Aynen kendimi gercektende kurbanlik koyun gibi hissediyorum ilk dogumda pek bilmiyosun ama ikincide resmen öyleyim ama normal oylemi sancin tutar hast git o telasla birde bakmissin dogurmussun ne guzel bebisin koynunda ama ben geri sayim yapiyorum daha cok heyecan korku basiyor planli olmasi inanin daha stresli bir de ne tuhaf sey oyle dogurmamis olan nasil ahkam kesiyor oyle ne tecrubesi varmis ne biliyormus neden herkesi korkutuyo demezlermi kac defa suni sanci aldin dogurdun diye hic boyle insanlara kafanizi yormayin bu bebisler eninde sonunda birsekilde cikacak allah hayirlisiyla dogurmak nasip etsin
Benimkinde de 15 gun kaldi yaziyor ama insallah haftaya bugun bu saatler dogurmus olacagimbu arada "bebeğimi kucağıma almama 1 gün kaldı" yazıyo altta. :) off yaa günü geçince ne yazcak acaba :) bnimkinin keyfi hala iyi..
bu arada kızlar suni sancıda bebek neye uğradığını şaşırır gbi geliyor bana.zorla kovalamak gibi..nası oluyo acaba.tabi Allah doğalını versin de merakımı gideremeyeyim ben de suni sancıya dair :)
Sütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
Mama başladık takviye. Ya hiç artmazsa sütüm diye düşünüyorum 5 gün oldu sonuçta doğum yapalı.
İşte bizde durumlar böyle..
Arkadasim kimseye kafa yormayacaksin herkesin hamileligi farkli oldugu gibi her bebegin bile hamileligi farkli benim ilk hamilelikle bu ikinci bebek arasinda bile dunya kadar fark var bosver sen kendine bak herkes hersey hakkinda zaten o kadar cok sey biliyorki hele bide baslarlar bizim zamanimizda diyezaten hamileliğimizin başından beri milyonlarca doğum hikayesi dinledik.bebeğim daha 3/4 aylıktı diyolardı ki benimki çook hareket ediyodu görünüyodu dışardan hiç durmuyodu..ben de üzülüyodum benim niye olmuyo diye.aha şimdi oluyo..insanlar çook gereksiz konuşuyolar yaa..en iyisi sadece bizbize konuşmak.onun dışında doğuma kadar kapanmak
Canim hic uzulme uzuldugunde sutunu etkiler ben ilk dogumumda sutum hic yoktu bebek saabaha kadar uyumazdi goguslerim buzusuk sut hoc yoktu bi ay kirk gun sana diyebilirim arada mama arda kendm emzirdim ama bi dr gittim afedersin bana inek gibi yiyceksin agzna hep biseyle at sut kanllarin calissin bebegide olmsa bile emsin ondan sonra ben aynen yaptim ozelikle bulgur pilavi yedigim gun abartisiz soyluyorum sutum fickiriyordu bebegin bogazinda kaliyordu sonra mamayi biraktim iki yil anne sutu verdim cocuguma sende strest yapma daaha yeni sakin vermemzlik etme sen her verdikce senin sut kanallar acilacaktir ha kilo konusu na gelince bazen kilo alincak diye emzirmezler yada dikkat ederler inan emzirdigininde nasil kilo verdigini gorceksin ben oyle zayifladim ki fazla kilolarimi bile vedim 42 44 bedenden 36 38 bedene dustum insallh seninde suttun olur bol bol pilav hurma ye
Pek uyuyamıyorum günde 3-4 saat anca belki oda etkiliyodur haklısın canım daha çok vaktimi uykuda geçirmeye çalışıcamCanm hic uzme kendini. Sen bol bol emzir suun sonradan bir gelecekki. Kuru incir,bulgur pilavi ve uyku sutu arttirior.. Ayrica suan icin sutun yetmiyorsa mamaya basla tabi canm. Ama ilk etapta her zamn emzir sonra kasikla mamasini yesin kuzun. Kendinide uzme stresin bebegide etkiler. Daha 5 gunluksunuz hersey guzel olucak az biraz daha zaman.
Canim kesinlikle arkadaşlar hakli bulgur pilavinin sute cok faydasi var ben yedigimde oglum emerken agzindan sutler akardi incirde cok guzel sut yapiyor bide tam uzum zamani beyaz uzum kanallari aciyor ve sutu inanilmaz arttiriyor ve bebek sut tatli tatli agzina gelince cok hosuna gidiyorPek uyuyamıyorum günde 3-4 saat anca belki oda etkiliyodur haklısın canım daha çok vaktimi uykuda geçirmeye çalışıcam
Kızlar çok teşekkürler...
Sütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
Mama başladık takviye. Ya hiç artmazsa sütüm diye düşünüyorum 5 gün oldu sonuçta doğum yapalı.
canm sen bozma moralini ilk zamanlar herkes yaşiyor süt azliği emzirememe problemini sen kendini üzersen sütün çoğalmaz azalir bak tecrübeli anneler tavsiyede bulunmuş onlari dinle ve bebişini kokla kokla mis gibi moralini yüksek tutSütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
günaydin canm evet ya sanki herkes doğurxu bi ben kalmişim gibi geliyor benimde perşembe kontrolüm komik oluhor gerçekten hala kontrolen bahsetmek güzel haberlerle gel inş..son bir haftan seninde ne güzel kavuşacaksn oğluşaGunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha
Canm humana cayi var emzirenanneler icin ben onuSütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bükşam ağladım.
Zaten içimdeki mükemmeliyetçi insanı boğmak istiyorum :) istiyorum ki herşey dört dörtlük olsun ama olmaz biliyorum... Doğsun minikleriniz bi hayırlısıyla da görün insan acayip bi koruma kollama psikolojisine bürünüyor değişik bi savunma mekanizması oluşturuyo bünye... Bi de annem bir haftalıkken gitmek zorunda kaldı kayınvalidem bende onun da verdiği sıkıntı var bende bi de şu göbekteki kanama meselesi işte herşey üstüste geliyo
Dr um beni 4 gune bir cagiriyor bende acilma falan yok sezeryan olacagim ama yinede rahim agzini kontrol ediyor yarin yine gidecegim cagirdi
eklemeyi başardım sanırım :)
bebek şekerlerimizi hazırladık bugün
KiZimin süslerinden baIlari ben kendim yaptim çok yoruldum diğerlerini ekleyemedim ama
Kizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın doğum yapalı 15 gün oldu ne haber verebildin ne yazabildim bebeğim 37 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı bende akıl kalmadı valla ama şimdi iyiyiz koyun koyuna yatıyoz öptüm herkezi
Buarsda asia rapido cumu tebrik ederim
Dün bütün akşam ağladım.
Gunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha
Canım cevabın için çok teşekkür ederim
Dün çok canımı sıktım ağladım hafif şiş göğüslerimde bi anda küçücük kaldı az olan sütte sanki tamamen kesildi
Niye böyle oldu hiç anlamıyorum
Kilo falan umrumda bile diil yeterki bebeğimi besleyebiliim
Zormuş valla bu dönemler :)
Çok teşekkür ederim tekrar[/QUOTE
Ne demek sen bebegine yemene bak sutun gelir daha bismillah5 gundur bol su ic surekli emzir insallah oyle bi gelir tasar insallh
Kizlar evde suyum biraz geldi ve solugu hastanede aldim bugün 40+5 oldum ve artik hastanede tutuyolar yani artik bebegime kavusmama az kaldi sancilar sklasti bana bol sans dileyin
Benim ilk bebeğimde de çıkmıştı. Ilaç bile vermemislerdi. Üzülme canım önemli değilSütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
merhaba bene plesenta sıvı bitişi nedeniyle 30. haftamda sezeryan doğum yaptım ve kızımı kaybettim. size tedavi hangi hastanede yapıldı? anladığım kadarıyla bu tedavi olumlu geçmiş. bende 2. hamileliği düşünüyorum ama tekrar aynı sorunu yaşarım diye endişelerim var.tedavi gördüğünüz hamileliğinizde neler yaptınız? yazarsanız sevinirim iyi günlerCnim simdi hastanedeyin ve gozetim altindayim gunde 3 kez nst cekiliyor ve sivi takviyesi veriliyor. dunden beri 6. sise serumdayim. eger bebiste bi sikinti olursa acilsezeryana girecegim. yok tedavi basarili olur da suyu biraz artarsa taburcu olacagim. her durumda 3-4 gun hastanede yatacagim sanirim. bir de a once bir ziyaretcim geldi benim basima gelen olayin aynisi 3. Cocugunda yasamis bu sivi takviyesi basarili olms ve 40. Haftasinda normal dogumla dunyayagelmis bebegi. icimi rahatlatti baya bu ornek haa olmazsa da Allah tan hayirlisi saglikla gelsin d bebegim artik insanin baska bisey umrunda olmuyor.
bende bademcikte yok zaten abartmıyorum gibide ondan kesemedim yemeye devam:)buz daha cazip kıtır kıtır ayyyy bu zamana kadar canım bişey istemedi son ayımda buz istiyorum deli gibi:))cnm sen buz yedin diye bebeğin bronşit olması bna biraz saçma geldi..canın istiyosa ye gitsin bence abartmamaya çalışarak.üşütmemeye dikkat et. bence vücut ısını dengelemek için içgüdüsel olarak canın buz istiyodur.. tabi onun yerine dondurma yesen daha faydalı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?