- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
Herkese gunaydinlar ve mutlu pazarlar arkadaslar ben yine sabahin 5.30 unda hortladim camasir astim balkon yikadim simdide evin icinde dolanip duruyorum oglum ve esim horul horul uyuyorlar sinir oldum ben neden uyuyamiyorum kafalarina birer sürahi su dökesim var ama kıyamiyorum iste
Philips Avent aldım, memnunum. Bazıları madela öneriyorlar ama fiyatı çok yüksek, gereksiz o kadar para vermek. zaten sağdıkça sütler artıyor. göğüs pedi kullanmak gerekiyor.sütünüzü hangi marka,süt sağıcagı ile sagıyosunuz...
belki lazım olur aklımda bulunsun
memnunmsunuz
Çatı muayenende doktorun ne dedi canım belki dar olabilir? Bende 38.haftadayım daha bana göre 41 e kadar yolu var bi problem çıkmazsa artık hakkımızda hayırlısı olsunCanim ama her bunye farkli mesela ablamin iki cocugu var onunkide hic dogum kanalina oturmazdi dogum sancisi gelince bebegin basi döner ablam kusmaya baslardi ve o anda dogum kanalina giriyordu ve ablam ikisini de normal dogurdu birincide cok dikisi olmustu ama ikinciyi sıfır dikisle dogurdu ama bende olmadi iste
Doğum yapmış arkadaşlarım;
Bebişlerinizin beslenmesi nasıl?
Benim çok sütüm yok zaten kanallarım tıkanmıştı. Sütümü nasıl arttırırım.
Yeni yeni kanallarım açılıyo.
Şuan tabiki mama takviyesi yapıyoruz.
Geçende bir kontrole gittik.
İlla mamayı kes dediler iyi dedilerde süt az.
Bebeğim doymuyo.
Zaten çok iştahlı.
Napıcamı bilemiyorum.
Yani mamayı fln arttırdım ama kafama göre.
Kızıma bir zararı olmasın.
Beslenmeyle alakalı bilgisi olan anneler bana yardımcı olabilir misşniz?
Sğtümün bu saatten sonra artma durumu var mı?
Slm uzulmeni anliyorum ama kendini kasmakmi arasam doğurdun mu yoksa diyo..arayanlar sesim iyi değilse doğurdun mu kötüyse bişey mi var diyo..aradıklarında açmasam ısrarla arıyolar yine sonra da ben de doğurdu herhalde dedim diyolar yine...of delircem eşimi bile arasam bu muameleyi görüyorum.bunaldım !! bence bebeğin gecikmesi halinde sezeryn daha iyiymiş diyorum.en azından tarihi belli ben cuma günü kurbanlık koyun gibi gidicem hastneye..suni sancıyla doğuramazsın karnın çook yukarda diyenlere inat normal doğrabilcem mi yoksa onca saat acı çektikten sonra sezeryana mı alınıcam bilmiyorum
evet canm bende onlari merak ediyorum ne götürdün ne kadarini kullandin pijamami rahat gecelik mi..bebiş için en çok neye ihtiyaç var..doğum yapan anneler firsat bulurlarsa bi yaziverselerrCanım ben sezeryan oldum. Hafif bir majyaj fırsatım oldu.
Ameliyattan çıkınca kuzrnim hemen düsldi beni tavımı falanda taktılar.
Bende dünya kadar pijama takımı fln götğrdüm. Olduğu gibi geri getirdim
Benim catida darmis ilkte öyle demisti ve benim rahim agzinda da darlik varmis onun icin sezeryan oldum doguramayacagim belliydi ilki sezeryan oldu buda onun için sezeryan ben 7 yillik evliyim hala esimle beraber olurken okadar darim ki agrim olurÇatı muayenende doktorun ne dedi canım belki dar olabilir? Bende 38.haftadayım daha bana göre 41 e kadar yolu var bi problem çıkmazsa artık hakkımızda hayırlısı olsun
Slm uzulmeni anliyorum ama kendini kasmabende oglumda sunni sanci almistim sabah 10 dan aksam 5 kadar oglum aksam ezaninda dogdu :) darsii sana ve bekleyenlere ve bana olsun :) suan 36 +2 haftaligim bakalim bu bebisim kendimi gelcek doktr soyledigine gore eylul sonu gibi olurmus :)..bol bol dua.et ..sanci basladigi zaman sicak suyla dus al ..comel.otur kalk ...acilman kolay olur inslh Rabbim hepimisin yardimcisi olsun...
