2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

en son kontrolde doktorum rahimde açıklık göremiyorum o yüzden çatı muayenesi yapmama gerek yok dedi
sanırım artık bu gittiğimde yapar çünkü salı yada çarşamba olmazsa suni sancı verip başlatıcam doğumu dedi.
bende geçenlerde çok yorgun hissediyordum
ama diyorlar ya doğumda önceki gün enerji gelirmiş, demekki daha var seninkine :)

Aynen bendede ne su ne sanci adet agrisi gibi agrim var benimki dort kilo hemen hemen ama catin musait dedi normal dogum dedi normal yapicam ama bi haftaya kadar olmasa yapamam diye dusunuyorum insallh bugunyari olur

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum
bi gideyim yarın bakalım doktorum ne dicek.

yok canim benmki kiz canim seninkin boyunuda soyledimi dr insalhhh sagkickla dogurruz

amin cumlemiz ınş. Ultrason kağıdında yazar hepsi kilosu boyu. Son ultrasonda 51 cm üzeri idi. Bakalım yarın dr a gitcem. Kız çocuğu erken gelir oğlan günü geçermiş.

Hayattaolan senin ilk dogumun mu peki

Kaçıncı haftanda 3280di? 38den sonra annede de bebekte de kilo alımı yavaşlar diyor ya bide çat
ı muayenesi yapılmadan normal doğumu beklemenin bi anlamı yok bence sancıları çekip sonra sezeryana dönecekse seni daha da çok yoracak hem cidden zor bişey değil normal doğumda açılmaya da böyle bakıyorlarsa zaten alışmaya çalışmalıyız benim fikrim tabi bende de yorgunluk var doğum öncesi olacak enerji patlamasını bekliyorum işallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Benim de 37+0 da 3150 gr dedi bebegin simdi dogsa alir gidersin dedi doktorum yani canini sikmana gerek yok 2500 doganlar bile saglikla buyutuyorlar
Dediğin doğru tabi ama genede insan biraz ele avuca gelsin istiyor ya zaten doğunca gidecek birazı süt gelene kadar da zayıflarsa diye endişe ettim çok kuruntuluyumdur zaten :)

kizlar ya ben kasintidan oluyorum karnim tamamen cok kasiniyo yirtilmadan dolayi galiba krem verdi doktor ama hic fayda etmyo doguma kadar surecek galiba

Ultrasondan ultrasona cok deisiyo.. 37deyken ozel hastanede 3240.dedi.. ayni gun devlet hastanesinde 3600 dediler..

38 haftasında kilo aldı yani annede kilo kaybı olur ama bebek te alır diye biliyorum. Hayirlisi ile cumlemiz sağlıkla getiririz. Çatı muayenesi yapılır belki bilmiyorum.

kizlar ya ben kasintidan oluyorum karnim tamamen cok kasiniyo yirtilmadan dolayi galiba krem verdi doktor ama hic fayda etmyo doguma kadar surecek galiba

Zeytin yağı ve badem yağını karıştırıp masaj yap duştan sonrada yap geçer düzenli yatarken ve sabah uygula.

Benim de 37+0 da 3150 gr dedi bebegin simdi dogsa alir gidersin dedi doktorum yani canini sikmana gerek yok 2500 doganlar bile saglikla buyutuyorlar
Ben size hep diyorum ya cnm ben ilk oglumu 2500 dogurdum arkadasimla 1 ay vardi aramizda o 3300 dogurdu benimki daha cabuk gelisti buyudu hatta ilk 6 ayda arkadasin oglunu gecti kuvezde falanda kalmadi cok sukur simdi 6 yasinda yasitlarindan daha uzun boylu kiloya hic takilmayin kucuk bebek daha cabuk gelisiyor bir giydirdigim tulumu bir hafta sonra giydirememistim

Adet olcak gibi bi agrim var bakalim artik gecmeseayyyy ne oldu bize boyle sabirsizlastik iyice kizlar aranizda bebek kilosu 4 kiloya yakin varmi

bizimki de 4e yakın. 4ü geçmediği sürece normal doğurabileceğimi söylese de kolay bir doğum olmayacağını da ekleyince doktorum vazgeçtim. üstelik iri bebeklerde zorlanarak yapılan doğumlar ileriki yaşlarda idrar kaçırmaya neden oluyormuş. bütün bunlara bendeki korku da eklenince normalden vazgeçtim. yarın doktorumu arayıp sezeryaniçin gün isteyeceğim..

amin cumlemiz ınş. Ultrason kağıdında yazar hepsi kilosu boyu. Son ultrasonda 51 cm üzeri idi. Bakalım yarın dr a gitcem. Kız çocuğu erken gelir oğlan günü geçermiş.
Bimiyorum ki canim oglum 15 gun erken geldi kizimda cuma gunu gunun dolduryor degsiyor artik beklemdeyiz nasil olcak bakalım

Bu kadar yetti mi bebek icin bize hastane cikisi cok alin 6-7 takim demisti bi arkadasim ben 2 takim aliyodum 4 alayim bari dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…