2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

zaten hamileliğimizin başından beri milyonlarca doğum hikayesi dinledik.bebeğim daha 3/4 aylıktı diyolardı ki benimki çook hareket ediyodu görünüyodu dışardan hiç durmuyodu..ben de üzülüyodum benim niye olmuyo diye.aha şimdi oluyo..insanlar çook gereksiz konuşuyolar yaa..en iyisi sadece bizbize konuşmak.onun dışında doğuma kadar kapanmak

bu arada "bebeğimi kucağıma almama 1 gün kaldı" yazıyo altta. :) off yaa günü geçince ne yazcak acaba :) bnimkinin keyfi hala iyi..
bu arada kızlar suni sancıda bebek neye uğradığını şaşırır gbi geliyor bana.zorla kovalamak gibi..nası oluyo acaba.tabi Allah doğalını versin de merakımı gideremeyeyim ben de suni sancıya dair :)

Gunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha

Benimkinde de 15 gun kaldi yaziyor ama insallah haftaya bugun bu saatler dogurmus olacagim

Canm hic uzme kendini. Sen bol bol emzir suun sonradan bir gelecekki. Kuru incir,bulgur pilavi ve uyku sutu arttirior.. Ayrica suan icin sutun yetmiyorsa mamaya basla tabi canm. Ama ilk etapta her zamn emzir sonra kasikla mamasini yesin kuzun. Kendinide uzme stresin bebegide etkiler. Daha 5 gunluksunuz hersey guzel olucak az biraz daha zaman.

Arkadasim kimseye kafa yormayacaksin herkesin hamileligi farkli oldugu gibi her bebegin bile hamileligi farkli benim ilk hamilelikle bu ikinci bebek arasinda bile dunya kadar fark var bosver sen kendine bak herkes hersey hakkinda zaten o kadar cok sey biliyorki hele bide baslarlar bizim zamanimizda diye

Canım cevabın için çok teşekkür ederim
Dün çok canımı sıktım ağladım hafif şiş göğüslerimde bi anda küçücük kaldı az olan sütte sanki tamamen kesildi
Niye böyle oldu hiç anlamıyorum
Kilo falan umrumda bile diil yeterki bebeğimi besleyebiliim
Zormuş valla bu dönemler :)
Çok teşekkür ederim tekrar

Pek uyuyamıyorum günde 3-4 saat anca belki oda etkiliyodur haklısın canım daha çok vaktimi uykuda geçirmeye çalışıcam
Kızlar çok teşekkürler...

Pek uyuyamıyorum günde 3-4 saat anca belki oda etkiliyodur haklısın canım daha çok vaktimi uykuda geçirmeye çalışıcam
Kızlar çok teşekkürler...
Canim kesinlikle arkadaşlar hakli bulgur pilavinin sute cok faydasi var ben yedigimde oglum emerken agzindan sutler akardi incirde cok guzel sut yapiyor bide tam uzum zamani beyaz uzum kanallari aciyor ve sutu inanilmaz arttiriyor ve bebek sut tatli tatli agzina gelince cok hosuna gidiyor

İlk bebeğimi tam 2 yıl emzirdim şimdide oğlum 16 günlük onuda emziriyorum ikiside doğduklarında 1 hafta mama yedi sonra sütüm gelmeye başladı ve enzirmeye başladım saplık ocağıyla hastanenke kınuş bi canım hattasütünü sapkaç cc çıktığını söyle onlara merak etme ve ağlamak morel bızukluğu sütü yapmaz azaltır

canm sen bozma moralini ilk zamanlar herkes yaşiyor süt azliği emzirememe problemini sen kendini üzersen sütün çoğalmaz azalir bak tecrübeli anneler tavsiyede bulunmuş onlari dinle ve bebişini kokla kokla mis gibi moralini yüksek tut

Gunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha
günaydin canm evet ya sanki herkes doğurxu bi ben kalmişim gibi geliyor benimde perşembe kontrolüm komik oluhor gerçekten hala kontrolen bahsetmek güzel haberlerle gel inş..son bir haftan seninde ne güzel kavuşacaksn oğluşa

Canm humana cayi var emzirenanneler icin ben onu
kullaniyorum ise yariyor bence.annem
pekmezli hosaf yapmisti incir yiyorum
bunlari dene sen de emin ol emzirdikce cogalacak sutun moralini hic bozma benimde tek gogsumden emebiliyor diger gogsumun ucu yok tutturamadik

Cnm ne hbr nasilsiniz bebis nasil sen nasilsin

Dr um beni 4 gune bir cagiriyor bende acilma falan yok sezeryan olacagim ama yinede rahim agzini kontrol ediyor yarin yine gidecegim cagirdi

ohh ne guzel ya ben en son 37 haftalik gittim beni bu persembe cagirdi cati muayenesi icin senin doktor ne guzel hep takipte tutuyor

eklemeyi başardım sanırım :)
bebek şekerlerimizi hazırladık bugün

Ellerinize saglik cok guzel olmuslar

KiZimin süslerinden baIlari ben kendim yaptim çok yoruldum diğerlerini ekleyemedim ama

Valla becerikli insan baska oluyor brn hayatta beceremem eline saglik

Kizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin

Allahim bi avazda kurtarsin cnm

Cnm hosgeldin yaaa aklimiz sendeydi guzel hbrlerle donmene sevindim allahim hic ayirmasin masallah

Herkes yazmis zaten tek cozum stres yok rapidocum bunu herkes yasamis baksana sakin ol sabret daha cok yenisiniz uzme kendini lutfen

Guzel hbrlerle gel cnm

Ne

Bugün dr gidecektim doktor değişmiş. Gitmekten vazgeçtim. 1 haftadır kontrole gitmiyorum.sürekli dr değişiyor.

Benim ilk bebeğimde de çıkmıştı. Ilaç bile vermemislerdi. Üzülme canım önemli değil

Kızlar bgn 36+5 olduk ve ben kendimi hiç ii hissetmiyorum..enerjim dünden beri hiç yok, gözüm hep yatakta.
Göbişim çok büyüdü ve uykum çok kalitesiz. Ama ne suyum geldi ne de bi ağrım var. Kızım ters durduğu için mi diyorum, ayyy fenalık geldi ((

merhaba bene plesenta sıvı bitişi nedeniyle 30. haftamda sezeryan doğum yaptım ve kızımı kaybettim. size tedavi hangi hastanede yapıldı? anladığım kadarıyla bu tedavi olumlu geçmiş. bende 2. hamileliği düşünüyorum ama tekrar aynı sorunu yaşarım diye endişelerim var.tedavi gördüğünüz hamileliğinizde neler yaptınız? yazarsanız sevinirim iyi günler

bende bademcikte yok zaten abartmıyorum gibide ondan kesemedim yemeye devam:)buz daha cazip kıtır kıtır ayyyy bu zamana kadar canım bişey istemedi son ayımda buz istiyorum deli gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…