2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benim de son on gunum ve dr muhtemelen 4u gecer dedi..ama sen de uzun boylu fiziklisin dedibu gercekten avantaj midir?..normal dogym dusunen iri bebek anneleri siz de durum nasil.ilk bebgi buyuk olanlar hic te ic acici seyler yazmamislar...

ben de hayırlısıyla atlatsam.normal doğumdan korkmuyorum da işte bu planlı işlerden (suni sancı,sezeryan ) korkuyorum..Allah yardımcımız olsun hepimizin
Allahin izniyle atlatacaz...haklisin bende planli degilde beklemedigim anda gelsin istiyorum suprizzzz yapsin bize :))))) inslah dualarimiz kabul olur

Benim de son on gunum ve dr muhtemelen 4u gecer dedi..ama sen de uzun boylu fiziklisin dedibu gercekten avantaj midir?..normal dogym dusunen iri bebek anneleri siz de durum nasil.ilk bebgi buyuk olanlar hic te ic acici seyler yazmamislar...
Canim dr uzun boylusun diye dogurabilirmisin dedi benim boylu degilim orta boydayim doktorumda yapabilirsin dedi bende endiseliyim yapabilirmiyiz diye

kızlar buraya pc den foto eklemeyi biliyor musunuz?
bi de ben artık iphone uygulamayı açamıyorum hata veriyor

kızlar buraya pc den foto eklemeyi biliyor musunuz?
bi de ben artık iphone uygulamayı açamıyorum hata veriyor
Iphone uygulaması çok iyi oluyordu değil mi ben de malesef artık telefonda Google'dan açıyorum Allah'tan her açtığımda tekrar giriş istemiyor pcden açmak istemiyorsan böyle de yapabilirsin canım

Iphone uygulaması çok iyi oluyordu değil mi ben de malesef artık telefonda Google'dan açıyorum Allah'tan her açtığımda tekrar giriş istemiyor pcden açmak istemiyorsan böyle de yapabilirsin canım

evet uygulama ile çok iyiydi. evdeyken pc den açıyordum da ani bişey olur hastaneden yazmak isterim diye öğreneyim dedim.sağol cnm.

Canim dr uzun boylusun diye dogurabilirmisin dedi benim boylu degilim orta boydayim doktorumda yapabilirsin dedi bende endiseliyim yapabilirmiyiz diye
Ne bilim bebek iri ama sen de ortalama turk kadinina gore yapilisin dedi..4200e kadar yolu var dedi..zaten.normal dogum.insani ürkütuyo bi de boyle soylenenler; dikişler, dogum sirasinda olablcek sikintilar derken daha cok akli karisiyo insanin

Dogru haklisin benimde ikinci dogum olcak yinede ceverden etkileniyorum dr iri dediginden beri diyet yapiyorum .boyunuda soyledimi insallh sorunsuz dogururz tosuncuklari,:)

Benim de 37+0 da 3150 gr dedi bebegin simdi dogsa alir gidersin dedi doktorum yani canini sikmana gerek yok 2500 doganlar bile saglikla buyutuyorlar

Adet olcak gibi bi agrim var bakalim artik gecmeseayyyy ne oldu bize boyle sabirsizlastik iyice kizlar aranizda bebek kilosu 4 kiloya yakin varmi

bu adet ağrıları ve kasıklara baskılar 3-4 gündür bende de var
ama ne nişan ne su var ortada
benim bebek de 4 kilo yada geçmiş bile olabilir
normali çok istiyordum ama sırf çocuğu zorlamamak için vazgeçebilirim
dr bi çatı muayenesi yapsın bakalım o ne dicek ona göre salı yada çarşamba müdahale edecek artık.

Hmlar bebek son hafta kilo alıyor. Benim 3280 di haftası doldu gittim 4 olmuş. Dr sürekli değiştim ben çatı muayenesi yapılmadı istemem de. Ultrasonda belli olmazmi ki. Inş aksilikler çıkmaz. Ruava oğlandı demi senin bebiss. Ve bu ara çok yorgun hissediyorum kendmi.

Aynen bendede ne su ne sanci adet agrisi gibi agrim var benimki dort kilo hemen hemen ama catin musait dedi normal dogum dedi normal yapicam ama bi haftaya kadar olmasa yapamam diye dusunuyorum insallh bugunyari olur

yok canim benmki kiz canim seninkin boyunuda soyledimi dr insalhhh sagkickla dogurruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…