- 2 Aralık 2012
- 13
- 4
- 18
Benim de aksine hic sabrim yok boyle seyler icin..izlerken bile sikildim :).. esim sinif ogretmeni biraz da onun etkisi var sanirim..Valla öyle ama
Allahin izniyle atlatacaz...haklisin bende planli degilde beklemedigim anda gelsin istiyorum suprizzzz yapsin bize :))))) inslah dualarimiz kabul olur
Yok ben severim yapmayi kapi susunu falan ivir zivirlari ben yaptim ama esim hic beceremez ki hatta gösterdim ona bak diye helal olsun adama valla ne guzel yapmis diyoBenim de aksine hic sabrim yok boyle seyler icin..izlerken bile sikildim :).. esim sinif ogretmeni biraz da onun etkisi var sanirim..
Aynen kendimi gercektende kurbanlik koyun gibi hissediyorum ilk dogumda pek bilmiyosun ama ikincide resmen öyleyim ama normal oylemi sancin tutar hast git o telasla birde bakmissin dogurmussun ne guzel bebisin koynunda ama ben geri sayim yapiyorum daha cok heyecan korku basiyor planli olmasi inanin daha stresli bir de ne tuhaf sey oyle dogurmamis olan nasil ahkam kesiyor oyle ne tecrubesi varmis ne biliyormus neden herkesi korkutuyo demezlermi kac defa suni sanci aldin dogurdun diye hic boyle insanlara kafanizi yormayin bu bebisler eninde sonunda birsekilde cikacak allah hayirlisiyla dogurmak nasip etsinen azından o zaman kurbanlık gibi hissetmicez ve korkmaya fırsatımız olmadan can havliye gidicez hastaneye.bebişi alıp gelicez :) bekleyince öyle mi olur böyle mi olur diye kasıyoruz.bi de etraftaki herkes doğum profesörü maşallah..benim hiç doğum yapmamış bi arkadaşım suni sancı çok kötü ben zaten asla normal doğurmam diye ahkam kesiyo..suni sncı ile doğumu deneyip başarılı olamamış sezeryan olmak zorunda kalmış biri ise asla suni sancı alma diyo..öyleyse sen niye aldın arkadaş diye sorarlar adama !! :)
canım madela aventten daha ucuz, ben alırken yarısıydı ama şimdi avent 250, madela 190 civarında..Philips Avent aldım, memnunum. Bazıları madela öneriyorlar ama fiyatı çok yüksek, gereksiz o kadar para vermek. zaten sağdıkça sütler artıyor. göğüs pedi kullanmak gerekiyor.
canım kaka yapamamaları kabızlıktan mı? anne sütü kabızlık yapmaz ama mama yapar, doktor bu durumda mamanın markasını değiştiriyor.. gaz için damla kullanıyor musun? yanlış hatırlamıyorsam 15 günden sonra kullanılıyordu..Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor.. sanirim cogu kisi dogum yapmis bebisler saglikli sihhatli annislerinin kucagina gelmiş. .
Benim pek iyi gitmiyor.. kizlarimda buyuk oranda gaz problemi var.. bu yüzden cok huzursuzlar.. kakalarinida yapamiyolar.. ilk zamanlar tek basima halledebiliyordum ama büyüdükçe zorlasiyolar.. bugun 43. Günümüz. . Yardimci ariyorum bulamiyorum.. onlarla tek kalmaya korkar oldum artik.. Çünkü agladilarmi ikisi birden basliyor ve susturmanin imkani olmuyor..Bu yardimci konusunda sizlerinde aklinda bulunsun ist. Avrupa yakasinda oturuyorum varsa bildiginiz bana ulasin lutfen... yoksa oynatmaya az kaldi
canım sanırım kilodan çok kemik genişliği problem oluyor. eltimin ilk çocuk 3600 rahat doğdu ama ikinci 3200 olduğu halde daha zor doğdu, omzu takılmış doktor baya uğraşmış çıkarmak için. çocuk ilkinden daha zayıftı halada zayıf ama omuzları geniş boyu uzun iri kemikli, babaya çkmiş. annede 155 minyon bi kadın. üstelik bebeğin iri olduğunu bildiği halde ikincide de normal doğum tercih etti ama doktora çok güvendiğini başka doktorla o doğumu yapamayacağını da söyler hep..Benim de son on gunum ve dr muhtemelen 4u gecer dedi..ama sen de uzun boylu fiziklisin dedibu gercekten avantaj midir?..normal dogym dusunen iri bebek anneleri siz de durum nasil.ilk bebgi buyuk olanlar hic te ic acici seyler yazmamislar...
bende bu hafta bunu düşündüm hep:)) doyamadım hamileliğe, ilkinden bişey anlamamıştım buda göz açıp kapayana kadar geçti. başka çocukta düşünmüyorum, onun için hiiiç acelem yok, 2-3 ay daha kalsın içimde, karnımın içinden sevebilirim onu..Arkadaşlar ben doğurmak istemiyorum size de oluyor mu
Hep içimde saklamak istiyorum onu, eşime söylediğimde bana haksızlık olmaz mı o zaman diyor :)
Bilmiyorum kaç kere hamile kalacağım ki, bitiyor olması hüzünlendiriyor beni.
