2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bu yorgunluk olur kansızlık varsa. Bende bugünlerde sürekli uyku halindeyim enerjim yok. Doğumum sayılı günler var hiç belirti yok.

bende bademcikte yok zaten abartmıyorum gibide ondan kesemedim yemeye devam:)buz daha cazip kıtır kıtır ayyyy bu zamana kadar canım bişey istemedi son ayımda buz istiyorum deli gibi:))

Bende hiç asermezdim taki son ana kadar. Çok soğuk ve tatlı şeyler istiyor cikolata gibi.

Kizlar ya ben boğaz olayini bi türlü atlatamadim şimdide küçük dilim şişti çok kötüyüm yutkunamiyorum boğulacak gibi oluyorum doktora gitsem kesin antibiyotik verecek yine

Başka doktora da göründünüz mü. Bana özelde amniyon sıvısı bitmiş sezaryen dedi. Başka dr gittim normal 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.

kızlar doğum yapan arkadaşlarıma sorum:Sizin de bebeğiniz günde 3-4 kere kusuyor mu?Direk içtiği sütün son kısmını kusuyor bu normal mi?bir de göbeği düştü ama göbeğinin olduğu yerde koyu bir akıntı ya da koyu renkte kan var bu normal mi?

Attığı süt fazlası olduğu için kusar normal diye biliyorum. Ama göbeğinden ne olursa kan yada iltihap mutlaka dr götür.

canım hayırlı uğurlu olsun.allah bağışlasınbebeğini.
doğum hikayeni yazdın mı bilmiyorum kaçırmış olabilirim okumak isterim.

Korkma korkma atlattıktan sonrası çok güzel

inşallah canım hayırlısıyla..

Gunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha

ben de varım senin gibi bekleyen canım..
az kişi kaldık şurda.

çok sağol cnm. uğraşmak güzelmiş yaptıkça yapasım geldi.

Attığı süt fazlası olduğu için kusar normal diye biliyorum. Ama göbeğinden ne olursa kan yada iltihap mutlaka dr götür.
Doktorla ve sekreteriyle akraba olacaz yakında zaten. Sarılık vardı onun için sürekli hastanedeydik. Bugün yetişemem ama yarın olmazsa bir doktora gideyim, göbeğini göstereyim ne diyecek?Teşekkür ederim tecrübelisiniz galiba.Ben de kusması konusunda böyle düşünmüştüm ama acemi olunca emin olamıyorsunuz. Burada bir iki arkadaşım var ama onlar da çok karışıyorlar diye soramıyorum bir şey

bu sabah kahvaltı ederken belimde bi ağrı hissettim sonra geçti tekrar olmadı acaba sancımıydı bilmiyorum

merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha acısını göstermesin evladının. benim hikaye biraz uzun. bu benim 2. hamileliğim. ilkinde 22. haftada aynı problemden dolayı ben de bebeğimi kaybettim. suyu bitmişti ve enfeksiyon oluşmuştu. normal doğumla bebeğimi kaybetmiştim. şimdi seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2. hamilelik için korkuyorsun endişelisin. çevrendekiler korkma bişey olmaz derler ama seni anlayan aslında çok azdır. ben de aynı korkular ve endişelerle tekrar hamile kaldım hem de hiç beklemeden. sadece 3 ay korunma süresi vermişlerdi biter bitmez tekrar denedim. 35. haftaya kadar sıkıntımız olmamıştı bu kez. sonra suyu tekrar azaldı ve hastaneye yattık. bir hafta da sıvı tedavisi falan uyguladılar ancak başarılı olmadı. 36da alındı artık şükür ki bebeğimin de gelişimi iyi idi bir sıkıntı yaşamadık. denizlide tıp fakültesinde doğum yaptım sormuşssun ya. bu arada küçük diye mi kaybettin bebeğini yoksa başka bir problem mi oluştu? tekrar başın sağolsun. RAbbim yardımcınız olsun...

Merhaba kızlar bende varim hala kontrole giden ama sanırım son 1-2 günümüz. doktorumuz müdahale edecek çünkü.
Bakalım bizi ne bekliyor bir iki saat sonra belli olur.
buarada bel ve kasık ağrım var hala ama sanciya dönüşmuyor ne hikmetse. kasılma dedikleri bu mu aceba. 3-4 gündür var bu.

Gobegi dustukten sonra benim kzimdafa bir gun sari iltihap gorundu. Ama akmadi gobrk deliginden horunuyordu o hun doktor kontrolumuz vardi doktorumuz birmal dedi. 2 gun so ra bezine kan bulasmisti doktorumuzu aradik yone normal dedi. 3 gun ustuste ursa gelin dedi ki bir daha olmadi cok sukur

Kızlar geceleri adet sancısı gıbı birşey oldu ama kısa sürdü...
Karnım çok kaşınıyor... Çıldırcam neredeyse ..... Krem sürüyorum . Zeytın yağı sürüyor um. Yırtık yok suan çok şükür ama karnım daha Nekadar dayanır bılmıyorum... Çok gergın

Sonunda gunum bellı oldu 19.9 bugun kontolum vardı kızım çok mutsuz görunuyordu suratını asmış öyle duruyodu maşallah kilosuda iyi 3250 olmuş kuzum yaaaa bu arada ben artık yürüyemiyorum adım bıle atamıyorum kasık ağrım çok fenaa hele arabaya bınmek inmek işkence dr sezeryana kadar sakın kendını yorma yat sürekli dedi

bebeğin kusması normal benim ki bazen çok kaçırıyor emdiğinin hepsini kustuğu oluyor göbeği için dr. agitmelisin iltihap kapmış oalbilir

Canım sütü yada mamayı çok yiyince fazlasını atıyor. Çok yerse oluyo.
Eper fışkırma tarzında kusma olursa o zaman doktoruna sorarsın.
Benim kızında göbeği düştü.
Var akıntımız. Bekliyorum bende ıyıce gecsin öle yıkicam.

Arkadaşımda yenı doğum yaptı bebeğı 1 haftalıkken aynı ondada böyle oldu dr ıyıt krıstal demış bebek aç kaalınca olurmuş arkadaşım bılememış bebek 3 gun aç kalmış

http://adamolacakminik.com/blog/752/yenidogan-bebekte-siklikla-karsilasilan-sorunlar
bu bağlantıyı tıklayıp bak istersen. Bebeğin göbeği düşene kadar en iyisi kahve sürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…