- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
Kızlar bgn 36+5 olduk ve ben kendimi hiç ii hissetmiyorum..enerjim dünden beri hiç yok, gözüm hep yatakta.
Göbişim çok büyüdü ve uykum çok kalitesiz. Ama ne suyum geldi ne de bi ağrım var. Kızım ters durduğu için mi diyorum, ayyy fenalık geldi((
bende bademcikte yok zaten abartmıyorum gibide ondan kesemedim yemeye devam:)buz daha cazip kıtır kıtır ayyyy bu zamana kadar canım bişey istemedi son ayımda buz istiyorum deli gibi:))
merhaba bene plesenta sıvı bitişi nedeniyle 30. haftamda sezeryan doğum yaptım ve kızımı kaybettim. size tedavi hangi hastanede yapıldı? anladığım kadarıyla bu tedavi olumlu geçmiş. bende 2. hamileliği düşünüyorum ama tekrar aynı sorunu yaşarım diye endişelerim var.tedavi gördüğünüz hamileliğinizde neler yaptınız? yazarsanız sevinirim iyi günler
Kizlar ya ben boğaz olayini bi türlü atlatamadim şimdide küçük dilim şişti çok kötüyüm yutkunamiyorum boğulacak gibi oluyorum doktora gitsem kesin antibiyotik verecek yine
kızlar doğum yapan arkadaşlarıma sorum:Sizin de bebeğiniz günde 3-4 kere kusuyor mu?Direk içtiği sütün son kısmını kusuyor bu normal mi?bir de göbeği düştü ama göbeğinin olduğu yerde koyu bir akıntı ya da koyu renkte kan var bu normal mi?
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın doğum yapalı 15 gün oldu ne haber verebildin ne yazabildim bebeğim 37 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı bende akıl kalmadı valla ama şimdi iyiyiz koyun koyuna yatıyoz öptüm herkezi
Buarsda asia rapido cumu tebrik ederim
Korkma korkma atlattıktan sonrası çok güzel
Gunaydinlar herkese bugun bizim de dr kontrolumuz var Ögleden sonra ay herkesler dogurdu daha ben kontrole gidiyorum ha
Cnm ne hbr nasilsiniz bebis nasil sen nasilsin
ohh ne guzel ya ben en son 37 haftalik gittim beni bu persembe cagirdi cati muayenesi icin senin doktor ne guzel hep takipte tutuyor
Ellerinize saglik cok guzel olmuslar
Valla becerikli insan baska oluyor brn hayatta beceremem eline saglik
Allahim bi avazda kurtarsin cnm
Cnm hosgeldin yaaa aklimiz sendeydi guzel hbrlerle donmene sevindim allahim hic ayirmasin masallah
Herkes yazmis zaten tek cozum stres yok rapidocum bunu herkes yasamis baksana sakin ol sabret daha cok yenisiniz uzme kendini lutfen
Guzel hbrlerle gel cnm
Doktorla ve sekreteriyle akraba olacaz yakında zaten. Sarılık vardı onun için sürekli hastanedeydik. Bugün yetişemem ama yarın olmazsa bir doktora gideyim, göbeğini göstereyim ne diyecek?Teşekkür ederim tecrübelisiniz galiba.Ben de kusması konusunda böyle düşünmüştüm ama acemi olunca emin olamıyorsunuz. Burada bir iki arkadaşım var ama onlar da çok karışıyorlar diye soramıyorum bir şeyAttığı süt fazlası olduğu için kusar normal diye biliyorum. Ama göbeğinden ne olursa kan yada iltihap mutlaka dr götür.
merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha acısını göstermesin evladının. benim hikaye biraz uzun. bu benim 2. hamileliğim. ilkinde 22. haftada aynı problemden dolayı ben de bebeğimi kaybettim. suyu bitmişti ve enfeksiyon oluşmuştu. normal doğumla bebeğimi kaybetmiştim. şimdi seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2. hamilelik için korkuyorsun endişelisin. çevrendekiler korkma bişey olmaz derler ama seni anlayan aslında çok azdır. ben de aynı korkular ve endişelerle tekrar hamile kaldım hem de hiç beklemeden. sadece 3 ay korunma süresi vermişlerdi biter bitmez tekrar denedim. 35. haftaya kadar sıkıntımız olmamıştı bu kez. sonra suyu tekrar azaldı ve hastaneye yattık. bir hafta da sıvı tedavisi falan uyguladılar ancak başarılı olmadı. 36da alındı artık şükür ki bebeğimin de gelişimi iyi idi bir sıkıntı yaşamadık. denizlide tıp fakültesinde doğum yaptım sormuşssun ya. bu arada küçük diye mi kaybettin bebeğini yoksa başka bir problem mi oluştu? tekrar başın sağolsun. RAbbim yardımcınız olsun...merhaba bene plesenta sıvı bitişi nedeniyle 30. haftamda sezeryan doğum yaptım ve kızımı kaybettim. size tedavi hangi hastanede yapıldı? anladığım kadarıyla bu tedavi olumlu geçmiş. bende 2. hamileliği düşünüyorum ama tekrar aynı sorunu yaşarım diye endişelerim var.tedavi gördüğünüz hamileliğinizde neler yaptınız? yazarsanız sevinirim iyi günler
Gobegi dustukten sonra benim kzimdafa bir gun sari iltihap gorundu. Ama akmadi gobrk deliginden horunuyordu o hun doktor kontrolumuz vardi doktorumuz birmal dedi. 2 gun so ra bezine kan bulasmisti doktorumuzu aradik yone normal dedi. 3 gun ustuste ursa gelin dedi ki bir daha olmadi cok sukurkızlar doğum yapan arkadaşlarıma sorum:Sizin de bebeğiniz günde 3-4 kere kusuyor mu?Direk içtiği sütün son kısmını kusuyor bu normal mi?bir de göbeği düştü ama göbeğinin olduğu yerde koyu bir akıntı ya da koyu renkte kan var bu normal mi?
bebeğin kusması normal benim ki bazen çok kaçırıyor emdiğinin hepsini kustuğu oluyor göbeği için dr. agitmelisin iltihap kapmış oalbilirkızlar doğum yapan arkadaşlarıma sorum:Sizin de bebeğiniz günde 3-4 kere kusuyor mu?Direk içtiği sütün son kısmını kusuyor bu normal mi?bir de göbeği düştü ama göbeğinin olduğu yerde koyu bir akıntı ya da koyu renkte kan var bu normal mi?
Canım sütü yada mamayı çok yiyince fazlasını atıyor. Çok yerse oluyo.kızlar doğum yapan arkadaşlarıma sorum:Sizin de bebeğiniz günde 3-4 kere kusuyor mu?Direk içtiği sütün son kısmını kusuyor bu normal mi?bir de göbeği düştü ama göbeğinin olduğu yerde koyu bir akıntı ya da koyu renkte kan var bu normal mi?
Arkadaşımda yenı doğum yaptı bebeğı 1 haftalıkken aynı ondada böyle oldu dr ıyıt krıstal demış bebek aç kaalınca olurmuş arkadaşım bılememış bebek 3 gun aç kalmışSütüm yetersiz bebek kaka yapamıyo idrarındada iyot kristali çıktı birkaç kere. Bu kırmızılıktan bebeğinde çıkan varmı?
Dün bütün akşam ağladım.
Mama başladık takviye. Ya hiç artmazsa sütüm diye düşünüyorum 5 gün oldu sonuçta doğum yapalı.
İşte bizde durumlar böyle..
Doktorla ve sekreteriyle akraba olacaz yakında zaten. Sarılık vardı onun için sürekli hastanedeydik. Bugün yetişemem ama yarın olmazsa bir doktora gideyim, göbeğini göstereyim ne diyecek?Teşekkür ederim tecrübelisiniz galiba.Ben de kusması konusunda böyle düşünmüştüm ama acemi olunca emin olamıyorsunuz. Burada bir iki arkadaşım var ama onlar da çok karışıyorlar diye soramıyorum bir şey
bu sabah kahvaltı ederken belimde bi ağrı hissettim sonra geçti tekrar olmadı acaba sancımıydı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?