Biten her şey aynı etkiyi yapıyor bende. Galiba hüzünlenmek yerine sağlıklı çok mutlu geçtiği için şükretmem gerek... Belki oğlum doğunca sarfedeceğim bu cümleleri :)
Hayirli olsun canim allah bi sancida kurtarsin insallh suni sancimi veriyorlar cevap verbiilrsen tabi dualarimiz seninleKizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
Kizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
Allah yardımcımız olsun canım sancın gelince derin nefes alıp vermeyi unutma gercekten çok faydası var bi ıkınmada cikar insallah bebisin sağlıkla.Kizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
doğuma 72 kg ile gittim, sezaryan sonrası 2 gün hastanedeCanım onlar 4-5 günde geçiyor. Ben de şok olmuştum öyle bir şişlik görünce. Dahası benim damar yolu açtıkları kolum da aşırı şişmişti.
Şu ana kadar 10 kilom gitti. Öyle dedikleri gibi doğumdan çıkar çıkmaz 10 kg falan gitmedi bende. Özellikle tartıldım doğum sonrası 6 kg gitmişti.
Ama ödemler 1 haftada indi.
ayy normal doğum yapan biri daha Rabbim bi avazda kurtarsin sağlicakla kavuş bebeğine inş.sonra da firsat bulunca burda pozitif doğum hikayeni anlat bizede moral motive olsunKizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın doğum yapalı 15 gün oldu ne haber verebildin ne yazabildim bebeğim 37 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı bende akıl kalmadı valla ama şimdi iyiyiz koyun koyuna yatıyoz öptüm herkezi
Buarsda asia rapido cumu tebrik ederim[/
QUOTE]
bende merak ediyordum seni sesi çikmadi inş.kötü bişey yoktur die çok şükür Rabbime güzel haberlerini aldik aman siz sağlikli olunda..firsat bulduğunda doğum hikayenide paylaş bizimle ve miniğini kokla bizim yerimize..
Hayirli olsun canim allah gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsinArkadaşlar merhaba kusura bakmayın doğum yapalı 15 gün oldu ne haber verebildin ne yazabildim bebeğim 37 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı bende akıl kalmadı valla ama şimdi iyiyiz koyun koyuna yatıyoz öptüm herkezi
Buarsda asia rapido cumu tebrik ederim
canım korkmama rağmen cahil cesareti ile normal bekliyorum bende.
hayırlısı diyorum bi de.
Gözün aydın ,bebeğini güle güle sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah yaşı uzun bahtı açık olsun banada dua et canımArkadaşlar merhaba kusura bakmayın doğum yapalı 15 gün oldu ne haber verebildin ne yazabildim bebeğim 37 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı bende akıl kalmadı valla ama şimdi iyiyiz koyun koyuna yatıyoz öptüm herkezi
Buarsda asia rapido cumu tebrik ederim
Canim hic uzulme uzuldugunde sutunu etkiler ben ilk dogumumda sutum hic yoktu bebek saabaha kadar uyumazdi goguslerim buzusuk sut hoc yoktu bi ay kirk gun sana diyebilirim arada mama arda kendm emzirdim ama bi dr gittim afedersin bana inek gibi yiyceksin agzna hep biseyle at sut kanllarin calissin bebegide olmsa bile emsin ondan sonra ben aynen yaptim ozelikle bulgur pilavi yedigim gun abartisiz soyluyorum sutum fickiriyordu bebegin bogazinda kaliyordu sonra mamayi biraktim iki yil anne sutu verdim cocuguma sende strest yapma daaha yeni sakin vermemzlik etme sen her verdikce senin sut kanallar acilacaktir ha kilo konusu na gelince bazen kilo alincak diye emzirmezler yada dikkat ederler inan emzirdigininde nasil kilo verdigini gorceksin ben oyle zayifladim ki fazla kilolarimi bile vedim 42 44 bedenden 36 38 bedene dustum insallh seninde suttun olur bol bol pilav hurma yeSütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
Mama başladık takviye. Ya hiç artmazsa sütüm diye düşünüyorum 5 gün oldu sonuçta doğum yapalı.
İşte bizde durumlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?