben eylulun 19 u istiyorm dogumu. Doktorda o kadar beklemeyebilir dedi. Ayakta kalma dinlen dedi. Doktorum 15 i gibi istior. Bu cuma belli olacak dogum tarihimiz. Kararsizim ya 15 ne gun alicam yada her an tetikte olup 19 u bekliycem. Birde boyle beklerkn aniden suyum gelirse tamamen plansiz olur. Oglum gununu beklemisti. Umarim kızımda bekler ve hayirli ve zamaninda gelir. Dua edin bana kizlar..

Bizde
CNm çocuk parası ve doğum parasından bahsetmişsiniz bunlar ne kadar biliyormusunuz?
Dogum parasi 192.5 lira cocuk parasi da ayliga 38.5 lira yatti

Slm hmlar bende bu hafta doğum yapcam Allahın izni ile. Hiç ağrı yok belirti yok sadece bebeğimde kasılma var yani 1haftadan fazlami var dogumum anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…