Benim ilk nisan geldi sonra sancilar hata dogurmam yakin ebe kendi patlati suyumu simidi bunda nasil olur hep kontrol ettiyorum gelmis mI diye tik yokBilmiyorumki kizlar öyle yaziyor ya nisan geldi suyum geldi diye ben normal yapamadigim icin nisan yada su hic görmedim kendimde tecrubem yok
Cocu parasi icin cocugun kimlik nosunu mdr.yrd.vermen yeterli..dogum ucreti icin ise dpgum belgeni ve bir dilekce ile yine mdr yrd vermen yeterli 1hafta iconde yatar hesaba
Hayirlisiyla bir avazda dogurursun insallah canimBenim ilk nisan geldi sonra sancilar hata dogurmam yakin ebe kendi patlati suyumu simidi bunda nasil olur hep kontrol ettiyorum gelmis mI diye tik yok
hmmm baya zorlu bir süreçten geçmişsiniz. aama işte Allahtan ümit kesilmez..İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Amin inş biz 8 senlk evliyz 2010 da bşladık 3 aşlıma ikincide düşük oldu 3 tüp ilk kimyasal ikinci boş geblk üçüncüde kimyasal oldu bu geçtiğimz temmuzda iki donmuş denmiştk ağustos ta adet olmadım ve rabbim mucizesini nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla
yok yok o kadar korkutma kendini. artık öyle doğumda ölme olayları falan olmuyo eskisi gibi.. bol bol dua et. kendini rahatlatmaya bak.Oyle bide artik bugun yarin dogurcam gece hic yatamdm hep nasil olcak diye korkuyrm halbuki ilk dogumum kolay oldu bbu biraz tombis oldugu icin korkuyorum artik diyorum kaybedecek bi canim var allah buyuktur
velhasıl yanlız değilsincanım çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.
bunları okudukça evet neden olmasın diyorum
neyse bakalım kısmet diyelim
bir yandan da sancı gelsin çok istiyorum, sezaryene de gireceksem önce sancı gelsin diyorum
hayırlısı olsun ne olacaksa.
cnm'' yorgun ve halsizim '' yazıcakmışsın, ''yorgun ve haksızım '' yazmışsınKızlar biraz belim ağrıyor..
Ara ara sanık adet sancısı gıbı hafıf bırsey gelıyor.
Çok gergınım.
Ayakta duramıyorum bayılcak gıbı hıssetdyrm kendımı
Çok yorgun ve haksızım
Hahahah aynen dostum..... Yanlış yazmısımcnm'' yorgun ve halsizim '' yazıcakmışsın, ''yorgun ve haksızım '' yazmışsın
hakkaten hem ruhen hem bedenen çöktük günler yaklaştıkça
Zaten aşağı inmedi diye içime kurt düştü normal doğum bekliyorum işallah doktor inmesi için zaman var sancıyla bile girebilir doğum kanalına dedi ama sen de inmediği için normal olmadı dedinay cok guldum canim ya karistirdi ha al benden de o kadar benimkide okadar yukardaki tam tarif ettigin gibi ama benimkiler inmiyor hic iste ondan normal doguramiyorum ben
ilk günler sayılmaz canım, hastanede çocuk aç kalmasın diye değil sarılık korkusundan mama veriliyor aslında. bolbol emzir sağ, mama verdiğin öğün içinde fazladan sağ böylece vücuduna, bak benim çocuğum çok emiyo daha fazla süt istiyo daha fazla süt üret mesajıni verirsin, mamayı kesip sadece anne sütüne geçişin bildiğim tek formülü bu..
benimki 2 sene böyunca ağır iş yaptığımda hafifi ağrı ve huzursuz bi his veriyordu, 10 sene oldu hala da üzerinde hafif bir uyuşukluk var ve ara sıra dikiş çizgisi boyunca kaşıntım oluyor, estetik dikiş sözde ama çatlaklardan daha belirgin bir izi var.
canım göğsüne sıcak kompres yap, masaj yap bu sıradada sertliğin yoğun olduğu acıyan noktaları tespit et. önce elinle sonra makinayla sağ, bebek emse daha iyi olur ama şimdi ikinizde emme işinde acemisiniz, makina daha az stresli olur senin için. sağarkende o daha sert olan acıyan yerlere masaj yapmaya devam et, tabi hemen akmaz süt damla damla gelir, 15-60dk içinde iğne batması gibi bi sızıyla açılacak tıkanan yerler, ondan sonra çıkan süt miktarıda artar, tüm sertlik gidip yumşacık olana kadar sağmaya devam et.