Tam emin değilim ama çatısı dar olanlarda zaten bebek doğum kanalına bile giremiyormuş benim çatı muayenem de doktor normal doğum için müsait dedi ama bende aşağı inmezse ya da açılmam olmazsa gibi gereksiz endişeler yapıyorum şimdiden bide sizde de karnınız küçülmüş sanki içinde 3 kilo bebek yokmuş gibi oluyor mu?Benim catida darmis ilkte öyle demisti ve benim rahim agzinda da darlik varmis onun icin sezeryan oldum doguramayacagim belliydi ilki sezeryan oldu buda onun için sezeryan ben 7 yillik evliyim hala esimle beraber olurken okadar darim ki agrim olur
Su anda bende öyle bisey yok bu arada bizimde saka maka son 1 haftamizTam emin değilim ama çatısı dar olanlarda zaten bebek doğum kanalına bile giremiyormuş benim çatı muayenem de doktor normal doğum için müsait dedi ama bende aşağı inmezse ya da açılmam olmazsa gibi gereksiz endişeler yapıyorum şimdiden bide sizde de karnınız küçülmüş sanki içinde 3 kilo bebek yokmuş gibi oluyor mu?
Tam emin değilim ama çatısı dar olanlarda zaten bebek doğum kanalına bile giremiyormuş benim çatı muayenem de doktor normal doğum için müsait dedi ama bende aşağı inmezse ya da açılmam olmazsa gibi gereksiz endişeler yapıyorum şimdiden bide sizde de karnınız küçülmüş sanki içinde 3 kilo bebek yokmuş gibi oluyor mu?
Su anda bende öyle bisey yok bu arada bizimde saka maka son 1 haftamiz
Sezeryanda günün belli olması cidden avantaj işallah sağlıkla kucağına alırsın :)Su anda bende öyle bisey yok bu arada bizimde saka maka son 1 haftamiz
4 gün önce kontrolde suyu iyiydi azalma yok demişti doktor ama karnın küçülmesi doğum belirtisi diyorlar bakalım artık riskli zamanlar geçti işallah sağlıkla gelirlerDoğum belirtisi diye biliyorum. Suyu azalınca da olurmuş. Ben bir hafta sonra 40 haftalık olcam hala belirti yok.
Canım makyaj mal kullandım.diş fırçası ve tarak ta çok lazım.evet canm bende onlari merak ediyorum ne götürdün ne kadarini kullandin pijamami rahat gecelik mi..bebiş için en çok neye ihtiyaç var..doğum yapan anneler firsat bulurlarsa bi yaziverselerr
Sezeryanda günün belli olması cidden avantaj işallah sağlıkla kucağına alırsın :)
4 gün önce kontrolde suyu iyiydi azalma yok demişti doktor ama karnın küçülmesi doğum belirtisi diyorlar bakalım artık riskli zamanlar geçti işallah sağlıkla gelirler
Hayirli olsun melegin,gozunuzaydin :)
Bende Mayis annesiyim..Sutunun ilk samanlarda olmamasi normal,bi zaman gelecek akacak goguslerinden ozellikle geceleri vs hepsi ayri surecler..
Suan seni cok sık emmesi gerekiyor bu aclik meselesi degil bebegin emdikce sutun ona gore ayarlaniyor..Yani mamayla aldigi 30-40 cc senden almadigi sute ve bu da beynine bu sut yeterli mesajina neden olur..Gercekten arz talep meselesi..
Sut icin yapilabilecek birsuru sey var ama once moral,inanmak,uyku,sıvı en basta en etkilileri..
Daha sonra komposto,taze sogan,dereotu,humana hipp vs caylar hatta ben suan damla kullaniyorum..
Yani acikcasi hem bebegini sık emzirip yediklerinlede katkida bulunmalisin kendine..
Cok cok sey var denenmis kimine iyi gelen kiminr iyi gelmeyen,haftalik kürler vs var..
Simdilik bi duzen bekleme derim bebegin istedikce emzirmelisin..
Herkese ayri ayri tebrikler,insallah saglikla kavusursunuz meleklerinize kavusanlarada gozunuzaydin..
Benim 39. Hafta zoru basarip ters döndü bebisim makat gelisliydi yani artik,spinal sezeryan oldum..
Her surecim cok sukur sorunsuz gecti..
Hicbirsey icin kesin katii dusunmeyin,size birsuru konusan her insani kafaniza takmayin,zorluklari kabullenin en kolay yol bu :)
Çokkk saolll canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?