2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bende de hiç doğum belırtısı yok. Annemle kayınvalidem daha 10 güne doğurmazsın dıyorlar. Bende Biran önce hayırlısına doğurmak ıstıyorum . Kızlar çok strese gıryrm . Cumaya kadar oğlum gelmezse Dr a Sezeryan mı teklıf etsem deiyorum. Annemler 41. Haftaya kadar zamanı var dıyor..... Bana beklemesi zor gelıyor

Bende o stresi yaşıyorum. Acaba aynı mı günlerimiz 1 hafta kaldı benim de. Hiç belirti yok.

Selam kizlar bakiyorumda hepimiz ayni dertten muzdaripiz bende bekliyorum bI agri oldumu kendimi dinliyorum sonra geciyor tik yokkimseyi arayamiyorum aradigimda dogurmadinmi nasil oldu msj cekenler hep ayni sorular artik strest oldum esim bile aradiginda bisey yokmu ayyy biaonce olsada bende onlarda rahatlasa birazcik agrim oldumu esim hadi hastaneye gidelim diyor diyorum sancim bes dk bir olmadan gitmem kucuk oglum bile anne hadi bebek nezaman gelcek diye tuturuyor bizim kizda gelcegine niyeti yok gumbur gumbur oynuyor

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aslında doğum yapan yapmayan arkadaşların bi listesi olsa bizlerde kim doğum yapmış kim yapmamış haberdar olsak

Sormayın bu sabırsız bekleyiş beni strese soktu. Belirti olsa rahatlicam. Beklesem mi yarın dr gitsem mi bilmiyorum

Sanci cok sık oluyor birde arada belime vuruyor sanci kasilmalar var ama karnim yukarida ve sancilar nst de cikmiyor ama vajinal akinti fazlalasti

bende de karnımda kasılma oluyor bebek bi tarafa toplanıyor bu sancıymış doktorun dediğine göre nst de çıkmıştı sancı ilkinde.
onun dışında bi belirti yok bnde. bi de çok yürüdüğümde vajinama baskı hissediyorum o açılmamı acaba çok merak ediyorum.

canım korkmama rağmen cahil cesareti ile normal bekliyorum bende.
hayırlısı diyorum bi de.

ben de hayırlısıyla atlatsam.normal doğumdan korkmuyorum da işte bu planlı işlerden (suni sancı,sezeryan ) korkuyorum..Allah yardımcımız olsun hepimizin

Normal dogum bekleyenler belirti olarak dogum yapmadan bi kaç saat önce nisan yada su gelir en fazla bi kac gün önce nisan gelir ağrıda öyle.yani öyle günler haftalar önce belirtileri olmaz doğumun.en fazla kasılmalar hafif ağrılar olabilir bazılarında .strese sokmayın kendinizi bebek iyi olduğu müddetçe normali bekleyin .

Doğum yapan anneler müsait oldukları zaman ultrason ölçümleri ile doğumdaki ölçümleri arasında nasıl farklar vardı yazabilirler mi acaba? Benim 37+0 da 3150gr dedi doktor son haftalar zaten az alacak bide ultrason fazla ölçüyorsa diye biraz korkuyorum acaba çok mu küçük olacak ?

ben kafama hiç takmıyorum zaten taksam paniklerim çünkü. ne zaman olursa diye bekliyorum. ama etrafımdaki herkes heran doğurucakmışım muamelesi yapıyorlar :)

Aynen canim bende artik oturup onlarla birlikte agliyorum çoğu zaman.. uyku diye bisey hic yok zaten gunde 2 saat uyusam kâr diyorum iyice eve kapandim kaldim disariya cikmaya korkuyorum çünkü.. psikolojimi bozmamaya çalışıyorum ama artik iyice bunalmaya basladim.. sabir diyorum elbet duzene giricez

Dr um beni 4 gune bir cagiriyor bende acilma falan yok sezeryan olacagim ama yinede rahim agzini kontrol ediyor yarin yine gidecegim cagirdi

Dr um beni 4 gune bir cagiriyor bende acilma falan yok sezeryan olacagim ama yinede rahim agzini kontrol ediyor yarin yine gidecegim cagirdi

bende çarşamba günü gidicem. bi de çatı muayenesi olucam. bakalım nasıl olucak
yine bi heyecan yaşarım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…