normale döndüğünde de mama verdiğin her öğün için de bebek emmiş gibi sağ maya devam et yani 2-3 saatte bir göğüslerini boşalt, böylece hem tıkanmaları önlersin, hemde süt üretiminin artmasını sağlarsın.
haklısın canım belki senden daha iyi temizleyip, uyutur, besleyecek birileri vardır ama hiç kimse senden daha fazla sevemez, kimse senin gibi üstüne titreyemez. sevgiliye, anneye babaya duyulan aşkı teraziye koysak 1 evlat aşkı etmiyo..
öncesinde dikişlerine iyi baktıysan ağrısı geçmiş ve baya toparlamış olursun canım. yol otoban zaten fazla sarsıcı olmaz, bebekte arabada bol bol uyur zaten:)) yinede yol yorgunluğun fazla olacaktır.
ben 20 günlükken 2 saatlik yolculukla karşıda oturan kuzene ev gezmesine gitmiştim:)) 1 gece de kaldım. hala çok kanamam olduğu için bebek bezi kullanıyordum ve gece huzursuz uyumuştum. bebek arabasıyla sitenin bahçesinde yürümüştük biraz 2-3 apartman yürüdükten sonra kendimi çok yorgun hissetmiştim ama sanırım bunlar benim normalden fazla kanamam olmasından dolayıydı çünkü 30 gün bebek beziyle geçti, 40ım çıktığı gün kanamam bitti ben ondan sonra kendime geldim. 3 gün sonrada işe başladım zaten.
Herkese günaydınnnn kızlar;
Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.
Şimdi kızım uyuyo ve ben hayran hayran ona bakıyorum.
İçimden bu güzellik daha şyi bi anneyi halediyor dediğim bile oldudüşünün duyduğum aşkı
Rapido doğurdun mu cnm. Seni merak ediyotum.
Bu arada sezeryan sonrası ayaklarım inanılmaz şişti.
Hamileliğin 5 katı gibi.
Bugün doktora soracağım.
doğum yaptıktan sonraki kokundaha beter oluyo söylüyeyim :)sana tavsiye verebilirim emzirirken aayip bi koku oluyo ben denedim etkisini gördüm karbonatı suyla ıslattığın koltuk altına sürüyosun ve bırakıyosun ter kokusu kalmıyo dene derim
Kanlı akıntı canım böyle sümüksü oluyor rahîm ağzını tıkayan bi tikac bende bi kac gün önce gelmişti ilk doğumumda ağrım çoğaldıkça oda çoğalmıştı şuyum doğumdan yarım saat önce falan patlatmıştı .Yaaa kızlar bu nisan dediğiniz ne yahuu doğuracak oldum hala bilmiyorum ne olduğunuu
Kızlar biraz belim ağrıyor..
Ara ara sanık adet sancısı gıbı hafıf bırsey gelıyor.
Çok gergınım.
Ayakta duramıyorum bayılcak gıbı hıssetdyrm kendımı
Çok yorgun ve haksızım
Bizdeoz81 .!.:kızlar bugün tam 33 günlük olduk sarılığımız düştü çok şükür mama ve anne sütü veriyorum ama sütüm bayağa az ikisini emzirsem bile doymuyor arkasından 2 ölçek mama veriyorum.bu arad göğüslerim yara oldu acı içinde emziriyorum herşeyi sürdüm denedim ama nafile 1. oğlumdada aynısı olmuştu ama emzirmeye devam...
Dogum parasi 192.5 lira cocuk parasi da ayliga 38.5 lira yattiCNm çocuk parası ve doğum parasından bahsetmişsiniz bunlar ne kadar biliyormusunuz?
Hımmm sağol öğrenmiş oldummKanlı akıntı canım böyle sümüksü oluyor rahîm ağzını tıkayan bi tikac bende bi kac gün önce gelmişti ilk doğumumda ağrım çoğaldıkça oda çoğalmıştı şuyum doğumdan yarım saat önce falan patlatmıştı .
Bende öyleyim canım bu aralar sebebini bilmiyorum ama dogum yaklasınca ishal olunurmus diye okunustumKizlar birsey sormak istiyorum ben surekli ishalim afedersiniz karnima bi agri giriyor bir haftadir boyleyim drma sormayi unuttum sali gunu gidecegim gerci ama merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?