2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet bende sasirdim artik
Hayırlısı artık. Ne düşüneceğimi bilmiyorum şaşırdım artık. Bebek hareket ediyor bana iyi gelende bu.
Evet bende sasirdim artik herkesin farkli oluyor hayirlisiylan bi atlatsaydik saglikli olsunda
Bu hafta olur ınş. Yarın dr ne diyecek merak ettim. Ve bu çatı muayenesi sartmi herkes oldumu merak ettim.
Insallah olur cati muaynesi oglumdada oldu bundada oldu kontrol ediyolar parmagiylan afedersin dr soylediklerini yaz bize

Evet bende sasirdim artik

Evet bende sasirdim artik herkesin farkli oluyor hayirlisiylan bi atlatsaydik saglikli olsunda

Insallah olur cati muaynesi oglumdada oldu bundada oldu kontrol ediyolar parmagiylan afedersin dr soylediklerini yaz bize

Olur yazarım.çatı muayene Mecbur olması mı lazım

kizlar ya ben kasintidan oluyorum karnim tamamen cok kasiniyo yirtilmadan dolayi galiba krem verdi doktor ama hic fayda etmyo doguma kadar surecek galiba
Canm benimde karnimin alt kismi çok kaşiniyor hemen kremle masaj yapiyorum ama şöyle tirnakliyarak kaşimak Iistiyorum

Eki Görüntüle 1236583 Eki Görüntüle 1236584 bunlarda bizim isimligimiz ve beşik susmuz...ikisini de babasi yapti
eşinin ellerine sağlik ne güzel olmuş..ben resim öğretmeniyim bi çoğunu kendim hazirladim ama eşimde yardimci olsu saolsun..

bende bebek bir tarafa kendini topluyor. Ve ağırlık var bunlar belirti olabilir mi . Muhtemel doğum tarihim 13 eylül.
Bende de aynı ya sag taraf şişiyr oyleve kalıyr yada sol zeynp kamile gidyrm catım dar mı genıs mı kontrol eden yok suyun iyi bebıs kılo alıyr dıo yolluyr tek belirti vajinada son bir haftadr asırı baskı var 41 e kadar bekltyrz dıo doktr bugun tam 40 olduk hayrlısı olur ınsallah

evet aynı seninle banada onu dediler. oğlan mı senin. bendede baskı uyguluyor idrara sık cıkar oldum. ve artık eskisi gibi değilim çok agırlaştım halsizlik de var. bebeğin nasıl hareketlimi.

bir arkadaşım vardı norml doğum için gittik hiç bakmadılar çatıda sorun çıkmış doğum esnasında kemikmi ne varmş sezeryana almışlar acil. anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…